-
[color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
ההו-או מסכים, "אתה חושב מפחיד אותי אני הצלחתי לתפוס את ההו-או הזה מאי האי שלו, הרבה מאמנים זוכרים לכרטיס לאי הזה מתחרות הרעל." אמר הבוס וקפץ על וקדור הזהב שהיה מונח על הריצפה, ותוך שניה הוא החזיר את ההו-או לפוקדור.
"עכשיו מי חלש." אמר הבוס.
[color=blue][u][i][b]Dingo[/b][/i][/u][/color]
קרוגנאק לא זז ממקומו הוא תוקף בסטירת בוץ וצ'יקוריטה לא שומעת לא יודע מה קורה, המתקפה פוגעת בצי'קוריטה ופוגעת בה חזק אבל בעזרתה צ'יקוריטה מצליחה לחזור לראות.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 01:53 AM
[b]
קרוגנאק לא זז ממקומו הוא תוקף בסטירת בוץ וצ'יקוריטה לא שומעת לא יודע מה קורה, המתקפה פוגעת בצי'קוריטה ופוגעת בה חזק אבל בעזרתה צ'יקוריטה מצליחה לחזור לראות. [/b][/quote]
צ'קוריטה בת?
======
"ציקוריטה תקפצי מעליו ואז תחבטי בוא חזק! ואז שוב עלי טער שיתקיפו אותו מכל הצדדים!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 01:53 AM
[b] [color=blue][u][i][b]Loveless[/b][/i][/u][/color]
ההו-או מסכים, "אתה חושב מפחיד אותי אני הצלחתי לתפוס את ההו-או הזה מאי האי שלו, הרבה מאמנים זוכרים לכרטיס לאי הזה מתחרות הרעל." אמר הבוס וקפץ על וקדור הזהב שהיה מונח על הריצפה, ותוך שניה הוא החזיר את ההו-או לפוקדור.
"עכשיו מי חלש." אמר הבוס.
[/b][/quote]
"אני מניח שאני..." אני אומר לו בחשש "סטריפין מהר מערבולת לראש שלו!" אני אומר בפתאומיות.
-
אני הולך ל10 דקות ככה עוד מעט חוזר
ניראלי שכן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
צ'יקוריטה קופצץ מעל קרוגנאק לצד השני ותוקפת אותו בחבטה ומעיפה אותו על קיר המכון, קרוגנאק מחוסל.
מאמן המכון מוציא את אקנס.
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa024.png[/img]
"צא וובאפט תקוף תחזיר אליהם את המתקפה שלהם" הבוס והוציא וובאפט שהחזיר את המכה על סטריפין וחיסל אותו.
[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/c/cc/Spr_4d_202_m.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 02:11 AM
[b]
"צא וובאפט תקוף תחזיר אליהם את המתקפה שלהם" הבוס והוציא וובאפט שהחזיר את המכה על סטריפין וחיסל אותו.
[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/c/cc/Spr_4d_202_m.png[/img] [/b][/quote]
"לא סטריפין!" אני אומר ומחזיר אותו מהר. "אקנס תשיתמש בעוקץ רעל ואז קשירה עליו!"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 02:11 AM
[b] אני הולך ל10 דקות ככה עוד מעט חוזר
ניראלי שכן
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
צ'יקוריטה קופצץ מעל קרוגנאק לצד השני ותוקפת אותו בחבטה ומעיפה אותו על קיר המכון, קרוגנאק מחוסל.
מאמן המכון מוציא את אקנס.
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa024.png[/img]
[/b][/quote]
"ציקוריטה חזרי! לרבי צא! תשתמש בסופת חול ואז בנשיכה משלוב בדחיפה בכל הכח!!!" אנינ אומר
-
וובאפט תוקף בהגנה ולא ניפגע מעוקץ הרעל, אקנס מתעצבן וזורק את וובאפט על הבוסושניהם עפים על קיר המפקדה ומתעלפים הפוקדור הזהב עף מהיד שלהבוס ואתה לוקח אותו, לפתע אתה מקבל טלפון מרודי הוא אומר שהוא מחוץ למפקדה
לרביטאר תוקף בסופת חול אבל אקנס חומק הוא תופס את לרביטאר בקשירה, לפתע לרביטאר תוקף בשבירת אבנים ופוצע את אקנס חזק.
