-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034010][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
ויבל מנסה להתחמק מהניקור של וורגו אך הוא לא מצליח בזה.את שם לב שויבל תשוש מהקרב וורגו בכלל לא תשוש.ויבל משתמש בסישוע לילה משולב עם רסיסי הקרח שלחו.וורגו מנסה להתחמק מן שתי המתקפות של ויבל.לבסוף וורגו לא מצליח להתחמק מן שני המתקפות של ויבל ונפגע קצת.אני אומרת לוורגו"גמור את ויבל בציפור אמיצה הכי חזקה שלך".אור כחול מקיף את וורגו והוא עף לעבר וויבל בצציפור האמיצה הכי חזקה שלו.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ויבל תקפוץ למעלה בעזרת מתקפה מהירה ואז תקוף את ורגו במהירות במתקפה מהירה עם רסיסי קרח בכול הכוח שלך!"אומר לויבל בקשחיות ובעידוד.
-
[quote]ברוס
סייטר מנסה להתחמק מן נשיכת החרק של מרובה אך לא מצליח בזה.סיטר נפגע קשה מן נשיכת החרק של מרובה.לאחר מכן סייטר רץ במהירת לעבר מרובה במתקפת חיתוך.מרובה לא מצליח להתחמק מן מתקפת החיתוך של סייטר.מרובה נפגע קצת מן החיתוך של סייטר.מרובה מצליח להתאושש מהפגיעה שהוא ספג.מרובה משתמש שוב בנשיכת חרק על סייטר שלך.[/quote]
"סייטר-שוב תעוף ותבלבל את מרבוה ואז תשתמש בכנף מתכת יותר חזקה!" אומר לסייטר.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1033838]למי שלא ראה האיונט מתחיל בעמ' 150
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אז תשתמש בשלגון במתקפות אש
ספיל משתמש ברסיסי קרח על הדלת הכחולה.הוא יורה רסיסי קרח רבים על הדלת הכחולה.רסיסי הקרח פוגעים בדלת הכחולה אך לא מצליחים לשבור את הדלת הכחולה.טוני אומר לך"אני ישבור את הדלת הירוקה.צא סקפטייל החוצה"טונני זורק החוצה את הפוכדור של סקפטיל.סקפטיל יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא משתמש בכדור אנרגיה על הדלת הירוקה.כדור האנרגיה פוגע בדלת הירוקה ושובר אותה.הקול אומר"עברתם תמבחן ה3"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
ויבל מצליח להתחמק מכנפי המתכת של וורגו.לאחר מכן ויבל משתמש בציפורני מתכת על וורגו.הוא מוסיף לציפורן הברזל שלו רסיסי קרח.הוא רץ לעבר וורגו עם שני המתקפות המשולבות שלו.וורגגו מנסה להתחמק משתי המתקפות של ויבל אך לא מצליח הוא נפגע קשה.וורגו עף לעבר ויבל ומשתמש עליו בציפור אמיצה.הוא מתחיל להיות מוקף באור כחול והוא עף במהירות רבה בציפור אמיצה לעבר וייבל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
אתה ומיל מתעלמים מן סרקיט ומשיכים לחפש פוקימוני חרק ביער הגדול.לאחר חיפוש קל אתם מוצאים [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/544.png[/IMG] קהילה גדולה של הוגייה שנלחמים נגד קהילה גדולה של [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/541.png[/IMG] קורמיו.שני הלהקות נלחמים בחוזקה נגד הקהילה השניה אך נראה שקהילת הקורמיו עומדת להפסיד בקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מבין שאתה בצרו גדולות כי מרובה חזק על סייטר בגלל סג האש שלו.סייטר יוצא החוצה מן הפוכדור שלו לקרב.סייטר ימיד מתחיל בקרב הוא תוקף בכנף מתכת את מרובה.הכנפיים של מרובה הופכות למתכות וחזקות.הוא רץ במהירות רבה לעבר מרובה .מרובה לא מצליח מלהתחמק מן כנף המתכת של סייטר.מרובה נפגע קשה קצת מן המתקפה.לאחר מכן מרובה תוקף בגחלת חזקה.הוא שולח גחלת לעבר סייטר שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
