-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 12 2009, 08:00 PM
[b] ניתאי
למה אתה מתפלא? לא אמרתי שגסלי נעלם באוויר ולכן זה לא קרה.
--
דרך אגב, מזל שלא אמרת ש'אתה זורק את הפוכדור לאוויר', כי אחרת הייתי פשוט אומר שהפוכדור פוגע לך בראש.
"הממ, אוקיי, מאצ'וק צא!" אומר המטייל ומוציא מצ'וק. "התחל במכת קארטה!" [/b][/quote]
התפלאתי על התגובה, זה המשחק הראשון שאני רואה שמנהל המשחק ממש "נכנס" לתוך המשחק
-------------
"מגמאר! סיבוב אש!" אגיד למגמאר
-
ירין
"מגנמייט, השתמש בצליל מתכתי!" אומר המאמן. מגנמייט עושה צליל חריקה של ברזלים מה שעוצר לרגע את מנקי, ואז מנקי משתמש באגרוף הממוקד שפוגע במגנמייט, אבל הוא לא מועף לאדמה. "מגנמייט, מכת ברק!" מגנמייט יורה ברק שפוגע במנקי.
כמה שאני שונא מתקפות חשמל בפוקימון, במיוחד אחרי שלמדתי את הנושא הזה בצורה מעמיקה.
ניתאי
אפשר לדעת למה בדיוק אתה מתכוון?
--
מאצ'וק נע די מהר ומתחמק מסחרור האש ונותן את מכת הקארטה, אבל אז מגמר מצליח ללכוד אותו בסחרור אש.
"מאצ'וק, כעת השתמש במכת צלב!" אומר המטייל. מאצ'וק מצליב את ידיו ומתכונן לתת מכה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 13 2009, 04:02 PM
[b] ניתאי
אפשר לדעת למה בדיוק אתה מתכוון?
--
מאצ'וק נע די מהר ומתחמק מסחרור האש ונותן את מכת הקארטה, אבל אז מגמר מצליח ללכוד אותו בסחרור אש.
"מאצ'וק, כעת השתמש במכת צלב!" אומר המטייל. מאצ'וק מצליב את ידיו ומתכונן לתת מכה. [/b][/quote]
די ברור שהאיש הסגול הוא אתה, אני אומר שזה חריג שמנהל משחק מכניס את עצמו כדמות[זתומרת כדמות שהיא ממש עצמו, טכנית כל הדמויות חסרות השחקן הן של השה"מ]
ד"א: ידעת שאני ודינגו עם תיקו בתגובות במשחק הזה?
לכל אחד 340 O:
---------------------
"מגמאר! להביור!" אצעק לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 13 2009, 04:02 PM
[b] ירין
"מגנמייט, השתמש בצליל מתכתי!" אומר המאמן. מגנמייט עושה צליל חריקה של ברזלים מה שעוצר לרגע את מנקי, ואז מנקי משתמש באגרוף הממוקד שפוגע במגנמייט, אבל הוא לא מועף לאדמה. "מגנמייט, מכת ברק!" מגנמייט יורה ברק שפוגע במנקי.
כמה שאני שונא מתקפות חשמל בפוקימון, במיוחד אחרי שלמדתי את הנושא הזה בצורה מעמיקה.
[/b][/quote]
אזז מה אתה אוהב??
-----
"מנקי תשרוט אותו בחוזקה ואז אגרופי זעם!!"מ אני אומר
-
ניתאי
הרעיון לקוח ממייפל סטורי, יש שם את הGMים, שהם דמויות במשחק, אבל אף אחד לא באמת פוגש אותם, אלא אם כן אתה עושה משהו דבילי במיוחד, כמו האקים. אז אני סוג של GM של המשחק הזה, אני כל יכול, וכל הדמויות שהם לא שחקן מכירות אותי, שכן כל זמן שהם לא נלחמים בך הם נמצאים בבית הקפה הווירטואלי במח שלי.
