-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 07:45 PM
[b] עומר-
אתה הולך לאזור פתח מערת הירח. אתה מסתכל לבפנים ורואה שאין שם דבר. אחרי כמה זמן שאתה מחכה אתה רואה שתי דייגים שיוצאים מהמערה וממהרים מאוד, "אסור לנו לפספס זאת" אחד מהם אומר
[/b][/quote]
"לפספס מה?" אני שואל אותם
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 07:45 PM
[b] עומר-
אתה הולך לאזור פתח מערת הירח. אתה מסתכל לבפנים ורואה שאין שם דבר. אחרי כמה זמן שאתה מחכה אתה רואה שתי דייגים שיוצאים מהמערה וממהרים מאוד, "אסור לנו לפספס זאת" אחד מהם אומר
מיכה-
אייס מסנוור את סנורלאקס ואז יוצר רוח קרח שמקפיאה את האזור. "קרן סולרית" אומרת אנבל, סנורלאקס מתחיל לאגור אנרגיה [/b][/quote]
"מתי שיסים לאגור אנרגיה אז תתחבא שישלח את הקרן ומתי שהיא תסתיים רוח קרה ואז בלימה"
-
[quote][b]לורן-
ספירו עף גבוה באוויר, אנבל יודע שכעת וויבייל לא יכול לעשות כלום ולכן מחכה. ספירו נוחת, "חיתוך לילה" קוראת אנבל, וויבייל מתקדם לתקיפה אבל אז ספירוו עושה פרסה אל מאחוריי וובייל ומעיף אותו בבלימה ולאחר מכן הוא צורח ומחריש את וויבייל. פתאום ספירוו מעיף את וויבייל בכוח רב-ספירו למד התקפת זעם[/b][/quote]"כל הכבוד! עכשיו נצל את זה שהוא לא יכול לעשות כלום ותעמוד לו מול העיניים ותשתמש בליזר כדי לעוור אותו ואז לך מאחוריו ותשתמש בהתקפת זעם!"
-
עומר-
"בדרך 24 ניתן לדוג את פוקימוני המים הטובים ביותר בעולם" אומר אחד הדייגים
מיכה-
איפה יש להיתחבא?
------------------------
אייס אינו מוצא איפה להיתחבא, סנורלאקס מסיים לאגור אנרגיה ופוגע באייס-אייס נפגע חזק. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 08:05 PM
[b] עומר-
[/b][/quote]
"באמת?!" אני אומר באושר "אני יכול להצטרף אליכם?" אני שואל אותם.
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 05:12 PM
[b] ארתור-
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים, פתאום טרטוויג יוצא מהפוכדור ומתחיל לקפץ-הוא רוצה להראות לך משהו [/b][/quote]
אני הולך אחרי טרטוויג לאן שהוא רוצה להראות לי
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 08:05 PM
[b] עומר-
מיכה-
איפה יש להיתחבא?
------------------------
אייס אינו מוצא איפה להיתחבא, סנורלאקס מסיים לאגור אנרגיה ופוגע באייס-אייס נפגע חזק. "אגרוף ממוקד" אומרת אנבל [/b][/quote]
"תתחמק מתקפת חול ורוח קרירה ובלימה"
-
ארתור-
אתה מסתכל על טרטוויג. טרטוויג מתחיל להבהב, לאחר מכן לזהור, לבסוף הוא משנה צורה. טרטוויג היתפתח לגרוטל-[img]http://i41.tinypic.com/2004ewg.png[/img]
עומר-
"יש לך חכה?" שואל אחד הדייגים
מיכה-
במהירות אייס מתחמק מהאגרוף הממוקד. לאחר מכן הוא שולח לסנורלאקס חול ומעוור אותו. אייסי עומד בבלימה אבל אז הוא תוקף במהירות-אייס למד מהירות
לורן-
מי אמר שוויבייל לא יכול לעשות כלום
-------------------
ספירוו הולך לפניו של וויבייל. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, לפני שספירוו משתמש בליזר וויבייל מעיף אותו בחיתוך לילה. "קרן קרח" ממשיכה אנבל
-
[quote][b]לורן-
מי אמר שוויבייל לא יכול לעשות כלום
-------------------
ספירוו הולך לפניו של וויבייל. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, לפני שספירוו משתמש בליזר וויבייל מעיף אותו בחיתוך לילה. "קרן קרח" ממשיכה אנבל [/b][/quote]"התחמק והשתמש בליזר כדי לעוור אותו, ואז לך מאחוריו וצווחה כדי להחריש אותו, ואז התקפת זעם!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 07:07 PM
[b] ניב-
ריהורן מגיע הוא מוריד את הראש ובדיון שראשו עובר מתחת לרגליך הוא מרים אותו ומעיף אותך. אתה מסדר את דבריך ורואה שקופסת הממתקים אחרונה תפוסה לו בקרן [/b][/quote]
"או יופי הוא לא יוכל להתשמש בקרן כדי לשבור את הפוקדור.