זה לא האיוונט
טראפינץ' יוצא החוצה וסופג את מכת הברק של אומנגה.מכיוון שטראפינץ' סוג אדמה הוא יוצא מזה ללא כול פגע.טראפינץ' מייצר במהירות סופת חול.הוא מעיף את סופת החול שלו לעבר אומנגה.אומנגה לא מצליח להתחמק מן סופת החול של טראפינץ'.הוא נלכד בתוכה ונפגע קצת.סופת החול מונעת מימנו לתקוף את טראפינץ' ולא לזוז סנטימטר באוויר.אומנגה יורד לאדמה בתוך סופת החול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]אבי
לאחר התלבטות קצרה אתה בוחר ללכוד את פיצ'ו אך זה היה קצת קשה כי מאנקי ושינקס יגנו עליו לא יתנו לך לקחת את פיצ'ו בקלות רבה.אתה מתחיל לחשוב על תוכנית על איך להפריד את פיצ'ו משני חברו.בזמן שאתה חושב מאנקי מבין מה אתה הולך לעשות.הוא עושה צעד נועז ומתחיל לרוץ לעברך באגרוף מגה.אתה מצליח להתחמק מהאגרוף המגה של מאנקי.שינקס רץ לעבר במתקפת נשיכה.אך גם מהנשיכה את מצליח להתחמק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Sienna"]לוקאס
אתה הופך לראיצו.אתה ומונפרנו רצים במהירות לעבר החדר שמימנו בוקע הקול.אתם מגיעים לחדר ענק.מאוחריכם הדלת שנכנסתם דרכה ננעלת.מולכם נמצאת יש דלת ראשונה.הקול אומר לכם"הגעתם למבחן ה1.עליך לנצח בקר צצלים את הלוחם שלו צלי.אני מקווה שאתה יודע מה זה קרב צללים אם לא אסביר לך".מולך מעגל סגול מופיע ומותכו יוצא לוחם מפחיד מאוד שאומר לך"שמי צלי ואני היריב שלך בקרב הצללים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
ווא אומר לך,אוקי אני יגיד לך מה אנחנו נעשה אם השרשרת שהבאת לנו.טוב השרשרת הזאת היא הלב של מדינת האדמה.אם השרשרת הזאת נוכל למצוא את השומר הקדום של מדינת האדמה.השומר הקדום הוא זה שמגן על מדינת האדמה.הוא פסל אבן ענק.בעיקרון לא השמדת את מדינת האדמה.בטח ברגעים אלו בטח השומר מציל את מדינת האדמה.בקשר לפרסים שרצית אתה לא תקבל אותם קודם תשתמיד סופית את מדינת הדמה ואז נדבר על תגמול"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל ''תעזבי אותם בואי נחפש את החרק אש'' ואני הולך
-
[quote]ניר
אתה משגר ברקים אל וודא אך מעל הגופה לו מצופיע מגן.אור אומר לך"הוספתי מגן על וודא לפני שבאמת תהרוג אותו.אתה לא תצליח לחדור את המגן הזה.".אתה צועק לחילי צוות ניוטק לחסל את מדינת האדמה אך הם לא מקשיבים לך.אור אומר לך"החילים לא יקשיבו לךל.הם יקשיבו רק לחיל צוות ניוטק מעישהו בדרגה שמעליו.אתה לא שייך לצוות ניוטק.יש לך עוד משהו להגיד לי?"[/quote]
"תחשבו על זה!" אגיד לאנשי ניוטק
"אתם משועבדים! תפסו אותכם בתור אנשים תמימים כדי לנצל אותכם! אתם חושבים שזה טוב אבל אתם לא רואים שהם סתם מנצלים אתכם, ולא הופכים אתכם לחזקים!, הם סתם שקרנים שמנצלים אותכם!" אגיד ואלך מאחורי גג ואכין טיל ארטיקונו- ואשגר אותו. לאחר שהוא יתפוצץ אלך שוב אל האנשים ואגיד להם: "הם מנסים לפגוע בכם עכשיו- כי אני מספר לכם את האמת!, קומו ותמרדו בהם! תראו שגם לכם יש כוח!" אגיד.
