-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1031799]מצטער שלא הגבתי היה לי שעיורי בית מעצבנים
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
אתה מחליט למהר במהירות לעבר העיר הבאה.אתה מחזר במהירות את פרינפלאפ שלך ושם את הפוכדור שלו בכיס שלך.אתה ומילח מתחילים לרוץ דרך דרך 3 אתם רואים הרבה גליגרים ומעט גליסקורים שעפים מעל ראשיכם.לאחר ריצה קלה אתם יוצאים מדרך 3 ומגיעים ליער גדול שחוסם לכם את הדרך.מיל אומרת לך"זה היער הגדול.אחרי שנעבור אותו נגיע לעיר הבאה ששם נמצא גם המכון הבא שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
שלגון רץ במהירות ומצליח להתחמק מן כנף המתכת של פיג'יוט זומבי.שלגון רץ לעבר פיג'יוט זומבי שתקף אותו.לאחר שהוא משיג את פיג'יוט זומבי הוא תוקף אותו בניב אש.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מן ניב האש של שלגון.פיג'יוט זומבי נפגע ונופל לתוך מי הבריכה.ספיל מתחמק מן התקפה של פיג'יוט זומבי.ספיל תוקף באקדח מים וברסיסי קרח את פעיג'יוט זומבי שנותר.הפיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.טוני אומר לך"יפה הצלחת להביס את אחד מהם".נותר להביס פיג'יוט זומבי אחד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא מהר את טראפינץ' שלך החוצה שילחם נגד אומנגה.טראפינץ' חופר במהירות בור ואז נכנס אליו.אומנגה לא שם לב אליכם.לאחר מכן טראפינץ/' יורה פצצות בוץ שפועות באומנגה.טראפינץ' זז מהמקום שלו ויורה פצצות בוץ עליו שוב.הוא לא מצליח להתחמק פצוות הבוץ ונפגע מהם.אומנגה לא מבין מאין באות כול פצצות הבוץ שפוגעוץ בו.הוא מתחיל לדאות באוויר ולהישאר באוויר.טראפינץ' תוקף בפצצוץ בוץ אל הפצצות לא מגיעות לאומנגה.אומנגה תוקף במכת שיתוק את טראפינץ'[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה ורוקי הולכים לחדר הבקרה.אתם נועלים בחדר הבקרה את החילים שמחפשים אותם.ואז אתה מפוצצץ אותם.לאחר מכן אתה ורוקי חוזרים לוודא ולאור.אור אומר לכם"אני מבין.טוב עבודה מעולה עשיתם.פרס על זה שחיסלתם תפולשים תראו אותנו מעירים את ארטיקונו.בואוא אחרינו".אתה ורוקי הולכים אחרי וודא ואור.אתם מגגיעים לחדר ענק שחלקו קפוא והחצי השני מלא בנהרות מים.וודא שם במרכז החדר חפץ כחול ואז בוע אור כחול.מן האור הכחול יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/144.png[/IMG] ארטיקונו.על ארטיקונו יוצא סמל סגול מוזר בעל האות נ באנגלית.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר רץ לעבר הרקרוס בכנף מתכת.הכנפיים של הרקרוס הופכות למתכת.הוא רץ לעבר הרקוס בכנף מתכת ולא מפחד להתנגש בקרן המגה שלו.סייטר והרקרוס מתנגשים זה בזה ונפגעים מהתקפה של היריב.שניהם מתאוששים במהירות מן הפגיעה שספגו.המאמן של הרקרוס אומר לו"שוב קרן מגה על סייטר.הפעם תפגע בו קשה יותר".הקרן של הרקרוס הופכת ללבנה.הוא רץ לעבר סייטר כשהוא משתמש בקרן מגה שוב עליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'איזארד תוקף באגרוף חשמל את ציפורן הצל של וורגו.ציפורן הצל מתנגשת באגגרוף החשמל.וורגו נפגע קצת מהאגרוף החשמל ואילו צ'איזארד נפגע קשה מציפורן הצל.צ'איזארד עף לאחור ואז הוא עף לעבר וורגו באגרוף חשמל ובלהביור.הוא מנסה להפתיע אותו אך הוא לא מצליח.וורגו מתחמק במהירות מן שני המתקפות של צ'איזארד.אני אומרת לוורגו"כמור את צ'איזארד בציפור אמיצה".וורגו עף לעבר צ'איזארד בציפור אמיצה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר בסדר ומוציא את פוקימון הנר ואומר לו ''תשרוף את העצים האלו'' ואחרי זה אני עובר את היער
-
[quote]ברוס
סייטר רץ לעבר הרקרוס בכנף מתכת.הכנפיים של הרקרוס הופכות למתכת.הוא רץ לעבר הרקוס בכנף מתכת ולא מפחד להתנגש בקרן המגה שלו.סייטר והרקרוס מתנגשים זה בזה ונפגעים מהתקפה של היריב.שניהם מתאוששים במהירות מן הפגיעה שספגו.המאמן של הרקרוס אומר לו"שוב קרן מגה על סייטר.הפעם תפגע בו קשה יותר".הקרן של הרקרוס הופכת ללבנה.הוא רץ לעבר סייטר כשהוא משתמש בקרן מגה שוב עליו.[/quote]
"סייטר-תרוץ אליו,תתכופף ותשתמש בחיתוך!" אומר לסייטר.
