[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה זורק את הפוכדור שלך לעבר ספירו אתה נחוש לתפוס את הפוקימון ה1 שלך.הפוכדור תופס את ספירו ומתנדנד ומתנדנד ונעצר.לכדת ספירו(יעודכן).טרטויג שמח שהצטרף חבר חדש לצוות שלכם וגם אתה שמח בליבך[/COLOR][/B]
Printable View
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה זורק את הפוכדור שלך לעבר ספירו אתה נחוש לתפוס את הפוקימון ה1 שלך.הפוכדור תופס את ספירו ומתנדנד ומתנדנד ונעצר.לכדת ספירו(יעודכן).טרטויג שמח שהצטרף חבר חדש לצוות שלכם וגם אתה שמח בליבך[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;690868][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה זורק את הפוכדור שלך לעבר ספירו אתה נחוש לתפוס את הפוקימון ה1 שלך.הפוכדור תופס את ספירו ומתנדנד ומתנדנד ונעצר.לכדת ספירו(יעודכן).טרטויג שמח שהצטרף חבר חדש לצוות שלכם וגם אתה שמח בליבך[/COLOR][/B][/quote]
"יש תפסתי את הפוקימון הראשון שלי" אמרתי והוצאתי אותו לשיחת היכרות יחד עם טרטויג ואיתי.
[B][COLOR="Blue"]ג'ון:
אתה מוציא את ספירו לשיחת היכרות.ספירו שמח להכיר את טרטויג וגם אותך.לפתע טרטויג נוגע בספירו ובורח וספירו רודף אחריו.אתה מבין שהם משחקים בתופסת אתה נהנה לראות אותם משחקים ביחד[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;690880][B][COLOR=blue]ג'ון:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את ספירו לשיחת היכרות.ספירו שמח להכיר את טרטויג וגם אותך.לפתע טרטויג נוגע בספירו ובורח וספירו רודף אחריו.אתה מבין שהם משחקים בתופסת אתה נהנה לראות אותם משחקים ביחד[/COLOR][/B][/quote]
אני צוחק ואז לאחר כמה דקות אני אומר להם: "אנחנו הולכים להלחם מול פוקימונים כדי שנוכל להתחזק".
[B][COLOR="Green"]גון:
ספירו וטרטויג עוצרים ושומעים אותך.הם שמחים והם רוצים כבר להלחם בחזקים.לפתע אתה שומע צעקה אדירה שבע מהמשך דרך [/COLOR][/B]1
[quote=Eustass Kid;690891][B][COLOR=green]גון:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספירו וטרטויג עוצרים ושומעים אותך.הם שמחים והם רוצים כבר להלחם בחזקים.לפתע אתה שומע צעקה אדירה שבע מהמשך דרך [/COLOR][/B]1[/quote]
אני מחזיר את ספירו וטרטויג לפוכדורים ורץ לצעקה הזאת.
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מחזיר מהר את ספירו וטרטויג ורץ מהר לעבר הצעקה.לאחר כמה שניות אתה רואה מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG] מותקף על די 2בידרילים
צועק"הצילו מישה יעזור לי בבקשה מישהו"הבידרילים מבחינים בך[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;690906][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחזיר מהר את ספירו וטרטויג ורץ מהר לעבר הצעקה.לאחר כמה שניות אתה רואה מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG] מותקף על די 2בידרילים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צועק"הצילו מישה יעזור לי בבקשה מישהו"הבידרילים מבחינים בך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר: "צא ספירו והשתמש ברוח חקה ואז בדחיפה".
[B][COLOR="Green"]ג'ון:
אתה מוציא את ספירו הוא משתמש ברוח חזקה ודחיפה אך זה לא מזיז לבידרילים והם תוקפים בעוקץ רעל את הילד המסכן[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;690912][B][COLOR=green]ג'ון:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את ספירו הוא משתמש ברוח חזקה ודחיפה אך זה לא מזיז לבידרילים והם תוקפים בעוקץ רעל את הילד המסכן[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לספירו: "השתמש על מכת כנף ואז בניקור".
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו משתמש במכת כנף שמעיפה את העוקץ רעל על האדמה.ספירו יוצא בניקור אל אחד הבידרילים אל הוא מתחמק.הבידרילים מעוצבנים ממש על ספירו שלך ושולחים לעברו עוקץ רעל ובזמן הזה הנער מצליח לברוח ונעלם מעניניך[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;690916][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספירו משתמש במכת כנף שמעיפה את העוקץ רעל על האדמה.ספירו יוצא בניקור אל אחד הבידרילים אל הוא מתחמק.הבידרילים מעוצבנים ממש על ספירו שלך ושולחים לעברו עוקץ רעל ובזמן הזה הנער מצליח לברוח ונעלם מעניניך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר: "ספירו התחמק ואז תשתמש בדחיפה על אחד הבידרילים".
[QUOTE=Eustass Kid;690763][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר מנסה גם הוא לגמור את הקרב מהר אזהוא שוב מנסה להשתמש בלהביור הכי חזק שלו על מגמרוטאר.מגמרוטאר משתמש באגרוף ממוקד חזק במיוחד שחוסם את הלהביור ובסוף פגע בצ'ימצ'אר קשה מאוד.לפתע אתה שומע צעקה חזקה מאוד שבא מכיון ימין איפה שמיל נמצאת[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר תתקוף בלהביור
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בלהביור הכי חזקשלו שוב אך מגמרוטאר הנתחמק.ומשתמש באגרוף ממוקד שמביס את צ'ימצ'אר .עכשיו הוא משתמש בלהביור ואגרוף ממוקד שמביס את פליפר.אתה מתחיל לפחד אין לך הגנה יותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו מצליח ברגע האחרון להתחמק מהעוקץ רעל.ספירו משתמש בדחיפה שפוגעת קצת באחד הבידרלים.לבידרלים נמאס מהקרב הזה והם הולכים ואתה לא רואה אותם כבר[/COLOR][/B]
[quote=Eustass Kid;690943][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר משתמש בלהביור הכי חזקשלו שוב אך מגמרוטאר הנתחמק.ומשתמש באגרוף ממוקד שמביס את צ'ימצ'אר .עכשיו הוא משתמש בלהביור ואגרוף ממוקד שמביס את פליפר.אתה מתחיל לפחד אין לך הגנה יותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספירו מצליח ברגע האחרון להתחמק מהעוקץ רעל.ספירו משתמש בדחיפה שפוגעת קצת באחד הבידרלים.לבידרלים נמאס מהקרב הזה והם הולכים ואתה לא רואה אותם כבר[/COLOR][/B][/quote]
אני מכניס חזרה את ספירו ואומר: "תודה לך על עזרה ספירו".