-
ניתאי כבקשתך, הקדשות 1K:
ירין, ניתאי, תמיר (הסדר אלפבטי בלבד) - אתם כאן מההתחלה. די ברצף, אני די בונה עליכם. אל תעלמו לי מהמשחק, כי אולי לחלקכם יש תפקיד חשוב בהמשך. (ההערה לא מיוחסת לתמיר, שכן הוא נעלם באופן קבוע בימי לימודים)
מקס לאן נעלמת? אני מבין שהלך לך המחשב, אבל אתה חזרת פה ושם.... אולי תחזור ביותר קביעות?
פלופי למה אתה לא מגיב כאן? נלחמת בטיילו מסכן ובזה סיימת את המשחק? אפילו לא פגשת את החייזרים עדיין!
אייס אתה כנראה במילא לא תחזור ואני אאלץ להרוג אותך.
ככה שיכול להיות שיש לי 3 מקומות חדשים במשחק.
ירין
"גרוולר, השתמש בגלגול כדי לברוח, ואז זריקת אבנים!" אומר המאמן. גרוולר מתחיל להתגלגל, ונפגע בהתחלה מאדח המים, ואז הוא זורק אבנים שעוצרים את כדור הרעל ופוגעים בטנטקול.
ניתאי
הסחרור תופס את גסלי, ואז אתה זורק את הפוכדור. גסלי נכנס לפוכדור והפוכדור מסתובב מעט, ונעצר. לכדת גסלי יעודכן מיד.
תמיר
אתה ביקשת לצאת מההקפאה, לא?
--
נניח גם שהחזרת את המפתח של החדר.
אתה מתחיל ללכת לכיוון טאוב, ואחרי זמן מה ואתה רואה פינסיר (שאני חייב לך מעמוד 100)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 07:05 PM
[b] ניתאי כבקשתך, הקדשות 1K:
ירין, ניתאי, תמיר (הסדר אלפבטי בלבד) - אתם כאן מההתחלה. די ברצף, אני די בונה עליכם. אל תעלמו לי מהמשחק, כי אולי לחלקכם יש תפקיד חשוב בהמשך. (ההערה לא מיוחסת לתמיר, שכן הוא נעלם באופן קבוע בימי לימודים)
מקס לאן נעלמת? אני מבין שהלך לך המחשב, אבל אתה חזרת פה ושם.... אולי תחזור ביותר קביעות?
פלופי למה אתה לא מגיב כאן? נלחמת בטיילו מסכן ובזה סיימת את המשחק? אפילו לא פגשת את החייזרים עדיין!
ירין
"גרוולר, השתמש בגלגול כדי לברוח, ואז זריקת אבנים!" אומר המאמן. גרוולר מתחיל להתגלגל, ונפגע בהתחלה מאדח המים, ואז הוא זורק אבנים שעוצרים את כדור הרעל ופוגעים בטנטקול.
[/b][/quote]
מזלט!
-----
"כדור רעל שוב ואז בלבול ואקדח מים חזק!!" אני אומר
-
ניתאי
הסחרור תופס את גסלי, ואז אתה זורק את הפוכדור. גסלי נכנס לפוכדור והפוכדור מסתובב מעט, ונעצר. לכדת גסלי יעודכן מיד. [/b][/quote]
עוד מעט 150~
יאי, יש לי תפקיד D::
וגם אני לא ראיתי את החייזרים O:
------------------------------
"וואו, כל הפוקמונים שלי היו צריכים להילחם כדי לנצח אותו" אגיד בשקט ואחזיר את כולם לפוכדור ורק כשאני בטוח שכולם כבר בפנים אגיד "וורמפל, אני מניח שאתה בחוץ" ואחזור לזאוגוויל כדי לרפאות את הפוקמונים שלי ולהכניס את גסטלי לשישיה[איך אני עושה את זה בדיוק?]
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 08:05 PM
תמיר
אתה ביקשת לצאת מההקפאה, לא?
--
נניח גם שהחזרת את המפתח של החדר.
אתה מתחיל ללכת לכיוון טאוב, ואחרי זמן מה ואתה רואה פינסיר (שאני חייב לך מעמוד 100) [/b][/quote]
תסמוך עלי שגם אני לא נהנה להיות בפנימיה ">_>
--
כן,אבל לא שעתים...עבר לפחות יום וחצי...אם רצית שיומיים=3 קרבות,והם נלחמו 2,איך עברו שעתיים?
