-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 01:02 AM
[b]
[color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
אתה משתחחר מהכלוב אבל אתה רואה שכדי לצאת מהחדר צריך כרטיס לפתע אקנס מוציא מהכיס של האיש את הכרטיס שפותח את הדלת, אתה ואקנס יוצאים מהחדר, אתה מחפש את רודי ואוולין אבל אתה לא מוצא אתה רץ במיסדרונות ומחפש לפתע אתה רואה דלת ענקית ועליה כתוב הבוס של המפקדה באי המוות.
[/b][/quote]
"קדימה אקנס, בוא ניכנס" אני אומר לו מעט בחשש ומנסה לפתוח את הדלת.
-
[b] [color=blue][u][i][b]The Avatar[/b][/i][/u][/color]
"קוראים לאי המוות ככה בגלל שיש שם אזור מסוכן שנימצא בו אוצר, אנשים שחיפשו באזור הזה את האוצר נהרגו בגלל משהו, אז אתה רוצה שאני אקח אותך לשם?"שאל רודי [/b][/quote]
"בהחלט" אני אומר לו "יש שם גם פוקימונים מעניינים?" אני שואל אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני הולך לישון ל"ט אל תתקדם יותר מדי :}
-
[b]
[color=blue][u][i][b]Dingo[/b][/i][/u][/color]
קרוגנאק צפיל את לרביטאר על הריצפה ותוקף אותו ברדיפה ללא הפסקה, לרביטאר ניפצע חזק מאוד.
[/b][/quote]
"לרבי סופת חול וחזור! ציקוריטה צא! תשתמש באבקת רעל תוך כדי שאתה צורך! ואז תשתמש בעלי טער בלי הפסקה וחבטה בכל הכח!" אני אומר
-
אתה מעביר את הכרטיס במקום שצריך להעביר אותו והדלת ניפתחת במהירות, אתה מציץ אל תוך החדר ורואה שהוא ריק.
לפתע אתה רואה על השולחן פוקדור מזהב.
[color=blue][u][i][b]The Avatar[/b][/i][/u][/color]
אני אשמור לך אגדי אחד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"כן אפשר לומר" אמר רודי ושניכם, והתחיל ללכת, אתה הולך אחריו וכעבור כמה זמן אתם מגיעים אל המזח אם עולים על ספינה אחת ורודי מניעה אותה, כעבור כמה דקות הספינה מתחילה לשוט ורודי יוצא מחדר הבקרה.
"היי רוצה מולי קרב 2 על 2?" שעל רודי.
אתה בקרב מכון אתה לא יכול להשתמש בשני פוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 01:10 AM
[b]
אתה בקרב מכון אתה לא יכול להשתמש בשני פוקימונים [/b][/quote]
אסור להחליף פוקימון?
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 01:10 AM
[b] [color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
אתה מעביר את הכרטיס במקום שצריך להעביר אותו והדלת ניפתחת במהירות, אתה מציץ אל תוך החדר ורואה שהוא ריק.
לפתע אתה רואה על השולחן פוקדור מזהב.
[/b][/quote]
אני מתקרב לשם ולוקח את הכדור (מקווה שלא יקרה משהו XD) ואז מחפש דרך לצאת משם.
-
סליחה לא שמתי לב שהחלפתה פוקימון, לרביטאר חוזר לפוקדור וצ'יקוריטה יוצאת מהפוקדור ותוקפת באבקת רעל שלא מזיזה לקרוגנאק רק מחזקת אותו בגלל שהוא פוקימון רעל, צ'יקוריטה תוקף בעלי תער אבל קרוגנאק חוסם את העלי התער ברדיפה ואף אחד לא ניפצע.
אתה לוקח את הפוקדור הוא מאוד כבד אתה מחבר אותו לחגורה ובטעות נופלות לך המכנסיים, לפתע אתה שומע שמשהו מתקרב.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 01:20 AM
[b]
אתה לוקח את הפוקדור הוא מאוד כבד אתה מחבר אותו לחגורה ובטעות נופלות לך המכנסיים, לפתע אתה שומע שמשהו מתקרב. [/b][/quote]
אני מרים את המיכנסיים XD
ומנסה מקום להיתחבא בו.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 01:20 AM
[b] [color=blue][u][i][b]Dingo[/b][/i][/u][/color]
סליחה לא שמתי לב שהחלפתה פוקימון, לרביטאר חוזר לפוקדור וצ'יקוריטה יוצאת מהפוקדור ותוקפת באבקת רעל שלא מזיזה לקרוגנאק רק מחזקת אותו בגלל שהוא פוקימון רעל, צ'יקוריטה תוקף בעלי תער אבל קרוגנאק חוסם את העלי התער ברדיפה ואף אחד לא ניפצע.