-
[quote=שלושה מחוזות;1034010][B][COLOR=darkorange]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טאפיג רץ לעבר מאנקי במתקפת דחיפה הכי חזקה שלו.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הדחיפה של טאפיג ונפגע קשה.מאנקי כבר נהיה תשוש.טאפיג שולח גחלת הכי חזקה שלו לעבר שינקס.שינקס לא מצליח להתחמק מן הגחלת האדירה של טאפיג ומפסיד בקרב.אתה זורק פוכדור על פיצ'ו המעולף.הפוכדור מכניס אליו את פיצ'ו.הפוכדור מתחיל לזוז ולזוז ואז נעצרק.לכדת פיצ'ו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטאפיג: "יפה מאוד, השגנו את המטרה שלנו, עכשיו תגמור את זה בגחלת ובדחיפה על מאנקי" ובינתיים אני לוקח את הפוכדור.
-
[quote=שלושה מחוזות;1033838]למי שלא ראה האיונט מתחיל בעמ' 150
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אז תשתמש בשלגון במתקפות אש[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ספיל משתמש ברסיסי קרח על הדלת הכחולה.הוא יורה רסיסי קרח רבים על הדלת הכחולה.רסיסי הקרח פוגעים בדלת הכחולה אך לא מצליחים לשבור את הדלת הכחולה.טוני אומר לך"אני ישבור את הדלת הירוקה.צא סקפטייל החוצה"טונני זורק החוצה את הפוכדור של סקפטיל.סקפטיל יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא משתמש בכדור אנרגיה על הדלת הירוקה.כדור האנרגיה פוגע בדלת הירוקה ושובר אותה.הקול אומר"עברתם תמבחן ה3"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"[/COLOR][/B][/quote]
[B]מה אהיה באיוונט ואיך משיגים אותו?, ואם עברתי את המבחן אני לא צריך להוציא את שלגון?, טוב לא משנה אני יוציא אותו בכל מקרה.[/B]
[B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"שלגון צא ותשתמש בניב אש על הדלת האדומה!, קדימה בכל בכוח!" אני אומר לשלגון[/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1001705][B][COLOR="Red"]לוק
סינדקוויל יורה להביורים מסוחררים לעבר הונדום..בגלל מסך העשן.הונדום לא שם לב ללהביורים שסינדקוויל יורה לעבר ונפגע מכול הלהביורים שסינדקוויל יורה לעברו קשה.הונדום מתאווש.מסך העשן נעלם מהזירה.אתה יורה על טריס פצצות מים.טריס מתחמק מהם בקלות.הודום יורה כדור צל לעבר סינדקוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
מוקרו יוצא מהבור שלו ואז קופץ לעבר צ'רלמינו במתקפת נשיכה קטלנית.צ'רלמינו לא מתחמק מן השניכה של מוקרו ונפגע מן השניכה.צ'ראלמינו מתעלף ונופל על החול.ציר מחזיר את צ'רלמינו לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד הפוקימונים שלך בהחלט חזקים ביי".ציר הולך לדרכו ונפרד ממך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מתעלם מן השלט שמולך ואתה נכנכס לדרך 3.אתה ממשיך ללכת בדרך 3 שלפתע אתה שומע קול יוריות פוגעות במשהו.לאחר כמה שניות אתה שומע עוד קול של יוריות.אתה רואה מלפניך 3 כדורי יקריות שעומדים לפגוע בכך.אתה מצליח להתחמק מהיריות בקלות.אתה רואה מאוחרי העצים מס' דמויות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
