-
[quote=שלושה מחוזות;1033838][B][COLOR=darkorange]אבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לאחר התלבטות קצרה אתה בוחר ללכוד את פיצ'ו אך זה היה קצת קשה כי מאנקי ושינקס יגנו עליו לא יתנו לך לקחת את פיצ'ו בקלות רבה.אתה מתחיל לחשוב על תוכנית על איך להפריד את פיצ'ו משני חברו.בזמן שאתה חושב מאנקי מבין מה אתה הולך לעשות.הוא עושה צעד נועז ומתחיל לרוץ לעברך באגרוף מגה.אתה מצליח להתחמק מהאגרוף המגה של מאנקי.שינקס רץ לעבר במתקפת נשיכה.אך גם מהנשיכה את מצליח להתחמק.[/COLOR][/B][/quote]
אני מוציא את טאפיג ואז אומר: "צא טאפיג, תשתמש בגחלת ודחיפה את שינקס ומאנקי בכל הכוח שלך כדי להביס אותם, ואז תשתמש בגחלת שוב הפעם על פיצ'ו".
-
[quote]ניר
ווא אומר לך,אוקי אני יגיד לך מה אנחנו נעשה אם השרשרת שהבאת לנו.טוב השרשרת הזאת היא הלב של מדינת האדמה.אם השרשרת הזאת נוכל למצוא את השומר הקדום של מדינת האדמה.השומר הקדום הוא זה שמגן על מדינת האדמה.הוא פסל אבן ענק.בעיקרון לא השמדת את מדינת האדמה.בטח ברגעים אלו בטח השומר מציל את מדינת האדמה.בקשר לפרסים שרצית אתה לא תקבל אותם קודם תשתמיד סופית את מדינת הדמה ואז נדבר על תגמול" [/quote]
אני זורק את השרשרת על הרצפה, ומרסק אותה לחתיכות
-
[COLOR=DarkOrange][B]ג'ון
אתה מוציא את טאפיג שיעזור לך להילחם.טאפיג יוצא לקרב.הוא משתמש בגחלת על שינקס.הוא יורה גחלת חזקה על שינקס.שינקס לאמצליח להתחמק מהגחלת של טאפיג ונפגע קשה.טאפיגרץ לעבר מאנקי במתקפת דחיפה.כשהוא קרוב למאנקי הוא דוחף אותו בחוזקה.מאנקי נפגע קצת מזה.טאפיג עובר שוב לגחלת.הוא יורה גחלת על פיצ'ו.פיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.שינקס רץ לעבר טאפיג בנשיכה ומאנקי באגרוף מגה.
[COLOR=Red]
תומר
ויבל משתמש בהתקפה מהירה.הוא מצליח לזוז במהירות וכך להתחמק מן ציפור האמיצה של וורגו .בגלל היכולת של ציפור אמיצה ציפור האמיצה מורידה קצת חיים לוורגו.לאחר מכן וייבל עובר לתקוף ברסיסי קרח.הוא שולח רסיסי קרח רבים לעבר ורגו.ורגו מסתובב במקום ומצליח להעיף את כול רסיסי הקרח לובל.ויבל נפגע מרסיסי הקרח של עצמו.ורגו עובר לתקוף באס אווירי חזק את ויבל.
[COLOR=Navy]ברוס
סייטר משתמש בהתקפה מהירה.התקפה המהירה גורמת לו לזוז במהירות רבה וכך להתחמק מן הגחלת של מרובה.לאחר שסייטר מצליח להתחמק מהגחלת של מרובה הוא עובר ללתקוף במספרי איקס.הוא משלב את שתי ידו בצורת איקס ותוקף את מרובה.מרובה לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.מרובה תוקף בגחלת שוב את סייטר שלך.הוא שולח גחלת קצת גדולה מהרגיל לעבר סייטר.
ניר
אתה זורק את השרשרת לרצפה ואז מרסק אותה לחתיכות.השרשת נשברת לחתיכות והעיגולים שמרכיבים אותה נשברים גם.וודא אומר לך"חבל ששברת אותה עכשיו לא נוכל לשלוט בשומר של מדינת האדמה.כול כך חבל.עכשיו היה קשה להשמיד את מדינת האדמה.חוץ מזה אתהעף מצות ניוטק לאתר.סירבלת לפקודה שלי אז אתה עף.אזלא תקבל שום תגמול מימני".
