-
[QUOTE=Eustass Kid;691066][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה צועק ומגיע למקום הפיצוץ.אתה רואה שהמקופ הרוס יש שם הרבה פוקימוני אש ומים פצועים. לאחר כמה שניות אתה מוצא את ומל ולידה שלושת הפוקימונים שלה פצועים.אתה שומע מישהו מאחוריך אומר"הי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את גלייסקור וסטארלי להגנה מפני פוקימונ יהר אקוס.אתה מגיע למקום מוזר ומונחשלט שכתוב"הר אקוס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן על טאידורה אך הוא מתחמק. טרטויג מנסה בלימה על טאידורה וזה מצלח טאידורה נפפגעקשה. טאידורה עוצבן ומשתמש בשריטות זעם על טרטויג שנפצע מזה[/COLOR][/B][/QUOTE]
מיל מה קרה כאן
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שואל את מיל היא לא עונה לך לפתע אתהמרגיש אגרוף בגב ומתעלף. אתה מתעורר במקום מוזר ולא רואה כבר את מיל או מהשהיה בהר מגמה יותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מטפס ע ההר ואתה רואה עדר של פוקימוני מים שרץ אליך ממש מהר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בטאידוה והוא מובס המאמן מחזיר אותו ואומר לך" כל הכבוד אתהחזק אני חלשבוא נמשיך את הקרב"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;691172][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שואל את מיל היא לא עונה לך לפתע אתהמרגיש אגרוף בגב ומתעלף. אתה מתעורר במקום מוזר ולא רואה כבר את מיל או מהשהיה בהר מגמה יותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בטאידוה והוא מובס המאמן מחזיר אותו ואומר לך" כל הכבוד אתהחזק אני חלשבוא נמשיך את הקרב"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני בודק עם הפוקימונים שלי אצלי
-
[quote=Eustass Kid;691172][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה שואל את מיל היא לא עונה לך לפתע אתהמרגיש אגרוף בגב ומתעלף. אתה מתעורר במקום מוזר ולא רואה כבר את מיל או מהשהיה בהר מגמה יותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מטפס ע ההר ואתה רואה עדר של פוקימוני מים שרץ אליך ממש מהר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]טרטויג משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בטאידוה והוא מובס המאמן מחזיר אותו ואומר לך" כל הכבוד אתהחזק אני חלשבוא נמשיך את הקרב"[/COLOR][/B][/quote]
"תודה רבה לך, אני משאיר את טרטויג גם בקרב השני" אני אומר למאמן.
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתהבודק ורואה שכלששת פוקימוניך אצלך בפוכדורים. אתה שומע קול צעדים מתקרב ומתחזק שבא אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מאשיר את טרטויג המאמן מוציא רטטה קטן ועצבני שרץ אל טרטויג בשירטות זעם[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;691211][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתהבודק ורואה שכלששת פוקימוניך אצלך בפוכדורים. אתה שומע קול צעדים מתקרב ומתחזק שבא אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מאשיר את טרטויג המאמן מוציא רטטה קטן ועצבני שרץ אל טרטויג בשירטות זעם[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג השתמש בשוטי גפן ואז נשיכה" אני אומר לו.
-
[QUOTE=Eustass Kid;691211][B][COLOR="Red"]יגאל
אתהבודק ורואה שכלששת פוקימוניך אצלך בפוכדורים. אתה שומע קול צעדים מתקרב ומתחזק שבא אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מאשיר את טרטויג המאמן מוציא רטטה קטן ועצבני שרץ אל טרטויג בשירטות זעם[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני בודק מי משמיע את הצעדים
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה רואה שזה קצין האש מתקרב אליך והלת נפתחת והוא עומד מולך
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג נהפגע מהשריטות זעם של רטטה ולכן מפסיד בקרב.ולא יכול להילחם יותר.המאמן"במי תבחר עכשיו קדימהכבר 1על 1 יאלה"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;691248][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה רואה שזה קצין האש מתקרב אליך והלת נפתחת והוא עומד מולך
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג נהפגע מהשריטות זעם של רטטה ולכן מפסיד בקרב.ולא יכול להילחם יותר.המאמן"במי תבחר עכשיו קדימהכבר 1על 1 יאלה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל אותו איפה מיל ועם קרה לה משהו זה הסוף שלכם
-
[quote=Eustass Kid;691248][B][COLOR=red]יגאל [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה רואה שזה קצין האש מתקרב אליך והלת נפתחת והוא עומד מולך[/COLOR][/B]
[b][color="Red"][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טרטויג נהפגע מהשריטות זעם של רטטה ולכן מפסיד בקרב.ולא יכול להילחם יותר.המאמן"במי תבחר עכשיו קדימהכבר 1על 1 יאלה"[/COLOR][/B][/quote]
"תודה לך טרטויג, צא ספירו ותשתמש במכת כנף על רטטה" אני אומר.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו יוצא ומתקיף במכת כנף חזקה שפוגעת קשה ברטטה.רטטה מחזיר לספירו בשריטות שפוגעות בו קשה.ספירו מותש מכל הקרבות שהשתף בהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
קצין האש אומר בנימיות" תירגע אניי ספר לך הכול אך תגיד לי הפליפר שנלחם נגד מגמרוטאר שלי היה שלך.או של מישהו אחר.מיל בדר גמור אתה תראה אותה בקרוב[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;691343][B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו יוצא ומתקיף במכת כנף חזקה שפוגעת קשה ברטטה.רטטה מחזיר לספירו בשריטות שפוגעות בו קשה.ספירו מותש מכל הקרבות שהשתף בהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
קצין האש אומר בנימיות" תירגע אניי ספר לך הכול אך תגיד לי הפליפר שנלחם נגד מגמרוטאר שלי היה שלך.או של מישהו אחר.מיל בדר גמור אתה תראה אותה בקרוב[/COLOR][/B][/QUOTE]
לא הוא לא שלי
-
[quote=Eustass Kid;691343][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספירו יוצא ומתקיף במכת כנף חזקה שפוגעת קשה ברטטה.רטטה מחזיר לספירו בשריטות שפוגעות בו קשה.ספירו מותש מכל הקרבות שהשתף בהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קצין האש אומר בנימיות" תירגע אניי ספר לך הכול אך תגיד לי הפליפר שנלחם נגד מגמרוטאר שלי היה שלך.או של מישהו אחר.מיל בדר גמור אתה תראה אותה בקרוב[/COLOR][/B][/quote]
"ספירו השתמש במתקפת ניקור ואז במכת כנף" אני אומר לו.
-
[QUOTE=Eustass Kid;691172][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בטאידוה והוא מובס המאמן מחזיר אותו ואומר לך" כל הכבוד אתהחזק אני חלשבוא נמשיך את הקרב"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"חראאאאא!!! בואו נברח!!!"
*איזה פוקימוני מים??? איזה סוג בוויזל או סטריו מה??
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
קצין האש אומר"טוב רוצה לראות את מיל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה יכול לעוף עם קללות תיזהר בויזל מים
לוקאס אתה בורח מהפוקימונים ברגע האחרון ורואה אור כחול מהפסגה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו משתמש במכת כנף אך הוא לפתע מתעלף באמצע הקרבאתהמבין שאין לו כוח יותר להילחם[/COLOR][/B]