-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 02:14 PM
[b] ניתאי
קלפרי ענקי נוחת עליך, הורג אותך, ובטעות נכנס לפוכדור. יעודכן מיד.
--
ניתאי אתה מתחיל ללכת לעיר טאוב, כשלפתע אתה רואה אבן מרחפת ממש מולך. [/b][/quote]
"מה זה?" אשאל ואקח את האבן, בוחן אותה בידי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 03:14 PM
[b] תמיר
הנזק של המכות היה הכרחי ומספיק, וקווגסייר נופל.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים. הוא בדוק את קווגסייר "קווגסייר לא יכול להלחם. המנצח בקרב הוא המאמן".
"קווגסייר, חזור!" אומרת ג'ן. "ניצחת. כעת בוא, אני אתן לך את התג, והם את הציון" אומרת ג'ן ומצביעה על המקום בו יושבים השופטים עם המחשבים. [/b][/quote]
אני מלטף את סקיפלום
"כל הכבוד" אני אומר ומכניס אותו לפוכדור.
אני הולך אחריה למקום של השופטים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 02:14 PM
[b] ירין
מכת הקארטה פוגעת בנינג'סק, אבל בזמן שמנקי מכין את האגרוף הממוקד, נינג'סק נע במהירות ומשתמש בדחיפה ופוגע במנקי, ומנקי מחטיא את האגרוף.
[/b][/quote]
"תמשיך לתקוף באגרופי זעם ושריטות זעם!!" אני אומר
-
ניתאי
אתה מושיט ידיים אל האבן, ואז היא מרחפת אל הצד השני ונשמע צחוק מרושע.
תמיר
אתם מגיעים לשופטים.
"אוקיי, הנה תג הבועה של העיר זאווגיל" אומרת ג'ן ונותנת לך את התג.
"אוקיי, אנחנו שלושה שופטים, הציון המקסימלי הוא 100 נקודות. כל שופט נותן לכל היותר 33 נקודות" אומר אחד השופטים "אני הייתי אחראי על הכח של הפוקימון. דרטיני שלך עדיין לא ממש מאומן, וסקיפלום שלך נראה במצב די טוב, ככה שאתה מקבל ממני 30."
"אני הייתי אחראי על בדיקת איכות המתקפות שלך" אומר השני "כל ההתקפות שהשתמש בהן היו במצב די טוב, ונראה שהפוקימונים הפנימו את ההתקפות האלה. אתה מקבל 30" אומר השופט השני.
"אני הייתי אחראי על בדיקת הטכניקה שלך. בעקרון ההתקפות שלך היו די סטנדרטיות בלי יותר מדי תחכום... אני נותן לך 27" אומר השופט השלישי.
"סך הכל זה 87. יש לך פוקדע או כרטיס מאמן?" שואל השופט הראשון
ירין
נינג'סק נפגע מחלק מהמתקפות, והוא משתמש בשאיבת חיים ופוגע, ואחר כך הוא מתשמש בנשיכת חרק.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 03:23 PM
[b]
ירין
נינג'סק נפגע מחלק מהמתקפות, והוא משתמש בשאיבת חיים ופוגע, ואחר כך הוא מתשמש בנשיכת חרק. [/b][/quote]
"אגרוף ממוקד לראש שלו ואגרופי זעם לפנים!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 03:23 PM
[b] ניתאי
אתה מושיט ידיים אל האבן, ואז היא מרחפת אל הצד השני ונשמע צחוק מרושע. [/b][/quote]
"אל תתעסק איתי" אסנן בכעס ואנסה לקחת את האבן שוב
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 04:23 PM
[b] תמיר
אתם מגיעים לשופטים.
"אוקיי, הנה תג הבועה של העיר זאווגיל" אומרת ג'ן ונותנת לך את התג.
"אוקיי, אנחנו שלושה שופטים, הציון המקסימלי הוא 100 נקודות. כל שופט נותן לכל היותר 33 נקודות" אומר אחד השופטים "אני הייתי אחראי על הכח של הפוקימון. דרטיני שלך עדיין לא ממש מאומן, וסקיפלום שלך נראה במצב די טוב, ככה שאתה מקבל ממני 30."
"אני הייתי אחראי על בדיקת איכות המתקפות שלך" אומר השני "כל ההתקפות שהשתמש בהן היו במצב די טוב, ונראה שהפוקימונים הפנימו את ההתקפות האלה. אתה מקבל 30" אומר השופט השני.
"אני הייתי אחראי על בדיקת הטכניקה שלך. בעקרון ההתקפות שלך היו די סטנדרטיות בלי יותר מדי תחכום... אני נותן לך 27" אומר השופט השלישי.
