-
[COLOR=Blue][B]איתי
פרינפלאפ רץ במהירות ומצליח להתחמק מנשיכת החרק של מרובה.לאחר מכן פרינפלאפ תוקף בבבועות את מרובה.הוא מעיף הרבה בועות לעבר מרובה.מרובה לא מצליח להתחמק מכול הבועות של פרינפלאפ ופגע מהם קשה.את הפוכדור שאתה מחזיק ביד אתה זורק אותו על מרובה.מרובה זז במהירות ומצליח להתחמק מן הפוכדור שלך.מרובה שולח גחלת אדירה על פרינפלאפ שלך.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
אתה יוצא מן השילוב שלך ושל סאלאמנס ואז אתה רוכב על סאלאמנס.אתהמוציא את צ'איזארד מחוץ לפכדור שלו שיעזור לך להילחם נגד האנשים שרדופים אחריכך.סאלאמנס תוקף בזעם דרקון את החילים שרודפים אחריך .זעם הדרקון מצליח להפיל את חלקם מהאוויר.צ'איזארד יורה להביור לעבר החיילים.הלהביור מביס חלק מהחלים.נותרו לך להביס 8 חיילים.החילים הנותרים מייצרים הוריקן ומעיפים אותו אליך.
לוק
גנגר זורק כדורי צל שמשולבים עם קרן על חושית על מגמרוטאר של טריס.מגמרוטאר עדין בהשפעת היפנוזה של גנגר והוא לא מתחמק ונפגע מהמתקפות.לאחר דקה מגמרוטאר מצליח להשתחרר מהשפעת היפנוזה.הוא קופץ אל מאוחרי גנגר ומתחמק מהתקופתיו.טריס אומר"מגמרוטאר קרן סולארית על גנגר שלו".מגמרוטאר מכוון את ידו לעבר גנגר וטוען עליו קרן סולארית.
[COLOR=Navy]ברוס
אתה מודה להאחות ג'וי על ריפואי הפוקימונים שלך.אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים והולך לעבר מכון העיר בג.אתה מגיע למכון ורואה שהוא פוח כעת.אתה נכנס אליו .בתוך המכון אתה זירה ענקית ועליה מס' עצים.מלפני הזירה בצדשל מנהיג המכון מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr180.png[/IMG].היא אומרת לך"שמי לינה ואני מנהיגת המכון.הקרבהיה 2על 2 ביחידים.רק לך מותר להחליף פוקימונים אז תפוקימון ה1 שלך"[/COLOR]
[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034497][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][B]תומר
אתה יוצא מן השילוב שלך ושל סאלאמנס ואז אתה רוכב על סאלאמנס.אתהמוציא את צ'איזארד מחוץ לפכדור שלו שיעזור לך להילחם נגד האנשים שרדופים אחריכך.סאלאמנס תוקף בזעם דרקון את החילים שרודפים אחריך .זעם הדרקון מצליח להפיל את חלקם מהאוויר.צ'איזארד יורה להביור לעבר החיילים.הלהביור מביס חלק מהחלים.נותרו לך להביס 8 חיילים.החילים הנותרים מייצרים הוריקן ומעיפים אותו אליך.
[/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל על ההוריקן ואז תחזיר אותו לחיליים ואתה סלאמנס תשתמש על החיליים זעם דרקון קטלני!"אומר לצ'אריזארד ולסלמאנס.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034497][COLOR=Blue][B]איתי
פרינפלאפ רץ במהירות ומצליח להתחמק מנשיכת החרק של מרובה.לאחר מכן פרינפלאפ תוקף בבבועות את מרובה.הוא מעיף הרבה בועות לעבר מרובה.מרובה לא מצליח להתחמק מכול הבועות של פרינפלאפ ופגע מהם קשה.את הפוכדור שאתה מחזיק ביד אתה זורק אותו על מרובה.מרובה זז במהירות ומצליח להתחמק מן הפוכדור שלך.מרובה שולח גחלת אדירה על פרינפלאפ שלך.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
לוק
גנגר זורק כדורי צל שמשולבים עם קרן על חושית על מגמרוטאר של טריס.מגמרוטאר עדין בהשפעת היפנוזה של גנגר והוא לא מתחמק ונפגע מהמתקפות.לאחר דקה מגמרוטאר מצליח להשתחרר מהשפעת היפנוזה.הוא קופץ אל מאוחרי גנגר ומתחמק מהתקופתיו.טריס אומר"מגמרוטאר קרן סולארית על גנגר שלו".מגמרוטאר מכוון את ידו לעבר גנגר וטוען עליו קרן סולארית.