(לרביטאר למד שבירת אבנים)
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 02:41 AM
וובאפט תוקף בהגנה ולא ניפגע מעוקץ הרעל, אקנס מתעצבן וזורק את וובאפט על הבוסושניהם עפים על קיר המפקדה ומתעלפים הפוקדור הזהב עף מהיד שלהבוס ואתה לוקח אותו, לפתע אתה מקבל טלפון מרודי הוא אומר שהוא מחוץ למפקדה [/b][/quote]
אני מחפש דרך לצאת משם במהירות.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 02:41 AM
[b] [color=blue][u][i][b]Dingo[/b][/i][/u][/color]
לרביטאר תוקף בסופת חול אבל אקנס חומק הוא תופס את לרביטאר בקשירה, לפתע לרביטאר תוקף בשבירת אבנים ופוצע את אקנס חזק.
(לרביטאר למד שבירת אבנים) [/b][/quote]
"שוס סופת חול ואז שבירת אבנים בכל הכח! ושוב נשיכה חזקה!" אני אומר
-
אתה מוצא את היציאה ויוצא החוצה אתה רואה את אוולין ואת רודי מחקים לך בחוץ, "היי מה קרה לך, לאיפה נפלתה בדיוק?" שאל רודי.
לרביטאר מצבע את מה שאמרתה לו ותוקף בשילוב הזה, הסופה פוגעת באקנס שלא מצליח להשתחרר ממנה כל פעם שהוא מנסה לצאת ממנה הוא חוטף את אחת האבנים בגופו.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 02:51 AM
אתה מוצא את היציאה ויוצא החוצה אתה רואה את אוולין ואת רודי מחקים לך בחוץ, "היי מה קרה לך, לאיפה נפלתה בדיוק?" שאל רודי.
[/b][/quote]
אני מספר להם הכל ואז מוציא את הפוקדור "זה הפוקדור של הו-או!" אני אומר להם באושר " עכשיו בואו נברח מפה!" אני מוסיף ומתחיל לרוץ משם.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 02:51 AM
[b]
לרביטאר מצבע את מה שאמרתה לו ותוקף בשילוב הזה, הסופה פוגעת באקנס שלא מצליח להשתחרר ממנה כל פעם שהוא מנסה לצאת ממנה הוא חוטף את אחת האבנים בגופו. [/b][/quote]
אתה יודע שזה ארבוק
------
"תמשיךככה!" אני אומר
-
אתה מתחיל לברוח לפתע אתם נתקלים באיש מוזר, "אתה עומר., שואל האיש את רודי.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/gsctrainer61.gif[/img]
כן אני יודע פשוט טני עייף ויש פה משהו עם אקנס אז אני מתבלבל.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
לפתע ארבוק משתחרר מהסופה , הוא תוקף הקשירה ואז הוא תוקף בעוקץ רעל בפניו של לרביטאר.
ואז הוא משתמש בזנבו וכל הזמן מעיף את לרביטאר על האדמה עד שלרביטאר מחוסל.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 03:00 AM
[b]
כן אני יודע פשוט טני עייף ויש פה משהו עם אקנס אז אני מתבלבל.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
לפתע ארבוק משתחרר מהסופה , הוא תוקף הקשירה ואז הוא תוקף בעוקץ רעל בפניו של לרביטאר.
ואז הוא משתמש בזנבו וכל הזמן מעיף את לרביטאר על האדמה עד שלרביטאר מחוסל. [/b][/quote]
"הייתה מצויין לרבי! צ'יקורטה צאי! תשתמשי בצרחה חזקה במיוחד ואז תחבטי בו! ואאז תתרחקי ממנו ועלי טער! אם הוא תופס אותך תצרחי חזק!" אנני אומר
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jul 18 2009, 03:00 AM
אתה מתחיל לברוח לפתע אתם נתקלים באיש מוזר, "אתה עומר., שואל האיש את רודי.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/gsctrainer61.gif[/img] [/b][/quote]
"זה תלוי." אני אומר "מה אתה רוצה?"