[QUOTE=LordAbizi;1192786]אהא, כצפוי.[/QUOTE]
צודק,זה באמת צפוי.
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1192786]אהא, כצפוי.[/QUOTE]
צודק,זה באמת צפוי.
חבר'ה, מי שרוצה לנהל פורום בעתיד שיתחיל להשקיע בפורומים, אל תחכו לבחירות.
מה הקטע של הרומנים במ"ת?
אני רוצה לנהל את חת"מ אבל בחיים לא יתנו לי...
חשבתי על פנאי והומור אבל במילא לא נכנסים...
אין ממש פורום שאני רוצה לנהל חוץ מדיבורים ואקטואליה אבל ארווין לא מרשה לי לפתוח מגזין :(
סתכלו מה יש בספוילר בחתימה שלי :)
[QUOTE=YoRt3m;1192790]חבר'ה, מי שרוצה לנהל פורום בעתיד שיתחיל להשקיע בפורומים, אל תחכו לבחירות.[/QUOTE]
אני כבר שלחתי בקשה אחרי שהשקעתי ופתחתי פרויקט בפורום מוזיקה,ואז פתחתי עוד אחד,וכלום. אז כל מי שמשקיע-שתדעו לאן ההשקעה הולכת.
על 2 פרוקיטים לא תקבל ניהול....
[QUOTE=the robot;1192784]אין דבר כזה פרשתי אבל אני רק בנו"ד! יש או פורש או פעיל!
דוגמה לפורש:היטמן
פעיל:אני.
זה כמו שבן אדם ימות אבל עדיין יהיה מסוגל לאכול ולשתות![/QUOTE]
שמע דניאל יש 2 עובדות
1)פרשתי
2)אני יודע אם פרשתי או לא ואני פרשתי חלאס.
[QUOTE=Machine X;1192793]אני כבר שלחתי בקשה אחרי שהשקעתי ופתחתי פרויקט בפורום מוזיקה,ואז פתחתי עוד אחד,וכלום. אז כל מי שמשקיע-שתדעו לאן ההשקעה הולכת.[/QUOTE]
שים לב שביקשת ניהול ישר אחרי שפתחת את הפרוייקט. שלא נדבר על זה שכתבת טופס לא מושקע בכלל.
"למה מגיע לך להיות מנהל? כי אני משקיע ואוהב את הפורום". זה לא בדיוק משו משכנע.
[QUOTE=YoRt3m;1192790]חבר'ה, מי שרוצה לנהל פורום בעתיד שיתחיל להשקיע בפורומים, אל תחכו לבחירות.[/QUOTE]
אני משקיע במשחקים כללים...
[QUOTE=Machine X;1192793]אני כבר שלחתי בקשה אחרי שהשקעתי ופתחתי פרויקט בפורום מוזיקה,ואז פתחתי עוד אחד,וכלום. אז כל מי שמשקיע-שתדעו לאן ההשקעה הולכת.[/QUOTE]
O_O
אתה צריך להמשיך!
לי הודיעו אחרי חודש..
[QUOTE=scizor-x;1192796]על 2 פרוקיטים לא תקבל ניהול....[/QUOTE]
חוץ מזה שאני משקיע שם באופן קבוע. פשוט תסתכל בפורום.
[QUOTE=YoRt3m;1192798]שים לב שביקשת ניהול ישר אחרי שפתחת את הפרוייקט. שלא נדבר על זה שכתבת טופס לא מושקע בכלל.
"למה מגיע לך להיות מנהל? כי אני משקיע ואוהב את הפורום". זה לא בדיוק משו משכנע.[/QUOTE]
שמתי לב שזאת פעם שנייה שאתה מפרסם דברים שכותבים לך בפרטית
לא עדיף שלא תכתוב מה כותבים לך בפרטי בכל זאת,זה ה"פ
אני רוצה לנהל א דיבורים ואקטואליה. מה אני כבר יכול לעשות בישביל זה?
[QUOTE=scizor-x;1192806]אני רוצה לנהל א דיבורים ואקטואליה. מה אני כבר יכול לעשות בישביל זה?[/QUOTE]
לנסות סוף סוף לפתח את חלק האקטואליה.. מה שאף אחד מהמנהלים הקודמים לא הצליח,גם לא אני פעמיים
[QUOTE=Krauser;1192808]לנסות סוף סוף לפתח את חלק האקטואליה.. מה שאף אחד מהמנהלים הקודמים לא הצליח,גם לא אני פעמיים[/QUOTE]
סתם שאלה את הייתה פקח?