-
ירין
"גרוולר, זעזוע!" אומר המאמן. גרוולר קופץ ונוחת בחזקה ככה שהוא לא צריך לכוון את הזעזוע ולכן הבלבול לא תקף כאן ופוגע בטנטקול. טנטקול יורה אקדח מים ופוגע בגרוולר, שמתחיל להתעייף. "גרוולר השתמש בקצה אבן!" גרוולר זורק אבנים שעוצרות את עוקץ הרעל, "גרוולר, גלגול!" גרוולר מתגלגל מתחמק מאקדח המים ופוגע בטנטקול. טנטקול מתחיל להתעייף.
תמיר
זעם הדרקון פוגע בפינסיר. פינסיר מתעצבן ותוקף את גיבל ופוגע, והוא משתמש להשתמש בהטלה סיסמית. (ד"א שמתי לב שאין לך פוכדורים)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 12 2009, 10:40 AM
[b] תמיר
זעם הדרקון פוגע בפינסיר. פינסיר מתעצבן ותוקף את גיבל ופוגע, והוא משתמש להשתמש בהטלה סיסמית. (ד"א שמתי לב שאין לך פוכדורים) [/b][/quote]
לא רציתי לתפוס אותו ממילא,אני לא אוהב אותו...
--
"זעם דרקון,זריקת אבנים ואז טופרי דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 09:27 PM
[b] ניתאי
אתה מתקדם, ואתה פוגש מטייל אחד שהולך בכיוון ההפוך אליך.
"העמק הזה משעמם, אני הולך לזאוגוויל כדי להיות קצת בהרים שם, אולי תעזור לי להפיג את השעמום?" הוא אומר ומחייך חיוך מרושע, שהמשמעות שלו היא 'אתה יודע למה אני מתכוון'. [/b][/quote]
"אין בעיה" אגיד לו ואחייך גם כן "כמה על כמה?" אשאל אותו ואז אוסיף "אם יש לך שישה פוקמונים אני אשמח לשש על שש"
-
תמיר
כן, אבל לך תדע את מי תפגוש בהמשך? (צליל דרמטי)
--
זעם הדרקון פוגע בפינסיר לפני שהוא משתמש בהטלה הסיסמית וזורק אותו קצת אחורה. גיבל משתמש בזריקת אבנים אבל פינסיר מתחמק ומשתמש במספרי X. גיבל משתמש בציפורני דרקון ופוגע.
ניתאי
יש לך 7 פוקימונים איתך, אתה יודע.
--
"אתה זה שהתלוננת כל 3 תגובות לאיש הסגול שהקרב עם ג'ן אורך מדי, אז אתה רוצה קרב של 6 על 6? אתה פסיכופט! קרב של שתיים על שתיים. תוציא ראשון" הוא אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 12 2009, 03:24 PM
[b] ניתאי
יש לך 7 פוקימונים איתך, אתה יודע.
--
"אתה זה שהתלוננת כל 3 תגובות לאיש הסגול שהקרב עם ג'ן אורך מדי, אז אתה רוצה קרב של 6 על 6? אתה פסיכופט! קרב של שתיים על שתיים. תוציא ראשון" הוא אומר. [/b][/quote]
O.O
------------
"בסדר..." אגיד לו ואעווה את פניי "צא! מגמאר!" אגיד ואוציא את הפוכדור של מגמאר
------------------
ד"א: הקרב עם ג'ן היה משעמם כי זה תמיד היה אותו דבר, אף אחד מהפוקמונים לא ידע יותר משלוש מתקפות, אבל קרב 6 על 6 שכל קרב ימשך עמוד בערך יהיה נחמד O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 12 2009, 04:24 PM
[b] תמיר
כן, אבל לך תדע את מי תפגוש בהמשך? (צליל דרמטי)
--
זעם הדרקון פוגע בפינסיר לפני שהוא משתמש בהטלה הסיסמית וזורק אותו קצת אחורה. גיבל משתמש בזריקת אבנים אבל פינסיר מתחמק ומשתמש במספרי X. גיבל משתמש בציפורני דרקון ופוגע. [/b][/quote]
*פיהוק*
--
"זעם דרקון,וקצה אבנים גיבל!בוא נקרע לו את הצורה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 12 2009, 09:40 AM
[b] ירין
"גרוולר, זעזוע!" אומר המאמן. גרוולר קופץ ונוחת בחזקה ככה שהוא לא צריך לכוון את הזעזוע ולכן הבלבול לא תקף כאן ופוגע בטנטקול. טנטקול יורה אקדח מים ופוגע בגרוולר, שמתחיל להתעייף. "גרוולר השתמש בקצה אבן!" גרוולר זורק אבנים שעוצרות את עוקץ הרעל, "גרוולר, גלגול!" גרוולר מתגלגל מתחמק מאקדח המים ופוגע בטנטקול. טנטקול מתחיל להתעייף.
[/b][/quote]
"תשתמש באקדח מים חזק!!! ואז תנגח בו בחוזקה וקרן בועות!!" אני צועק
-
ניתאי
למה אתה מתפלא? לא אמרתי שגסלי נעלם באוויר ולכן זה לא קרה.
