-
[quote=Eustass Kid;690801][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה יוצא מן המעבדה בשמחה ושומע את רעש העצים ורואה כמה עצים יש בדרך 1.לפתע אתה רואה איפום שזורק לעברך אבנים והוא נההנה לזרוק עליך אבנים [/COLOR][/B][/quote]
אני מוציא את פיפלפ ואומר לא להישתמש בבועות אל איפום
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
אתה מוציא את פיפלאפ והוא מיד משתמש בבועות. איפום רואה שהוא מותקף על ידי פיפלאפ אז הוא זורק את האבנים על הבעותו והבועות מתנפצות אחת אחת על ידי האבנים שאיפום זורק[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690809][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את פיפלאפ והוא מיד משתמש בבועות. איפום רואה שהוא מותקף על ידי פיפלאפ אז הוא זורק את האבנים על הבעותו והבועות מתנפצות אחת אחת על ידי האבנים שאיפום זורק[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיפלאפ להישתמש בניקור
-
[quote=Eustass Kid;690754][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את טרטויג מהפוכדור שלו.טרטויג שמח מכיון שזה הקרבה1 שלו.טרטויג מיד מקשיב לך ומשתמש בשוטי גפן.ספירו רואה שהוא הולך להיפגע ולכן הוא מנקר את השוטים של טרטויג.טרטויג מנסה דחיפה אך ספירו עף לאויר מתחמק מהדחיפה של טרטויג[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בעץ כדי לעלות למעלה ואז השתמש בנשיכה על ספירו" אני אומר לו.
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
פילפאפ משתמש בניקור ואיפום נפגע מזה.פילאפ משתמש שוב בניקור הפעם איפום בורח על העצים ומסתתר שם אתם לא רואים אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן כדי לעלות על עץ ואז משתמש בנשיכה חזקה שפוגעת בספירו.ספירו מתאוש מהתקפה ומשתמש ברוח חקה שמעיפה את טרטויג אליך.טרטויג נפגע[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690827][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פילפאפ משתמש בניקור ואיפום נפגע מזה.פילאפ משתמש שוב בניקור הפעם איפום בורח על העצים ומסתתר שם אתם לא רואים אותו[/COLOR][/B][/quote]
אז אני ימשיך בדרך
-
[quote=Eustass Kid;690827][B][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]טרטויג משתמש בשוטי גפן כדי לעלות על עץ ואז משתמש בנשיכה חזקה שפוגעת בספירו.ספירו מתאוש מהתקפה ומשתמש ברוח חקה שמעיפה את טרטויג אליך.טרטויג נפגע[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג, אתה בסדר?" אני שואל בלחץ.
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
אתה ממשיך בדרך לעבר איפום ופילאפ הולך אחריך.לפתע אתם מותקפים על ידי אותם אבנים שהותקפת מקודם.אתה מבין שאיפום נמצא בין אחד העצים שמולך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג עונה לך"טרטו טרטו" אתה מבין שהוא רוצה להביס את הספירו המעצבן הזה.ספירו לא מחכה שתתקיפו אז הוא לעברכםבמתקפת ניקור שהוא נחוש לפגוע בכם וללמד אותכם לקח[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690834][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה ממשיך בדרך לעבר איפום ופילאפ הולך אחריך.לפתע אתם מותקפים על ידי אותם אבנים שהותקפת מקודם.אתה מבין שאיפום נמצא בין אחד העצים שמולך[/COLOR][/B][/quote]
אי אומר לפיפלאפ להישתמש בבועות על כל העצים שלידינו
-
[quote=Eustass Kid;690834][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג עונה לך"טרטו טרטו" אתה מבין שהוא רוצה להביס את הספירו המעצבן הזה.ספירו לא מחכה שתתקיפו אז הוא לעברכםבמתקפת ניקור שהוא נחוש לפגוע בכם וללמד אותכם לקח[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בשוטי גפן ותופס את ספירו ואז תשתמש בנשיכה" אני אומר לו.
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
פיפלא משתמש בבועות על כל העצים ומכל עץ נושרים הברבה עלים.לבסוף אתם מוציאים את איפום הוא שוב זורק עליך עלכים אבנים אבל הפעם הם יותר קטנים מהקודמים*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג טופס את ספירו בעזרת שוטי גפן ואז מניף אוו בואיכדי לבלב אותו ואז טרטויג מניח את ספירו ותוקף אותו בנשיכה קטלנית.ספירו נפגע קשה אך הוא משתמש בניקור [/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690841][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלא משתמש בבועות על כל העצים ומכל עץ נושרים הברבה עלים.לבסוף אתם מוציאים את איפום הוא שוב זורק עליך עלכים אבנים אבל הפעם הם יותר קטנים מהקודמים*[/COLOR][/B]
אני אומר לפיפלאפ להישתמש בדחיפה אל איפום
-
[quote=Eustass Kid;690841][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלא משתמש בבועות על כל העצים ומכל עץ נושרים הברבה עלים.לבסוף אתם מוציאים את איפום הוא שוב זורק עליך עלכים אבנים אבל הפעם הם יותר קטנים מהקודמים*[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג טופס את ספירו בעזרת שוטי גפן ואז מניף אוו בואיכדי לבלב אותו ואז טרטויג מניח את ספירו ותוקף אותו בנשיכה קטלנית.ספירו נפגע קשה אך הוא משתמש בניקור [/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג התחמק מהניקור של ספירו והשתמש בנשיכה עליו" אני אומר לו.
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
פיפלאפ מנסה דחיפה אך הוא לא מגיע אל איפום.איפום נמצא על צמרת העץ וזה גבוה בשביל פיפלאפ.איפום מחליט להשתמש בזריזות הכי חזקה שלו על פיפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מנסה להתחמק מהניקור של ספירואך הוא לא מצליח ונפגע מהניקור.טרטויג מתאושש מהר ומשתמש בנשיכה הכי חזקה שלו על ספירו.ספירונ לא מצליח להתחמק ונפגע מהנשיכה.[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;690853][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פיפלאפ מנסה דחיפה אך הוא לא מגיע אל איפום.איפום נמצא על צמרת העץ וזה גבוה בשביל פיפלאפ.איפום מחליט להשתמש בזריזות הכי חזקה שלו על פיפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מנסה להתחמק מהניקור של ספירואך הוא לא מצליח ונפגע מהניקור.טרטויג מתאושש מהר ומשתמש בנשיכה הכי חזקה שלו על ספירו.ספירונ לא מצליח להתחמק ונפגע מהנשיכה.[/COLOR][/B][/quote]
"צא פוכדור" אני אומר.