למען האמת, במשחק תפקידים של פוקימון שהיה לי פעם, לפני איזה שנתיים, כל כך אהבתי את העלילה המשובחת של המשחק, שהוספתי דמות משל עצמי לרשומים. כמובן שאני לא אגלה את העלילה המשובחת, שכן מתישהו אני אפתח את המשחק הזה גם כאן.
--
"מאצ'וק, קפוץ!" אומר המטייל. מאצ'וק קופץ ומגמר עוקב אחריו עם הלהביור, עד אשר מאצ'וק פוגע במגמר, ואז מגמר גם פוגע במאצ'וק.
ירין
שאלה הבאה.
--
מנקי פוגע במגנמייט, אך נראה שהנזק לא יותר מדי גדול.
"מגנמייט, בום על קולי!" אומר המאמן. מגנמייט משגר ממנו חפץ זניח שנע במהירות הקול וגורם לבום קטן, שמפריע למנקי. מנקי משתמש אחר כך באגרופי זעם ופוגע.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 13 2009, 04:21 PM
[b] ירין
שאלה הבאה.
--
מנקי פוגע במגנמייט, אך נראה שהנזק לא יותר מדי גדול.
"מגנמייט, בום על קולי!" אומר המאמן. מגנמייט משגר ממנו חפץ זניח שנע במהירות הקול וגורם לבום קטן, שמפריע למנקי. מנקי משתמש אחר כך באגרופי זעם ופוגע. [/b][/quote]
"אגרוף ממוקד!" אני צועק
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 13 2009, 04:21 PM
[b] ניתאי
הרעיון לקוח ממייפל סטורי, יש שם את הGMים, שהם דמויות במשחק, אבל אף אחד לא באמת פוגש אותם, אלא אם כן אתה עושה משהו דבילי במיוחד, כמו האקים. אז אני סוג של GM של המשחק הזה, אני כל יכול, וכל הדמויות שהם לא שחקן מכירות אותי, שכן כל זמן שהם לא נלחמים בך הם נמצאים בבית הקפה הווירטואלי במח שלי.
למען האמת, במשחק תפקידים של פוקימון שהיה לי פעם, לפני איזה שנתיים, כל כך אהבתי את העלילה המשובחת של המשחק, שהוספתי דמות משל עצמי לרשומים. כמובן שאני לא אגלה את העלילה המשובחת, שכן מתישהו אני אפתח את המשחק הזה גם כאן.
--
"מאצ'וק, קפוץ!" אומר המטייל. מאצ'וק קופץ ומגמר עוקב אחריו עם הלהביור, עד אשר מאצ'וק פוגע במגמר, ואז מגמר גם פוגע במאצ'וק. [/b][/quote]
150 O:
אני בספק אם זכיתי במשהו הפעם~
--------------
"מגמאר! תנסה לרכז אש סביב אגרופך! ואז תחבוט איתו במאצ'ופ!" אגיד למגמאר
-------
אפשר לקבל לוקסאריי או לוקסיו? O:
-
הגענו לעמוד 150!!!
אז ה50 האחרונים היו די איטיים, אבל לפחות הייתה בהם של שמץ של עלילה, ירין וניתאי, אתם פגשתם את אחד מאגרוני הפשע, שכל מידע עליהם בינתיים יהיה פשוט בושה לספר. דודי בעקרון פגש את צוות ניילא שירין פגש פעם, אך קרב של 6על 6 בו זמנית היה קשה לו נפשית, אז הוא התאבד. בינתיים הרבה שחקנים היו כאן כמה שחקנים זמניים מאוד, רומה, HELIOS, ואייס. כולם נעלמו. ובינתיים יש את פלופי, שכפי שזה נראה עכשיו יחלוק איתם אותו גורל.
כמו תמיד, אני מוכן לקבל מכם משוב כלשהו, וכרגיל תתייחסו בנפרד למשחק, ולמשוגע ההוא שמנהל אותו.
אגב, ניתאי, תגובות בסגנון 'הקרב היה [b]משעמםםםםםםםםםםםם[/b] מדי', יתעולמו על ידי, שכן הסברתי, שאני לאט לאט מתאמן כדי להגיע לאורך הקרב האידאלי.
