-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:35 PM
[b] תמיר
גיבל מהנהן.. הוא מתרכז וקופץ על העץ ושורט אותו, אך השריטות די חלשות, ונראה שזה קצת הכאיב לגיבל, נראה שטפרי הדרקון בינתיים לא יותר מדי חזקים מהציפורניים הרגילות שלו. [/b][/quote]
"תנסה לרכז אנרגיה לאצבעות שלך,ואז לשרוט!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:00 PM
[b] דודי
אתה מגיע למעבדה של הפרופסור ורשום על השלט
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימוש במדעי המחשב בפוקימונים".
[/b][/quote]
אני ניכנס למעבדה ואומר:
"פרופסור אני כאן כדי לקחת את הפוקימון הראשון שלי"
-
[b] מקס
ניתן לנסות לתפוס אותו בכל שלב שהוא, אצלי לא מאבדים את הפוקדור אם לא תופסים אותו, האם הוא ייתפס? את זה אני קובע.
צ'אמרנדר שורט את סטארלי, וכעת הוא תשוש מדי והוא לא זז. [/b][/quote]
אני מסתכל על סטארלי ואז זורק עליו פוקדור כדי לתפוס אותו
-
תמיר
גיבל שוב עוצר לרגע, ואז הוא מנסה שוב, הוא קופץ על העץ ושורט אותו, אך השריטות לא יותר מדי משמעותיות, שמעט כאלו שרט את זה בלי המתקפה
דודי
הפרופסור נמצא ליד מחשב, ואז הוא מסתובב עם הכסא
"חייב להיות להם סוף" הוא ממלמל לעצמו "בוא לכאן, אני אתן לך פוקימון" הוא קורא לך ומסתובב חזרה למחשב. אתה בא אליו "איזה פוקימון תרצה?" הוא פותח דף ריק במחשב
מקס
הפוכדור פוגע בסטארלי, ולאחר מספר רעידות הוא נעצר. לכדת סטארלי, יעודכן כעת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:10 PM
[b] תמיר
גיבל שוב עוצר לרגע, ואז הוא מנסה שוב, הוא קופץ על העץ ושורט אותו, אך השריטות לא יותר מדי משמעותיות, שמעט כאלו שרט את זה בלי המתקפה
[/b][/quote]
"אוקיי גיבל,אנחנו חייבים להצליח!תנסה להעביר המון אנרגיה לתוך כל היד,אבל תעביר עוד יותר אנרגיה לקצות האצבעות.צא" אני אומר ומצביע על העץ
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:10 PM
[b]
דודי
הפרופסור נמצא ליד מחשב, ואז הוא מסתובב עם הכסא
"חייב להיות להם סוף" הוא ממלמל לעצמו "בוא לכאן, אני אתן לך פוקימון" הוא קורא לך ומסתובב חזרה למחשב. אתה בא אליו "איזה פוקימון תרצה?" הוא פותח דף ריק במחשב
[/b][/quote]
אני אורמ:
"אני רוצה שינקס"
-
תמיר
גיבל מנסה שוב והוא מתרכז יותר זמן ממקודם, ואתה שם לב שהידיים שלו נראות קצת יותר מוצקות. הוא קופץ על העץ שוב והשריטות כעת עמוקות יותר ממקודם, לא יותר מדי, אך באופן ניכר לעומת הפעם הקודמת. לאחר מכן אתה מבחין שגיבל מתחיל להזיע קצת.
דודי
הוא מתחיל להקליד שורות קוד בתוך הדף הריק וכעבור מילי שנייה ממלא אותו בהמוני שורות קוד, ובסוף הוא מריץ אותן, ועל המסך מודפסת ההודעה Transmition Successful, ועל השולחן מופיע פוכדור.
"הנה הפוכדור של שינקס" הוא נותן לך את הפוקדור" אתה גם צריך 5 פוכדורים ופוקדע" הוא מחייך במילה פוקדע, ונותן לך את כל הדברים "בהצלחה".
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:27 PM
[b] דודי
הוא מתחיל להקליד שורות קוד בתוך הדף הריק וכעבור מילי שנייה ממלא אותו בהמוני שורות קוד, ובסוף הוא מריץ אותן, ועל המסך מודפסת ההודעה Transmition Successful, ועל השולחן מופיע פוכדור.
"הנה הפוכדור של שינקס" הוא נותן לך את הפוקדור" אתה גם צריך 5 פוכדורים ופוקדע" הוא מחייך במילה פוקדע, ונותן לך את כל הדברים "בהצלחה". [/b][/quote]
אני אומר:
"תודה"
מוציא את שינקס ואומר:
"שלום שינקס אני המאמן שלך רוצה נחפש לך קרב ראשון?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:27 PM
[b] תמיר
גיבל מנסה שוב והוא מתרכז יותר זמן ממקודם, ואתה שם לב שהידיים שלו נראות קצת יותר מוצקות. הוא קופץ על העץ שוב והשריטות כעת עמוקות יותר ממקודם, לא יותר מדי, אך באופן ניכר לעומת הפעם הקודמת. לאחר מכן אתה מבחין שגיבל מתחיל להזיע קצת.
[/b][/quote]
*הידים שלו לא יכולות להראות מוצקות יותרXD...אולי לזהור באור לבן...*
"פעם אחרונה לפני שננוח בסדר?" אני מתקרב אל גיבל,מלטף את גבו בחמימות "קדימה,בוא ננסה שוב!"
-
דודי
שינקס תחילה נראה מבולבל, אך אחרי שאתה מדבר איתו המבט שלו ננעל עליך והוא חייך ומהנהן
תמיר
התכוונתי לכך שהן נהיות קצת מורחבות כי חלק מהאנרגיה מתבזבז לחום שגורם לכל מיני חלקיקים בתוך היד שלך לזוז ולהרחיב מעט את היד.