-
[quote=שלושה מחוזות;1031799]מצטער שלא הגבתי היה לי שעיורי בית מעצבנים
[B][COLOR=#48d1cc][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]שלגון רץ במהירות ומצליח להתחמק מן כנף המתכת של פיג'יוט זומבי.שלגון רץ לעבר פיג'יוט זומבי שתקף אותו.לאחר שהוא משיג את פיג'יוט זומבי הוא תוקף אותו בניב אש.פיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מן ניב האש של שלגון.פיג'יוט זומבי נפגע ונופל לתוך מי הבריכה.ספיל מתחמק מן התקפה של פיג'יוט זומבי.ספיל תוקף באקדח מים וברסיסי קרח את פעיג'יוט זומבי שנותר.הפיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.טוני אומר לך"יפה הצלחת להביס את אחד מהם".נותר להביס פיג'יוט זומבי אחד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red].[/COLOR][/B][/quote]
[B]"תקשיבו!, אתם צריכים לעבוד ביחד!, שלגון תשתמש בזעם דרקון וספיל תשתמש באקדח מים!, קדימה תחסלו אותו!" אני אומר להם בהתלהבות[/B]
-
[COLOR=DarkRed][B]טל
אתה מחליט ששלגון וספיל צריכים לעבוד ביחד כדי להביס את הפיג'יוט זומבי שנותר.שלגון משתמש בזעם דרקון חזק מאוד.ספיל משתמש באקדח מים.אקדח המים וזעם הדרקון משתלבים למכה אחת וחזקה.פיג'יוט זומבי מנסה להתחמק משתי התקפות אך הוא לא מצליח ונפגע קשה מאוד בגוופו.אתה שם לב שפיג'יוט זומבי תשוש מאוד.למרות שהוא תשוש הוא תוקף באס אווירי את ספיל שלך. [/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]
ברוס
סייטר רץ במהירות לעברהרקרוס.כשהםםם קרובים סייטר מתכופף.וכך הוא מצליח להתחמק מקרן המגה של הרקרוס בקלות רבה.סייטר במהירות וקף את הרקרוס בחיתוך.הרקרוס לא מצליח להתחמק מהחיתוך של סייטר ונפגע ברגליו שוב.הרגליים מתחילות לכאוב להרקרוס נורוא והוא בקושי זז.הרקרוס מצליח לגבור על הכאבים שלו.הוא משתמש בקרן על עוצמתית על סייטר שלך.קקרן העל עפה לעבר סייטר.[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise][B]איתי
אתה מוציא את שינפורה מחוץ לפוכדור שלו.שינפורה יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא משתמש בלהביור על היער הגדול שיתן לכם לאן ללכת.כעבור כמה דקות שינפורא מצליח לשרוף את רוב היער.כך אתם יכולים לעבור אותו בקלות.אתה מחזיר אץת שינפורא לפוכדור שלו.אתה ומיל רצים ביערהשרוף ולאחר כמה דקות מגיעים לכניסה של העייר בג.מולכם העיר בג.
