-
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Aug 30 2009, 12:57 AM
[b] לול.
---
אני לא רוצה להגיב בסיפור שלך. אם יהיה לי מצב רוח להגיב, אני אגיב. אתה לא יכול להכריח אותי Oם [/b][/quote]
אז כשהסיפור שלך היה פעיל והיית מבקש להגיב בו הייתי מגיב, ואתה לא? ואני חשבתי שאתה חבר שלי, חבר נאמן לפחות...
-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 29 2009, 11:59 PM
[b] אז כשהסיפור שלך היה פעיל והיית מבקש להגיב בו הייתי מגיב, ואתה לא? ואני חשבתי שאתה חבר שלי, חבר נאמן לפחות... [/b][/quote]
מתי [u]ביקשתי[/u] שתגיב? ם.ם
תראה, אני לא מכריח אותך להחשיב אותי כחבר. בעצם, לא ממש אכפת ליאם אתמה מחשיב אותי כחבר. אני אגיב בסיפור שלך כשיהיה לי מצברוח לזה. זה שאתה מאיים אלי, מציק לי, משכנע אותי וסוחט אותי ריגשית סתם מחרבן לי את המצברוח, וזה לא עוזר. עכשיו, אם תואיל בטובך לעזוב את הנושא, יהיה כיף לדבר על משהו אחר.
פאק. אני מתחיל להשמע כמו היטמן. שמישהו ידקור אותי S:
-
-
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Aug 30 2009, 01:02 AM
[b] מתי [u]ביקשתי[/u] שתגיב? ם.ם
תראה, אני לא מכריח אותך להחשיב אותי כחבר. בעצם, לא ממש אכפת ליאם אתמה מחשיב אותי כחבר. אני אגיב בסיפור שלך כשיהיה לי מצברוח לזה. זה שאתה מאיים אלי, מציק לי, משכנע אותי וסוחט אותי ריגשית סתם מחרבן לי את המצברוח, וזה לא עוזר. עכשיו, אם תואיל בטובך לעזוב את הנושא, יהיה כיף לדבר על משהו אחר.
פאק. אני מתחיל להשמע כמו היטמן. שמישהו ידקור אותי S: [/b][/quote]
היטמן יותר רשמי חחחח
-
נדב י'מגזימן במתומן 3>
-
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Aug 30 2009, 01:02 AM
[b] מתי [u]ביקשתי[/u] שתגיב? ם.ם [/b][/quote]
כשהסיפור שלך היה פעיל
נדב-
כעת אתה מקבל את דרגת החבר הנאמן
-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 30 2009, 12:04 AM
[b] כשהסיפור שלך היה פעיל
נדב-
כעת אתה מקבל את דרגת החבר הנאמן [/b][/quote]
קראפ. תתייחס לחלקים בתגובה שלי שגם יורדים עליך, בנאדם. אתה הורס את כל הכיף.
-
-
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Aug 30 2009, 01:05 AM
[b] קראפ. תתייחס לחלקים בתגובה שלי שגם יורדים עליך, בנאדם. אתה הורס את כל הכיף. [/b][/quote]
P:
אני משתמש בטקטיקות מיוחדות
-
-
[quote][i]Originally posted by THE MEFISTOFELE IS BACK[/i]@Aug 30 2009, 12:07 AM
[b] P:
אני משתמש בטקטיקות מיוחדות [/b][/quote]
לא, אתה סתם יובשת :lol:
-
-
-
-
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Aug 30 2009, 01:08 AM
[b] לא, אתה סתם יובשת :lol: [/b][/quote]
~פיהוק~
אם ככה אתה אלי? אני ציפיתי ממך להיות חבר אמיתי, אבל עכשיו הצד האמיתי שלך מחשף