-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 06:18 PM
[b] [b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
פירו מתעלם ממכם ואתה ממשיך ללכת. אתה שומע רישרושים ומתוך השיחים קופץ לך גלום ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa044.png[/img]) [/b][/quote]
אני מחליט להתעלם גם ממנו וממשיך בדרכי, בחיפוש אחר פוקימון חזק.
-
[b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
אתה ממשיך ללכת ושומע רעשים חזקים בהמשך השביל. אתה ממשיך ללכת ורואה שם פינסיר([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa127.png[/img]) משתמש בצוותות שעל ראשו כדי לשבור עצים.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 06:18 PM
[b]
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
הפוקימונים שלך מבינים את התוכנית ועושים אותה במהירות. ולפני שאתה שם לב שניהם פוגעים בבאטרפריי ובביוטיפליי קשה. כל הפוקימונים תשושים. ביוטיפליי ובבאטרפרי משגרים קרן סולרית.
[/b][/quote]
"פלאריון, תעלה מהר על פידג'יוט שוב עם מתקפת מהירות, פידגי'וט, תחמוק עם מתקפת מהירות מהקרן הסולארית!" אני צועק.
"פלאריון, קפוץ מהר מפידג'יוט ותתקוף את ביוטיפליי עם להביור, ופידג'יוט, תקוף את באטרפרי עם כנף ברזל!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 04:18 PM
[b] [b][color=red]אליס-[/color][/b]
הופיפ משתמש בסינתזה ומעלה לעצמו את החיים ואז תוקף בדחיפה חזקה שמעיפה את מאנקי על הריצפה. מאנקי מעולף. [/b][/quote]
אני שולפת פוכדור מהחגורה ומשליכה אותו על מאנקי, "פוכדור, צא!" אני קוראת בו-זמנית. "היית מעולה, הופיפ." אני משבחת אותו בחיוך ומחכה לראות אם מאנקי יתפס.
-
פלריאון קופץ על פידג'יוט והם מתחמקים במהירות מהקרן הסולרית. פלריאון שולח להביור על ביוטפליי ופוגע בו קשה. ופידג'יוט פוגע גם קשה בבאטרפריי. שני הפוקימונים שלו מסוחררים.
[b][color=red]אליס-[/color][/b]
את זורקת את הפוקדור על מנקי.
נידנוד ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי, נתפס!
*תפסת את הפוקימון הראשון שלך מזל טוב D:!*
הופיפ מקפצץ באושר.
מה תעשי?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 06:41 PM
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
פלריאון קופץ על פידג'יוט והם מתחמקים במהירות מהקרן הסולרית. פלריאון שולח להביור על ביוטפליי ופוגע בו קשה. ופידג'יוט פוגע גם קשה בבאטרפריי. שני הפוקימונים שלו מסוחררים.
[/b][/quote]
"פלאריון, תשאר על פידג'יוט! פידג'יוט, תסתובב סביב באטרפרי וביוטיפליי עם מתקפת מהירות! פלאריון, תשחחר להביור, ופידג'יוט יסתובב, ככה שאין להם סיכוי לברוח!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 06:26 PM
אתה ממשיך ללכת ושומע רעשים חזקים בהמשך השביל. אתה ממשיך ללכת ורואה שם פינסיר([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa127.png[/img]) משתמש בצוותות שעל ראשו כדי לשבור עצים. [/b][/quote]
'הוא יהווה קרב מצויין לגרובייל' אני חושב לעצמי "צא גרובייל! משרוקית דשא ולאחר מכן חיתוך זעם לעברו של פינסר!" אני קורא ומוציא אותו החוצה.
-
פידג'יוט ופלריאון כולאים את באטרפריי וביוטיפליי בתוך מערבולת אש ופוגעים בהם מאוד. ביוטפליי משתמש בבוקר שמש ומתרפא ושולח על חושי והורס את המערבולת. באטרפריי שולח כדור צל לעבר פלריאון.
