[quote=~Pika Chef~;922066]מזל טוב? ..[/quote]
ועוד איך, שלושת הביצים הללו מאוד נדירות!!
Printable View
[quote=~Pika Chef~;922066]מזל טוב? ..[/quote]
ועוד איך, שלושת הביצים הללו מאוד נדירות!!
l25 תפתח נושא עם כול השאלות שלך בפורום שחור ולבן
אני עכשיו מעדכן את המגילה שבחתימה!
מזל טוב סטיבן
[quote=~גלואה Αυολακγ~;922071]אני עכשיו מעדכן את המגילה שבחתימה![/quote]
בהצלחה
בי סטיבן
תודה ליאור, עידכנתי.
יופי....בקיצור,בפעם האלף-
[size="6"]תגיבו לי בסיפור!אני בסך הכל רוצה לדעת איך חשבתם על הפרק?זה יהרוג אתכם להגיד תגובה בונה על הפרק???:( [/size]
טוב סבבה.
יאלה מתחילים:
אתה נכנס לבסיס הסודי של הקבוצה שלך, ורואה כל מיני אססינים,גנבים,עוד מתנקשים,וכו'.
אתה ממשיך ישר ונכנס לחדר האימון,שולף מהר את הפגיון שלך וחוסם 3 חצים.
אתה רואה איש עם ברדס לבן, בגדים לבנים, שנראה כמו נזיר, קופץ עליך ועושה עליך בעיטת מגה.
אתה תופס לו את הרגל ומסובב אותה,הוא נופל על הרצפה ואתה משתק אותו.
אתה דוקר אותו ושם פתק: "עומר היה פה" וממשיך בשלך. אתה מגיע לחדר של הצ'יף והוא אומר לך:
"שלום לך עומר. תשמע- נכון הטירה של ווג'זירי?, אנו רוצים לפתוח במלחמה, הם יודעים את הסוד שלנו לסוע לעתיד. תפלוש להם לטירה, תהרוג להם את המנהיג, ואולי גם אותם זה היה טוב."
הוא נותן לך: כרס טיפוס, פח אש יוני! 3 לפידים, סם הרדמה, קלע,3 חבלים.
מה תעשה?
מגיבים לך מה אתה נעלב?
לוקח זמן לאנשים להגיב...
לי בכלל לא מגיבים...
אה ועומר, יש לך גם רובה צלפים... הוא יכול להגיע עד 500 מטר.
[quote=THE NUGGET MAN;922077]טוב סבבה.
יאלה מתחילים:
אתה נכנס לבסיס הסודי של הקבוצה שלך, ורואה כל מיני אססינים,גנבים,עוד מתנקשים,וכו'.
אתה ממשיך ישר ונכנס לחדר האימון,שולף מהר את הפגיון שלך וחוסם 3 חצים.
אתה רואה איש עם ברדס לבן, בגדים לבנים, שנראה כמו נזיר, קופץ עליך ועושה עליך בעיטת מגה.
אתה תופס לו את הרגל ומסובב אותה,הוא נופל על הרצפה ואתה משתק אותו.
אתה דוקר אותו ושם פתק: "עומר היה פה" וממשיך בשלך. אתה מגיע לחדר של הצ'יף והוא אומר לך:
"שלום לך עומר. תשמע- נכון הטירה של ווג'זירי?, אנו רוצים לפתוח במלחמה, הם יודעים את הסוד שלנו לסוע לעתיד. תפלוש להם לטירה, תהרוג להם את המנהיג, ואולי גם אותם זה היה טוב."
הוא נותן לך: כרס טיפוס, פח אש יוני! 3 לפידים, סם הרדמה, קלע,3 חבלים.
מה תעשה?[/quote]
"אני הולך ציף" אומר לו והשתחווה. ואז אצע לכיוון הטירה והוציא חץ ואדרוך אותו בעודי מסתיר את ראשי
ניר ועומר, תצטרפו לdragon cave!
הצטרפתי עכשיו חח..:
[url=http://dragcave.net/view/JonA][img]http://dragcave.net/image/JonA.gif[/img][/url]
[QUOTE=~Pika Chef~;922081]"אני הולך ציף" אומר לו והשתחווה. ואז אצע לכיוון הטירה והוציא חץ ואדרוך אותו בעודי מסתיר את ראשי[/QUOTE]
תסתכל למעלה, יש לך רובה צלפים...
אתה משתחווה לצ'יף והוא צוחק עליך, ושם את הרגל שלו על השיער שלך.
אתה דורך את [B]רובה [/B]הקשת שלך והולך ביער באיטיות,זאב קופץ עליך ואתה מחסל אותו בשנייה.
אתה ממשיך ללכת בעודך דורך את הרובה קשת, אתה גומר את היער ורואה טירת ענק-אבל לפני זה חומה גדולה.
מה תעשה?