-
[quote=Eustass Kid;691408][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קצין האש אומר"טוב רוצה לראות את מיל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס אתה יכול לעוף עם קללות תיזהר בויזל מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס אתה בורח מהפוקימונים ברגע האחרון ורואה אור כחול מהפסגה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ספירו משתמש במכת כנף אך הוא לפתע מתעלף באמצע הקרבאתהמבין שאין לו כוח יותר להילחם[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לסיפרו ולמאמן: "תודה לך ספירו, ניצחת אותי, כל הכבוד לך".
-
[QUOTE=Eustass Kid;691408][B][COLOR="Red"]יגאל
קצין האש אומר"טוב רוצה לראות את מיל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה יכול לעוף עם קללות תיזהר בויזל מים
לוקאס אתה בורח מהפוקימונים ברגע האחרון ורואה אור כחול מהפסגה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו משתמש במכת כנף אך הוא לפתע מתעלף באמצע הקרבאתהמבין שאין לו כוח יותר להילחם[/COLOR][/B][/QUOTE]
כן אני רוצה לראות אותה
-
[QUOTE=Eustass Kid;691408][B][COLOR="Red"]יגאל
קצין האש אומר"טוב רוצה לראות את מיל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה יכול לעוף עם קללות תיזהר בויזל מים
לוקאס אתה בורח מהפוקימונים ברגע האחרון ורואה אור כחול מהפסגה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ספירו משתמש במכת כנף אך הוא לפתע מתעלף באמצע הקרבאתהמבין שאין לו כוח יותר להילחם[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני הולך לשם"
*סליחה.... אבל מה? להקת בוויזל?
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
המאמן הולך לאן תלך עכשיו ממשיך בדרך או למרכז הפוקימונים הקרוב אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טריס אומר לך בניחשות"אין בעיה אנייביל אותך אליה אך עם תוציא אחד פוקימוניך ותגיד להם לתקוף אותי אז לא תראה יותר את מיל הבנת בחור מעצבן משיג גבול"אומר בכעס [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מגיע לפסגה ואתה מרגיש משב רענן ואתה רואה אגם גדול מאוד בפסגה ובו ישהרבה פוקימוני מים כמו:בויזזך טוטודיל לוטד סקרויטל שנהנים להם באגם[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;691719][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]המאמן הולך לאן תלך עכשיו ממשיך בדרך או למרכז הפוקימונים הקרוב אליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טריס אומר לך בניחשות"אין בעיה אנייביל אותך אליה אך עם תוציא אחד פוקימוניך ותגיד להם לתקוף אותי אז לא תראה יותר את מיל הבנת בחור מעצבן משיג גבול"אומר בכעס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מגיע לפסגה ואתה מרגיש משב רענן ואתה רואה אגם גדול מאוד בפסגה ובו ישהרבה פוקימוני מים כמו:בויזזך טוטודיל לוטד סקרויטל שנהנים להם באגם[/COLOR][/B][/quote]
"אני הולך למרכז הפוקימונים כדי לטפל ב2 הפוקימנים" אמרתי לעצמי.
-
[QUOTE=Eustass Kid;691719][B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
טריס אומר לך בניחשות"אין בעיה אנייביל אותך אליה אך עם תוציא אחד פוקימוניך ותגיד להם לתקוף אותי אז לא תראה יותר את מיל הבנת בחור מעצבן משיג גבול"אומר בכעס [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מגיע לפסגה ואתה מרגיש משב רענן ואתה רואה אגם גדול מאוד בפסגה ובו ישהרבה פוקימוני מים כמו:בויזזך טוטודיל לוטד סקרויטל שנהנים להם באגם[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר
-
[QUOTE=Eustass Kid;691719][B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מגיע לפסגה ואתה מרגיש משב רענן ואתה רואה אגם גדול מאוד בפסגה ובו ישהרבה פוקימוני מים כמו:בויזזך טוטודיל לוטד סקרויטל שנהנים להם באגם[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני קורא לסקווירטל ומוציא את קראקונה שילך לשחק באגם "סקווירטל!!!... רוצה לערוך קרב איתי ואם אני אנצח להצטרף?"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה קורא לסקרויטל הוא שומע את הצעה אך הוא לא מסכים להילחם נגדך.אתה מוציא את קאקונה והוא שוחה לו בכיף באגם המים עם כל שאר פוקימוני המים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טריס שמח שהבנת אותו ואומר בכעס"בוא תעקוב אחרי בעוד כמה דקות תראה אותה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
ג'ון
אתה מחפש את מרכז הפוקימונים הקרוב ולאחר כמה דקות מוצא אותו.אתהנכנס אליו האחות ג'וי אומרת בשמחחה"מה אתה רוצה ילד"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;691730][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה קורא לסקרויטל הוא שומע את הצעה אך הוא לא מסכים להילחם נגדך.אתה מוציא את קאקונה והוא שוחה לו בכיף באגם המים עם כל שאר פוקימוני המים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טריס שמח שהבנת אותו ואומר בכעס"בוא תעקוב אחרי בעוד כמה דקות תראה אותה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחפש את מרכז הפוקימונים הקרוב ולאחר כמה דקות מוצא אותו.אתהנכנס אליו האחות ג'וי אומרת בשמחחה"מה אתה רוצה ילד"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לה: "את יכולה לרפא את הפוקימונים שלי בבקשה?".