[/COLOR] [/COLOR][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1033882][COLOR=DarkOrange][B][COLOR=Red]
תומר
ויבל משתמש בהתקפה מהירה.הוא מצליח לזוז במהירות וכך להתחמק מן ציפור האמיצה של וורגו .בגלל היכולת של ציפור אמיצה ציפור האמיצה מורידה קצת חיים לוורגו.לאחר מכן וייבל עובר לתקוף ברסיסי קרח.הוא שולח רסיסי קרח רבים לעבר ורגו.ורגו מסתובב במקום ומצליח להעיף את כול רסיסי הקרח לובל.ויבל נפגע מרסיסי הקרח של עצמו.ורגו עובר לתקוף באס אווירי את ויבל.
[/COLOR]
[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
"ויבל תשתמש בציפורני מתכת על ורגו, תקפוץ ואז תשלח רסיסי קרח על הגוף של ורגו במהירות ובכול הכוח!"אומר לוביל בשמחה.
-
[quote]ברוס
סייטר משתמש בהתקפה מהירה.התקפה המהירה גורמת לו לזוז במהירות רבה וכך להתחמק מן הגחלת של מרובה.לאחר שסייטר מצליח להתחמק מהגחלת של מרובה הוא עובר ללתקוף במספרי איקס.הוא משלב את שתי ידו בצורת איקס ותוקף את מרובה.מרובה לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.מרובה תוקף בגחלת שוב את סייטר שלך.הוא שולח גחלת קצת גדולה מהרגיל לעבר סייטר.[/quote]
"סייטר-תעוף מעל הזירה ואז תנחת על מרבוה עם כנף מתכת!" אומר לסייטר.
-
[quote=שלושה מחוזות;1033882][COLOR=darkorange][B]ג'ון[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]אתה מוציא את טאפיג שיעזור לך להילחם.טאפיג יוצא לקרב.הוא משתמש בגחלת על שינקס.הוא יורה גחלת חזקה על שינקס.שינקס לאמצליח להתחמק מהגחלת של טאפיג ונפגע קשה.טאפיגרץ לעבר מאנקי במתקפת דחיפה.כשהוא קרוב למאנקי הוא דוחף אותו בחוזקה.מאנקי נפגע קצת מזה.טאפיג עובר שוב לגחלת.הוא יורה גחלת על פיצ'ו.פיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.שינקס רץ לעבר טאפיג בנשיכה ומאנקי באגרוף מגה.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטאפיג: "תתחמק מהר מהנשיכה ומהאגרוף מגה שלהם, ואז תשתמש בגחלת ודחיפה על שניהם, ואז שוב תשתמש בגחלת ודחיפה על פיצ'ו".
-
[quote]ניר
אתה זורק את השרשרת לרצפה ואז מרסק אותה לחתיכות.השרשת נשברת לחתיכות והעיגולים שמרכיבים אותה נשברים גם.וודא אומר לך"חבל ששברת אותה עכשיו לא נוכל לשלוט בשומר של מדינת האדמה.כול כך חבל.עכשיו היה קשה להשמיד את מדינת האדמה.חוץ מזה אתהעף מצות ניוטק לאתר.סירבלת לפקודה שלי אז אתה עף.אזלא תקבל שום תגמול מימני".[/quote]
אני מוריד אגרוף מהיר לודא כדי שיעוף ואז יורה בו. אני תופס את השלטון ואת המדים שלו ולוקח את כל הדברים שלו. את גופתו אני מעלה לגג וקורא לכל האנשים דרך כוחות החשמל שלי דרך הרמקולים. כאשר הם באים אני שורף את גופתו של ודא מול עיניהם ואומר להם: "מהיום אני המחליף של ודא."
ומתחיל לצחוק צחוק עז.
אלך לאור ואשאל אותו: "איך זה הגיוני שמדינת האדמה לא הוחרבה? השומר מת, נותקו השרשראות, פוצצתי את כל האדמה שלהם.