--
"גיבל,זריקת סלעים!"
-
------------
פלופי
טיילו משתמש במכת כנף ותופס אותה ואחר כך מרים אותה, ונידורן בועטת בחזקה בטיילו מה שגורם לו לעזוב אותה ושניהם מתרסקים על האדמה. [/b][/quote]
היה לי משחק כדורסל חשוב ודיי שחכתי באיזה עמוד היה התגובה האחרונה שהיית לי ואם החרא מחשב שיש לי עד שעמוד בודד עולה לוקח 5 דקות ><
:(
-------------
טיילו תנסה לעוף למעלה ושאתה מגיע בערך לגובה של עשרה מטרים תצלול למטה ותשתמש במכת כנף
--------
-
ירין
גרוולר נפגע מכדור הרעל.
"גרוולר, השתמש בזעזוע (MAGNITUDE) אומר המאמן. גראוולר קופץ ומזעזע את האדמה מה שמפריע לטנטקול להתרכז בבלבבול ולכן ההתקפה נכשלה, ואז טנטקול יורה אקדח מים ופוגע, אבל גרוולר אחרי כמה שניות שזה פוגע בו קופץ הצידה.
ניתאי
בסדר, אבל אתה פגשת את הקבוצה השנייה.
ולא אמרתי שיש לך תפקיד, אמרתי שאולי יש לכם תפקיד. פשוט אתה עקבי מדי במשחק כדי שלא יהיה לך.
--
גסלי נמצא יחד איתך. הוא לא נעלם לשום מקום. אתה לא צריך להוסיף אותו. וגם אין צורך לחזור למרכז הפוקימונים כי הפגיעות זניחות. אם אתה בכל זאת מתעקש לחזור אז בסדר.
תמיר
לא תכננתי שזה יקח יומיים. תכננתי שזה יקח שש שעות, כפי שאמרתי לך בפרטי, זה יקרה כשניתאי/ירין יסיים שלוש קרבות. בינתיים כל אחד סיים קרב אחד, ובניתי על כך שזה יקח סך הכל 6 שעות. חוץ מזה שכל השחקנים צריכים להיות בערך מתואמים מבחינת זמן. למשל פלופי תקוע עדיין ביום של אתמול, אז איך שהוא מגיע לעיר, אני אומר לו שכבר חשוך מאוד.
--
גיבל משתמש בזריקת סלעים שפוגעת בפינסיר. פינסיר משתמש בזריקה סייסמית (שבה הוא לא מקיף את כדור הארץ 4820984209840 פעמים וזורק את היריב מגובה של 5428509809 מטר, אלא רק תופס את היריב, קופץ קצת, וזורק אותו), ופוגע בגיבל.
פלופי
אני מניח ששחכת לשים את המרכעות בדיבור שלך.
--
טייילו מתאושש מהר יותר מנידורן ועף למעלה, ואז צולל ופוגע בנידורן, שרק עכשיו בדיוק התאוששה. נידורן משתמש בבעיטה כפולה ופוגעת בטיילו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 07:24 PM
[b] ניתאי
בסדר, אבל אתה פגשת את הקבוצה השנייה.
ולא אמרתי שיש לך תפקיד, אמרתי שאולי יש לכם תפקיד. פשוט אתה עקבי מדי במשחק כדי שלא יהיה לך.
--
גסלי נמצא יחד איתך. הוא לא נעלם לשום מקום. אתה לא צריך להוסיף אותו. וגם אין צורך לחזור למרכז הפוקימונים כי הפגיעות זניחות. אם אתה בכל זאת מתעקש לחזור אז בסדר. [/b][/quote]
אני ממשיך בדרכי לטאוב
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 07:24 PM
[b] ירין
גרוולר נפגע מכדור הרעל.
"גרוולר, השתמש בזעזוע (MAGNITUDE) אומר המאמן. גראוולר קופץ ומזעזע את האדמה מה שמפריע לטנטקול להתרכז בבלבבול ולכן ההתקפה נכשלה, ואז טנטקול יורה אקדח מים ופוגע, אבל גרוולר אחרי כמה שניות שזה פוגע בו קופץ הצידה.
