[QUOTE=~Pika Chef~;922029]טוב.. אבל כבר יש לי פרק ריאשו ןשל הסיפור Xd מישהו רוצה מקום שמור?[/QUOTE]
אני רוצה מקום שמור
Printable View
[QUOTE=~Pika Chef~;922029]טוב.. אבל כבר יש לי פרק ריאשו ןשל הסיפור Xd מישהו רוצה מקום שמור?[/QUOTE]
אני רוצה מקום שמור
טוב.. רוצה לעזור לי לכתוב עלילה?.. אני יכתוב ותגיד לי אם היא טובה
רוצה שאני ינהל איתך את המשחק?
עוד 139 הודעות הקדשה
[quote=שלושה מחוזות 2;922038]עוד 139 הודעות הקדשה[/quote]
מזל טוב
לא תודה.. אני לא אוהב שיתוף ניהול סתם ריבים ושיגועים..
אני ישלח לך טופס שאני יגמור את המ"ת Xd
[QUOTE=~Pika Chef~;922040]לא תודה.. אני לא אוהב שיתוף ניהול סתם ריבים ושיגועים..
אני ישלח לך טופס שאני יגמור את המ"ת Xd[/QUOTE]
טוב אז יש לי מקום שמור?
כן אחרי שתמלא את הטופס
[QUOTE=~Pika Chef~;922031]אני.. עם הדמות מאתמול[/QUOTE]
טוב.
תזכיר אותה.
[QUOTE=Gallade;922039]מזל טוב[/QUOTE]
תודה
[quote=שלושה מחוזות 2;922044]תודה[/quote]
בבקשה
וטוב עומר
נשק:קשת ארוכה אשפת חצים ופגיון יהלום (אם את לא יודע מה זה זה פגיון עם קט זהב להב יהלום וקצה הלהב מחודד בצורת יהלום( . מקצוע:גנב,מתנקש. אם היא אפשר אז צייד.
תיאור:חוצה חוומה עם שרוולים קצרים עם כתמי דם על הכתפיים וסימני טפרים,צלקת מהעין הימנית למטה עד לחזה שנראית כמו צלקת מסכין,מכנס כחול ומרופט,שיער בלונדיני קצר ומתפרע שזוהר באור,ערכת עזרה ריאשונה בתוך התיק שעל גבו,פגיון מזהב טהור בתוך נדן מיוחד על מותנו ואשפת חצים וקשת עטופה בבד ועור של תנין תלויים על הגב.
מה זה צריך להיות?
הדמות שלי
[QUOTE=~Pika Chef~;922047]נשק:קשת ארוכה אשפת חצים ופגיון יהלום (אם את לא יודע מה זה זה פגיון עם קט זהב להב יהלום וקצה הלהב מחודד בצורת יהלום( . מקצוע:גנב,מתנקש. אם היא אפשר אז צייד.
תיאור:חוצה חוומה עם שרוולים קצרים עם כתמי דם על הכתפיים וסימני טפרים,צלקת מהעין הימנית למטה עד לחזה שנראית כמו צלקת מסכין,מכנס כחול ומרופט,שיער בלונדיני קצר ומתפרע שזוהר באור,ערכת עזרה ריאשונה בתוך התיק שעל גבו,פגיון מזהב טהור בתוך נדן מיוחד על מותנו ואשפת חצים וקשת עטופה בבד ועור של תנין תלויים על הגב.[/QUOTE]
מעכשיו אתה אססין.
ואין לך פגיון עם חוד יהלום, יש לך רק טיטאניום.