-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 04:27 PM
[b] [b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
נכון O:
אני מרים את הפוכדור בשמחה מהרצפה, ואז הולך להכניס אותה לחגורת הפוכדורים שלי, כשלפתע אני שם לב שהכל מלא "רגע, מה אני יעשה עכשיו?" אני ממלמל לעצמי.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 02:27 PM
[b] [b][color=red]אליס-[/color][/b]
היפופידון מחייכת אליך ומזילה דמעה קטנה. מנקי בינתיים תופס לך בשולי החולצה, הוא רוצה להמשיך בקרב. [/b][/quote]
"קדימה הופיפ, אתה מוכן להמשיך בקרב?" אני שואלת אותו בחיוך, "בוא נמשיך מאיפה שהפסקנו, אבקת שינה ואז דחיפה!" אני פוקדת.
-
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
פלריאון מץחמק ושולח להביור, אבל ביוטפליי מישתמש שוב בכוח סודי מים והמתקפות נפגשות ויוצרות פיצוץ. ביוטפליי משתמש בכדור צל על פלריאון. מהצד השני פידג'יוט משתמש בציפור אמיצה ופוגע ישירה בבאטרפריי, אבל ניפגע בעצמו מהמתקפה של עצמו ומהרעש חרקים של באטרפריי. באטרפריי שולח רוח כסופה לעבר פידג'יוט.
[b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
בשנייה שאתה מרים אתה מרים את הפוקדור, הוא זוהר באור חזק ונעלם לך מהיד. הוא הישתגר לפרופסור. מה תעשה?
[b][color=red]אליס-[/color][/b]
הופיפ מהנהן בשמחה ויוצא עם אבקת שינה, אבל מנקי מתחמק וקופץ על הופיפ ומתיח אותו על הריצפה ואז משתמש בבעיטה נמוכה ופוגע בהופיפ.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 04:53 PM
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
פלריאון מץחמק ושולח להביור, אבל ביוטפליי מישתמש שוב בכוח סודי מים והמתקפות נפגשות ויוצרות פיצוץ. ביוטפליי משתמש בכדור צל על פלריאון. מהצד השני פידג'יוט משתמש בציפור אמיצה ופוגע ישירה בבאטרפריי, אבל ניפגע בעצמו מהמתקפה של עצמו ומהרעש חרקים של באטרפריי. באטרפריי שולח רוח כסופה לעבר פידג'יוט. [/b][/quote]
"פלאריון, תנסה לשלוח להביור הישר אל עבר כדור הצל הזה! פידג'יוט, תעיף את הרוח הכסופה הזאת בעזרת רוח מערבולת, ואז תשתמש שמתקפת כנף!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 04:53 PM
בשנייה שאתה מרים אתה מרים את הפוקדור, הוא זוהר באור חזק ונעלם לך מהיד. הוא הישתגר לפרופסור. מה תעשה? [/b][/quote]
'כנראה הוא השתגר לפרופסור' אני אומר לעצמי, וממשיך לצעוד לעבר העיר הבאה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 02:53 PM
הופיפ מהנהן בשמחה ויוצא עם אבקת שינה, אבל מנקי מתחמק וקופץ על הופיפ ומתיח אותו על הריצפה ואז משתמש בבעיטה נמוכה ופוגע בהופיפ. [/b][/quote]
"הופיפ, תתעשת והשתמש בהצלפת זנב כדי להוריד למאנקי את ההגנה. עכשיו השתמש בבלבול!" אני קוראת.
-
התוכנית שלך נכשלת בענק. הכדור צל מישתלב עם הלהביור יוצר כדור אש עצום שמתעופף ופוגע ישירות בפידג'יוט, שנפגע קשה. הרוח הכסופה פוגעת בפלריאון חזק. הפוקימונים שלך עייפים מאוד.
אתה ממשיך ללכת ומגיע ליער עבות. אתה ניכנס לתוכו, הכל שקט וחשוך. אתה רואה שלושה דרכים גדולות ומוארות ועוד חמישה דרכים קטנות ונטושות. באיזו דרך תבחר?