לאוסקר:
ירין וניתאי נמצאים באותו מקום במשחק, ושניהם מתקדמים ביותר. לכן הם יקבלו (כל אחד!) וויבל, הפוקימון ה13 במהירותו.
פלופי הוא השחקן שנמצא הכי מאחור, ולכן הוא יקבל פוליוואג, הפוקימון ה99 במהירותו.
פרסי המזל, שנבחרו כמובן על ידי ג'אווה.
אני אתחיל ברשתוכם מהסוף להתחלה:
150: מספר 267, ביוטיפלי, יקבל ירין, שאני די בטוח שהוא לא ממש מעוניין לקבל.
140: מספר 2, איוזיזאוג, יקבל ירין, דווקא אותו נראה לי שתשמח יותר לקבל.
130: מספר 84, דודו, יקבל ניתאי, שאני לא בטוח לגבי התגובה שלו על הפרס.
120: מספר 429, מיסמגיוס, שיורד בדרגה למיסדרווס, יקבל מקס, בהנחה שיתחבר מתישהו, ואם ב20/10 הוא לא יתחבר, הפרס יעבור לניתאי
110: מספר 20, רטיקייט, שיקבל ניתאי, שאני די בטוח שממש לא רוצה לקבל אותו.
התגובה ה200 במשחק היא של ירין, ולכן הוא יקבל את מספר 200, מיסדרווס.
אני נותן לכם אפשרות להחליף את אחד הפרסים. תזכרו שהכל אקראי, והכל יכול לקרות (פרט לאגדיים שאני פשוט מתעלם מהם).
וכעת, שנמשיך?!!?
ירין
"מגנמייט, שוק חשמלי!" אומר המאמן. מגנמייט יורה שוק חשמלי, אבל מגנמייט מתחמק ממנו ופוגע במגנמייט.
ניתאי
הכל במזל.
--
מאצ'וק.*
"מאצ'וק, השתמש בזריקה חיונית!" אומר המטייל. מאצ'וק תופס את מגמר, ידיו נכווות קצת מהאש של מגמר, ואז זורק אותו הצידה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 13 2009, 06:03 PM
[b] הגענו לעמוד 150!!!
אז ה50 האחרונים היו די איטיים, אבל לפחות הייתה בהם של שמץ של עלילה, ירין וניתאי, אתם פגשתם את אחד מאגרוני הפשע, שכל מידע עליהם בינתיים יהיה פשוט בושה לספר. דודי בעקרון פגש את צוות ניילא שירין פגש פעם, אך קרב של 6על 6 בו זמנית היה קשה לו נפשית, אז הוא התאבד. בינתיים הרבה שחקנים היו כאן כמה שחקנים זמניים מאוד, רומה, HELIOS, ואייס. כולם נעלמו. ובינתיים יש את פלופי, שכפי שזה נראה עכשיו יחלוק איתם אותו גורל.
כמו תמיד, אני מוכן לקבל מכם משוב כלשהו, וכרגיל תתייחסו בנפרד למשחק, ולמשוגע ההוא שמנהל אותו.
אגב, ניתאי, תגובות בסגנון 'הקרב היה [b]משעמםםםםםםםםםםםם[/b] מדי', יתעולמו על ידי, שכן הסברתי, שאני לאט לאט מתאמן כדי להגיע לאורך הקרב האידאלי.
לאוסקר:
ירין וניתאי נמצאים באותו מקום במשחק, ושניהם מתקדמים ביותר. לכן הם יקבלו (כל אחד!) וויבל, הפוקימון ה13 במהירותו.
פלופי הוא השחקן שנמצא הכי מאחור, ולכן הוא יקבל פוליוואג, הפוקימון ה99 במהירותו.
150: מספר 267, ביוטיפלי, יקבל ירין, שאני די בטוח שהוא לא ממש מעוניין לקבל.
140: מספר 2, איוזיזאוג, יקבל ירין, דווקא אותו נראה לי שתשמח יותר לקבל.