מה הגיוני בזה?"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מתקדם במהירות לעבר אדם ואז מחטיף לו אגרוף מהיר.וודא חוטף את אגרופך ישר בפרצופו ואז אתה מוציא מהר תרובה שלך ויורה על וודא.הכדור פוגע בוודא קשה מאוד.וודא נהיה במצב של כמעט מוות.אתה לוקח לו תחפצים ואז לובש את בגדים שלו.אתה לוקח את הגופה שלו והולך לגג.דרך כוחות החשמל שלך אתה קורא לאנשי צוות ניוטק לבוא אליך.בין האנשים שבאים נמצא אור.אור אומר לך"מדינת האגמה לא הושמדה כי לא שלחנו מישהו עוד להשמיד אותה.ידעתי שתנסה להרוג את וודא.אך שתדע וודא עוד חי.אם תנסה גם להרוג אותי אתה לא תצליח אני יכול לנטרל את הכוחות שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
טאפיג מתחמק במהירות מן הנשיכה של שינקס ומאגרוף המגה של מאנקי.טאפיג משתמש בגחלת על מאנקי.הוא יורה גחלת על מאנקי.מאנקי מצליח להתחמק מהגחלת של טאפיג.טאפיג רץ במהירות לעבר שינקס במתקפת דחיפה.שינקס לא מצליח להתחמק מהדחיפה ונפגע.טאפיג יורה גחלת על פיצ'ו.פיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע.טאפיג רץ אליו ודוחף אותו.פיצ'ו נופל על האדמה ומתעלף.מאנהקי ושינקס נראים מודאגים מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר משתמש בכנף ועף מעל הזירה.הוא מתעופףף במעגליון מעל הזירה ומצליח להתחמק מהגחלת של מרובה.בנוסף הסיחרורים שסייטר ושה באוויר מבלבלים את מרובה.מרובה מבולבל.סייטר מנצל את זה שמרובה מבולבל והוא תוקף את מרובה בכנף מתכת.הוא נחת בחוזקה על מרובה בכנף מתכת.מרובה נפגע קשה מן המהלך.לאחר מכן מרובה תוקף בבנשיכת חרק את סייטר שלך.[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR="Red"]תומר
וויבל רץ באוויר לעבר וורגו והוא משתמש על וורגו ציפורני מתכת.וורגו מצליח להתחמק מציפורני המתכת ואז הוא פוגע ישירות בויבל עם אס אווירי.וויבל נפגע קשה מהמלך של וורגו.וייבל משתמש ברסיסי קרח על וורגו.וורגו שוב מסתוב ומצליח להחזיר ת רסיסי הקרח.הפעם ויבל מתחמק מן רסיסי הקרח של עצמו.ורגו משתמש בניקור.הוא עף לעבר וויבל כשהוא עומד לנקר את וויבל[/COLOR][/B][/I]
-
[quote=שלושה מחוזות;1033838][B][COLOR=sienna]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה הופך לראיצו.אתה ומונפרנו רצים במהירות לעבר החדר שמימנו בוקע הקול.אתם מגיעים לחדר ענק.מאוחריכם הדלת שנכנסתם דרכה ננעלת.מולכם נמצאת יש דלת ראשונה.הקול אומר לכם"הגעתם למבחן ה1.עליך לנצח בקר צצלים את הלוחם שלו צלי.אני מקווה שאתה יודע מה זה קרב צללים אם לא אסביר לך".מולך מעגל סגול מופיע ומותכו יוצא לוחם מפחיד מאוד שאומר לך"שמי צלי ואני היריב שלך בקרב הצללים"[/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה! רק תסביר לי בבקשהמה זה קרב צללים" אומר לו ואהפוך לצורתי האנושית. אחכה לתשובה בציפייה וסתם אתחלף בין פוקימונים שיעלו לי בראש עד שיענה.
