-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 03:03 AM
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
הילדה שישבה לידו עונה לכם "אנחנו קבוצת אנשים המתמחים בפוקימונים שהם מצורת בעלי חיים".
"והטירטוריה שפלשתם, זאת הטירטוריה שליטה שלנו" עונר הנער עם השיער הירוק.
"אנחנו הוקמנו בשביל להתמרד לנהורים שהמקדש שלהם נימצא ביער הזה" עונה הילדה עם השמלה הסגולה.
"בנוסף אנחנו גם נתקלים במגוון מאמנים צעירים שרוצים להלחם מולנו, בגלל שאנחנו מחזיקים בסוד ללימוד מתקפות לפוקימונים." עונה הבחורה הבלונדינית. לבסוף הנער הזועף מדבר "לא נראה לי הם יודעים בכלל עלינו" הוא אומר "לדעתי נשחרר אותם". הבחור שיושב בתחילת השולחן מדבר "אסור, אתם יודעים את החוקים!" [/b][/quote]
"איזה חוקים? ואיזה סוד בדיוק?"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 02:38 AM
[b] [b][color=green]רייבן-[/color][/b]
אתה מוצא אותה לאחר כמה דקות "היה קרב מעולה, אתה צריך לעבוד על התיאום שלך" היא מוסיפה בחיוך. "מה זה הפוקדור הזה?" היא שואלת לפתע. [/b][/quote]
"את צודקת... האמת היא שבכלל לא התכוננתי, באתי לא מוכן וניצחתי ממש במזל. אנחנו חייבים להתאמן לתחרות הבאה."
ואז אני מביט בכדור ואומר, "אין לי מושג, ילדה אחת נתנה לי אותו כשגמרתי את הקרב." אני משחרר את הפוקדור לראת מה יש בפנים.
-
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
"את החוקים, לא נוכל לגלות לך" אומרת הילדה בשמלה "חוץ מזה שאין כניסה לזרים" אומרת הילדה שחייכה.
"הסוד שלנו, הוא סוד כמוס. לא נוכל ללמד אותך. אבל את הפוקימונים שלך אולי" אומר הנער עם השער הירוק.
הם מתירים אוכם מהכיסא ומציגים את עצמם.
הילדה שחייכה נקראת- R
הבחור עם השיער הכחול נקרא- F
לבלונדינית- C
לילדה עם השמלה הסגולה- D
לבחור הזועף- S
ולנער עם השער הירוק- B
"אם תרצה להתמודד מולנו, תוכל להלחם רק בשלושה" אומר F.
"אם תנצח אחד מאיתנו נלמד את אחד מהפוקימונים שלך מתקפה אחת" אומר C.
"אם תנצח את שלושת המאמנים שתלחם מולם, נגלה לך איפה חבריך" אומר- B
"במי מאיתנו תרצה להלחם?" שואלת R.
[b][color=green]רייבן-[/color][/b]
אתה פותח את הפוקדור ומתוכו יוצאת מילוטיק ענקית ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa350.png[/img]). "וואו זאת מילוטיק!" אומרת אינג'ל בהיתלהבות.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 03:25 AM
"את החוקים, לא נוכל לגלות לך" אומרת הילדה בשמלה "חוץ מזה שאין כניסה לזרים" אומרת הילדה שחייכה.
"הסוד שלנו, הוא סוד כמוס. לא נוכל ללמד אותך. אבל את הפוקימונים שלך אולי" אומר הנער עם השער הירוק.
הם מתירים אוכם מהכיסא ומציגים את עצמם.
הילדה שחייכה נקראת- R
הבחור עם השיער הכחול נקרא- F
לבלונדינית- C
לילדה עם השמלה הסגולה- D
לבחור הזועף- S
ולנער עם השער הירוק- B
"אם תרצה להתמודד מולנו, תוכל להלחם רק בשלושה" אומר F.
"אם תנצח אחד מאיתנו נלמד את אחד מהפוקימונים שלך מתקפה אחת" אומר C.
"אם תנצח את שלושת המאמנים שתלחם מולם, נגלה לך איפה חבריך" אומר- B
"במי מאיתנו תרצה להלחם?" שואלת R.
אתה פותח את הפוקדור ומתוכו יוצאת מילוטיק ענקית ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa350.png[/img]). "וואו זאת מילוטיק!" אומרת אינג'ל בהיתלהבות. [/b][/quote]
"אני אלחם ב-D, B וב-F" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 03:25 AM
אתה פותח את הפוקדור ומתוכו יוצאת מילוטיק ענקית ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa350.png[/img]). "וואו זאת מילוטיק!" אומרת אינג'ל בהיתלהבות. [/b][/quote]
"וואו" אני אומר, "מילוטיק! היא מדהימה!" אני מלטף אותה. "נראה שנוספה חברה חדשה לצוות שלנו. ואגב צוות, אני הולך לעמדת הריפוי, רוצה לבוא?"