[COLOR=Navy]ברוס
אתה מודה להאחות ג'וי על ריפואי הפוקימונים שלך.אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים והולך לעבר מכון העיר בג.אתה מגיע למכון ורואה שהוא פוח כעת.אתה נכנס אליו .בתוך המכון אתה זירה ענקית ועליה מס' עצים.מלפני הזירה בצדשל מנהיג המכון מופיעה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr180.png[/IMG].היא אומרת לך"שמי לינה ואני מנהיגת המכון.הקרבהיה 2על 2 ביחידים.רק לך מותר להחליף פוקימונים אז תפוקימון ה1 שלך"[/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
'הקרן הסולארית יוצאת דרך חור ביד של מאגמורטר' אחשוב ואז אומר "תנסה במהירות לסתום את החור ביד של מאגמורטר עם כדור צל ואז הקרן תתפוצץ ביד שלו!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034497][COLOR=Blue][B]איתי
[COLOR=Red][B]תומר
לוק
[COLOR=Navy]ברוס
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפרינפלאפ ''תחמוק ותתקוף אותו שוב בבועות'' ואני לוקח עוד פוכדור וזורק אותו עליו מתי שפרינפלאפ תוקיף אותו
-
[quote]ברוס
אתה מודה להאחות ג'וי על ריפואי הפוקימונים שלך.אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים והולך לעבר מכון העיר בג.אתה מגיע למכון ורואה שהוא פוח כעת.אתה נכנס אליו .בתוך המכון אתה זירה ענקית ועליה מס' עצים.מלפני הזירה בצדשל מנהיג המכון מופיעה .היא אומרת לך"שמי לינה ואני מנהיגת המכון.הקרבהיה 2על 2 ביחידים.רק לך מותר להחליף פוקימונים אז תפוקימון ה1 שלך"[/quote]
"טוב לינה, אני ברוס!" אומר.
לאחר מכן אומר:,טוב, הינה הפוכדור הראשון שלי-לוקאריו צא!" אומר ואוציא את לוקאריו מהפוכדור, ואחכה שלינה תוציא את הפוקימון שלה.
-
[quote=שלושה מחוזות;1034311][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טוני אומר לך"כן אני בא אחריך".אתה,טוני ושלגון נכנסים דרך הדלת הירוקה.אתם מגיעים לחדר ענק שבמרכזו זירת קרב.הקול אומר לך"אחד מכן צריך להביס את טריס בקרב פוקימונים.תחליטו אתם מי זה אך אם תפסידו זה היה אשמת המפסיד שתמותו.אם הוא מנצח אז תוכלו לצאת מהבסיס הזה.".מולכם מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr104.png[/IMG] איש עם גיטרה שאומר לכם"שמי טריס אז מי מכם נלחם נגדי.הקרב היה 3על 3אם אין לכם 3פוקימונים אז זה היה קרב 2על 2"[/COLOR][/B][/quote]
[B]"אני ילחם נגדך ראשון!" אני אומר בראש מורם,[/B]
[B]" שלגון צא!" אני זורק את הפוקדור של שלגון לאוויר והוא יוצא,[/B]
[B]"אז.... אם מי אתה תילחם?" אני שואל אותו.[/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034311]
[B][COLOR="blue"][COLOR="Green"]בר
טראפינץ' שמח שהוא ניצח וד פוקימון בעוד קרב.אתה שמח מטראפינץ' החזק שלך.אתה מחליט לתת לו עוד קרב נגד פוקימון אחר.אתה מחזיר את טראפינץ' לפוכדור שלו ומתחיל להמשיך ללכת בדרך 2 ולחפש פוקימונים לאימון טראפינץ'.לפתע מולך נפער חור שחור ענק ששאוב אותך לתוכו.אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא דרך 2.עוד חור שחור מופיע ומתוכו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/487.png[/IMG] גיראטינה האגדי.(זה לא חלק מהאיוונט).[/COLOR][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"רגע עם גיראטינה פה אז אני כנראה בעולם ההפוך (לא זוכר איך קוראים לו ראיתי תסרט ממזמן), כדי שאחפש מקום לצאת ממנו כי גיראטינה מאוד מפחיד אותי" אגיד לעצמי ואלך לחפש יציאה
-
[quote=שלושה מחוזות;1034311][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]גראודון אומר לך"ארטיקונו בהחלט צריך עזרה.הנבחר שניסה להציל אותו נכשל בזה וכת צוות ניוטק מחזיק גם בארטיקונו.אני לא מציע לך לעזור לו רק אם תהיה בבסיס של צוות ניוטק ותראה שם את ארטיקונו.אז תעזור לארטיקונו.אני ממליץ לך לעזור לפוקימונים האגדיים שחיים במחוז העשב כך היה לך יותר קל לעזור לאגדיים.יש אגדי שאולי בקרוב אצטרך עזרה והוא נמצא אחירי דרך 4.אבל זה רחוק מאיתנו.יקח לך הרבה זמן להגיע לשם."[/COLOR][/B][/quote]
'טוב, תודה' אענה לו בעודי שואל את עצמי אילו אגדיים יש במחוז העשב.