-
[quote=שלושה מחוזות;1033928][B][COLOR=darkorange]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טאפיג מתחמק במהירות מן הנשיכה של שינקס ומאגרוף המגה של מאנקי.טאפיג משתמש בגחלת על מאנקי.הוא יורה גחלת על מאנקי.מאנקי מצליח להתחמק מהגחלת של טאפיג.טאפיג רץ במהירות לעבר שינקס במתקפת דחיפה.שינקס לא מצליח להתחמק מהדחיפה ונפגע.טאפיג יורה גחלת על פיצ'ו.פיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע.טאפיג רץ אליו ודוחף אותו.פיצ'ו נופל על האדמה ומתעלף.מאנהקי ושינקס נראים מודאגים מאוד.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטאפיג: "טאפיג תשתמש בדחיפה ובגחלת על מאנהקי ושינקס הכי חזקים שלך כדי להביס אותם ולעכב", ובינתיים אני מוציא פוכדור וזורק ואומר: "צא פוכדור" על פיצ'ו.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1033928][B][COLOR="Blue"][I][B][COLOR="Red"]תומר
וויבל רץ באוויר לעבר וורגו והוא משתמש על וורגו ציפורני מתכת.וורגו מצליח להתחמק מציפורני המתכת ואז הוא פוגע ישירות בויבל עם אס אווירי.וויבל נפגע קשה מהמלך של וורגו.וייבל משתמש ברסיסי קרח על וורגו.וורגו שוב מסתוב ומצליח להחזיר ת רסיסי הקרח.הפעם ויבל מתחמק מן רסיסי הקרח של עצמו.ורגו משתמש בניקור.הוא עף לעבר וויבל כשהוא עומד לנקר את וויבל[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
"ויבל תתחמק ואז תשתמש בשיסוע לילה עם רסיסי קרח על ורגו!"אומר לויבל.
-
[quote]ניר
אתה מתקדם במהירות לעבר אדם ואז מחטיף לו אגרוף מהיר.וודא חוטף את אגרופך ישר בפרצופו ואז אתה מוציא מהר תרובה שלך ויורה על וודא.הכדור פוגע בוודא קשה מאוד.וודא נהיה במצב של כמעט מוות.אתה לוקח לו תחפצים ואז לובש את בגדים שלו.אתה לוקח את הגופה שלו והולך לגג.דרך כוחות החשמל שלך אתה קורא לאנשי צוות ניוטק לבוא אליך.בין האנשים שבאים נמצא אור.אור אומר לך"מדינת האגמה לא הושמדה כי לא שלחנו מישהו עוד להשמיד אותה.ידעתי שתנסה להרוג את וודא.אך שתדע וודא עוד חי.אם תנסה גם להרוג אותי אתה לא תצליח אני יכול לנטרל את הכוחות שלך"[/quote]
אני מתחיל לשגר ברקים על ודא ואומר לאור: "עכשיו עשיתי נגדו את מה שחזק עליו. אני בטוח שודא מת."
אני אומר לו בקול עדין ואז צועק לכל אנשי ניוטק: "תחסלו את מדינת האדמה!"
-
[quote]ברוס
סייטר משתמש בכנף ועף מעל הזירה.הוא מתעופףף במעגליון מעל הזירה ומצליח להתחמק מהגחלת של מרובה.בנוסף הסיחרורים שסייטר ושה באוויר מבלבלים את מרובה.מרובה מבולבל.סייטר מנצל את זה שמרובה מבולבל והוא תוקף את מרובה בכנף מתכת.הוא נחת בחוזקה על מרובה בכנף מתכת.מרובה נפגע קשה מן המהלך.לאחר מכן מרובה תוקף בבנשיכת חרק את סייטר שלך.
[/quote]
"סייטר-תתקוף מהר בחיתוך!" אומר לסייטר.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1033838]
[B][COLOR="Green"]בר
זה לא האיוונט
טראפינץ' יוצא החוצה וסופג את מכת הברק של אומנגה.מכיוון שטראפינץ' סוג אדמה הוא יוצא מזה ללא כול פגע.טראפינץ' מייצר במהירות סופת חול.הוא מעיף את סופת החול שלו לעבר אומנגה.אומנגה לא מצליח להתחמק מן סופת החול של טראפינץ'.הוא נלכד בתוכה ונפגע קצת.סופת החול מונעת מימנו לתקוף את טראפינץ' ולא לזוז סנטימטר באוויר.אומנגה יורד לאדמה בתוך סופת החול.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קדמה טראפינץ' קפוץ לשם בנשיכה ותגמור לו את הצורה, קדימה תעשה את זה באכזריות!" אגיד לטראפינץ'
- - - - - - - - -- -- - -
אז רגע מה האיוונט?
