-
ניתאי
אבל אתה כן הבנת מאיפה היא באה, נכון?
--
הלהביור פוגע בגסטלי והוא ממשיך להתפקע מצחוק. אז לרגע הוא מפסיק ומשתמש בצל לילה (=הקרן השחורה ממקודם) ופוגע במגמר.
תמיר
אפשר לשאול למה יומיים?
--
אתה הולך לישון. אתה מתעורר למחרת בערך בשעה 7:10, כשאתה מרגיש שיש לך כוחות מחודשים ביותר.
ירין
חלק מהמתקפות פוגעת במנקי, ואז לפתע מנקי משתמש בצוות כפול ועכשיו יש מעגל של איזה 25 נינג'סקים מקיפים את מנקי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 09:40 PM
[b] ירין
חלק מהמתקפות פוגעת במנקי, ואז לפתע מנקי משתמש בצוות כפול ועכשיו יש מעגל של איזה 25 נינג'סקים מקיפים את מנקי. [/b][/quote]
"נסה גם אתה צוות כפול- תדמיין שאתה משוכפל ותנסה ליצור את זה!! ואז מכת קארטה על כולם!!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 10:40 PM
[b]תמיר
אפשר לשאול למה יומיים?
--
אתה הולך לישון. אתה מתעורר למחרת בערך בשעה 7:10, כשאתה מרגיש שיש לך כוחות מחודשים ביותר.[/b][/quote]
אני קם ומתמתח
אני מתלבש ומתארגן,אוכל ארוחת בוקר עם הפוקימונים שלי,ואז אני יוצא החוצה לשדות,מחפש פוקימונים ומנסה לאמן את גיבל,גם כדי שיתפתח ויתחזק,ומנסה ללמד אותו זריקת אבנים ואם הוא גומר ללמוד את זה ברמת שליטה סבירה+ אני מתחיל ללמד אותו [url=http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Stone_edge]קצה אבנים[/url].
אם תהיה מוכן אני רוצה לעשות הקפאה עצמית,הוא יתאמן עד שכל המטרות האלה יקרו(לא ההתפתחות,רק המתקפות) או עד שיגמרו היומיים(במשחק).
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 8 2009, 09:40 PM
[b] ניתאי
אבל אתה כן הבנת מאיפה היא באה, נכון?
--
הלהביור פוגע בגסטלי והוא ממשיך להתפקע מצחוק. אז לרגע הוא מפסיק ומשתמש בצל לילה (=הקרן השחורה ממקודם) ופוגע במגמר [/b][/quote]
מהתת מודע~
ברור O:
-------------
"מה הבעיה שלך?! עזוב אותי!" צקח עליו ואוציא את כל השאר "אל תתעסק איתי" אסנן
-
ירין
המתקפה מבוססת על תנועה מהירה, שברגע שהיא נפסקת השכפולים נעלמים, אבל כמובן כל ניסיון ללמד את זה עלול להצליח.
--
מנקי מתאמץ, אבל משתכפל בקושי לשני מנקיים, ושניהם תוקפים את מעגל הנינג'סקים, אבל זה לא הנינג'סק הנכון, ואז הנינג'סק הנכון משתמש בנשיכת חרק ופוגע במנקי האמיתי.
תמיר
מוקפא.
ניתאי
זה גסטלי מדבר איתך. לפוקימוני רוח יש נטייה לעשות דברים מוזרים כגון אלה.
--
גסטלי ממשיך לצחוק צחוק חולני, ואז מופיע אור אפלולי מסביב לכמה אבנים, והם מתעופפות סביב גסטלי במעגל, וגסטלי ממשיך לצחוק. (אל תייחס יותר מדי חשיבות לצחוק, זה לא באמת משנה משהו)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 9 2009, 08:08 AM
[b] ירין
המתקפה מבוססת על תנועה מהירה, שברגע שהיא נפסקת השכפולים נעלמים, אבל כמובן כל ניסיון ללמד את זה עלול להצליח.
--
מנקי מתאמץ, אבל משתכפל בקושי לשני מנקיים, ושניהם תוקפים את מעגל הנינג'סקים, אבל זה לא הנינג'סק הנכון, ואז הנינג'סק הנכון משתמש בנשיכת חרק ופוגע במנקי האמיתי.
[/b][/quote]
איזה מתקפה לא פיזית אני יכול ללמד אותו?
----
"תנסה שוב ושריטות זעם ולסבוף חבטת גוף!" אני ומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 9 2009, 08:08 AM
[b] ניתאי
זה גסטלי מדבר איתך. לפוקימוני רוח יש נטייה לעשות דברים מוזרים כגון אלה.
--
גסטלי ממשיך לצחוק צחוק חולני, ואז מופיע אור אפלולי מסביב לכמה אבנים, והם מתעופפות סביב גסטלי במעגל, וגסטלי ממשיך לצחוק. (אל תייחס יותר מדי חשיבות לצחוק, זה לא באמת משנה משהו) [/b][/quote]
"ליקטיטונג, ליקוק! טוטודייל, נשיכה! לוטאד, אקדח מים! מגמאר! סחרור אש!" אגיד לכולם, מתעצבן מאוד
-
ירין
אבל אתה יודע שאני שונא את השאלה הזאת. נסה ללמד אותו משהו, אני אחליט אם זה הצליח או לא.