גיבל מתנשף קצת ולבסוף מתרכז. הוא הוא שוב מתרכז, אתה רואה איזה וריד אחד בולט לו על היד (כמו שעושים באנימות למיניהם), ואז הוא מנסה שוב, ויש שריטות עוד קצת עמוקות יותר על העץ. לאחר מכן גיבל פשוט מתיישב על הרצפה ומתחיל להתנשף.
ניתאי
מגבי דוחף גם, וורמפל שוב נעדף לאחור, וורמפל נראה די תשוש.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:38 PM
[b] דודי
שינקס תחילה נראה מבולבל, אך אחרי שאתה מדבר איתו המבט שלו ננעל עליך והוא חייך ומהנהן
[/b][/quote]
אני אומר:
"קדימה בוא נחפש איזה פוקימון"
-
[b] ירין
אתה רץ לאזור השמורה, ואתה רואה איש אחד עם רטיקייט ומולו אותו האיש המוזר ממקודם, אבל אוחזים אותו שלושה שוטרים, וארבעה אחרים מכוונים אליו אקדח
"תרים את הידיים למעלה, והורד כל נשק שיש לך על האדמה!" אומר אחד השוטרים
"מה אתה מטומטם?! אני כבר על האדמה!" הוא אומר "לעזאזל אתכם בני אדם!!" הוא אומר ואז יש פיצוץ במקום שבו הוא נמצא ובמהירות לא הגיונית יוצא חפץ מהאדמה וחוזר לאדמה יחד עם האיש המוזר, והבור שנוצר מתמלא מיד באדמה, ואתה רואה רשת מלאה בקלפרים וג'יגליפפים. השוטרים שישבו עליו מעופפים אבל הם נוחתים בשלום בסביבה. לאחר מכן אחד מהם רואה אותך
"עצור! האם אתה משתף פעולה עם הפושע הזה! אנחנו לוקחים אותך לחקירה!" אומר אחד השוטרים והשוטרים מתכוונים לתפוס אותך, אבל אז האיש האחר עם הרטיקייט אומר
"לא, אל תחקרו אותו, אני אדבר איתו, אתם פשוט תחזרו לתחנה ומלאו את הדוחות המתאימים". הוא מחזיר את רטיקיט. השוטרים חוזרים לרכב ונוסעים.
"היי בחור, אני לא שוטר, ואני לא שום דבר שקשור לזה, אז היה כן איתי אוקיי? מי אתה?" הוא שואל
[/b][/quote]
"שלום! שמי ירין, התחלתי את המסע שלי לא מזמן. בקשר לאיש הזה.. ראיתי אותו בדרך פעם אחת ואז הוא הרדים אותי וגנב את הקלפרים והג'יגליפפים!" אני אומר
-
דודי
אתם יוצאים מהעיר זרנטל והשדה מלא בפוקימונים. הפוקימון הקרוב אליך ביותר הוא פוצ'יאנה
ירין
הכל הולך טוב ויפה, עד שאתה אומר ש"הוא הרדים אותך" ואז מופיע מהאדמה איש שמופיע מאחוריו זוהר סגול, והמילה "אביזי" מרחפת לו מעל הראש
"ירין, אל תשקר בבקשה, הוא לא 'הרדים' אותך, הוא רק נתן לך מכה קטנה בבטן, אני לא אהיה סלחן כל כך בפעם הבאה" הוא אומר ונעלם חזרה לאדמה. נראה שהאיש שמתחקר אותך לא הבחין בו
"אה כן... האיש הזה אמר לי שהוא פועל בשם צוות 'נאילא' ושלא ניתן לעצור אותו. קיבלתי הודעה בביפר שנגנבו פוקימונים בשמורה, ובתור מנהיג המכון רצתי לכאן תוך כדי שהתקשרתי למשטרה כדי לעשות משהו. אה כן, שחכתי לאמר, אני פול מורפי, מנהיג מכון מרוול" הוא אומר לך. "אם תרצה לאתגר אותי, אני אהיה במכון, ירין." הוא מתכוון לעזוב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:57 PM
[b] דודי
אתם יוצאים מהעיר זרנטל והשדה מלא בפוקימונים. הפוקימון הקרוב אליך ביותר הוא פוצ'יאנה
[/b][/quote]
אני אומר:
"שינקס מיתקפת ברק ואז דחיפה"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:57 PM
[b]
ירין
הכל הולך טוב ויפה, עד שאתה אומר ש"הוא הרדים אותך" ואז מופיע מהאדמה איש שמופיע מאחוריו זוהר סגול, והמילה "אביזי" מרחפת לו מעל הראש
"ירין, אל תשקר בבקשה, הוא לא 'הרדים' אותך, הוא רק נתן לך מכה קטנה בבטן, אני לא אהיה סלחן כל כך בפעם הבאה" הוא אומר ונעלם חזרה לאדמה. נראה שהאיש שמתחקר אותך לא הבחין בו
"אה כן... האיש הזה אמר לי שהוא פועל בשם צוות 'נאילא' ושלא ניתן לעצור אותו. קיבלתי הודעה בביפר שנגנבו פוקימונים בשמורה, ובתור מנהיג המכון רצתי לכאן תוך כדי שהתקשרתי למשטרה כדי לעשות משהו. אה כן, שחכתי לאמר, אני פול מורפי, מנהיג מכון מרוול" הוא אומר לך. "אם תרצה לאתגר אותי, אני אהיה במכון, ירין." הוא מתכוון לעזוב. [/b][/quote]
"רגע! מה קרה כאן?" אני שואל