[QUOTE=nilasak;827071]חזרתי-קנו לי רכב!!![/QUOTE]
מזל טוב !
ואבי-דרך אגב יהיה נחמד אם אהיה כזה דבר כמה יריבים.לא בכל משחק פוקימון צריך יריב ,אבל אם כבר ,עדיף שיהיו כמה כדי שזה יהיה מקורי .
Printable View
[QUOTE=nilasak;827071]חזרתי-קנו לי רכב!!![/QUOTE]
מזל טוב !
ואבי-דרך אגב יהיה נחמד אם אהיה כזה דבר כמה יריבים.לא בכל משחק פוקימון צריך יריב ,אבל אם כבר ,עדיף שיהיו כמה כדי שזה יהיה מקורי .
[quote=guylamed;827077]אבי אני מתחיל את הקרב מול גרי, איפה אני ביחס לשאר השחקנים?[/quote]
אתה יחד עם עוד כמה פותחים את הקרב מול גרי, היריב שלכם, יש כאלה שעדיין נמצאים בלקחת את הפוקימונים ויש כאלה שעדיין לא התחילו בכלל, אגב בסדר, קיבלתי את ההודעה שאמרת על האימון.
עוד 3 נותר להביס
[QUOTE=Avi;827081]אתה יחד עם עוד כמה פותחים את הקרב מול גרי, היריב שלכם, יש כאלה שעדיין נמצאים בלקחת את הפוקימונים ויש כאלה שעדיין לא התחילו בכלל, אגב בסדר, קיבלתי את ההודעה שאמרת על האימון.[/QUOTE]
דרך אגב..איפה אפשר למצוא את דובי הקרח במשחק שלך ? הוא כזה חמוד . ~
[quote=TheSkyRuby;827080]מזל טוב !
ואבי-דרך אגב יהיה נחמד אם אהיה כזה דבר כמה יריבים.לא בכל משחק פוקימון צריך יריב ,אבל אם כבר ,עדיף שיהיו כמה כדי שזה יהיה מקורי .[/quote]
חשבתי על זה אבל חשבתי שזה יותר מיידי אז השארתי אחד, נכון זה לא מקורי אבל שיהיה יריב שילחם מולך במהלך המשחק זה תמיד טוב.
איזה דובי קרח?.
פולצפאגן-מה שרציתי
כי אני מתבייש בסמל שליד הרכב,(שאומר שזה מישראל)
רציתי אותו גרמני,כי יש לי [b]גם [/b]דרקון רומני
עוד 2 תאחול בהצלחה
[QUOTE=nilasak;827085]פולצפאגן-מה שרציתי
כי אני מתבייש בסמל שליד הרכב,(שאומר שזה מישראל)
רציתי אותו גרמני,כי יש לי [b]גם [/b]דרקון רומני[/QUOTE]
מזל"ט על האוטו..
בהצלחה,
מוזר שדניס עדיין לא התחבר אבל יש זמן עד שיחלפו ה24 שעות.
הבסתי את מנהיג צוות פלאזמה עם התחלתי האש לי ורק עם להביור
יואב בוא לעשות לי סיבוב..
מזל טוב ליאור.
[QUOTE=Avi;827093]מזל טוב ליאור.[/QUOTE]
תודה היה קל עם התחלתי רמה 100
[QUOTE=guylamed;827077]אבי אני מתחיל את הקרב מול גרי, איפה אני ביחס לשאר השחקנים?[/QUOTE]
מי זה גרי?
רמאי קטן..
לא חוכמות גם לי יש התחלתי אש רמה 100 ב-hg(הצ'אריזארד המתוק שלי..)