"סאלי, אני חושב שאני מוכן למכון, בואי נלך" אלך איתה למכון ואכנס אליו.
-
[COLOR=Green][B]אייס
גראודון אומר לך"אני לא ממש זוכר איזה אגדיים נמצאים במחוז העשב אך בטח כשהיית בסופות המוות פגשת אגדי אחד".אתה וסאלי יוצאים ממקדש גראודון והולכים למכון העיר.תוך דקה אתם מגיעים למכון העיר.שניכם נכנסים למכון העיר.מולכם נמצאת זירת קרבות ענקית ומלפניה עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]שאומר לכם"שמי תום ואני מנהיג מכון האדמה של העיר קלרק.אז מי מכם נלחם נגדי?"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][B]בר
אתה מחפש יציאה מן העולם של גיראטינה אך אתה לא מוצא יציאה מן העולם שלו.גיראטינה מדבר איתך בשפת בני האנוש"הי אל תפחד מימני.לא באתי להרוג אותך.זימנתי אותך לעולם שלי כדי שאני אתן לך כוחות שיעזרו לך להמשך המסע.אחרי זה תוכל לחזור לעולם שלך.אבל קודם לפני שאתן לך כוחות חדשים שמעת את הסיפור על שלושת מחוזות האופל?.תרצה שאספר לך אותו?"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]טל
אתה מחליט להילחם ראשון נגד טריס.אתה מוציא את שלגון שלך לקרב.טריס אומר לך"אז אתה נלחם עם שלגון שלך.אוקי אני אלחם עם הונדום שלי.אבל תזכור תפסיד לי שניכם תמות תנצח אותי אתם רשאים לעזוב את הביס הזה.צא הונדום שלי לקרב.".טריס זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/229.png[/IMG]הונדום של טריס.טריס מוסיף"תסער על שלגון בלהביור".הונדום מסתער על שלגון ותוקף אותו בלהביור[/B][/COLOR]
[B][COLOR=Navy]
ברוס
אתה זורק את הפוכדור של לוקריו שלך החוצה לקרב.לוקראיו יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא מוכן להילחם נגד הפוקימון שתוציא לינה.לינה אומרת לך"אוקי נעים הכיר אותך ברוס.צא הוגייה לקרב".לינה זורקת פוכדור החוצה ומנו יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/shiny/544.png[/IMG]זוהר.לינה אומרת להוגייה"גילגול על לוקאריו שלו".הוגייה מתחיל להתגלגל לעבר לוקראיו כשהוא משתמש במתקפת גילגול על לוקאריו.[/COLOR][/B]
[COLOR=Blue][B]איתי
פרינפלאפ זז במהירות והוא מתחמק מהגחלת של מרובה.לאחר מכן פרינפלאפ תוקף את מרובה בבועות.הוא משגר בועות חזקות לעבר מרובה.מרובה לא מצליח להתחמק מן הבועות של פרינפפלאפ ונפגע מכולם.אתה לוקח את הפוכדור שזרקת על מרובה.אתה זורק אותו שוב על מרובה.מרובה הפעם לא מצליח להתחמק מהפוכדור.הפוכדור מכניס אליו את מרובה.הפוכדור זז וזז עד שנעצר.לכדת מרובה.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]
לוק
גנגר משתמש במהירות בכדור צל על התותח של מגמרוטאר.כדור הצל חוסם את התותח של מגמרוטאר ווחסם את הקרן הסולארית שלו.קרן הסולארית של מגמרוטאר מתפוצצת בתוך גופו.עשן סמיך מכסה את מגמרוטאר ואז נעלם.אתה רואה שמגמרוטאר נפצע קשה מהפיצוץ וחצי מהגוף שלו מכוסה בדם.טריס אומר לך"מה זה נסית להרוג לי את מגמרוטאר שלי.תשלם על זה יוקר.להביור"מגמרוטאר יורה להביור על גנגר[/B][/COLOR].
