איזה חרא חיים אני אולי הולך עם אחי ליום הולת מטונף של ילדה מ הגן שלו עם הופעות אורח של האחד והיחיד אלוני בלוני(שילך האלוני בלוני הזה לעזאל)
Printable View
איזה חרא חיים אני אולי הולך עם אחי ליום הולת מטונף של ילדה מ הגן שלו עם הופעות אורח של האחד והיחיד אלוני בלוני(שילך האלוני בלוני הזה לעזאל)
[QUOTE=Master Monferno;827126]חכה חכה עוד כמה שנים אני לומד לנהוג ואז כבר תהיה לנו לימוזינה שנוכל לחטוף את הוותיקן ושכונה מאיטליה!
סתאאםם...
לא נראלי שיהיה לי רכב גדול..[/QUOTE]
אני באמת משתמש ברכב לכל מיני דברים עם חברים,ככה שאני צריך גדול.
סמרט זה אוטו קטן (זוגי), רוצה חצי חצי?
רק יש לי בעיה אחת איתו (המיצובישי)
פיטרו אותי מהעבודה=דלק.
[quote=גרודון;827131]איזה חרא חיים אני אולי הולך עם אחי ליום הולת מטונף של ילדה מ הגן שלו עם הופעות אורח של האחד והיחיד אלוני בלוני(שילך האלוני בלוני הזה לעזאל)[/quote]
משתתף בצערך...
כנ"ל גם לניר/יואב..
[quote=גרודון;827131]איזה חרא חיים אני אולי הולך עם אחי ליום הולת מטונף של ילדה מ הגן שלו עם הופעות אורח של האחד והיחיד אלוני בלוני(שילך האלוני בלוני הזה לעזאל)[/quote]
מי זה "אלוני בלוני"?
[QUOTE=Master Monferno;827134]משתתף בצערך...
כנ"ל גם לניר/יואב..[/QUOTE]
בטח,ליואב שהוא בן 12 יש רישיון ורכב...
והוא עוד פרש מהפורום.
אורי!
אלוני בלוני?!
אתה עושה ממני צחוק?!
הוא [B]אמן[/B],אם אתה לא הולך אליו אין משחק!
[quote=מאסטר פלריון;827136]מי זה "אלוני בלוני"?[/quote]
עוד אחד מהאנשים שאין להם עבודה והם מבדרים ילדים קטנים במסיבות רק בשביל הכסף.
[QUOTE=Master Monferno;827140]עוד אחד מהאנשים שאין להם עבודה והם מבדרים ילדים קטנים במסיבות רק בשביל הכסף.[/QUOTE]
תהיה בשקט!,נראה לי [B]שדרבוקה[/B]! נפלה לך על הראש.
[QUOTE=Master Monferno;827140]עוד אחד מהאנשים שאין להם עבודה והם מבדרים ילדים קטנים במסיבות רק בשביל הכסף.[/QUOTE]
נכון ניצלתי מזה בנס תודה אדוני אלוני בלוני רוצח הוא יהרגו את כולם עם השירים הגרועים שלו
עמית כשאתה אומר מבדרים זה מנסים לרצוח ילדים תמים ולהביא להם דיסק מחורבן ששומעים אצ הקול קקה שלא ואז כל המשפחה עוד מתעוררת בצרחות מהיום ששמעו את שיריו לראשונה
[QUOTE=nilasak;827142]תהיה בשקט!,נראה לי [B]שדרבוקה[/B]! נפלה לך על הראש.[/QUOTE]
אני לא מרגיש שדרבוקה נפלה לי על הראש..
חזרתי 402 עשיתי בנוד בקרוב שובר שיא אישי
ליאור אני עוזר לך!!
לי יש 107 הודעות בנו"ד
אין לי מושג כמה הודעות יש לי בנו"ד..
יופי גיא תעזור
אבי הצלחת?
עזרה!