-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 05:12 PM
[b] ניב-
אתה הולך למקור הרעש ורואה המון מאמנים רודפים אחרי ריהורן, "הריהורן הזה רימה גם אותך?" שואל אחד המאמנים [/b][/quote]
"כן, ואני מתקוון לתפוס אותו. הוא יהיה שלי, ולא אכפת לי מה"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 05:12 PM
[b] עומר-
אקנס מהנהן עם הראש-כנראה הוא מתכוון לכן
לורן-
בחדות ספירוו תוקף בבלימה, לאחר מכן הוא משתמש בליזר ומעוור את דרגונייר. לבסוף הוא תוקף בבלימה-דרגונייר מפסיד
ארתור-
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, פתאום טרטוויג יוצא מהפוכדור ומתחיל לקפץ-הוא רוצה להראות לך משהו
ניב-
אתה הולך למקור הרעש ורואה המון מאמנים רודפים אחרי ריהורן, "הריהורן הזה רימה גם אותך?" שואל אחד המאמנים
מיכה-
גליסכור מהר מאוד מתאושש. "קרן קרח" אומרת אנבל, לפני שגלייסכור תוקף בניב חשמל וויבייל מעיף את גלייסכור בקרן קרח חזקה. "עכשיו חיתוך לילה" ממשיכה אנבל [/b][/quote]
"מתי שיהיה קרוב אז ניב אש בזמן המתאים!"
-
ניב-
"אף אחד לא הצליח" אומר האיש "אפילו מסטר גראונד השתמש במסטר כדור ונכשל". פתאום הריהורן מתקדם אליך בראשיה
עומר-
אקנס נכנס לפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד.... אושר! תפסת אקנס
מיכה-
וויבייל מתקדם אל גלייסכור בחיתוך לילה, גלייסכור מנסה לתקוף בניב אש אך וויבייל מעיף אותו בחיתוך לילה.
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 05:27 PM
[b]
עומר-
אקנס נכנס לפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד.... אושר! תפסת אקנס [/b][/quote]
"יופי!" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון המרכז פוקימונים~
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 05:27 PM
[b] ניב-
"אף אחד לא הצליח" אומר האיש "אפילו מסטר גראונד השתמש במסטר כדור ונכשל". פתאום הריהורן מתקדם אליך בראשיה
עומר-
אקנס נכנס לפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד.... אושר! תפסת אקנס
מיכה-
וויבייל מתקדם אל גלייסכור בחיתוך לילה, גלייסכור מנסה לתקוף בניב אש אך וויבייל מעיף אותו בחיתוך לילה. [/b][/quote]
גלייסקור הוא פוקימון מעופף אז הוא יכול לעוף בלי קשר למתקפות.
----------------
"גלייסקור תעוף גבוה ורד במהירות עם ניב אש"
-
[b] ניב-
"אף אחד לא הצליח" אומר האיש "אפילו מסטר גראונד השתמש במסטר כדור ונכשל". פתאום הריהורן מתקדם אליך בראשיה [/b][/quote]
"אולי אסור להשתמש פה בפוקימונים כדי להחליש את האויב, אבל בשביל זה יש פה פוקימונים אחרים!"
אני מחכה שריהורן יתקרב ואז פוקץ עליו ומחזיר בו חזק, ומחפש פוקימונים אחרים באזור
-
[quote][b]לורן-
בחדות ספירוו תוקף בבלימה, לאחר מכן הוא משתמש בליזר ומעוור את דרגונייר. לבסוף הוא תוקף בבלימה-דרגונייר מפסיד[/b][/quote]"כל הכבוד ספירו!" אני מחכה לפוקימון הבא שלה
-
מיכה-
אז אם הוא מעופף? הוא יכול לנתר ולעוף עם הרוח אבל לא רגיל
--------------------------------
גלייסכור מקפץ לאוויר, לאחר מכן הוא נוחת עם ניב אש על וויבייל-מהנחיתה נוצר פיצוץ ענק. אחרי כמה דקות העשן שנותר מהפיצוץ מתפוגג, אתה מסתכל טוב טוב ורואה שגלייסכור מסוחרר אך וויבייל מחוסל. "יפה מאוד" אומרת אנבל "צא סנורלאקס" היא אומרת ומוציאה סנורלאקס-[img]http://i44.tinypic.com/2im6ceu.png[/img], "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל
עומר-
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומביא לה את אקנס. אחרי כמה שעות שאתה מחכה היא מגישה לך אותו ואומרת:"מצבו היה נואש, אבל הוא בסדר. וברוך הבא לסרולין"
ניב-
ריהורן מגיע הוא מוריד את הראש ובדיון שראשו עובר מתחת לרגליך הוא מרים אותו ומעיף אותך. אתה מסדר את דבריך ורואה שקופסת הממתקים אחרונה תפוסה לו בקרן
לורן-
"צא וויבייל" אומרת אנבל ומוציאה וויבייל-[img]http://i39.tinypic.com/s2uumd.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 07:07 PM
[b]
עומר-
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומביא לה את אקנס. אחרי כמה שעות שאתה מחכה היא מגישה לך אותו ואומרת:"מצבו היה נואש, אבל הוא בסדר. וברוך הבא לסרולין" [/b][/quote]
"תודה רבה" אני אומר ויוצא החוצה ואז בודק בפוקפ'ון עוד כמה זמן יש לאקנס ולגסטלי להתפתח.