[COLOR=Red][B]תומר
צ'איזארד משתמש באגרוף חשמל על הוריקן שבא אליכם.אגרוף חשמל מצליח להעיף את ההוריקן בחזרה אל החילים.ההוריקן פוגעב חיילים אך לא הורג אותם.סאלאמנס עף לעבר החיילים ותוקף אותם בזעם דרקון.החילים לא מצליחים להתחמק מזעם הדרקון של סאלאמנס ונהרגים במקום.כול החיילים מתו.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034845][COLOR=Green][B][COLOR=Red][B]תומר
צ'איזארד משתמש באגרוף חשמל על הוריקן שבא אליכם.אגרוף חשמל מצליח להעיף את ההוריקן בחזרה אל החילים.ההוריקן פוגעב חיילים אך לא הורג אותם.סאלאמנס עף לעבר החיילים ותוקף אותם בזעם דרקון.החילים לא מצליחים להתחמק מזעם הדרקון של סאלאמנס ונהרגים במקום.כול החיילים מתו.[/B][/COLOR][/QUOTE]
'יש הצלחתי להרוג את כול החיילים'אחשוב לעצמי בשמחה, אחזיר את צ'אריזארד לפוקדור שלו
ואז אגיד לסאלמנס בשמחה וקצת בעידוד:"היית מעולה עכשיו אז סלאמנס תיקח אותי לעיר ג'קס מיד!"
-
[quote=שלושה מחוזות;1034845][COLOR=green][B]אייס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]גראודון אומר לך"אני לא ממש זוכר איזה אגדיים נמצאים במחוז העשב אך בטח כשהיית בסופות המוות פגשת אגדי אחד".אתה וסאלי יוצאים ממקדש גראודון והולכים למכון העיר.תוך דקה אתם מגיעים למכון העיר.שניכם נכנסים למכון העיר.מולכם נמצאת זירת קרבות ענקית ומלפניה עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]שאומר לכם"שמי תום ואני מנהיג מכון האדמה של העיר קלרק.אז מי מכם נלחם נגדי?"[/COLOR][/B] [/quote]
"אני" אענה לו בביטחון "צא צ'יקו!" אזרוק את הפוקדור של צ'יקו כשנתמקם בזירה
-
[quote]ברוס
אתה זורק את הפוכדור של לוקריו שלך החוצה לקרב.לוקראיו יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא מוכן להילחם נגד הפוקימון שתוציא לינה.לינה אומרת לך"אוקי נעים הכיר אותך ברוס.צא הוגייה לקרב".לינה זורקת פוכדור החוצה ומנו יוצא זוהר.לינה אומרת להוגייה"גילגול על לוקאריו שלו".הוגייה מתחיל להתגלגל לעבר לוקראיו כשהוא משתמש במתקפת גילגול על לוקאריו.[/quote]
"לוקאריו-תשתמש בכדור הילה על הולגייה לפני שהוא מגיע אליך ואז בציפורן צל!" אומר ללוקאריו.
