-
[QUOTE=Mr. Donphan;1238528][URL]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=6FWUjJF1ai0&feature=fvwp[/URL]
עומר תוסיף את זה:
פאנפי עשה בחיתול, וזרק אותו על דיינו, העיניים של דיינו שרפו.
ופאנפי החליט להתחכם והתפתח בזכות רייר קאנדיס שאלון צייר לו, הוא תהפתח לדונפאן, אלון צייר לדונפאן התפתחות והוא התפתח וקרע את דיינו.
ואין לי כוח לקרב S:
אז מספיק איתו.[/QUOTE]
נראה לך? אז דיינו התפתח פעמיים כי ככה באלי והפך להידרגון ורק בגלל מצמוץ הוא עילף את דונפאן והידרגון נגע והוא מת.. XD
זה לא חוכמה חח..
-
דיינו, אני ממליץ לך לסיים את הקרב ככה:
פאנפי מוריד את הטיטול!
דיינו מתעלף!
פאנפי המנצח!!
תוסיף את זה :)
-
[quote=Deino Man;1238538]רגע אז אפשר לשים קסמים ומלכודות וקלפים הפוכים כאלה כמה שרוצים?[/quote]
יש הגבלה של 5 קסמים\מלכודות בזירה אחת+קלף זירה אחד לכול הזירה [2 המשתתפים לא יכולים לשחק שניהם בקלפי זירה]
-
אוקיי ראיתי עכשיו את פרק 45 בנארוטו ויש לי שאלות,
1. נארוטו יתחזק משמעותית? בגלל שעכשיו היה את הקרב שלו נגד קיבה והוא היה ממש חלש.. אין לו טכניקות...
2. בסוף הפרק ההוא עם העיניים הכחולות קרא להינאטה "הינאטה סאמה" וסאמה זאת סיומת של כבוד, למה? (אם זה יעשה לי ספויילר ממש גדול אז אני מעדיף שלא תענו ותגידו שזה יהיה ספויילר..
-
-
אוקיי עומר.. וואי זה משחק קשה הא?
אוהד, נראה Xd
למרות שלפי מה שפאנפי עשה שם נראה זה הגיוני חח..
-
אוי טוב שהזכרתם לי, אני יתחיל את הסטורי ב2011 בדי אס חח..
אני מתחיל עכשיו.. אני רק יטען קצת את הds ואז..
-
[quote=Deino Man;1238544]אוקיי עומר.. וואי זה משחק קשה הא?
אוהד, נראה Xd
למרות שלפי מה שפאנפי עשה שם נראה זה הגיוני חח..[/quote]
שיודעים לשחק זה דווקא אחד הקלים.
תשתמש במדריכים שבלינקייה בפורום "יוגי הו".
-
מו די עומר יא דיינו אדיר תוסיף את זה
זה יהיה כזה מצחיק!
-
[QUOTE=buizel שולט;1238542]אוקיי ראיתי עכשיו את פרק 45 בנארוטו ויש לי שאלות,
1. נארוטו יתחזק משמעותית? בגלל שעכשיו היה את הקרב שלו נגד קיבה והוא היה ממש חלש.. אין לו טכניקות...
2. בסוף הפרק ההוא עם העיניים הכחולות קרא להינאטה "הינאטה סאמה" וסאמה זאת סיומת של כבוד, למה? (אם זה יעשה לי ספויילר ממש גדול אז אני מעדיף שלא תענו ותגידו שזה יהיה ספויילר..[/QUOTE]
נארוטו יתחזק בהמשך
2 קוראים לו נג'י אם אליו התכונת הם [COLOR="Yellow"]מאותו שבט[/COLOR] השאר יגלו בהמשך על שניהם
-
[QUOTE=monster;1238555]נארוטו יתחזק בהמשך
2 קוראים לו נג'י אם אליו התכונת הם [COLOR="Yellow"]מאותו שבט[/COLOR] השאר יגלו בהמשך על שניהם[/QUOTE]
תודה.. וכן התכוונתי לנגי'..
אוף אין לי סבלנות לחכות למשחק של נארוטו..
-
[QUOTE=Deino Man;1238518]פשש... חתיכת הצלחה יש לסדרה הזאת.
תגיד ברמה הזאת של הפרקים אפשר להבין משהו על המשחק..?
נו בדיוק, לכן הוא קרע אותו..[/QUOTE]
אבל לא הייתה לו אפשרות להילחם בכלל מול דיינו...
-
[QUOTE=BasiliskLizard;1238558]אבל לא הייתה לו אפשרות להילחם בכלל מול דיינו...[/QUOTE]
תרד מזה, זו בדיחה אז היא לא אמורה להיות הגיונית.
-
[QUOTE=buizel שולט;1238556]תודה.. וכן התכוונתי לנגי'..
אוף אין לי סבלנות לחכות למשחק של נארוטו..[/QUOTE]
גם לי
אם תשחק במשחק אתה תראה עד כמה נארוטו התחזק
איך הצלחת לשחק בדמו?
-
אני שונא דמויים,תמיד זה שלב-שניים ובסוף אתה מת לשחק במלא אבל אי אפשר מאיזושהיא סיבה