כריס
באלבזור שולחת אבקת שינה והאדם מוציא זובט[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa041.png[/img] שמפזר את אבקת השינה במתקפת רוח ומעיף את עלי הטער עם בום על קולי
Printable View
כריס
באלבזור שולחת אבקת שינה והאדם מוציא זובט[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa041.png[/img] שמפזר את אבקת השינה במתקפת רוח ומעיף את עלי הטער עם בום על קולי
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 21 2009, 08:31 PM
[b] כריס
באלבזור שולחת אבקת שינה והאדם מוציא זובט[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa041.png[/img] שמפזר את אבקת השינה במתקפת רוח ומעיף את עלי הטער עם בום על קולי [/b][/quote]
"בלבזאור, תשתמשי בהצלפת גפן בשביל לתפוס את זואבט, ואז תשלחי אליו זרוע עלוקה, ומיד אחרי זה עלי תער!"
כריס
זובאט בולם את הגפן המצליפה עם בום על קולי וחומק מזרע העלוקה בתעופה ולפני שבאלבזור מספיקה לתקוף בעלי טער הוא תוקף במכת כנף.
באלבזור עפה לאחור אבל מצליחה לשלוח עלי טער שפוגעים בזובט ישירות
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 21 2009, 08:34 PM
[b] כריס
זובאט בולם את הגפן המצליפה עם בום על קולי וחומק מזרע העלוקה בתעופה ולפני שבאלבזור מספיקה לתקוף בעלי טער הוא תוקף במכת כנף.
באלבזור עפה לאחור אבל מצליחה לשלוח עלי טער שפוגעים בזובט ישירות [/b][/quote]
"עכשיו תשתמשי בעלי תער, ואז בגפן מצליפה שוב!"
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 21 2009, 08:35 PM
[b] "עכשיו תשתמשי בעלי תער, ואז בגפן מצליפה שוב!" [/b][/quote]
באלבזור פוגעת בזובט עם עלי טער ושולחת גפן מצליפה, אבל זובט חומק מהגפן המצליפה ותוקף ברוח שמעיפה את באלבזור לאחור
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 21 2009, 08:37 PM
[b] באלבזור פוגעת בזובט עם עלי טער ושולחת גפן מצליפה, אבל זובט חומק מהגפן המצליפה ותוקף ברוח שמעיפה את באלבזור לאחור [/b][/quote]
"בלבזאור, תנסי להשתמש בעלי תער שוב, מיד לאחר מכן בגפן מצליפה ואז בזרע עלוקה!"
כריס
אתה חוזר על עצמך
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 21 2009, 08:43 PM
[b] כריס
אתה חוזר על עצמך
"אוקיי בלבזאור, עכשיו תחתכי את הכלוב בעזרת עלי תער, ואז אבקת שינה על הגנב הזה!" אני צועק.
כריס
הגנב מחזיר את זובט ובורח והכלוב נחתך.
לדיבה שוב חופשיה, אבל אין לך מושג לאיפה הגנב הלך
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 21 2009, 08:51 PM
[b] כריס
הגנב מחזיר את זובט ובורח והכלוב נחתך.
לדיבה שוב חופשיה, אבל אין לך מושג לאיפה הגנב הלך [/b][/quote]
"לא נורא, העיקר שאת בסדר" אני אומר ומחבק את ליידיבה.
"היית די מדהימה, בלבזאור" אני אומר ומנסה לחזור אל מרכז הפוקימונים.
כריס
אתה חוזר למרכז והאחות גוי שואלת "הכל בסדר?"
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 21 2009, 09:01 PM
[b] כריס
אתה חוזר למרכז והאחות גוי שואלת "הכל בסדר?" [/b][/quote]
"כן, איזה איש אחד מצוות רוקט חטף את לידיבה, אבל היא בריאה ושלמה" אני אומר לה ומחייך.
"שמעת פעם על הצוות הזה? כדאי לערב את המשטרה?" אני שואל אותה.
כריס
"כן זה צוות הפשע הגדול ביותר והוא מונהג ע"י גיאבוני. לא מומלץ להתגרות בצוות הזה. מפתיע שהם רצו את הלדיבה שלך, לרוב המטרות שלהם יותר חזקות"
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 21 2009, 09:06 PM
[b] כריס
"כן זה צוות הפשע הגדול ביותר והוא מונהג ע"י גיאבוני. לא מומלץ להתגרות בצוות הזה. מפתיע שהם רצו את הלדיבה שלך, לרוב המטרות שלהם יותר חזקות" [/b][/quote]
"אולי הם ראו בלידיבה שלי משהו מיוחד, שלא ממש מצפים מננה. היא כמעט הביסה את שני הפוקימונים שלי, אז אני בטוח שהיא חזקה, אבל נראה לי שאני אלך מכאן" אני אומר לה.
אני קורא לרטיקייט, מתארגן, מחזיר את הפוקימונים לכדורים שלהם ויוצא ממרכז הפוקימונים.
אני מחפש את היציאה לכיוון העיר אורדור.
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 21 2009, 09:09 PM
[b] "אולי הם ראו בלידיבה שלי משהו מיוחד, שלא ממש מצפים מננה. היא כמעט הביסה את שני הפוקימונים שלי, אז אני בטוח שהיא חזקה, אבל נראה לי שאני אלך מכאן" אני אומר לה.
אני קורא לרטיקייט, מתארגן, מחזיר את הפוקימונים לכדורים שלהם ויוצא ממרכז הפוקימונים.
אני מחפש את היציאה לכיוון העיר אורדור. [/b][/quote]
מהר מאוד אתה מוצא את היציאה לכיוון אורדור, יש אפילו שלטים שמכוונים אותך.