גרובייל מישתמש במשרוקית דשא, אבל פינסייר לא נירדם. גרובייל משתמש בחיתוך זעם ופוגע בפינסייר. פינסייר משתמש במספרי איקס ופוגע בגרובייל.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 07:02 PM
גרובייל מישתמש במשרוקית דשא, אבל פינסייר לא נירדם. גרובייל משתמש בחיתוך זעם ופוגע בפינסייר. פינסייר משתמש במספרי איקס ופוגע בגרובייל. [/b][/quote]
"השתמש בעברו בקליע זרעים, ולאחר מכן עבור לזנב ברזל!" אני מצווה עליו.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 07:02 PM
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
פידג'יוט ופלריאון כולאים את באטרפריי וביוטיפליי בתוך מערבולת אש ופוגעים בהם מאוד. ביוטפליי משתמש בבוקר שמש ומתרפא ושולח על חושי והורס את המערבולת. באטרפריי שולח כדור צל לעבר פלריאון. [/b][/quote]
"פידג'יוט, מהר! תטוס למעלה עם מתקפת מהירות! פלאריון, ברגע שפידג'יוט מגיע למעלה תזנק משם וקפוץ על באטרפרי, ואז תשתמש בלהביור! פידג'יוט, מתקפת כנף על ביוטיפליי ברגע שפלאריון קופץ!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 04:41 PM
[b] [b][color=red]אליס-[/color][/b]
את זורקת את הפוקדור על מנקי.
נידנוד ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי, נתפס!
*תפסת את הפוקימון הראשון שלך מזל טוב D:!*
הופיפ מקפצץ באושר.
מה תעשי? [/b][/quote]
"כל הכבוד הופיפ, נלחמת הרבה בזמן האחרון, כדאי שתנוח קצת." אני אומרת בחיוך ומכניסה אותו אל הפוכדור, וכך גם את היפודון. אני ממשיכה ללכת אל העיר ג'נטה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 29 2009, 09:26 PM
[b] [b][color=orange]אינג'ל-[/color][/b]
ספיל מתעורר ושולח רוח קרה לעבר טנגלה ופוגע בה (ספיל למד רוח קרה!) ואז יוצר סוג של אקדח קרח מוזר ופוגע בה חזק. טנגלה מתעצבנת ומתחילה להצליף בכוח בספיל בעזרת גפן מצליפה. [/b][/quote]
"ספיל תשתמש רוח קרה ואז בכדור קרח !"אני אומר לספיל .
"אחר כך תשתמש שוב באקדח מים ואז ברוח קרה "אני מוסיף.
-
גרובייל שולח קליע זרעם, מה שלא משפיע כ"כ על פינסר. גרובייל יוצא עם זנב ברזל שפוגע חזק בפינסר. פינסר מישתמש בנקמה ומחזיר לגרובייל את עצומת ההתקפה שלו. שני הפוקימנים פצועים.
פידג'יוט ופלריאון מבצעים את האסטרגיה שלך. ועוד לפני שאתה שם לב באטרפריי מעולף וביוטיפליי נפגע קשה.
עכשיו אתה יכול להשתמש בפוקימון אחד.
ורצוי זה שאתה רוצה שילמד את המתקפה~
[b][color=red]אליס-[/color][/b]
את ממשיכה ללכת ופוגשת מאמן [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/91.png[/img] "תרצי אולי קרב?" הוא שואל בחיוך.
[b][color=orange]אינג'ל-[/color][/b]
ספיל מישתמש ברוח קרה ובכדור קרח ופוגע בטנגלה. טנגלה שולחת נבגי שיתוק. ספיל משותק ולא מצליח לתקוף. טנגלה מנצלת את ההזמנות ווגעת בו בגפן מצליפה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 10:57 PM
[b]
פידג'יוט ופלריאון מבצעים את האסטרגיה שלך. ועוד לפני שאתה שם לב באטרפריי מעולף וביוטיפליי נפגע קשה.
עכשיו אתה יכול להשתמש בפוקימון אחד.
ורצוי זה שאתה רוצה שילמד את המתקפה~
[/b][/quote]
"פלראיון, חזור! פידג'יוט, תסיים אותו בציפור אמיצה משולבת עם מתקפת כנף!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 30 2009, 10:57 PM
גרובייל שולח קליע זרעם, מה שלא משפיע כ"כ על פינסר. גרובייל יוצא עם זנב ברזל שפוגע חזק בפינסר. פינסר מישתמש בנקמה ומחזיר לגרובייל את עצומת ההתקפה שלו. שני הפוקימנים פצועים. [/b][/quote]
"אוקיי השתמש בפצצת עזב, ולאחר מכן עלה להב!" אני מצווה עליו.