-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 13 2009, 04:08 PM
[b] [b]סטיב[/b]
היית צריך לציין באופי שאתה גם פסיכופת XD
-----------------
אתה פותח את החבילה ומגלה בתוכה: כדור הגדול במעט מכדור טניס בצבע לבן בחציו ובצבע אדום בחציו השני שמופרדים על ידי פס לבן שבאמצעו יש כפתור, ליד הכדור יש מכשיר הדומה לגמבוי במעט, הוא מכשיר אדום נפתח שבתחתיתו יש כמה כפתורים לבנים ובחלקו העליון ישנו מסך
'זה הכל?' אתה חושב באכזבה ומחפש פוקימון, אבל אין שם, לפתע אתה מבחין בחוברת שכתוב עליה באותיות גדולה "לקרוא לפני השימוש!" ואתה פותח אותה, בתוכה מוסבר שהכדור הוא בעצם פוכדור ובתוכו מתאכסן הפוקימון, לחיצה על הכפתור תשחרר את הפוקימון ולחיצה נוספת תחזירו, מוסבר שם שפוכדורים ריקים יכולים ללכוד פוקימון אם הוא חלש או רוצה להיכנס לכדור מסיבה כלשהי.
כמו כן, מוסבר שם על הפוקדע שלו יש חיישן שמזהה פוקמונים, אתה מסתכל שוב על הפוקדע ובחלקו העליון אתה אכן רואה חיישן, מוסבר שהכפתור העליון יסרוק את הפוקימון ויכניס את המידע לפוקדע, ושאם שאר הכפתורים תוכל להשתמש בפונקציות שונות כגון: איתור איזוריי הרבייה של הפוקימון, בדיקת מתקפותיו, ואיסוף מידע על סוגו ועל סוגים שחזקים\חלשים עליו.
[/b][/quote]
"וווואאאאוווווו :lol:
פוקאאאאדווווור :o
מגנייייייייב :D
החוברת ניראית יותר מעניינת "
אוכל את החוברת
"מממממ...נחמד , יש לזה טיפה טעם של נייר.. O.ם משום מה :blink:
אז איך הם אמרו שפותחים את זה ?"
מלקק את הפוכדור עד שלפתח הלשון שלי לחצה על הפוקדור .
-
[b]אנג'ל ודיוויס[/b]
דיוויס הופך את תיקו וממנו יוצאים: מפה, כדור נוסף, וקטרפי גדול ומיירר, וגם שאריות של כל מה שהיה לך בתיק חוץ מחפצים אלה
"יש לך כבר פוכדור נוסף?" שואל הפרופסור בהשתוממות ואז לוקח את קטרפי ובועט אותו אל הקיר
"כל מה שצריך לעשות הוא לעייף את הפוקימון ואז לזרוק עליו את הכדור" הוא אומר וזורק את הכדור על הרצפה ליד קטרפי, הכדור נפתח וקרן אדומה מושכת את קטרפי לתוכו, הוא זז לצדדים שלוש פעמים ולבסוף נשמע צליל והוא עומד
"זהו, נתפס" הוא אומר ומביא לדיוויס את הכדור ואז חוזר לשבת
"אז אמרתם שאתם רוצים תידרוך..." הוא אומר ונראה מהרהר לרגע ואחרי כמה שניות הוא חוזר לעצמו ומוסיף "על מה? פוכדורים? פוקמונים? קרבות? התפתחויות?" הוא מוסיף ומדבר על זה כאילו זה מובן מעליו
[b]סטיב[/b]
עשה לי טובה וכתוב תגובה מחדש, חוצמיזה שאתה לא יודע שזה פוכדור, כדאי שתגיב נורמאלי
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 13 2009, 04:53 PM
[b] [b]אנג'ל ודיוויס[/b]
דיוויס הופך את תיקו וממנו יוצאים: מפה, כדור נוסף, וקטרפי גדול ומיירר, וגם שאריות של כל מה שהיה לך בתיק חוץ מחפצים אלה
"יש לך כבר פוכדור נוסף?" שואל הפרופסור בהשתוממות ואז לוקח את קטרפי ובועט אותו אל הקיר
"כל מה שצריך לעשות הוא לעייף את הפוקימון ואז לזרוק עליו את הכדור" הוא אומר וזורק את הכדור על הרצפה ליד קטרפי, הכדור נפתח וקרן אדומה מושכת את קטרפי לתוכו, הוא זז לצדדים שלוש פעמים ולבסוף נשמע צליל והוא עומד
"אז אמרתם שאתם רוצים תידרוך..." הוא אומר ונראה מהרהר לרגע ואחרי כמה שניות הוא חוזר לעצמו ומוסיף "על מה? פוכדורים? פוקמונים? קרבות? התפתחויות?" הוא מוסיף ומדבר על זה כאילו זה מובן מעליו
[/b][/quote]
"מה? מה התפתחויות...? עשה טובה, דריך אותנו על הכל, חוץ מפוקדורים שכנראה הבנו איך זה עובד, כי הרגע הסברת"
-
אני כן יודע שזה פוכדור אתה בעצמך כתבת
אולי בילבתי אותך
את כל זה אני עושה אחרי שאני קורא את מה שיש בחוברת
ובחוברת כתוב שזה פוכדוררר !!
