-
ירין
טעות שלי התכוונתי מוכנות (מהמילה מוכן) של פוקימוני האבן והחשמל. אנא הגב מחדש.
ניתאי
גסלי מוציא את הלשון שלו ונאבק מלשון של ליקטיטונג, אבל ליקטיטונג מצליח להעיף אותו אחורה. ההתקפות פוגעות בגסלי, ואז הוא יורה צל לילה לעבר לוטד ופוגע, ומשתמש בשיתוק במגמר ופוגע, ומגמר נראה המום לרגע.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 11:29 AM
[b] ירין
טעות שלי התכוונתי מוכנות (מהמילה מוכן) של פוקימוני האבן והחשמל. אנא הגב מחדש.
[/b][/quote]
"יופי! גם לי יש חמל אבל אין לי אבן..איפה אני יוכל להשיג פוקימון אבן? או קרח?" אני שואל אותו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 11:29 AM
[b] ניתאי
גסלי מוציא את הלשון שלו ונאבק מלשון של ליקטיטונג, אבל ליקטיטונג מצליח להעיף אותו אחורה. ההתקפות פוגעות בגסלי, ואז הוא יורה צל לילה לעבר לוטד ופוגע, ומשתמש בשיתוק במגמר ופוגע, ומגמר נראה המום לרגע. [/b][/quote]
"וורמפל,צא! יריית חוט על גסטלי ואז תקשור אותו לעץ קרוב כדי שלא יוכל לזוז!, לאודרד! הצלפה כפולה כדי למנוע ממנו לזוז בזמן שוורמפל קושר אותו!" אגיד להם, מחכה שהשאר יתאוששו
-
ירין
"אני שאלתי קודם, אתה רוצה לבדוק את המוכנות של פוקימוני האבן והחשמל שלי?" הוא אומר.
ניתאי
החוט פוגע בגסלי, אבל גסלי נעלם. קצת קשה לתפוס משהו שהוא לא בדיוק נוכח במימד שלנו עם חוט. לאודרד פוגע בגסלי, ואז השאר מתאוששים, וגסלי משתמש בליקוק על לאודרד. גסלי נראה די עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 11:49 AM
[b] ניתאי
החוט פוגע בגסלי, אבל גסלי נעלם. קצת קשה לתפוס משהו שהוא לא בדיוק נוכח במימד שלנו עם חוט. לאודרד פוגע בגסלי, ואז השאר מתאוששים, וגסלי משתמש בליקוק על לאודרד. גסלי נראה די עייף. [/b][/quote]
"לאודרד! תצרח על גסטלי כדי לבלבל אותו וכל השאר להמשיך לתקוף!" אצעק להם ואתכונן עם פוכדור
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 11:49 AM
[b] ירין
"אני שאלתי קודם, אתה רוצה לבדוק את המוכנות של פוקימוני האבן והחשמל שלי?" הוא אומר.
[/b][/quote]
"טוב! תוציא את הפוקימונים שלך! ואחר כך תראה לי איפה יש פוקמוני אבן\קרח, טוב?" אני שואל
-
ניתאי
המתקפות פוגעות, ואז גסלי מרים שוב אבנים ומתחיל לזרוק אותם על כולם.
ירין
"נוספאז, מגנמייט, גרוולר, צאו!" הוא אומר ומוציא אותם. "קרב שלוש על שלוש, ולפני שנתחיל אני אענה על השאלה שלך: לא מצאתי אותם במקום ספיציפי, פשוט מצאתי אותם. אתה פשוט צריך לחפש ואולי תמצא"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 12:44 PM
[b]
ירין
"נוספאז, מגנמייט, גרוולר, צאו!" הוא אומר ומוציא אותם. "קרב שלוש על שלוש, ולפני שנתחיל אני אענה על השאלה שלך: לא מצאתי אותם במקום ספיציפי, פשוט מצאתי אותם. אתה פשוט צריך לחפש ואולי תמצא" [/b][/quote]
אני מוציא את הפוקדע ובודק עליהם(זה כולל גם איזה סוג הם נכון? אפילו שחלק אי יודע..)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 12:44 PM
[b] ניתאי
המתקפות פוגעות, ואז גסלי מרים שוב אבנים ומתחיל לזרוק אותם על כולם. [/b][/quote]
אתה עוד מעט מקדיש O:
---------------
"כולם! תמשיכו!" אגיד להם ואנסה לקלוט אם אני יכול כבר לזרוק פוכדור על גסטלי
-
ירין
אם אתה רוצה, זה יכיל גם את המידה הזה.
--
"נוספאז- פוקימון המצפן. האף הגדול שלו משמש כמצפן שאיתו הוא יכול להתמצא. נוספאז הוא סוג אבן. תודה שהשתמשת בפוקדע".
"מגנמייט - פוקימון המגנט. מגנמייט צובר כח כשיש שטף חשמלי משתנה שמייצר שטף מגנטי משתנה. מגנמייט הוא סוג חשמל ומתכת. תודה שהשתמש בפוקדע"
"גרוולר, פוקימון הסלע. המבנה הכדורי הלא מושלם של גרוולר יכול ליצור נזק רב כשהוא מסתובב. גרוולר הוא פוקימון אדמה ואבן. תודה שהשתמש בפוקדע" הפוקדע שלך אומר.