"סך הכל זה 87. יש לך פוקדע או כרטיס מאמן?" שואל השופט הראשון
[/b][/quote]
"יש לי פוקדע" אני אומר ומושיט אותו
-
ירין
נינג'סק מתחמק מהאגרוף הממוקד ומחלק ההתקפות האחרות, ומשתמש בנשיכת חרק ופוגע. נראה שנינג'סק מתחיל להתעייף.
ניתאי
אתה שוב שולח ידיים אל האבן, אבל היא נופלת, ואז קרן שחורה מפוצצת אותה, ומולך מופיע גסלי שמתפקע מצחוק, שגם הוא פרס שאני חייב לך.
תמיר
השופט לוקח את הפוקדע ומחבר אותו בUSB למחשב. הוא מקליד כמה דברים ואז מחזיר לך. "אוקיי, הציון נמצא בפוקדע ושמור בססמא שלנו. אם בוועדה האולימפית יהיו להם בעיות עם זה, תפנה אותם אלינו" אומר השופט "בוא נוציא אותך מהיקום המקביל". המכון מטשטש, ואז אתה נמצא מחוץ למכון. השעה בערך 7:45 בערב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 05:36 PM
[b] ירין
נינג'סק מתחמק מהאגרוף הממוקד ומחלק ההתקפות האחרות, ומשתמש בנשיכת חרק ופוגע. נראה שנינג'סק מתחיל להתעייף.
[/b][/quote]
"יופי! עכשיו אגרוף ממוקד לפרצוף שלו ואז קפוארה ו אגרופי זעם!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 05:36 PM
[b] ניתאי
אתה שוב שולח ידיים אל האבן, אבל היא נופלת, ואז קרן שחורה מפוצצת אותה, ומולך מופיע גסלי שמתפקע מצחוק, שגם הוא פרס שאני חייב לך. [/b][/quote]
"מה כל כך מצחיק אותך?!" אתעצבן ואתכונן להוציא את מגמאר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 06:36 PM
[b] תמיר
השופט לוקח את הפוקדע ומחבר אותו בUSB למחשב. הוא מקליד כמה דברים ואז מחזיר לך. "אוקיי, הציון נמצא בפוקדע ושמור בססמא שלנו. אם בוועדה האולימפית יהיו להם בעיות עם זה, תפנה אותם אלינו" אומר השופט "בוא נוציא אותך מהיקום המקביל". המכון מטשטש, ואז אתה נמצא מחוץ למכון. השעה בערך 7:45 בערב. [/b][/quote]
אני מפהק קלות
'אולי כדאי שאישן מוקדם היום' אינ חושב והולך לאיזה בית קפה לאכול ולהאכיל את הפוקימונים שלי,ואז אני הולך לישון.
-
ירין
האגרוף הממוקד כרגיל איטי מדי כדי לפגוע ושאר ההתקפות פוגעות. נינג'סק משתמש בנשיכת חרק ופוגע.
ניתאי
גסלי ממשיך לצחוק צחוק פיסכוטי, ואז לפתע נכנס לך מחשבה לראש
'בני אדם', אבל אתה לא יודע לאן מתקשרת המחשבה הזאת, אין שום דבר שחשבת עליו ממקודם שמוביל לזה.
תמיר
הלכתם, אכלתם, הגעתם למרכז הפוקימונים.
"לכמה זמן תרצה את החדר?" שואלת האחות ג'וי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 08:41 PM
[b] ניתאי
גסלי ממשיך לצחוק צחוק פיסכוטי, ואז לפתע נכנס לך מחשבה לראש
'בני אדם', אבל אתה לא יודע לאן מתקשרת המחשבה הזאת, אין שום דבר שחשבת עליו ממקודם שמוביל לזה. [/b][/quote]
"צא! מגמאר! להביור על גסטלי!" נאגיד למגמאר, מתעלם לגמרי מהמחשבה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 09:41 PM
[b] תמיר
הלכתם, אכלתם, הגעתם למרכז הפוקימונים.
"לכמה זמן תרצה את החדר?" שואלת האחות ג'וי. [/b][/quote]
"ליומיים" אני אומר לה קצרות.
אחרי שהיא תתן לי מפתח אני אלך לישון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 08:41 PM
[b] ירין
האגרוף הממוקד כרגיל איטי מדי כדי לפגוע ושאר ההתקפות פוגעות. נינג'סק משתמש בנשיכת חרק ופוגע.
[/b][/quote]
"תמשיך לתקוף!" אני אומר