אני אשכרה שוקל לעבור לקרוא ווליומים באנגלית......
Printable View
אני אשכרה שוקל לעבור לקרוא ווליומים באנגלית......
[quote=עולה אושאוט;1341344]ניצחתי אותך באונליין ברגע האחרון נתן :) הלכתי לאכול, ביי![/quote]
כן, רק פשוט כל הקבוצה שלך מלאה אברים, אין לי מושג איך ניצחת, באמת.
תוציא את האברים, כי זה די רמאות, חצי קבוצה שלך אברית + ארכאוס, ועדיין ניצחת רק עם פוקימון אחד.
[QUOTE=Chity;1341346]כן, רק פשוט כל הקבוצה שלך מלאה אברים, אין לי מושג איך ניצחת, באמת.
תוציא את האברים, כי זה די רמאות, חצי קבוצה שלך אברית + ארכאוס, ועדיין ניצחת רק עם פוקימון אחד.[/QUOTE]
נלחמתם בפוקימון עולם אונליין ( Pokemon world onlain) או איך שכולם אומרים pwo , כי עם כן אז איך נרשמים , עדיין לא הבנתי .
[QUOTE=X-Drake;1341345]אני אשכרה שוקל לעבור לקרוא ווליומים באנגלית......[/QUOTE]
ובמה אתה קורא עכשיו? יפנית? ם:
[quote=F!upy;1341350]ובמה אתה קורא עכשיו? יפנית? ם:[/quote]
לא, רואה אנימה. אמרתי באנגלית לדגיש שזה ווליומים מציאותיים ולא באינטרנט
אלללה ביטס מזויף באטרף! Lol
[QUOTE=Chity;1341346]כן, רק פשוט כל הקבוצה שלך מלאה אברים, אין לי מושג איך ניצחת, באמת.
תוציא את האברים, כי זה די רמאות, חצי קבוצה שלך אברית + ארכאוס, ועדיין ניצחת רק עם פוקימון אחד.[/QUOTE]
זה לא רמאות, כמעט כל מי שאני נלחם נגדו משתמש באוברים... ואצלי בפקימון אונליין אני יכול לשנות להם סטאטוסים ולשים להם איזה סט שאני רוצה.
תראו את הסיקור שלי ביוגי הו.
[QUOTE=X-Drake;1341351]לא, רואה אנימה. אמרתי באנגלית לדגיש שזה ווליומים מציאותיים ולא באינטרנט[/QUOTE]
אתה מודע לכך שה"באנגלית" המציאותי שלך זה פאנסאב של יפנית כן?
[quote=עולה אושאוט;1341356]זה לא רמאות, כמעט כל מי שאני נלחם נגדו משתמש באוברים... ואצלי בפקימון אונליין אני יכול לשנות להם סטאטוסים ולשים להם איזה סט שאני רוצה.[/quote]
כן, אבל זה לא כיף ככה.
אתה יודע בכלל מי הם האוברים?
[quote=עולה אושאוט;1341356]זה לא רמאות, כמעט כל מי שאני נלחם נגדו משתמש באוברים... ואצלי בפקימון אונליין אני יכול לשנות להם סטאטוסים ולשים להם איזה סט שאני רוצה.[/quote]
כי אתה נלחם נגד אחרים בטייר אוברים Xd
אל תשתמש באוברים.. תשתמש בou
ועדיין אני מזיין את כולם פה בפוקימון אונליין
נתן שיניתי שישייה ...
מה זה פוקימון אונליין , אני יודע מה זה pwo אבל מה זה פוקימון אונליין .
משעמם