[COLOR=Blue]ניר
אתהנכעס מהמילים של וודא.אתה משגר סופת ברקים אל ארטיקונו.ארטיקונו מצליח להתחמק מסופת הברקים שלך.אתה מצליח לחסוםת את ארטיקונו בחומת ברקי חשמל.אתה מחפש את האמפוליאן שכלאת בחשמל אך אתה לא מוצא אותו.ודא אומר לך"אמרתי מדינת אוויר?.כנראה שהתבלבלתי התכונתי למדינת האדמה ולא מדינת האוויר"
[COLOR=Red]
תומר
צ'איזארד משתמש בלהביור על צ'יפור האמיצה של וורגו.וורגו עף ישירות לעבר צ'איזארד עם ציפור האמיצה שלו ולא מתחמק מצאיזארד.וורגו נפגע מהלהביור.צ'איזארד עובר לתקוף באגרוף חשמל את ורגו.הוא מתנגש בציפור האמיצה של וורגו.שני הפוקימונים נפגעים מן התקפה של היריב.אתה רואה שצ'איזארד תשוש וורגו לא תשוש.וורגו עף לעבר צ'איזארד בכנף מתכת[/COLOR]
[/COLOR][/B][/COLOR]
-
[quote]ברוס
סייטר רץ במהירות לעברהרקרוס.כשהםםם קרובים סייטר מתכופף.וכך הוא מצליח להתחמק מקרן המגה של הרקרוס בקלות רבה.סייטר במהירות וקף את הרקרוס בחיתוך.הרקרוס לא מצליח להתחמק מהחיתוך של סייטר ונפגע ברגליו שוב.הרגליים מתחילות לכאוב להרקרוס נורוא והוא בקושי זז.הרקרוס מצליח לגבור על הכאבים שלו.הוא משתמש בקרן על עוצמתית על סייטר שלך.קקרן העל עפה לעבר סייטר.[/quote]
"סייטר-תשתמש במספרי אקס לפני שהרקרוס מגיע אליך ואז בכנף מתכת!" אומר לסייטר.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1032651][COLOR=DarkRed][B]
[COLOR=Red]
תומר
צ'איזארד משתמש בלהביור על צ'יפור האמיצה של וורגו.וורגו עף ישירות לעבר צ'איזארד עם ציפור האמיצה שלו ולא מתחמק מצאיזארד.וורגו נפגע מהלהביור.צ'איזארד עובר לתקוף באגרוף חשמל את ורגו.הוא מתנגש בציפור האמיצה של וורגו.שני הפוקימונים נפגעים מן התקפה של היריב.אתה רואה שצ'איזארד תשוש וורגו לא תשוש.וורגו עף לעבר צ'איזארד בכנף מתכת[/COLOR]
[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
"צ'אריזארד תשתמש בלהביור על הכנפי ברזל של ורגו ואז תשתמש על הראש של ורגו באגרוף חשמל רצחני!אתה מסוגל צ'אריזארד אני מאמין בך!"אצעק לעבר צ'אריזארד בעידוד.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1032651][COLOR=DarkRed][B]טל
אתה מחליט ששלגון וספיל צריכים לעבוד ביחד כדי להביס את הפיג'יוט זומבי שנותר.שלגון משתמש בזעם דרקון חזק מאוד.ספיל משתמש באקדח מים.אקדח המים וזעם הדרקון משתלבים למכה אחת וחזקה.פיג'יוט זומבי מנסה להתחמק משתי התקפות אך הוא לא מצליח ונפגע קשה מאוד בגוופו.אתה שם לב שפיג'יוט זומבי תשוש מאוד.למרות שהוא תשוש הוא תוקף באס אווירי את ספיל שלך. [/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]
ברוס
סייטר רץ במהירות לעברהרקרוס.כשהםםם קרובים סייטר מתכופף.וכך הוא מצליח להתחמק מקרן המגה של הרקרוס בקלות רבה.סייטר במהירות וקף את הרקרוס בחיתוך.הרקרוס לא מצליח להתחמק מהחיתוך של סייטר ונפגע ברגליו שוב.הרגליים מתחילות לכאוב להרקרוס נורוא והוא בקושי זז.הרקרוס מצליח לגבור על הכאבים שלו.הוא משתמש בקרן על עוצמתית על סייטר שלך.קקרן העל עפה לעבר סייטר.[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise][B]איתי
אתה מוציא את שינפורה מחוץ לפוכדור שלו.שינפורה יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא משתמש בלהביור על היער הגדול שיתן לכם לאן ללכת.כעבור כמה דקות שינפורא מצליח לשרוף את רוב היער.כך אתם יכולים לעבור אותו בקלות.אתה מחזיר אץת שינפורא לפוכדור שלו.אתה ומיל רצים ביערהשרוף ולאחר כמה דקות מגיעים לכניסה של העייר בג.מולכם העיר בג.