[/b][/quote]
"שוב עלי טער ואז תפתיע אותו מאחור בחבטה בכל הכח!" אני אוחר
-
אתה מתחבא בתוך הארון שנימצא בחדר, אל החדר ניכנסים שני אנשים, "מוריס בוא תיראה את הפוקדור" אחד האנשים, "איפה הפוקדור?" שאל מוריס, "אוי לא גנבו אותו, שנייה יש על הפוקדור מן אזעקה מיוחד, לפתע מן שבב על הפוקדור מתחיל לצפצף בחוזרה ולהדליק אורות אדומים. "זה מגיע מהארון." אמר מוריס.
צ'יקוריטה תוקפת בעלי תער אבל לרביטאר חומק הוא תוקף בסטירת בוץ ובוגע בעינייה של צ'יקוריטה, צ'יקוריטה לא יכולה לראות כלום.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 01:31 AM
אתה מתחבא בתוך הארון שנימצא בחדר, אל החדר ניכנסים שני אנשים, "מוריס בוא תיראה את הפוקדור" אחד האנשים, "איפה הפוקדור?" שאל מוריס, "אוי לא גנבו אותו, שנייה יש על הפוקדור מן אזעקה מיוחד, לפתע מן שבב על הפוקדור מתחיל לצפצף בחוזרה ולהדליק אורות אדומים. "זה מגיע מהארון." אמר מוריס. [/b][/quote]
'שיט!' אני חושב לעצמי "סטריפין תישתמש במערבולת הכי חזק על הדלת ותעיף את האנשים האלה!" אני אומר " אקנס תתכונן אם הוא לא מצליח תשחרר עוקץ רעל!"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 01:31 AM
[b]
צ'יקוריטה תוקפת בעלי תער אבל לרביטאר חומק הוא תוקף בסטירת בוץ ובוגע בעינייה של צ'יקוריטה, צ'יקוריטה לא יכולה לראות כלום. [/b][/quote]
תכוונת קרוקאנק.. קרוקאנג יודע סטירת בוץ?
------
"נסה להוריד עם העלה שעל הראש שלך את הבוץ ואז עלי טער וחבטה בכל הכח!!!" אני אומר
-
שניה אחת לפני שאחד מהאנשים פותח את הדלת סטריפין תוקף במערבולת ושובר את הדלתות של הארון ומעיף על האנשים את המערבלות, אתה סטריפין ואקנס בורחים לתע שני מאמנים מצוות DS חוסמים אותך, אתה רץ לצד השני ושני המאמנים שהיו במחד חוסמים אותך אחד מהם הוא הבוס של צוות DS באי המוות.
לפתע המחזיק של פוקדור הזהב נשבר והפוקדור נופל על הריצפה וניפתח, לפתע האדמה מתחילה לרעוד.
ומן הפוקדור יוצא הו-או ענקי ומפחיד הוא צווח בחוזקה וכל המאמנים בורחים חוץ מהבוס.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa250.png[/img][img]http://img10.imageshack.us/img10/494/14926702.png[/img]
כן סליחה אני פשוט טיפה עייף.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
צ'יקוריטה לא מצליחה להוריד את הבוץ מהעניים שלה, לפתע קרוגנאק רץ עליה במהירות ועובד לתקוף אותה ברדיפה, צ'יקוריטה שומעת את הצעדים שלו ומקדימה אותו ותוקפת אותו בעלי תער ופוגעת בו פגיע ישירה, קרוגנאק ניפצע חזק.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 01:46 AM
שניה אחת לפני שאחד מהאנשים פותח את הדלת סטריפין תוקף במערבולת ושובר את הדלתות של הארון ומעיף על האנשים את המערבלות, אתה סטריפין ואקנס בורחים לתע שני מאמנים מצוות DS חוסמים אותך, אתה רץ לצד השני ושני המאמנים שהיו במחד חוסמים אותך אחד מהם הוא הבוס של צוות DS באי המוות.
לפתע המחזיק של פוקדור הזהב נשבר והפוקדור נופל על הריצפה וניפתח, לפתע האדמה מתחילה לרעוד.
ומן הפוקדור יוצא הו-או ענקי ומפחיד הוא צווח בחוזקה וכל המאמנים בורחים חוץ מהבוס.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa250.png[/img][img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/210.png[/img] [/b][/quote]
"הו-או תוכל לעזור לי?" אני שואל בפחד
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 01:46 AM
[b]
כן סליחה אני פשוט טיפה עייף.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
צ'יקוריטה לא מצליחה להוריד את הבוץ מהעניים שלה, לפתע קרוגנאק רץ עליה במהירות ועובד לתקוף אותה ברדיפה, צ'יקוריטה שומעת את הצעדים שלו ומקדימה אותו ותוקפת אותו בעלי תער ופוגעת בו פגיע ישירה, קרוגנאק ניפצע חזק. [/b][/quote]
"יופי תאתר אותו שוב לפי הצעדים ואז חבטה בכל הכח!!" אני אומר