120: מספר 429, מיסמגיוס, שיורד בדרגה למיסדרווס, יקבל מקס, בהנחה שיתחבר מתישהו, ואם ב20/10 הוא לא יתחבר, הפרס יעבור לניתאי
התגובה ה200 במשחק היא של ירין, ולכן הוא יקבל את מספר 200, מיסדרווס.
אני נותן לכם אפשרות להחליף את אחד הפרסים. תזכרו שהכל אקראי, והכל יכול לקרות (פרט לאגדיים שאני פשוט מתעלם מהם).
וכעת, שנמשיך?!!?
ירין
"מגנמייט, שוק חשמלי!" אומר המאמן. מגנמייט יורה שוק חשמלי, אבל מגנמייט מתחמק ממנו ופוגע במגנמייט.
[/b][/quote]
יפה..רק שאני לא יודע בדיוק מי זה איוזיזאוג ווויבל..תמונות או משהו..
----
"אגרוף חזק בכל הכח!!!ואז בעיטות זעם ותפיל אותו בחוזקה על הרצפה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 12 2009, 10:42 PM
[b] תמיר
כן, החנות קרובה יותר היא בזאווגיל, אם אתה מעדיף לחזור לרגע לשם ולקנות, תגיד, אחרת פשוט תמשיך.
--
אתה מתקדם לטאוב, ואתה פוגש מישהו עם פיקאצ'ו וסקוטנק.
"פיקאצ'ו, תקוף את סקוטאנק בשוק חשמלי, סקוטאנק השתמש במתקפת עוקץ רעל!" הוא אומר, והם תוקפים אחד את השני. [/b][/quote]
זה לא הוגן שאני אף פעם לא מקבל כלום,חוץ מהפינסיר המעפן ההוא!
מה אני אשם שאני לא יכול להגיב?
--
"הי,אתה רוצה קרב זוגות?" אני שואל ומגלגל בידי את הפוכדורים של גיבל ופאנפי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 11 2009, 07:24 PM
[b] פלופי
אני מניח ששחכת לשים את המרכעות בדיבור שלך.
--
טייילו מתאושש מהר יותר מנידורן ועף למעלה, ואז צולל ופוגע בנידורן, שרק עכשיו בדיוק התאוששה. נידורן משתמש בבעיטה כפולה ופוגעת בטיילו. [/b][/quote]
אני חיי ונושם (אבל עם בעיות נשימה O: )
יאי קיבלתי פוליוואג D:
משום מה יש לי אותו /אני פוגש אותו /אני מקבל אותו בפרס בכל משחק XD
-----------------
"טיילו תשתמש במכת כנף ואז בניקור !"אומר לטיילו .
"אחר תתקוף את הרגליים שלו עם מכת כנף שוב !"הוסיף לסיום.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 13 2009, 06:03 PM
[b] אגב, ניתאי, תגובות בסגנון 'הקרב היה [b]משעמםםםםםםםםםםםם[/b] מדי', יתעולמו על ידי, שכן הסברתי, שאני לאט לאט מתאמן כדי להגיע לאורך הקרב האידאלי.
לאוסקר:
וכעת, שנמשיך?!!?
ניתאי
הכל במזל.
--
מאצ'וק.*
"מאצ'וק, השתמש בזריקה חיונית!" אומר המטייל. מאצ'וק תופס את מגמר, ידיו נכווות קצת מהאש של מגמר, ואז זורק אותו הצידה. [/b][/quote]
עדיין לא קיבלתי את ארודקטייל, ואני מקל עליך, אני מוותר על: קלפרי ודודן שאני אשמח להגרלה חוזרת D:
השגעת?!
לוותר על רטיקייט?!
אין מצב, רטיקייט יכול ללמוד מץקפות סוסות עם פול סוגים: ניב הייפר, ניב קרח, ניב אש, ניב רעל, ניב רעם ואולי עוד כמה שאני לא זוכר, אנלא מוותר עליו!