-
[B][COLOR="Green"]בר
תגלה בעמוד ב150
אתה מורה לטראפינץ' לקפוץ לעבר אומנגה ולגמור אותו בנשיכה אכזרית.טראפינץ' קופץ לעבר סופת החולח.הוא מצליח להיכנס לעבר סופת החול.בשהוא בסופת החול הוא רץ במהירות לעבר אומנגה בנשיכה אכזרית מאוד.אומנגה לא מצליח להתחמק מן הנשיכה של טראפינץ' ומפסיד בקרב.סופת החול נעלמת מן המקום.טראפינץ' ניצח את אומנגה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר מנסה להתחמק מן נשיכת החרק של מרובה אך לא מצליח בזה.סיטר נפגע קשה מן נשיכת החרק של מרובה.לאחר מכן סייטר רץ במהירת לעבר מרובה במתקפת חיתוך.מרובה לא מצליח להתחמק מן מתקפת החיתוך של סייטר.מרובה נפגע קצת מן החיתוך של סייטר.מרובה מצליח להתאושש מהפגיעה שהוא ספג.מרובה משתמש שוב בנשיכת חרק על סייטר שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ניר
אתה משגר ברקים אל וודא אך מעל הגופה לו מצופיע מגן.אור אומר לך"הוספתי מגן על וודא לפני שבאמת תהרוג אותו.אתה לא תצליח לחדור את המגן הזה.".אתה צועק לחילי צוות ניוטק לחסל את מדינת האדמה אך הם לא מקשיבים לך.אור אומר לך"החילים לא יקשיבו לךל.הם יקשיבו רק לחיל צוות ניוטק מעישהו בדרגה שמעליו.אתה לא שייך לצוות ניוטק.יש לך עוד משהו להגיד לי?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
ויבל מנסה להתחמק מהניקור של וורגו אך הוא לא מצליח בזה.את שם לב שויבל תשוש מהקרב וורגו בכלל לא תשוש.ויבל משתמש בסישוע לילה משולב עם רסיסי הקרח שלחו.וורגו מנסה להתחמק מן שתי המתקפות של ויבל.לבסוף וורגו לא מצליח להתחמק מן שני המתקפות של ויבל ונפגע קצת.אני אומרת לוורגו"גמור את ויבל בציפור אמיצה הכי חזקה שלך".אור כחול מקיף את וורגו והוא עף לעבר וויבל בצציפור האמיצה הכי חזקה שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
טאפיג רץ לעבר מאנקי במתקפת דחיפה הכי חזקה שלו.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הדחיפה של טאפיג ונפגע קשה.מאנקי כבר נהיה תשוש.טאפיג שולח גחלת הכי חזקה שלו לעבר שינקס.שינקס לא מצליח להתחמק מן הגחלת האדירה של טאפיג ומפסיד בקרב.אתה זורק פוכדור על פיצ'ו המעולף.הפוכדור מכניס אליו את פיצ'ו.הפוכדור מתחיל לזוז ולזוז ואז נעצרק.לכדת פיצ'ו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אתה חוזר לצורה אנשושית שלך.הקול אומר לך"קרב צללים זה קרב מסוכן מאוד שיכול לגרו לך למות.פשוט כשהפוקימון נפגע גם המאמצן נפגע.הוא חוטף אותו נזק.וגם היריב שלך יכול להיפגע.אז כדי שתיזהר לא למות.והפוקימון שתמש בו יתחמק מהתקפות הפוקימון של צלי.אז בהצלחה לך במבחן ה1".בזמן שהקול מסביר לך את משנה את צורתך למס' פוקימונים וחוזר לצור האנוית שלך.צלי אומר לך"אתה מוכן?"[/COLOR][/B]