הופיפ משתמש בהצלפת זנב ומוריד למאנקי את ההגנה. מאנקי מנסה להשתמש בדחיפה, אבל ניכשל וניפגע מהבילבול ועף אחורה. הוא נעמד על רגליו ויוצא עם חבטות זעם.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 03:21 PM
הופיפ משתמש בהצלפת זנב ומוריד למאנקי את ההגנה. מאנקי מנסה להשתמש בדחיפה, אבל ניכשל וניפגע מהבילבול ועף אחורה. הוא נעמד על רגליו ויוצא עם חבטות זעם. [/b][/quote]
"הופיפ, קפוץ מעלה מהר והתחמק מהמתקפה. השתמש בעלי קסם מלמעלה!" אני קוראת.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 05:21 PM
אתה ממשיך ללכת ומגיע ליער עבות. אתה ניכנס לתוכו, הכל שקט וחשוך. אתה רואה שלושה דרכים גדולות ומוארות ועוד חמישה דרכים קטנות ונטושות. באיזו דרך תבחר? [/b][/quote]
בדרך האמצעית שבמוארים.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 05:21 PM
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
התוכנית שלך נכשלת בענק. הכדור צל מישתלב עם הלהביור יוצר כדור אש עצום שמתעופף ופוגע ישירות בפידג'יוט, שנפגע קשה. הרוח הכסופה פוגעת בפלריאון חזק. הפוקימונים שלך עייפים מאוד.
[/b][/quote]
"פלאריון, תנסה שוב להביור על באטרפרי, פידג'יוט, ציפור אמיצה על ביוטיפליי!"
-
הופיפ מתעופף באוויר ומתחמק מהמתקפה. הופיפ שולח עלי קסם שעוטפים את מאנקי בתוכם ופוגעים בו. מנקי מסתחרר ונופל אחורה.
אתה הולך בדרך שעה אורכה. לבסוף אתה שומע רישרוש מהעצים. אתה רואה שם פירו ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa022.png[/img]) גדול ועצבני שאוכל משהו שנראה לך כמו שאריות של רטטה.
פלריאון מתעצבן ושולח להביור ענק לעבר באטרפריי ופוגע בו קשה. פידג'יוט מישתמש בציפור אמיצה ופוגע בביוטיפליי חזק, אבל גם בעצמו. באטרפריי וביוטיפליי שולחים רוח כסוה לעבר הפוקימונים שלך.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 05:53 PM
אתה הולך בדרך שעה אורכה. לבסוף אתה שומע רישרוש מהעצים. אתה רואה שם פירו ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa022.png[/img]) גדול ועצבני שאוכל משהו שנראה לך כמו שאריות של רטטה. [/b][/quote]
נגעל למראה השאריות שהוא אוכל, אני מנסה ללכת בשקט מתחתיו מבלי שיבחין אליי לב. אם הוא ישים לב, אוציא החוצה את האפיני כדי שתשתמש בנשיקה מתוקה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 05:53 PM
[b]
פלריאון מתעצבן ושולח להביור ענק לעבר באטרפריי ופוגע בו קשה. פידג'יוט מישתמש בציפור אמיצה ופוגע בביוטיפליי חזק, אבל גם בעצמו. באטרפריי וביוטיפליי שולחים רוח כסוה לעבר הפוקימונים שלך. [/b][/quote]
"פלאריון, קפוץ מהר על פידג'יוט! פידג'יוט, תטוס עם מתקפת מהירות אל עבר באטרפרי וביוטיפליי! פלאריון, ברגע שהוא מתקרב תשחחר עליהם להביור ותקפוץ מפידג'יוט, ופידג'וט, ברגע שהוא קופץ תשתמש במתקפת כנף!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 03:53 PM
הופיפ מתעופף באוויר ומתחמק מהמתקפה. הופיפ שולח עלי קסם שעוטפים את מאנקי בתוכם ופוגעים בו. מנקי מסתחרר ונופל אחורה. [/b][/quote]
"מעולה הופיפ, השתמש בסינטזה לפני שיתעשת ואז השתמש בדחיפה בכל הכח!" אני קוראת.
-
פירו מתעלם ממכם ואתה ממשיך ללכת. אתה שומע רישרושים ומתוך השיחים קופץ לך גלום ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa044.png[/img])
הפוקימונים שלך מבינים את התוכנית ועושים אותה במהירות. ולפני שאתה שם לב שניהם פוגעים בבאטרפריי ובביוטיפליי קשה. כל הפוקימונים תשושים. ביוטיפליי ובבאטרפרי משגרים קרן סולרית.
הופיפ משתמש בסינתזה ומעלה לעצמו את החיים ואז תוקף בדחיפה חזקה שמעיפה את מאנקי על הריצפה. מאנקי מעולף.