[COLOR=Blue]ניר
אתהנכעס מהמילים של וודא.אתה משגר סופת ברקים אל ארטיקונו.ארטיקונו מצליח להתחמק מסופת הברקים שלך.אתה מצליח לחסוםת את ארטיקונו בחומת ברקי חשמל.אתה מחפש את האמפוליאן שכלאת בחשמל אך אתה לא מוצא אותו.ודא אומר לך"אמרתי מדינת אוויר?.כנראה שהתבלבלתי התכונתי למדינת האדמה ולא מדינת האוויר"
[COLOR=Red]
תומר
[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ''יופי'' ואני אומר למיל ''קדימה בואי נלך לחנות אני רוצה לקנות פוכדורים'' ואנחנו הולכים לחנות
-
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה שמח שהצלחת להגיע לעיר הבאה.אתה נכנס לעיר בג ביחד עם מיל.אתה רואה הרבה עצים גדולים שעליהם פו'קימוני חרק ולידם בתים של אנשים.אתה שם לב שחצי מן העיר הרוסה.אתה הולך לחנות של העיר בדרך אתה רואה פוסטר של תחרות פוקימוני חרק שנערכת בעיר.אתה מויל מגיעים לחנות ונכנסים אליה.המוכר אומר לך"שלום איזה פוכדורים תרצו לקנות יש לנו פה כול סוג פוכדור חוץ ממאסטר בול."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
וורגו מתחיל להסתחר במקום וכך הוא מצליח להסיט את הלהביור של צ'איזארד.וורגו מסיט את הלהביור לעבר צ'איזארד.צ'איזארד לא נמצליח להתחמק ונפגע קצת.וורגו משיך לעוף בסיחרור לעבר צ'איזארד.צ'איזארד תוקף את ורגו באגרוף חשמל.הסיחרור חוסם את המכה של צ'איזארד.צ'איזארד לא מצליח להתחמק מכנף המתכת המסוחר של ורגו.המכה מצליחה להוציא אותו מחוץ לזירה. 3 3 .אני אומרת לך"נותר לך פוקימון להשתמש בו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סיטר שם את ידו בצורת איקס ומגן על הגווף שלו.קרן העל פוגעת בסייטר אך סייטר חוסם את קרן העל במספרי האיקס שלו.סייטר נפגע קצת מהקרן העל.סייטר עף לעבר הרקרוס במתקפת כנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת.הרקרוס מצליח לגבור על הכאב שברגליו ולהתחמק מכנף המתכת של סייטר.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד.הארוף שלו הופך ללבןן.הוא רץ לעבר סייטר באגרוף ממוקד.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1032702][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
וורגו מתחיל להסתחר במקום וכך הוא מצליח להסיט את הלהביור של צ'איזארד.וורגו מסיט את הלהביור לעבר צ'איזארד.צ'איזארד לא נמצליח להתחמק ונפגע קצת.וורגו משיך לעוף בסיחרור לעבר צ'איזארד.צ'איזארד תוקף את ורגו באגרוף חשמל.הסיחרור חוסם את המכה של צ'איזארד.צ'איזארד לא מצליח להתחמק מכנף המתכת המסוחר של ורגו.המכה מצליחה להוציא אותו מחוץ לזירה. 3 3 .אני אומרת לך"נותר לך פוקימון להשתמש בו"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תחזור צ'אריזארד!"אומר תוך כדי שאני אחזיר את צ'אריזארד לפוקדור שלו ואז אוציא את ויבל ואגיד לו:"ויבל תשתמש במתקפה מהירה על ורגו ואז שאתה פוגע בו תוסיף ישר רסיסי קרח!"
-
[quote]ברוס
סיטר שם את ידו בצורת איקס ומגן על הגווף שלו.קרן העל פוגעת בסייטר אך סייטר חוסם את קרן העל במספרי האיקס שלו.סייטר נפגע קצת מהקרן העל.סייטר עף לעבר הרקרוס במתקפת כנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת.הרקרוס מצליח לגבור על הכאב שברגליו ולהתחמק מכנף המתכת של סייטר.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד.הארוף שלו הופך ללבןן.הוא רץ לעבר סייטר באגרוף ממוקד.[/quote]
"סייטר-תתחמק ותשתמש בהתקפה מהירה!" אומר לסייטר.