--
דרך אגב, מזל שלא אמרת ש'אתה זורק את הפוכדור לאוויר', כי אחרת הייתי פשוט אומר שהפוכדור פוגע לך בראש.
"הממ, אוקיי, מאצ'וק צא!" אומר המטייל ומוציא מצ'וק. "התחל במכת קארטה!"
תמיר
פינסיר קופץ ומתחמק מזעם הדרקון, ואז הוא משתמש בשיסוע ופוגע בגיבל. גיבל משתמש בקצה האבנים ופוגע בפינסיר. פינסיר משתמש בקרן מגה.
ירין
דרך אגב, בתגובה הקודמת, אני מניח שזה היה גרוולר שמתחיל להתעייף ולא טנטקול, לצרוך העניין נניח ששניהם.
--
"גרוולר יריית בוץ!" אומר המאמן. גרוולר יורה בוץ שמבוס על ידי אקדח המים. גרוולר מתחמק מהנגיחה המסובבת. "גרוולר, קצה אבנים!" גרוולר זורק אבנים חדות שעוצרות את רוב הבועות, אבל חלק מהאבנים פוגעות בטנטקול, וחלק מהבועות פוגעות בגרוולר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 12 2009, 08:00 PM
[b]
ירין
דרך אגב, בתגובה הקודמת, אני מניח שזה היה גרוולר שמתחיל להתעייף ולא טנטקול, לצרוך העניין נניח ששניהם.
--
"גרוולר יריית בוץ!" אומר המאמן. גרוולר יורה בוץ שמבוס על ידי אקדח המים. גרוולר מתחמק מהנגיחה המסובבת. "גרוולר, קצה אבנים!" גרוולר זורק אבנים חדות שעוצרות את רוב הבועות, אבל חלק מהאבנים פוגעות בטנטקול, וחלק מהבועות פוגעות בגרוולר. [/b][/quote]
"אקדח מים עכשיו ותגמור את זה בקרן בועות!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 12 2009, 09:00 PM
[b] תמיר
פינסיר קופץ ומתחמק מזעם הדרקון, ואז הוא משתמש בשיסוע ופוגע בגיבל. גיבל משתמש בקצה האבנים ופוגע בפינסיר. פינסיר משתמש בקרן מגה. [/b][/quote]
"תחסום את קרן המגע עם טופרי דרקון,ואז תשתמש בזעם דרקון!"
-
ירין
"אבנים מחודדות!" אומר המאמן. לאחר שהמתקפות פוגעות בשנייה הוא מסמן לך לעצור. "אוקיי, גרוולר לא רע. בוא נעבור לקרב השני. גרוולר חזור! מגנמייט צא!" הוא מוציא מגנמייט
תמיר
גיבל מצליח לעצור את ההתקפה ופוגע בפינסיר. פינסיר מתרגז ובורח משם. לפתע גיבל מתחיל לזהור וגדל, וכשהוא מסיים הוא הופך לגביט. יעודכן מיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 12 2009, 08:37 PM
[b] ירין
"אבנים מחודדות!" אומר המאמן. לאחר שהמתקפות פוגעות בשנייה הוא מסמן לך לעצור. "אוקיי, גרוולר לא רע. בוא נעבור לקרב השני. גרוולר חזור! מגנמייט צא!" הוא מוציא מגנמייט
[/b][/quote]
"טנטקול חזור! מנקי צא! תתחיל במכת קארטה ואז חבטת גוף חזקה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 12 2009, 09:37 PM
[b] תמיר
גיבל מצליח לעצור את ההתקפה ופוגע בפינסיר. פינסיר מתרגז ובורח משם. לפתע גיבל מתחיל לזהור וגדל, וכשהוא מסיים הוא הופך לגביט. יעודכן מיד. [/b][/quote]
"יש!!!כל הכבוד גאביט!אתה מעולה!" אני קורא ומחבק אותו,ואז מניח יד על גבו
"אנ ימחזיר אותו לפוכדור בחיוך ענקי,וממשיך ללכת לכיוון העיר הבאה,במטרה לקנות פוכדורים
-
ירין
"מגנמייט שוק חשמלי!" אומר המאמן. מנקי רץ ונפגע מהשוק עד שהוא מגיע למגנמייט ופוגע בו עם מכת הקארטה. אז מנקי גם פוגע עם חבטת גוף.
תמיר
כן, החנות קרובה יותר היא בזאווגיל, אם אתה מעדיף לחזור לרגע לשם ולקנות, תגיד, אחרת פשוט תמשיך.
--
אתה מתקדם לטאוב, ואתה פוגש מישהו עם פיקאצ'ו וסקוטנק.
"פיקאצ'ו, תקוף את סקוטאנק בשוק חשמלי, סקוטאנק השתמש במתקפת עוקץ רעל!" הוא אומר, והם תוקפים אחד את השני.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 12 2009, 09:42 PM
[b] ירין
"מגנמייט שוק חשמלי!" אומר המאמן. מנקי רץ ונפגע מהשוק עד שהוא מגיע למגנמייט ופוגע בו עם מכת הקארטה. אז מנקי גם פוגע עם חבטת גוף.
[/b][/quote]
"אגרופי זעם חזקים!! ואז אגרוף ממוקד שיעף אותו לרצפה!!" אני אומר