טושידו תוקף את רסיסי הקרח של וולרין בעלי טער.עלי הטער פוגעת ברסיסי הקרח ונקפאים.ודא אומר "ולרין קפוץ ואז חבטת גוף על טושידו".ולרין קופץ לאויר ואז מתכנן לנחות על טושידו בחבטת גוף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ניר
אתה עובר בקלות דרך דרקון האדמה של כאוס.אתה מחפש מישהו שיש לו כוח שליטה במוח.אתה מחפש אחד כזה בשוק השחור אך לא מוצא אחד כזה.כאוס אומר לך"לא תמצא מישהו שולט על המוח בשוק השחור.מציא לך לותר כבר אין לך סיכוי לברוח מהשוק השחור"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אתה חושב על מכת וולט אשהמהלך החדש שאתה חושב אליו מצליח.אתה רץ במהירות והילת אש מקיפה אותך.אתה מגיע למהירות גבוה כול כך שאתה משיג את הוליגהה.הוליגה מגביר מהירות וגם אתה.כך אתם יוצרים מרוץ.לאחר דקה נמאס לך מן הוליגה ואתה תוקף אותו.הוליגה לא מצליח להתחמק מהתקפה שלך ונגע קשה ועף אל עץ ושובר אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
גרבלר מתגלגל הצידה ומתחמק מכדור הצל של סיייבלי.גרבלר מיצר סופת חול ומשגר אותה אל סייבלי.סייבלי לא מצליח להתחמק מן סופת החול.סופת החול לוכדת אותו ופוגעת בו.סופץ החול נעמדת ליד צלו.גם צלו נפגע מסופץ חול.סייבלי לא מסוגל לתקוף[/COLOR][/B][/QUOTE]
סינדקוויל! תחמוק!" אצעק ואז אשיב "גלגל להבה יש לפנים שלו!"
-
[B][COLOR="Red"]לוק
ברוך שובך
סינדקוויל רץ במהירות ומצליח להתחמק מן כדור הצל של הונדום.סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על הונדום.הוא מתחיל להתגלגל לעבר הונדום ואש מקיף אותו.הוא מתגלגל במהירות רבה לעבר הונדום של טריס.הונדום לא מצליח להתחמק מן גלגל הלהבה של סינדקוויל.הונדום נפגע קשה ולבסוף מתעלף על הזירה. 1 0 לך.טריס מחזיר את הונדום לפוכדור שלו ואומר לך"יפה אתה חזק.עכשיו צא מגמרוטאר לקרב".טריס מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/467.png[/IMG] מגמרוטאר לקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
תאיונט לא משיגים פשוט משחקים.תבין יותר שהיה.לא היית צריך להוציא גם אאת שלגון
-----------------
אתה מוציא את שלגון שיעזור לך לשבור את הדלת האדומה.שלגון יוצא החוצה.הוא משתמש בזעם דרקון על הדלת האדומה.זעם הדרקון של שלגוןן פוגע בדלת האדומה וכמעט שובר אותה.הקול ברמקול אומר "אם לא הבנתם אתם רשאים להיכנס למבחן האחרון אתם לא צריכים לפתוח את שני הדלתות האחרות.מספיק דלת אחת לפתוח.אז עכשיו כנסו ובהצלחה במחן האחרון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
טאפיג משתמש בגחלת על מאנקי.3הוא שולח כמות אש גדולה שזה גחלת לעבר מאנקי.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג ונפגע קשה.לאחר מכן טאפיג רץ במהירות לעבר מאנקי.כשהוא קרוב למאנקי הוא משתמש עליו בדחיפה הכי חזקה שלו.גם מזה מאנקי לא מצליח להתחמק.מאנקי מתעלף על האדמה.אתה ניגש לפוכדור של פיצ'ו לוקח אותו ושם אותו אצלך בתיק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אנשי צוות ניוטק שומעים את הנאום שאתה נוהם להם אך הם לא עושים כלום.אתה ולך למאוחרי הגג שם אאתה מכין טיל ארטיקונו.אתה משגר אותו לאוויר.טיל הארטיקונו מצליח להקפיא חלק מצוות ניוטק.אור אומר לך"עזוב מלהתאמץ הם לא יקשיבו לך בכול דרך אפשרית שתמצא לך.אתה יכול להמשיך את המסע שלך במחוז המים.וסבהצלחה בהסת שאר המכונים שנותרו לך"[/COLOR][/B]