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר מתחמק בקלות מן אגרוף הממוקד של הרקרוס.לאחר מכן סייטר משתמש בהתקפה מהירה על הרקרוס.הוא מתחיל לרוץ לעברו במהירות וכאר הוא קרוב אליו הוא מכה אותו בחוזקה.הרקרוס נפגע מן המכה של סייטר וכמעט מפסיד בקרב.המאמן שלו אומר לו"הרקרוס תשתמש בשבסירת לבנים על סייטר שלו".הרקרוס רץ במהירות לעבר סייטר בשבירת לבנים למרות הכאב שברגליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את צ'איזארד לפוכדור שלו ובמקום צ'איזארד אתה מוציא את ויבל שלך.ויבל יוצא החוצה לקרב לזירה המעופפת.ויבל משתמש בהתקפה מהירה על וורגו.הוא מתחיל לרוץ במהירות לעבר וורגו.כשהוא קרוב לוורגו הוא פוגע.לאחר שויבל פוגע בורגו הוא תוקף אותו ברסיסי קרח.רסיסיקרח רבים נשלחים לורגו.ורגו לא מצליח להתחמק מהם ונפגע.וורגו תוקף בכנף מתכת את ויבל.הכנפיים שלו הופכות למתכת[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1032702][B][COLOR="Blue"]איתי
אתה שמח שהצלחת להגיע לעיר הבאה.אתה נכנס לעיר בג ביחד עם מיל.אתה רואה הרבה עצים גדולים שעליהם פו'קימוני חרק ולידם בתים של אנשים.אתה שם לב שחצי מן העיר הרוסה.אתה הולך לחנות של העיר בדרך אתה רואה פוסטר של תחרות פוקימוני חרק שנערכת בעיר.אתה מויל מגיעים לחנות ונכנסים אליה.המוכר אומר לך"שלום איזה פוכדורים תרצו לקנות יש לנו פה כול סוג פוכדור חוץ ממאסטר בול."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סיטר שם את ידו בצורת איקס ומגן על הגווף שלו.קרן העל פוגעת בסייטר אך סייטר חוסם את קרן העל במספרי האיקס שלו.סייטר נפגע קצת מהקרן העל.סייטר עף לעבר הרקרוס במתקפת כנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת.הרקרוס מצליח לגבור על הכאב שברגליו ולהתחמק מכנף המתכת של סייטר.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד.הארוף שלו הופך ללבןן.הוא רץ לעבר סייטר באגרוף ממוקד.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למוכר ''שני פוכדורים רגילים ו10 פוכדורי חרק'' ואני מביא לו כסף על הפוכדורים
ואחרי זה אני אומר לו ''תודה'' ומביא למיל את הפוכדורים הרגילים
אני שואל את מיל ''מה את יודעת על תחרות החרקים?''
-
[B][COLOR="SlateGray"]איתי
המוכר מביא 2 פוכדורים רגילים ו10 פוכדורי חרק.אתה לוקח את הפוכדורים ומביא למוכר תכסף עליהם.את שני הפוכדורים הרגילים אתה נותן למיל.מיל אומרת לך"תודה איתי.תחרות החרקים זה פשוט מאוד אפשר להשתתף בה רק אם יש לך פוקימון חרק.אם אין לך פוקימון חרק תוכל להלות מהם פוקימון חרק.התחרות מתנהלת כך:יש מס' סיבבים ואתה פשוט נלחם עם פוקימון החרק שלך נגד פוקימון חרק אחר.מי שמנצח בגמר זוכה בפרסים"[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות;1032651][COLOR=darkred][B]טל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]אתה מחליט ששלגון וספיל צריכים לעבוד ביחד כדי להביס את הפיג'יוט זומבי שנותר.שלגון משתמש בזעם דרקון חזק מאוד.ספיל משתמש באקדח מים.אקדח המים וזעם הדרקון משתלבים למכה אחת וחזקה.פיג'יוט זומבי מנסה להתחמק משתי התקפות אך הוא לא מצליח ונפגע קשה מאוד בגוופו.אתה שם לב שפיג'יוט זומבי תשוש מאוד.למרות שהוא תשוש הוא תוקף באס אווירי את ספיל שלך. [/COLOR][/B]
[COLOR=mediumturquoise][COLOR=mediumturquoise][B][COLOR=mediumturquoise][/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
[B]"ספיל תתחמק ותתקוף ברסיסי קרח!, שלגון תסיים את הקרב הזה בעזרת זעם דרקון!" אני אומר לשנייהם באדישות מעויף כבר מהקרב הזה.[/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1032746][B][COLOR="SlateGray"]איתי
המוכר מביא 2 פוכדורים רגילים ו10 פוכדורי חרק.אתה לוקח את הפוכדורים ומביא למוכר תכסף עליהם.את שני הפוכדורים הרגילים אתה נותן למיל.מיל אומרת לך"תודה איתי.תחרות החרקים זה פשוט מאוד אפשר להשתתף בה רק אם יש לך פוקימון חרק.אם אין לך פוקימון חרק תוכל להלות מהם פוקימון חרק.התחרות מתנהלת כך:יש מס' סיבבים ואתה פשוט נלחם עם פוקימון החרק שלך נגד פוקימון חרק אחר.מי שמנצח בגמר זוכה בפרסים"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה ''בסדר בואי נלך לחפש פוקימוני חרק חזקים'' ואני רץ ליער לחפש פוקימוני חרק