עכשיו אתה שלי!" וזורק פוקדור, אבל לא עוצר, רץ לכיוונו, ואם הוא משתחרר פשוט קופץ עליו ונותן לו מכה בראש עם פוקדור, שיקלוט שאיתי לא מסתבכים
-
לורן-
וויבייל שולח קרן קרח, בזריזות ספירו מתחמק ואז מעוור את וובייל הלייזר. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, וויבייל מנסה לתקוף בחיתוך לילה אך אינו רואה לאן, ספירו משתמש בצווחה ומחריש את אוזניו. "ספירוו מאחוריך, אז תשתמש בקרן קרח" אומרת אנבל, אבל וויבייל אינו מצליח לשמוע אותה וספירוו תוקף בהתקפת זעם
ניב-
אתה זורק על ריהורן פוכדור אך הוא משתחרר, לאחר מכן אתה קופץ עליו ומנסה להישתמש בפוכדור מקרוב אך זה נכשל וריהורן מעיף אותך כאשר קופסת הממתקים האחרונה בידו. "אם כדור מסטר לא עבד אז בטח שכדור ספארי לא יעבוד" אומר האיש סיפר לך על הריהורן מקודם
-
[quote][b]לורן-
וויבייל שולח קרן קרח, בזריזות ספירו מתחמק ואז מעוור את וובייל הלייזר. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, וויבייל מנסה לתקוף בחיתוך לילה אך אינו רואה לאן, ספירו משתמש בצווחה ומחריש את אוזניו. "ספירוו מאחוריך, אז תשתמש בקרן קרח" אומרת אנבל, אבל וויבייל אינו מצליח לשמוע אותה וספירוו תוקף בהתקפת זעם[/b][/quote]ואז מה? "ספירו עוד קצת! התקפת פתע ואז בלימה!"
-------------------------------------
הוא לא אמור ללמוד אס אוירי?
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 10:21 PM
[b]
עומר-
"יש לך חכה?" שואל אחד הדייגים
[/b][/quote]
"לא, איפה אני יכול להשיג אחת" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 21 2009, 10:54 PM
[b] ניב-
אתה זורק על ריהורן פוכדור אך הוא משתחרר, לאחר מכן אתה קופץ עליו ומנסה להישתמש בפוכדור מקרוב אך זה נכשל וריהורן מעיף אותך כאשר קופסת הממתקים האחרונה בידו. "אם כדור מסטר לא עבד אז בטח שכדור ספארי לא יעבוד" אומר האיש סיפר לך על הריהורן מקודם [/b][/quote]
"אז איך תופסים את הריהורן הזה בלי להילחם בו? הלוואי שהיינו יכולים לגרום לו להילחם בפוקימון אחר מהסאפרי, ואז הם היו מביסים זה את זה. תגיד, כדור מאסטר לא עובד בכל מצב?"
-
ניב-
"אכן, כדור מאסטר בלי לעשות כלום אמור לתפוס פוקימון ולא משנה איזה" אומר האיש "אף אחד לא יודע ממש על הריהורן הזה, אחרי שמנהיג מכון פיושה חזר מהכלא הוא הביא את הריהורן הזה לפה בלי לאמר כלום"
עומר-
"לפי מה שידוע לי, מוכרים אותם בדרך 24" אומר הדייג השני
לורן-
וויבייל מתאושש ויכול לראות ולשמוע שוב. "חיתוך לילה" אומרת אנבל, ספירוו לא מבזבז זמן והבלימה שלא מתנגשת בחיתוך הלילה של וויבייל-חיתוך הלילה פוגע בספירוו ומעיף אותו