[/b][/quote]
"שוב בלבול ואז אקדח מים וכנס לתוך האקדח מים עם חבטה מבוססת!" אני קורא
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 08:24 PM
[b]
תמיר
לא תכננתי שזה יקח יומיים. תכננתי שזה יקח שש שעות, כפי שאמרתי לך בפרטי, זה יקרה כשניתאי/ירין יסיים שלוש קרבות. בינתיים כל אחד סיים קרב אחד, ובניתי על כך שזה יקח סך הכל 6 שעות. חוץ מזה שכל השחקנים צריכים להיות בערך מתואמים מבחינת זמן. למשל פלופי תקוע עדיין ביום של אתמול, אז איך שהוא מגיע לעיר, אני אומר לו שכבר חשוך מאוד.
--
גיבל משתמש בזריקת סלעים שפוגעת בפינסיר. פינסיר משתמש בזריקה סייסמית (שבה הוא לא מקיף את כדור הארץ 4820984209840 פעמים וזורק את היריב מגובה של 5428509809 מטר, אלא רק תופס את היריב, קופץ קצת, וזורק אותו), ופוגע בגיבל. [/b][/quote]
"זעם דרקון גיבל ואז טופרי דרקון!"
-
ניתאי
אתה מתקדם, ואתה פוגש מטייל אחד שהולך בכיוון ההפוך אליך.
"העמק הזה משעמם, אני הולך לזאוגוויל כדי להיות קצת בהרים שם, אולי תעזור לי להפיג את השעמום?" הוא אומר ומחייך חיוך מרושע, שהמשמעות שלו היא 'אתה יודע למה אני מתכוון'.
ירין
"גרוולר בלבול!" אומר המאמן. גרוולר מתחיל להתגלגל לכיוון ההפוך מטנטקול "צד שני, אתה מבולבל!" גרוולר משנה כיוון ומתגלגל אל טנטקול שיורה אליו את אקדח המים ופוגע בו. ואז הוא משתמש נגיחה המסובבת ופוגע. "גרוולר, זריקה אבנים!" גרוולר זורק אבנים ופוגע בטנטקול.
תמיר
שני המתקפות פוגעת בפינסיר, ואז הוא משתמש בנשיכת חרק ופוגע, והוא עומד להשתמש במספרי X.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 10:27 PM
[b]
תמיר
שני המתקפות פוגעת בפינסיר, ואז הוא משתמש בנשיכת חרק ופוגע, והוא עומד להשתמש במספרי X. [/b][/quote]
"תתחמק ותשתמש בקצה אבנים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 09:27 PM
[b]
ירין
"גרוולר בלבול!" אומר המאמן. גרוולר מתחיל להתגלגל לכיוון ההפוך מטנטקול "צד שני, אתה מבולבל!" גרוולר משנה כיוון ומתגלגל אל טנטקול שיורה אליו את אקדח המים ופוגע בו. ואז הוא משתמש נגיחה המסובבת ופוגע. "גרוולר, זריקה אבנים!" גרוולר זורק אבנים ופוגע בטנטקול.
[/b][/quote]
"אקדח בועות חזק!(שילוב) ואז כדור רעל ונגילה מסובבת!" אני קורא
-
תמיר
גיבל מצליח להתחמק ומשתמש בקצה אבנים, שיוצאות לא יותר מדי חדות ופוגעות בפינסיר. פינסיר משתמש בקרן מגה ופוגע.
ירין
"גרוולר, גלגול כדי להתחמק!" אומר המאמן. גרוולר מתגלגל ובורח מרוב אקדח הבועות. גרוולר נפגע מכדור הרעל. "גרוולר זריקת אבנים!" גרוולר זורק אבנים על טנטקול בזמן שהוא מתקרב עם הנגיחה, ופוגע בטנטקול, מה שגורם לו להפסיק את הנגיחה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 12 2009, 07:48 AM
[b]
ירין
"גרוולר, גלגול כדי להתחמק!" אומר המאמן. גרוולר מתגלגל ובורח מרוב אקדח הבועות. גרוולר נפגע מכדור הרעל. "גרוולר זריקת אבנים!" גרוולר זורק אבנים על טנטקול בזמן שהוא מתקרב עם הנגיחה, ופוגע בטנטקול, מה שגורם לו להפסיק את הנגיחה. [/b][/quote]
"בלבול שוב! ואז אקדח מים הכי חזק שלך!!! ואז עוקץ רעל לעניים שלו ואקדח מים שוב!!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 12 2009, 08:48 AM
[b] תמיר
גיבל מצליח להתחמק ומשתמש בקצה אבנים, שיוצאות לא יותר מדי חדות ופוגעות בפינסיר. פינסיר משתמש בקרן מגה ופוגע. [/b][/quote]
"זעם דרקון!"