-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 9 2009, 02:03 PM
[b] ניתאי
המתקפות פוגעות וגסטלי לרגע מפסי לצחוק. אז יש לו מבט פסיכוטי על הפנים והוא מתחיל לירות צל לילה לכל מקום ופוגע בלוטד, טוטודייל, וגמגר. [/b][/quote]
"מגמאר! סגור עליו עם האש לגמרי!" אצעק למגמאר
-
ירין
מנקי יורה קרן על אבל היא יוצאת די חלשה. המתקפה פוגעת בנינג'סק. נינג'סק עדיין ממשיך להלחם, עדיין יש לו כח, אבל קצת. הוא משתמש בנשיכת חרק ופוגע.
ניתאי
האש לוחץ על גסלי אבל אז הוא לרגע נעלם ומופיע מאחורי מגמר, ומשתמש בשיתוק (ASTONISH) ופוגע במגמר. מגמר לא שותק.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 9 2009, 08:20 PM
[b] ירין
מנקי יורה קרן על אבל היא יוצאת די חלשה. המתקפה פוגעת בנינג'סק. נינג'סק עדיין ממשיך להלחם, עדיין יש לו כח, אבל קצת. הוא משתמש בנשיכת חרק ופוגע.
[/b][/quote]
"נסה שוב ביותר כוח!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 9 2009, 08:20 PM
[b] ניתאי
האש לוחץ על גסלי אבל אז הוא לרגע נעלם ומופיע מאחורי מגמר, ומשתמש בשיתוק (ASTONISH) ופוגע במגמר. מגמר לא שותק. [/b][/quote]
"להביור מגמאר! ליקטיטונג! ליקוק!
-
ירין
אני מבין ששחכת שפוקימונים לא מתעלפים, אלא רק מתעייפים?
--
מנקי מנסה חזק יותר אך הוא לא מספיק שולט בקונספט של מתקפות כאלה, והמתקפה עדיין יוצאת חלשה. לנינג'סק כבר אין יותר מדי כח, והוא מתחיל לנסות לברוח.
ניתאי
גסטלי משתמש בצל לילה ועוצר את הלהביור, ואז ניפגע מהליקוק של ליקטיטונג. גסלי משתמש בליקוק משל עצמו ופוגע בליקיטונג.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 10 2009, 08:04 AM
[b] ירין
אני מבין ששחכת שפוקימונים לא מתעלפים, אלא רק מתעייפים?
--
מנקי מנסה חזק יותר אך הוא לא מספיק שולט בקונספט של מתקפות כאלה, והמתקפה עדיין יוצאת חלשה. לנינג'סק כבר אין יותר מדי כח, והוא מתחיל לנסות לברוח.
[/b][/quote]
תתן לי להחליף אותו..??
----
"פוכדור צא!" אני זורק עליו פוכדור
-
!!!
ירין
אולי, בעיר, מתישהו.
--
נינג'סק נכנס לפוכדור, והפוכדור מסתובב מעט ולבסוף נעצר. לכדת נינג'סק יעודכן מיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 10 2009, 07:26 PM
[b] !!!
ירין
אולי, בעיר, מתישהו.
--
נינג'סק נכנס לפוכדור, והפוכדור מסתובב מעט ולבסוף נעצר. לכדת נינג'סק יעודכן מיד. [/b][/quote]
אני ממשיך לבדרכי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 10 2009, 08:04 AM
[b] ניתאי
גסטלי משתמש בצל לילה ועוצר את הלהביור, ואז ניפגע מהליקוק של ליקטיטונג. גסלי משתמש בליקוק משל עצמו ופוגע בליקיטונג. [/b][/quote]
"אתה אולי יכול לנצח אותם לבד, אבל לא תוכל לנצח אותם ביחד!" אגיד לגסטלי ואסמן ללוטד טוטודייל ומגמאר לעמוד אחד ליד השני "מגמאר, להביור! טוטודייל, אקדח מים! לוטד, עליי טער!" אצעק להם
-
ירין
אתה מתקדם קצת, ואתה פוגע באיזה מאמן אחד.
"היי! אני מניח שאתה הולך לטאוב, למכון המעופפים, רק תחושת בטן, אני צודק נכון?" הוא אומר.
ניתאי
עד כמה שאני זוכר לוטד לא יודע עלי תער, חפיף.
--
גסלי עושה מבט מופתע ויורה צל לילה נגד ההתקפות, שמפסיד, והוא נפגע מההתקפות. גסלי מתחיל להתעייף והוא ממשיך להתפקע מצחוק.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 10 2009, 10:02 PM
[b] ירין
אתה מתקדם קצת, ואתה פוגע באיזה מאמן אחד.
"היי! אני מניח שאתה הולך לטאוב, למכון המעופפים, רק תחושת בטן, אני צודק נכון?" הוא אומר.
[/b][/quote]
"כן..גם אתה?" אני שואל אותו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 10 2009, 10:02 PM
[b] ניתאי
עד כמה שאני זוכר לוטד לא יודע עלי תער, חפיף.
--
גסלי עושה מבט מופתע ויורה צל לילה נגד ההתקפות, שמפסיד, והוא נפגע מההתקפות. גסלי מתחיל להתעייף והוא ממשיך להתפקע מצחוק. [/b][/quote]
"תמשיכו!" אצעק להם
-
ירין
"כן... היי, מה דעתך שאני אבדוק את מכונות פוקימוני האבן והחשמל שלי לקראת המכון מולך?" הוא אומר.
ניתאי
המתקפות פוגעת בגסלי, ואז הוא נעלם ומפיע לידם ומשתמש בליקוק על לוטד, ואז השניים האחרים מעיפים אותו מלוטד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 07:28 AM
[b] ירין
"כן... היי, מה דעתך שאני אבדוק את מכונות פוקימוני האבן והחשמל שלי לקראת המכון מולך?" הוא אומר.
[/b][/quote]
"מה זה מכונות פוקימוני האבן והחשמל?" אני שואל אותו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 07:28 AM
[b] ניתאי
המתקפות פוגעת בגסלי, ואז הוא נעלם ומפיע לידם ומשתמש בליקוק על לוטד, ואז השניים האחרים מעיפים אותו מלוטד. [/b][/quote]
"תשארו איך שאתם!" אגיד ללוטד מגמאר טוטודייל, ואז אפנה לליקטיטונג "ליקטיטונג! תדחוף את גסטלי לטווח המתקפות בעזרת הלשון שלך!"