אתה מתעלם מן פוקימוני החרק שנלחמים זה בזה.אתה מחליט לחפש את מרובה ביער הגדול.מיל אומרת לך"אז אתה מרובה.רק שתדע אני חושבת שהוא נדיר ביער הזה אבל אולי נמצא אותו".אתם מתחילים ללכת ביער הגדול ששרוף ומחפשים אחר מרובה.אתם הולכים והולכים עד שאתם רואים משהו זז ביער.אתה מסתכל מה זה ואתה רואה שזה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/636.png[/IMG] מרובה קטן מטייל ביער הגדול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מורה לסייטר להשתמש באותו מהלך שהוא השתמש במקודם על מרובה.הוא עף לאוויר ועף לגובה רב.כך סייטר מצליח להתחמק מנשיכת החרק של מרובה.לאחר מכןן סייטר עף מעל מנרובה ומתחיל להסתחרר מעליו ולבלבל אותו.הוא מצליח לבלבל את מרובה בהצלחה.סייטר תוקף בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת הוא עף לעבר מרובה ופוגע בו קשה בכנף מתכת.מרובה איכשהו משותק לכמה דקות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
וויבל קופץ לובה ומשתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות וכך הוא מצליח להתחמק מציפור האמיצה של וורגו.ורגו לא מוותר ותוקף שוב בציפור אמיצה את ויבל.ויבל תוקף בהתקפה מהירה וברסיסי קרח את וורגו.שניהם מתנגשים זה בזה ונוצר מסך עשן.לאחר שמסך העשן נעלם אתה רואה שויבל מעולף וורגו עוד עף.אני מכריזזה"תומר הפסדת.אני מצטערת שהפסדת אך אתה מאמן חזק.אימנת תפוקימונים שלך בחוזקה.אני מציעה לך עוד קצת להתאמן ואז תוכל להביס את הוורגו שלי"[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות;1034154]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]תאיונט לא משיגים פשוט משחקים.תבין יותר שהיה.לא היית צריך להוציא גם אאת שלגון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]-----------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מוציא את שלגון שיעזור לך לשבור את הדלת האדומה.שלגון יוצא החוצה.הוא משתמש בזעם דרקון על הדלת האדומה.זעם הדרקון של שלגוןן פוגע בדלת האדומה וכמעט שובר אותה.הקול ברמקול אומר "אם לא הבנתם אתם רשאים להיכנס למבחן האחרון אתם לא צריכים לפתוח את שני הדלתות האחרות.מספיק דלת אחת לפתוח.אז עכשיו כנסו ובהצלחה במחן האחרון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"[/COLOR][/B][/quote]
[B]"אוקיי, שלגון הפעם תורך! תתחזק קצת!" אני אומר לשלגון ונכנס לדלת הירוקה " אתה בא? " אני אשאל את טוני ויעבור את הדלת[/B]
-
[quote]ניר
אנשי צוות ניוטק שומעים את הנאום שאתה נוהם להם אך הם לא עושים כלום.אתה ולך למאוחרי הגג שם אאתה מכין טיל ארטיקונו.אתה משגר אותו לאוויר.טיל הארטיקונו מצליח להקפיא חלק מצוות ניוטק.אור אומר לך"עזוב מלהתאמץ הם לא יקשיבו לך בכול דרך אפשרית שתמצא לך.אתה יכול להמשיך את המסע שלך במחוז המים.וסבהצלחה בהסת שאר המכונים שנותרו לך"[/quote]
אני קופץ ומתאבד.
