נותר לי 7 הנמשכים לכתוב
Printable View
נותר לי 7 הנמשכים לכתוב
אבי כנס למסן
[QUOTE=נדודי שינה;1132124]חח תודה. עכשיו רק ראיתי שזה רשום להם בחתימה... :sorry:
"מוסיקאי" זה שם תואר גדול ומפואר מאוד. השאלה היא מה אתה עושה בתור מוסיקאי עם הידע שלך בנגינה.[/QUOTE]
מוזיקאי זה לא שם גדול, מוסיקאי כן. למשל, סטיבן טיילור הוא מוסיקאי, ומשה פרץ למשל הוא מוזיקאי. אני עדיין מוזיקאי :)
[QUOTE=Naruto;1132123]חח אצלי בתחתית זה מזרחית ופופ בולשיט.
אני מחלק את הפופ לשתי סגנונות, פופ בולשיט ופופ נחמד P:[/QUOTE]
אני מחלק את הפופ לסגנון אחד- פופ בולשיט :)
ומה שאתה מכיר כשמזרחית זה בעצם פופ ים תיכוני.
נדודי שינה מה שמך?
יופי אבי פעיל [=
[quote=cladino;1132130]מוזיקאי זה לא שם גדול, מוסיקאי כן. למשל, סטיבן טיילור הוא מוסיקאי, ומשה פרץ למשל הוא מוזיקאי. אני עדיין מוזיקאי :)[/quote]
אפשר לכתוב גם עם ס' וגם עם ז', כיוון שזו מילה השאולה מלעז. ובכל זאת לא ענית לי על השאלה...
ניסית לכתוב מנגינות \ טקסטים ולהלחין אותם או משהו כזה? השאלה גם מופנית אל שקד כמובן :)
ברגע שהשיר נגמר אני הולך לאיזה חצי שעה או יותר
איזה אחרוחה טובה..גם שקשוקה חריפה משהו משהו וגם חזה עוף צלוי היטב ברוטב לימונים כבושים
[quote=נדודי שינה;1132133]אפשר לכתוב גם עם ס' וגם עם ז', כיוון שזו מילה השאולה מלעז. ובכל זאת לא ענית לי על השאלה...
ניסית לכתוב מנגינות \ טקסטים ולהלחין אותם או משהו כזה? השאלה גם מופנית אל שקד כמובן :)[/quote]
אני מנגן על תופים, אני מלחין שירים לפעמים, מנסה לפחות, אני קורא מילים ומנסה להתאים משהו על התופים, אבל אני לא כזה רציני בזה.
ויש לי כמה סולואים טובים שלי על התופים, חלק מהם אפילו כתבתי לי בצד.
זזתי ללוח הבקרה למשו..
פשש נדודי שינה בנוד..זה משהו נדיר..(:
מה קורה אחי?
[quote=נדודי שינה;1132133]אפשר לכתוב גם עם ס' וגם עם ז', כיוון שזו מילה השאולה מלעז. ובכל זאת לא ענית לי על השאלה...
ניסית לכתוב מנגינות \ טקסטים ולהלחין אותם או משהו כזה? השאלה גם מופנית אל שקד כמובן :)[/quote]
ניסיתי? חצי ממה שאני מנגן זה יצירות שלי, ואני מנגן על כמה כלים. וכן יש הבדל לבין מוזיקאי עם ז' ומוזיקאי עם ס'- מוסיקאי זה מישהו שעוסק במוזיקה ויזכרו את פועלו לעוד הרבה שנים. מוזיקאי זה סתם אחד שעוסק במוזיקה.
דוגמה למוסיקאי- פרדי מרקיורי
דוגמה למוזיקאי- רגב הוד.
אגב, אתה מנגן על משהו?
בי דניס
ליאור אני נשאר כאן, רק עושה משהו באותו הזמן..
[quote=cladino;1132141]ניסיתי? חצי ממה שאני מנגן זה יצירות שלי, ואני מנגן על כמה כלים. וכן יש הבדל לבין מוזיקאי עם ז' ומוזיקאי עם ס'- מוסיקאי זה מישהו שעוסק במוזיקה ויזכרו את פועלו לעוד הרבה שנים. מוזיקאי זה סתם אחד שעוסק במוזיקה.
אגב, אתה מנגן על משהו?[/quote]
אמרו לי שאם אתה לומד פסנתר ויודע טוב אתה יכול לנגן על כל כלי אחר שבא לך עליו, זה נכון?