אחרי זה אני מתחיל לשוטט בעיר מקווה לראות את סניזל שוב.
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 07:07 PM
[b] מיכה-
אז אם הוא מעופף? הוא יכול לנתר ולעוף עם הרוח אבל לא רגיל
--------------------------------
גלייסכור מקפץ לאוויר, לאחר מכן הוא נוחת עם ניב אש על וויבייל-מהנחיתה נוצר פיצוץ ענק. אחרי כמה דקות העשן שנותר מהפיצוץ מתפוגג, אתה מסתכל טוב טוב ורואה שגלייסכור מסוחרר אך וויבייל מחוסל. "יפה מאוד" אומרת אנבל "צא סנורלאקס" היא אומרת ומוציאה סנורלאקס-[img]http://i44.tinypic.com/2im6ceu.png[/img], "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל
עומר-
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומביא לה את אקנס. אחרי כמה שעות שאתה מחכה היא מגישה לך אותו ואומרת:"מצבו היה נואש, אבל הוא בסדר. וברוך הבא לסרולין"
ניב-
ריהורן מגיע הוא מוריד את הראש ובדיון שראשו עובר מתחת לרגליך הוא מרים אותו ומעיף אותך. אתה מסדר את דבריך ורואה שקופסת הממתקים אחרונה תפוסה לו בקרן
לורן-
"צא וויבייל" אומרת אנבל ומוציאה וויבייל-[img]http://i39.tinypic.com/s2uumd.png[/img] [/b][/quote]
"תעוף בסיבוב(כמו בסדרה)וניב קרח"
-
[quote][b]לורן-
"צא וויבייל" אומרת אנבל ומוציאה וויבייל- [/b][/quote]"ספירו עוף רחוק שלא ישיג אותך ואז ליזר כדי לסנוור אותו ואז עוף מאחוריו בלי שהוא שם לב ובלימה ואז צווחה אדירה!"
-
עומר-
~לא ברור מתי אקנס יתפתח~
~לגסטלי צפוייה היתפתחות ממש בקרוב~
אתה מסתובב בעיר ורואה שהיא ממש שוממת
מיכה-
גלייסכור מקפץ מסביבו של סנורלאקס, סנורלאקס מחכה לרגע המתאים ואז מעיף את גלייסכור-גלייסכור המותש מפסיד. "הגלייסכור שלך ממש חזק" אומרת אנבל "אבל הגיע תורו של פוקימון נוסף"
לורן-
ספירו עף גבוה באוויר, אנבל יודע שכעת וויבייל לא יכול לעשות כלום ולכן מחכה. ספירו נוחת, "חיתוך לילה" קוראת אנבל, וויבייל מתקדם לתקיפה אבל אז ספירוו עושה פרסה אל מאחוריי וובייל ומעיף אותו בבלימה ולאחר מכן הוא צורח ומחריש את וויבייל. פתאום ספירוו מעיף את וויבייל בכוח רב-ספירו למד התקפת זעם
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 07:37 PM
[b] עומר-
~לא ברור מתי אקנס יתפתח~
[/b][/quote]
"פשש באמת שומם פה" אני אומר לעצמי "אולי כדאי לי למצוא את סניזל" אני אומר לעצמי ומתחיל להסתובב בחזרה לאזור של המערה~
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 07:37 PM
[b] עומר-
~לא ברור מתי אקנס יתפתח~
מיכה-
גלייסכור מקפץ מסביבו של סנורלאקס, סנורלאקס מחכה לרגע המתאים ואז מעיף את גלייסכור-גלייסכור המותש מפסיד. "הגלייסכור שלך ממש חזק" אומרת אנבל "אבל הגיע תורו של פוקימון נוסף"
לורן-
ספירו עף גבוה באוויר, אנבל יודע שכעת וויבייל לא יכול לעשות כלום ולכן מחכה. ספירו נוחת, "חיתוך לילה" קוראת אנבל, וויבייל מתקדם לתקיפה אבל אז ספירוו עושה פרסה אל מאחוריי וובייל ומעיף אותו בבלימה ולאחר מכן הוא צורח ומחריש את וויבייל. פתאום ספירוו מעיף את וויבייל בכוח רב-ספירו למד התקפת זעם [/b][/quote]
"אייס מתקפף חול ואז רוח קרה"
-
עומר-
אתה הולך לאזור פתח מערת הירח. אתה מסתכל לבפנים ורואה שאין שם דבר. אחרי כמה זמן שאתה מחכה אתה רואה שתי דייגים שיוצאים מהמערה וממהרים מאוד, "אסור לנו לפספס זאת" אחד מהם אומר
מיכה-
אייס מסנוור את סנורלאקס ואז יוצר רוח קרח שמקפיאה את האזור. "קרן סולרית" אומרת אנבל, סנורלאקס מתחיל לאגור אנרגיה