--
מנקי פוגע בנינג'סק עם ההתקפות, אחוז ההתקפות שפוגע עולה כל פעם שאתה תוקף אותו. נינג'סק משתמש שאיבת חיים ופוגע נינג'סק כבר נראה די עייף.
ניתאי
זה לא כל הפוקימונים שלך... יש לך לאודרד עד כמה שאני זוכר
--
גסלי ממשיך להתפקע מצחוק, וזורק אבן לתוך סחרור האש, אבן אל אקדח המים, אבן על הלשון של ליקטיטונג, אבל נפגע מהנשיכה של טוטודייל. אז הוא משתמש בצל לילה ופוגע בטוטודייל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 9 2009, 11:17 AM
[b] ירין
אבל אתה יודע שאני שונא את השאלה הזאת. נסה ללמד אותו משהו, אני אחליט אם זה הצליח או לא.
--
מנקי פוגע בנינג'סק עם ההתקפות, אחוז ההתקפות שפוגע עולה כל פעם שאתה תוקף אותו. נינג'סק משתמש שאיבת חיים ופוגע נינג'סק כבר נראה די עייף.
[/b][/quote]
אבל משהו..קרו על?
-----
"מנקי תמשיך עם המתקפות האלה!"מאני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 9 2009, 11:17 AM
[b] ניתאי
זה לא כל הפוקימונים שלך... יש לך לאודרד עד כמה שאני זוכר
--
גסלי ממשיך להתפקע מצחוק, וזורק אבן לתוך סחרור האש, אבן אל אקדח המים, אבן על הלשון של ליקטיטונג, אבל נפגע מהנשיכה של טוטודייל. אז הוא משתמש בצל לילה ופוגע בטוטודייל. [/b][/quote]
מה? סחרור האש מקיף אותו O.O
------------------
"תמשיכו!" אצעק לכולם
-
ירין
אמרתי כבר את דבריי. נסה, ואני אחליט.
--
נינג'סק משתמש בצוות כפול, ומנקי פוגע במזויפים כל הזמן, ואז ניגנ'סק משתמש בנשיכת חרק ופוגע, ואז מנקי גם פוגע בו.
ניתאי
האבן פגעה באש לפני שהיא הספיקה להתחיל להסתחרר.
--
לוטאד ומגמר פוגעים הפעם בגסלי, אבל אז הוא נעלם לרגע והוא מופיע ליד טוטודייל והוא משתמש עליו בצל לילה ופוגע, ואז הוא זורק אבן על ליקטיטונג ופוגע.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 9 2009, 11:55 AM
[b] ניתאי
האבן פגעה באש לפני שהיא הספיקה להתחיל להסתחרר.
--
לוטאד ומגמר פוגעים הפעם בגסלי, אבל אז הוא נעלם לרגע והוא מופיע ליד טוטודייל והוא משתמש עליו בצל לילה ופוגע, ואז הוא זורק אבן על ליקטיטונג ופוגע. [/b][/quote]
"צא! לאודרד! נשיכה על גסטלי! כל השאר תמשיכו!" אגיד בידיעה שאין לגסטלי סיכוי לנצח את כולם
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 9 2009, 11:55 AM
[b] ירין
אמרתי כבר את דבריי. נסה, ואני אחליט.
--
נינג'סק משתמש בצוות כפול, ומנקי פוגע במזויפים כל הזמן, ואז ניגנ'סק משתמש בנשיכת חרק ופוגע, ואז מנקי גם פוגע בו.
[/b][/quote]
אבל איך לתאר את זהה?
----
"שריטות זעם חזקות ואז אגרוף ממוקד מהיר!!" אני אומר
-
ניתאי
המתקפות פוגעות וגסטלי לרגע מפסי לצחוק. אז יש לו מבט פסיכוטי על הפנים והוא מתחיל לירות צל לילה לכל מקום ופוגע בלוטד, טוטודייל, וגמגר.
ירין
הייתי רוצה לאמר 'נסה, ואני אחליט', אבל זה גובל בהתעללות.
'נסה לרכז כח בפה שלך, ולירות את זה כקרן אחת מרוכזת' או כל ניסוח שקול אני מניח יהיה סביר
--
מנקי פוגע עם השריטות, וכעת נינג'סק נראה מאוד עייף. נינג'סק לא מצליח להתחמק מהאגרוף הממוקד, פשוט כי הוא עייף, והוא משתמש בשאיבת חיים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 9 2009, 02:03 PM
[b] ירין
הייתי רוצה לאמר 'נסה, ואני אחליט', אבל זה גובל בהתעללות.
'נסה לרכז כח בפה שלך, ולירות את זה כקרן אחת מרוכזת' או כל ניסוח שקול אני מניח יהיה סביר
--
מנקי פוגע עם השריטות, וכעת נינג'סק נראה מאוד עייף. נינג'סק לא מצליח להתחמק מהאגרוף הממוקד, פשוט כי הוא עייף, והוא משתמש בשאיבת חיים. [/b][/quote]
"מהר נסה לרכז כח בפה שלך, ולירות את זה כקרן אחת מרוכזת בכל הכח!!" אני אאומר