-
[quote=שלושה מחוזות;1034154][B][COLOR=darkorange]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טאפיג משתמש בגחלת על מאנקי.3הוא שולח כמות אש גדולה שזה גחלת לעבר מאנקי.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג ונפגע קשה.לאחר מכן טאפיג רץ במהירות לעבר מאנקי.כשהוא קרוב למאנקי הוא משתמש עליו בדחיפה הכי חזקה שלו.גם מזה מאנקי לא מצליח להתחמק.מאנקי מתעלף על האדמה.אתה ניגש לפוכדור של פיצ'ו לוקח אותו ושם אותו אצלך בתיק.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר: "יפה מאוד, לקחתי את הפוקימון שאני צריך, תודה רבה טאפיג", אני מכניס את טאפיג ויוצא לדרך להמשך המסע שלי.
-
[quote]ברוס
אתה מורה לסייטר להשתמש באותו מהלך שהוא השתמש במקודם על מרובה.הוא עף לאוויר ועף לגובה רב.כך סייטר מצליח להתחמק מנשיכת החרק של מרובה.לאחר מכןן סייטר עף מעל מנרובה ומתחיל להסתחרר מעליו ולבלבל אותו.הוא מצליח לבלבל את מרובה בהצלחה.סייטר תוקף בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת הוא עף לעבר מרובה ופוגע בו קשה בכנף מתכת.מרובה איכשהו משותק לכמה דקות.[/quote]
"יופי סייטר!" אומר לסייטר "עכשיו תשתמש בהתקפה מהירה ותחדוף אותו אל מחוץ לזירה!" אומר לסייטר.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034154][B][COLOR="Red"][B][COLOR="Red"]תומר
וויבל קופץ לובה ומשתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות וכך הוא מצליח להתחמק מציפור האמיצה של וורגו.ורגו לא מוותר ותוקף שוב בציפור אמיצה את ויבל.ויבל תוקף בהתקפה מהירה וברסיסי קרח את וורגו.שניהם מתנגשים זה בזה ונוצר מסך עשן.לאחר שמסך העשן נעלם אתה רואה שויבל מעולף וורגו עוד עף.אני מכריזזה"תומר הפסדת.אני מצטערת שהפסדת אך אתה מאמן חזק.אימנת תפוקימונים שלך בחוזקה.אני מציעה לך עוד קצת להתאמן ואז תוכל להביס את הוורגו שלי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחזיר את ויבל לפוקדור שלו ואז ארה באני במהירות ואז אגנוב את כול הפוקימונים שלה.
אחרי כול הדברים האלה אברח מאומת האוויר ואז אעוף לעיר ג'קס שבמחוז האש.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034154][B][COLOR="Red"]לוק
ברוך שובך
סינדקוויל רץ במהירות ומצליח להתחמק מן כדור הצל של הונדום.סינדקוויל משתמש בגלגל להבה על הונדום.הוא מתחיל להתגלגל לעבר הונדום ואש מקיף אותו.הוא מתגלגל במהירות רבה לעבר הונדום של טריס.הונדום לא מצליח להתחמק מן גלגל הלהבה של סינדקוויל.הונדום נפגע קשה ולבסוף מתעלף על הזירה. 1 0 לך.טריס מחזיר את הונדום לפוכדור שלו ואומר לך"יפה אתה חזק.עכשיו צא מגמרוטאר לקרב".טריס מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/467.png[/IMG] מגמרוטאר לקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
-----------------
אתה מוציא את שלגון שיעזור לך לשבור את הדלת האדומה.שלגון יוצא החוצה.הוא משתמש בזעם דרקון על הדלת האדומה.זעם הדרקון של שלגוןן פוגע בדלת האדומה וכמעט שובר אותה.הקול ברמקול אומר "אם לא הבנתם אתם רשאים להיכנס למבחן האחרון אתם לא צריכים לפתוח את שני הדלתות האחרות.מספיק דלת אחת לפתוח.אז עכשיו כנסו ובהצלחה במחן האחרון"[/COLOR][/B]