אתה חייב לי אז:
וויביל
ארודקטייל
ורטיקייט
ועכשיו לתגובה:
"מגמאר! גלגל להבה!" אגיד בתקווה שמגמאר יספיק להגיב לפני שיפגע בקרקע
עריכה:
איוווווווייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזווווווווררררררררררררררר לא איוזיזאוגאיוזיזאוג
-
ירין
נו באמת, כולם יודעים שמספר אחד זה בלבאזור, אז אם אני כתוב מספר 2, ברור שזה אייויזור, אז גם אם אני עושה טעות קטנה, אפשר להבין. וויביל: [url=http://serebii.net/pokedex-dp/461.shtml]http://serebii.net/pokedex-dp/461.shtml[/url]
הגרלה חוזרת לאחד מהם? משוב?
--
מנקי מתנפל בזעם על מגנמייט ומפיל אותו.
"מגנמייט, התרוממות מגנטית!" אומר המאמן. מגנמייט מתרחק מהאדמה, "כעת שוק חשמלי!" מגנמייט משתמש בשוק שגורם למנקי לעזוב, ומנקי מתרסק על הקרקע.
פלופי
אולי אל הפוליוואגים מנסה לאמר לך משהו
--
טיילו תוקף ופוגע בנידורן. נידורן משתמש בנשיכה ופוגע בטילו. נראה שנידורן מתחילה להתעייף.
תמיר, ניתאי:
תמיר, חרגתי ממנהגי, ואני נחמד אז המחשב הגריל עוד מספר.
ניתאי, הגרלה חוזרת על דודו:
התקבלו דנספרס, וקנגסקן. תחליטו בעצמכם מי מקבל את מי.
תמיר
גביט*
--
"אה, סביר להניח. המבחן של כל תאוריה פיסיקלית הוא מבחן המציאות!" הוא אומר בלי חוסר הבנה מוחלט לגבי מה שהוא אמר. "אני אלחם עם פיקאצ'ו וסקוטאנק!"
ניתאי
לא, פשוט הוא מעפן כזה... הוא המפותח של רטיקייט, הפוקימון השנוא ביותר על שחקנים במשחקי תפקידים.
--
מגמר משתמש בגלגלה להבה שאולי מקל, ואולי לא (אין לי מספיק זמן כדי להתעמק פיסיקלית במה יקרה) על הנפילה, ואז הוא משתמש בגלגל להבה ופוגע במאצ'וק.
"מאצ'וק, השתמש מקרב צמוד!" אומר המטייל. מאצ'וק מכה הרבה במגמר ופוגע ברוב המכות.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 13 2009, 07:37 PM
[b] פלופי
אולי אל הפוליוואגים מנסה לאמר לך משהו
--
טיילו תוקף ופוגע בנידורן. נידורן משתמש בנשיכה ופוגע בטילו. נראה שנידורן מתחילה להתעייף. [/b][/quote]
לפחות יהיו לו מתקפות כמו בועות ודברים כאלה ><?
-------
"טיילו תשתמש במכת כנף ואחר כך תמשיך מיד לניקור !"אומר לטיילו .
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 13 2009, 07:37 PM
[b] ניתאי
לא, פשוט הוא מעפן כזה... הוא המפותח של רטיקייט, הפוקימון השנוא ביותר על שחקנים במשחקי תפקידים.
--
מגמר משתמש בגלגלה להבה שאולי מקל, ואולי לא (אין לי מספיק זמן כדי להתעמק פיסיקלית במה יקרה) על הנפילה, ואז הוא משתמש בגלגל להבה ופוגע במאצ'וק.
"מאצ'וק, השתמש מקרב צמוד!" אומר המטייל. מאצ'וק מכה הרבה במגמר ופוגע ברוב המכות. [/b][/quote]
על קנגסקאן אני מוותר, לא יודע מי השני, כי לא כתבת את השם שלו נכון...
וזה כי לא יודעים להשתמש בו >>
-------------------
"מגמאר! גלגל להבה! ואז סיבוב אש!" אצעק לו
---------------
סוף סוף אני יכול לגוון D:::