-
[QUOTE=Eustass Kid;691730][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה קורא לסקרויטל הוא שומע את הצעה אך הוא לא מסכים להילחם נגדך.אתה מוציא את קאקונה והוא שוחה לו בכיף באגם המים עם כל שאר פוקימוני המים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טריס שמח שהבנת אותו ואומר בכעס"בוא תעקוב אחרי בעוד כמה דקות תראה אותה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
ג'ון
אתה מחפש את מרכז הפוקימונים הקרוב ולאחר כמה דקות מוצא אותו.אתהנכנס אליו האחות ג'וי אומרת בשמחחה"מה אתה רוצה ילד"[/COLOR][/B][/QUOTE]
' טוב נו' אני חושב לעצמי "קראקונה! אולי גם אני אכנס איתכם למים?" אני שואל את קראקונה שלי..
-
[QUOTE=Eustass Kid;691730][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]
ג'ון
אתה מחפש את מרכז הפוקימונים הקרוב ולאחר כמה דקות מוצא אותו.אתהנכנס אליו האחות ג'וי אומרת בשמחחה"מה אתה רוצה ילד"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני עוקב אחריו
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
האחות ג'וי אומרת בשמחה"בשמחה אני רפא" היא מרפא לך את הפוקימונים ומחזירה לך אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה עוקב אחרי טריס ולאחר כמהדקות אתם נכנכסים לדת כולשאי ואתה רואה את מיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה חושב על להיכנבס למים אך קרן בצבע כחול פוגעת באגם וכול פוקימוני המים מנסים להרוג אותך כולל קאקונה שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;691765][B][COLOR="Green"]ג'ון
האחות ג'וי אומרת בשמחה"בשמחה אני רפא" היא מרפא לך את הפוקימונים ומחזירה לך אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה עוקב אחרי טריס ולאחר כמהדקות אתם נכנכסים לדת כולשאי ואתה רואה את מיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה חושב על להיכנבס למים אך קרן בצבע כחול פוגעת באגם וכול פוקימוני המים מנסים להרוג אותך כולל קאקונה שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איזה יופי קראקונה תחזור!" אני אומר ורץ לכיוון הקרן הכחולה "סטרלי צא תעיף אותם למים עם רוח חזקה"
-
[quote=Eustass Kid;691765][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]האחות ג'וי אומרת בשמחה"בשמחה אני רפא" היא מרפא לך את הפוקימונים ומחזירה לך אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה עוקב אחרי טריס ולאחר כמהדקות אתם נכנכסים לדת כולשאי ואתה רואה את מיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה חושב על להיכנבס למים אך קרן בצבע כחול פוגעת באגם וכול פוקימוני המים מנסים להרוג אותך כולל קאקונה שלך[/COLOR][/B][/quote]
"תודה לך" אני אומר לאחות ג'וי ויוצא להמשך דרך 1.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה יוצר מן המרכז ומשיך בדרך 1 אתה רואה קבוצה של מריפ עוברת בדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה חוזר סטארלי יוצא אך הרוח חקזה שלו לא מספיקה בשביל להעיף את הקרן הכחולה. פוקימוני המים רודפם אחריך[/COLOR][/B]