-
B ניגש אליך "טוב נתחיל." הוא אומר ומוביל אותך החוצה "זה קרב זוגות. תוציא את הפוקימון שתרצה שאני אלמד אותו מתקפה. המתקפה שאני אלמד אותו היא רוח כסופה" הוא אומר ומוציא באטרפריי([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa012.png[/img]) וביוטיפלי([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa267.png[/img])
"אני לא מצואת סיבה למה לא" היא אומרת. אתם הולכים ומרפאים את הפוקימונים שלך. אתם יוצאים החוצה. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 03:39 AM
"אני לא מצואת סיבה למה לא" היא אומרת. אתם הולכים ומרפאים את הפוקימונים שלך. אתם יוצאים החוצה. מה תעשה? [/b][/quote]
"אני חושב שכדאי שנצא לדרך מחר, ונישאר היום פה" אני אומר לה, "מה דעתך?"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 03:39 AM
B ניגש אליך "טוב נתחיל." הוא אומר ומוביל אותך החוצה "זה קרב זוגות. תוציא את הפוקימון שתרצה שאני אלמד אותו מתקפה. המתקפה שאני אלמד אותו היא רוח כסופה" הוא אומר ומוציא באטרפריי([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa012.png[/img]) וביוטיפלי([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa267.png[/img])
[/b][/quote]
"תגידו, אני יכול לקחת פוקימונים שנמצאים אצלי בשמירה לפני הקרב?" אני שואל.
-
"איך שבא לך. הבקתה שלי היא בערך שלוש שעות לתוך היער" היא אומרת. "כלומר נגיע לשם בדיוק שיחשיך. אבל אתה רוצה להישאר פה גם בסדר" היא אומרת בחיוך. מה תעשה?
"אממ, כן יש לנו" אומרת R ולוקחת אותך למחשב ישן. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 03:47 AM
[b]
"אממ, כן יש לנו" אומרת R ולוקחת אותך למחשב ישן. מה תעשה? [/b][/quote]
אני מעביר את ארטיקונו ואת טאדיאורסה ולוקח את פידג'יוט ואת ליקיטונג.
"בסדר!" אני אומר.
"צאו, פידג'יוט ופלאריון!" אני צועק ומוציא אותם.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 03:47 AM
"איך שבא לך. הבקתה שלי היא בערך שלוש שעות לתוך היער" היא אומרת. "כלומר נגיע לשם בדיוק שיחשיך. אבל אתה רוצה להישאר פה גם בסדר" היא אומרת בחיוך. מה תעשה?
[/b][/quote]
"כן, אני פשוט חושב שעדיף שנצא לשם מחר בבוקר, רעננים ומלאי כוחות." אני אומר ואז שואל אותה, "אז את רוצה לנוח בחדר או להתאמן?"
-
הוא מחייך. "פלריאון ופידג'יוט הא?" הוא אומר "טוב באטרפריי ביוטיפליי הוריקן!" הוא אומר ושני הפוקימונים יוצרים הוריקן ענק וכולאים בתוכו את פלריאון ואת פידג'יוט . "עכשיו רוח כסופה באטרפריי! ביוטפליי רוח רעה!" הוא אומר ושני הפוקימונים מוסיפים את המתקפות שלהם להוריקן. שני הפוקימונים שלך כלואים ונפגעים מהמתקפות.
"נראה לי שכדאי שתתאמן טיפה, אתה גרוע" היא אומרת בחיוך.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 04:03 AM
"נראה לי שכדאי שתתאמן טיפה, אתה גרוע" היא אומרת בחיוך. [/b][/quote]
"אוקיי" אני אומר ומצחקק. "טוב, לארביטאר ובורמי צריכים אימון. צאו! לארביטאר! בורמי!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 04:03 AM
הוא מחייך. "פלריאון ופידג'יוט הא?" הוא אומר "טוב באטרפריי ביוטיפליי הוריקן!" הוא אומר ושני הפוקימונים יוצרים הוריקן ענק וכולאים בתוכו את פלריאון ואת פידג'יוט . "עכשיו רוח כסופה באטרפריי! ביוטפליי רוח רעה!" הוא אומר ושני הפוקימונים מוסיפים את המתקפות שלהם להוריקן. שני הפוקימונים שלך כלואים ונפגעים מהמתקפות.
"נראה לי שכדאי שתתאמן טיפה, אתה גרוע" היא אומרת בחיוך. [/b][/quote]
"פידג'יוט, תשתמש בחתך אווירי בשביל לשבור את ההוריקן ואז תשתמש בסופה! פלאריון, תשתמש בלהביור על הסופה, ככה שתהפוך לסופת להבות!"
-
הם יוצאים ומחכים לפקודות.
הקטע שלך מספיק, לא צריך את כלל ההודעה שלי.