טאפיג משתמש בגחלת על מאנקי.3הוא שולח כמות אש גדולה שזה גחלת לעבר מאנקי.מאנקי לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג ונפגע קשה.לאחר מכן טאפיג רץ במהירות לעבר מאנקי.כשהוא קרוב למאנקי הוא משתמש עליו בדחיפה הכי חזקה שלו.גם מזה מאנקי לא מצליח להתחמק.מאנקי מתעלף על האדמה.אתה ניגש לפוכדור של פיצ'ו לוקח אותו ושם אותו אצלך בתיק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אנשי צוות ניוטק שומעים את הנאום שאתה נוהם להם אך הם לא עושים כלום.אתה ולך למאוחרי הגג שם אאתה מכין טיל ארטיקונו.אתה משגר אותו לאוויר.טיל הארטיקונו מצליח להקפיא חלק מצוות ניוטק.אור אומר לך"עזוב מלהתאמץ הם לא יקשיבו לך בכול דרך אפשרית שתמצא לך.אתה יכול להמשיך את המסע שלך במחוז המים.וסבהצלחה בהסת שאר המכונים שנותרו לך"[/COLOR][/B]
אתה מתעלם מן פוקימוני החרק שנלחמים זה בזה.אתה מחליט לחפש את מרובה ביער הגדול.מיל אומרת לך"אז אתה מרובה.רק שתדע אני חושבת שהוא נדיר ביער הזה אבל אולי נמצא אותו".אתם מתחילים ללכת ביער הגדול ששרוף ומחפשים אחר מרובה.אתם הולכים והולכים עד שאתם רואים משהו זז ביער.אתה מסתכל מה זה ואתה רואה שזה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/636.png[/IMG] מרובה קטן מטייל ביער הגדול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מורה לסייטר להשתמש באותו מהלך שהוא השתמש במקודם על מרובה.הוא עף לאוויר ועף לגובה רב.כך סייטר מצליח להתחמק מנשיכת החרק של מרובה.לאחר מכןן סייטר עף מעל מנרובה ומתחיל להסתחרר מעליו ולבלבל אותו.הוא מצליח לבלבל את מרובה בהצלחה.סייטר תוקף בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת הוא עף לעבר מרובה ופוגע בו קשה בכנף מתכת.מרובה איכשהו משותק לכמה דקות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
וויבל קופץ לובה ומשתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות וכך הוא מצליח להתחמק מציפור האמיצה של וורגו.ורגו לא מוותר ותוקף שוב בציפור אמיצה את ויבל.ויבל תוקף בהתקפה מהירה וברסיסי קרח את וורגו.שניהם מתנגשים זה בזה ונוצר מסך עשן.לאחר שמסך העשן נעלם אתה רואה שויבל מעולף וורגו עוד עף.אני מכריזזה"תומר הפסדת.אני מצטערת שהפסדת אך אתה מאמן חזק.אימנת תפוקימונים שלך בחוזקה.אני מציעה לך עוד קצת להתאמן ואז תוכל להביס את הוורגו שלי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ''ישש'' ומוציא את פרינפלאפ ואומר לו ''תתקוף את מרובה בניקור מקדחה ועכשיו באקדח מים בכל הכוח'' ובזמן הזה אני מוציא פוכדור מהתיק ומתקונן לזרוק עליו
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034154][B][COLOR="Red"]לוק
ברוך שובך
[B][COLOR="DarkRed"]טל
-----------------
[B][COLOR="Blue"]ניר
[B][COLOR="Navy"]ברוס
[B][COLOR="Red"]תומר
"סינדקוויל מסך עשן!" אומר ואחשוב על המהלך הבא
"תישאר בתנועה כל הזמן!"