-
[quote=שלושה מחוזות;1034845][COLOR=darkred][B]טל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]אתה מחליט להילחם ראשון נגד טריס.אתה מוציא את שלגון שלך לקרב.טריס אומר לך"אז אתה נלחם עם שלגון שלך.אוקי אני אלחם עם הונדום שלי.אבל תזכור תפסיד לי שניכם תמות תנצח אותי אתם רשאים לעזוב את הביס הזה.צא הונדום שלי לקרב.".טריס זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/229.png[/IMG]הונדום של טריס.טריס מוסיף"תסער על שלגון בלהביור".הונדום מסתער על שלגון ותוקף אותו בלהביור[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"שלגון! תתחמק ותשתמש על הונדום בזעם דרקון!"[/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034845][COLOR=Green][B]אייס
גראודון אומר לך"אני לא ממש זוכר איזה אגדיים נמצאים במחוז העשב אך בטח כשהיית בסופות המוות פגשת אגדי אחד".אתה וסאלי יוצאים ממקדש גראודון והולכים למכון העיר.תוך דקה אתם מגיעים למכון העיר.שניכם נכנסים למכון העיר.מולכם נמצאת זירת קרבות ענקית ומלפניה עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]שאומר לכם"שמי תום ואני מנהיג מכון האדמה של העיר קלרק.אז מי מכם נלחם נגדי?"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][B]בר
אתה מחפש יציאה מן העולם של גיראטינה אך אתה לא מוצא יציאה מן העולם שלו.גיראטינה מדבר איתך בשפת בני האנוש"הי אל תפחד מימני.לא באתי להרוג אותך.זימנתי אותך לעולם שלי כדי שאני אתן לך כוחות שיעזרו לך להמשך המסע.אחרי זה תוכל לחזור לעולם שלך.אבל קודם לפני שאתן לך כוחות חדשים שמעת את הסיפור על שלושת מחוזות האופל?.תרצה שאספר לך אותו?"[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]טל
אתה מחליט להילחם ראשון נגד טריס.אתה מוציא את שלגון שלך לקרב.טריס אומר לך"אז אתה נלחם עם שלגון שלך.אוקי אני אלחם עם הונדום שלי.אבל תזכור תפסיד לי שניכם תמות תנצח אותי אתם רשאים לעזוב את הביס הזה.צא הונדום שלי לקרב.".טריס זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/229.png[/IMG]הונדום של טריס.טריס מוסיף"תסער על שלגון בלהביור".הונדום מסתער על שלגון ותוקף אותו בלהביור[/B][/COLOR]
[B][COLOR=Navy]
ברוס
אתה זורק את הפוכדור של לוקריו שלך החוצה לקרב.לוקראיו יוצא מחוץ לפוכדור שלו.הוא מוכן להילחם נגד הפוקימון שתוציא לינה.לינה אומרת לך"אוקי נעים הכיר אותך ברוס.צא הוגייה לקרב".לינה זורקת פוכדור החוצה ומנו יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/shiny/544.png[/IMG]זוהר.לינה אומרת להוגייה"גילגול על לוקאריו שלו".הוגייה מתחיל להתגלגל לעבר לוקראיו כשהוא משתמש במתקפת גילגול על לוקאריו.[/COLOR][/B]
[COLOR=Blue][B]איתי
פרינפלאפ זז במהירות והוא מתחמק מהגחלת של מרובה.לאחר מכן פרינפלאפ תוקף את מרובה בבועות.הוא משגר בועות חזקות לעבר מרובה.מרובה לא מצליח להתחמק מן הבועות של פרינפפלאפ ונפגע מכולם.אתה לוקח את הפוכדור שזרקת על מרובה.אתה זורק אותו שוב על מרובה.מרובה הפעם לא מצליח להתחמק מהפוכדור.הפוכדור מכניס אליו את מרובה.הפוכדור זז וזז עד שנעצר.לכדת מרובה.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]
לוק
גנגר משתמש במהירות בכדור צל על התותח של מגמרוטאר.כדור הצל חוסם את התותח של מגמרוטאר ווחסם את הקרן הסולארית שלו.קרן הסולארית של מגמרוטאר מתפוצצת בתוך גופו.עשן סמיך מכסה את מגמרוטאר ואז נעלם.אתה רואה שמגמרוטאר נפצע קשה מהפיצוץ וחצי מהגוף שלו מכוסה בדם.טריס אומר לך"מה זה נסית להרוג לי את מגמרוטאר שלי.תשלם על זה יוקר.להביור"מגמרוטאר יורה להביור על גנגר[/B][/COLOR].
[COLOR=Red][B]תומר
צ'איזארד משתמש באגרוף חשמל על הוריקן שבא אליכם.אגרוף חשמל מצליח להעיף את ההוריקן בחזרה אל החילים.ההוריקן פוגעב חיילים אך לא הורג אותם.סאלאמנס עף לעבר החיילים ותוקף אותם בזעם דרקון.החילים לא מצליחים להתחמק מזעם הדרקון של סאלאמנס ונהרגים במקום.כול החיילים מתו.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ''יש'' ורץ לעיר ושאני מגיע למרכז פוקימונים אני אומר לאחות ג'וי להחליף לי את טורצ'יק בפוקימון חרק אש בבקשה
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1034845]
[COLOR=DarkGreen][B]בר
[/QUOTE]
"יוו אני לא מאמין אני מדבר עם גיראטינה, מחוזות האופל?( רשום על זה בדף הראשון קראתי כבר אבל שיהיה) , שמעתי ממשהו אבל לא כולכך בברור אתה יכול לספר לי אדוני בבקשה" אגיד בנימוס לגיראטינה