ניתאי
לא. לאף אחד במילא לא אכפת, אז אני לא אטרח לגרום לאנשים משועמים לכתוב "מזלט" רק כדי להעלות להם את מונה ההודעת. 60% מההודעה שלי הם במשחק הזה. עוד איזה 10% במשחק של גרס מן ועוד 10% במשחקים אחרים שננטשו. שאר ה20% הם מפוזרים בפורום משחקי פוקימון. ככה שכל מי שחשוב ל1K הודעות האלה, זה השחקנים של המשחק הזה. אז לפתוח נושא בשביל 3 אנשים קבועים ועוד 4582094809 שמתחלפים כל הזמן?
--
פוקימונים לא מתעלפים, הם מתעייפים ומתים.
גסלי נפגע, והוא משתמש בצל לילה להרבה כיוון ומתחיל לצחוק בצחוק פסיכוטי כשהוא מנסה לברוח.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 04:08 PM
[b] ירין
אם אתה רוצה, זה יכיל גם את המידה הזה.
--
"נוספאז- פוקימון המצפן. האף הגדול שלו משמש כמצפן שאיתו הוא יכול להתמצא. נוספאז הוא סוג אבן. תודה שהשתמשת בפוקדע".
"מגנמייט - פוקימון המגנט. מגנמייט צובר כח כשיש שטף חשמלי משתנה שמייצר שטף מגנטי משתנה. מגנמייט הוא סוג חשמל ומתכת. תודה שהשתמש בפוקדע"
"גרוולר, פוקימון הסלע. המבנה הכדורי הלא מושלם של גרוולר יכול ליצור נזק רב כשהוא מסתובב. גרוולר הוא פוקימון אדמה ואבן. תודה שהשתמש בפוקדע" הפוקדע שלך אומר.
[/b][/quote]
"טנטקול צא!מנקי צא! ואלקטראבאז צא! טנטקול תתחיל באקדח מים על שלושתם ואז כדור רעל חזק לעבר גרוולר!! מנקי מכת קארטה ואדרוף ממוקד על נוספאז!! ואלקטראבאז כדור חשמל על שתושתם ואז חשמליור לעבר מגנמייט!!" אני קורא
-
ירין
"מה אתה פסיכופט?!" הוא צועק ומחזיר את כולם "קרב שלוש על שלוש, אחד כל פעם, לא שלוש על שלוש בו זמנית! הוצאתי את כולם רק כי ביקשת לדעת מה בדיוק יש לי. אז אני אתחיל עם גרוולר!" הוא מוציא את גרוולר
תמיר
אחרי כשעתיים של אימונים, זריקת האבנים עובדת מצוין, אבל אבנים חדות לא יותר מדי חדות. יעודכן, כעת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 06:16 PM
[b] ירין
"מה אתה פסיכופט?!" הוא צועק ומחזיר את כולם "קרב שלוש על שלוש, אחד כל פעם, לא שלוש על שלוש בו זמנית! הוצאתי את כולם רק כי ביקשת לדעת מה בדיוק יש לי. אז אני אתחיל עם גרוולר!" הוא מוציא את גרוולר
[/b][/quote]
"פסיכומט..חח טוב טנטקול צא! תתחיל באקדח מים חזק ואז כדור רעל לפניים שלו!!" אני שורא
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 04:08 PM
[b] ניתאי
לא. לאף אחד במילא לא אכפת, אז אני לא אטרח לגרום לאנשים משועמים לכתוב "מזלט" רק כדי להעלות להם את מונה ההודעת. 60% מההודעה שלי הם במשחק הזה. עוד איזה 10% במשחק של גרס מן ועוד 10% במשחקים אחרים שננטשו. שאר ה20% הם מפוזרים בפורום משחקי פוקימון. ככה שכל מי שחשוב ל1K הודעות האלה, זה השחקנים של המשחק הזה. אז לפתוח נושא בשביל 3 אנשים קבועים ועוד 4582094809 שמתחלפים כל הזמן?
--
פוקימונים לא מתעלפים, הם מתעייפים ומתים.
גסלי נפגע, והוא משתמש בצל לילה להרבה כיוון ומתחיל לצחוק בצחוק פסיכוטי כשהוא מנסה לברוח. [/b][/quote]
"מגמאר! סגור עליו עם סיבוב אש!" אגיד למגמאר ואזרוק פוכדור לפני שהסיבוב יסגר
-----------------
תעשה הקדשות משחק? O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 07:16 PM
[b]
תמיר
אחרי כשעתיים של אימונים, זריקת האבנים עובדת מצוין, אבל אבנים חדות לא יותר מדי חדות. יעודכן, כעת. [/b][/quote]
לא עברו יומיים?
--
אני ממשיך בדרכי לכיוון העיר הבאה,מחפש פוקמונים לבחון עליהם את גיבל
--
מבקש להזכיר שאימנתי אותו גם ישתחזק יותר ויתפתח יותר מהר