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 13 2009, 04:53 PM
[b] [b]אנג'ל ודיוויס[/b]
"אז אמרתם שאתם רוצים תידרוך..." הוא אומר ונראה מהרהר לרגע ואחרי כמה שניות הוא חוזר לעצמו ומוסיף "על מה? פוכדורים? פוקמונים? קרבות? התפתחויות?" הוא מוסיף ומדבר על זה כאילו זה מובן מעליו [/b][/quote]
"את הקטע של הפוכדורים הבנו ואת כל שאר הדברים על הפוקימונים ..."אומר .
-
[b]אנג'ל ודיוויס[/b]
הוא לוקח אויר ומתחיל לדבר "פוקמונים הם יצורים אבולוציונים שהגיעו לעולמנו בדרך לא ידועה, הם פשוט הופיעו, לפעמים פוקמונים פשוט גדלים ומשתנים ולזה אנחנו קוראים 'התפתחות' כמו כן, שהם מתפתחים כוחם גדל בצורה אדירה, פוקמונים יכולים להילחם אחד בשני בקרבות מרגשים וכייפים מאוד" הוא אומר ושואף אויר ואז מוסיף "שמעתם על ליגת הפוקמונים?"
[b]סטיב[/b]
צודק, אבל תתקן את ההודעה שלך שתהיה קצת פחות... חריגה.
תוריד את המיילים ואת הסימנים המוזרים, ואוי קצת את רמת הפריקיות....
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 13 2009, 05:13 PM
[b] [b]אנג'ל ודיוויס[/b]
הוא לוקח אויר ומתחיל לדבר "פוקמונים הם יצורים אבולוציונים שהגיעו לעולמנו בדרך לא ידועה, הם פשוט הופיעו, לפעמים פוקמונים פשוט גדלים ומשתנים ולזה אנחנו קוראים 'התפתחות' כמו כן, שהם מתפתחים כוחם גדל בצורה אדירה, פוקמונים יכולים להילחם אחד בשני בקרבות מרגשים וכייפים מאוד" הוא אומר ושואף אויר ואז מוסיף "שמעתם על ליגת הפוקמונים?"
[/b][/quote]
פריקים זה שולט @:
--
"לא. מה זה בכלל?" אשאל ואז אחשוב לעצמי 'אולי הפוקימונים הם חייזרים שהגיעו מהחלל בשביל להשתלט על כדור הארץ...'
-
[b] [b]סטיב[/b]
היית צריך לציין באופי שאתה גם פסיכופת XD
-----------------
אתה פותח את החבילה ומגלה בתוכה: כדור הגדול במעט מכדור טניס בצבע לבן בחציו ובצבע אדום בחציו השני שמופרדים על ידי פס לבן שבאמצעו יש כפתור, ליד הכדור יש מכשיר הדומה לגמבוי במעט, הוא מכשיר אדום נפתח שבתחתיתו יש כמה כפתורים לבנים ובחלקו העליון ישנו מסך
'זה הכל?' אתה חושב באכזבה ומחפש פוקימון, אבל אין שם, לפתע אתה מבחין בחוברת שכתוב עליה באותיות גדולה "לקרוא לפני השימוש!" ואתה פותח אותה, בתוכה מוסבר שהכדור הוא בעצם פוכדור ובתוכו מתאכסן הפוקימון, לחיצה על הכפתור תשחרר את הפוקימון ולחיצה נוספת תחזירו, מוסבר שם שפוכדורים ריקים יכולים ללכוד פוקימון אם הוא חלש או רוצה להיכנס לכדור מסיבה כלשהי.
כמו כן, מוסבר שם על הפוקדע שלו יש חיישן שמזהה פוקמונים, אתה מסתכל שוב על הפוקדע ובחלקו העליון אתה אכן רואה חיישן, מוסבר שהכפתור העליון יסרוק את הפוקימון ויכניס את המידע לפוקדע, ושאם שאר הכפתורים תוכל להשתמש בפונקציות שונות כגון: איתור איזוריי הרבייה של הפוקימון, בדיקת מתקפותיו, ואיסוף מידע על סוגו ועל סוגים שחזקים\חלשים עליו.
[/b][/quote]
חשבתי שתאהב את זה D:
-----
"אההה אז זה לא כדור טניס , והדבר הזה זה לא וויברטור מרובע :XD:
וואו ממש מגניב הפוקידע הזה , והפוקדור שבו מכניסים את הפוקימון
ממש יפה
אז לוחצים עליו כדי להוצי אאת הפוכדור..
אוקיי"
בכל זאת אני לוחץ עם הלשון :P
-
[b] [b]ניב[/b]
אתה הולך בשביל הראשי של העיר ויוצא ממנה, אתה הולך בערך חצי שעה, ממשיך לשמוע את גסטלי נאבק לצאת מחתיכת הפוכדור כשאתה מגיע לצומת, ישנן שלושה דרכים, זאת שאתה בא ממנה, ימינה, ושמאלה [/b][/quote]
הולך ימינה בשיעמום
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 13 2009, 05:13 PM
[b] [b]אנג'ל ודיוויס[/b]
הוא לוקח אויר ומתחיל לדבר "פוקמונים הם יצורים אבולוציונים שהגיעו לעולמנו בדרך לא ידועה, הם פשוט הופיעו, לפעמים פוקמונים פשוט גדלים ומשתנים ולזה אנחנו קוראים 'התפתחות' כמו כן, שהם מתפתחים כוחם גדל בצורה אדירה, פוקמונים יכולים להילחם אחד בשני בקרבות מרגשים וכייפים מאוד" הוא אומר ושואף אויר ואז מוסיף "שמעתם על ליגת הפוקמונים?" [/b][/quote]
"ליגת הפוקימונים ?"אומר והרים גבה .
'יכול להיות שגם לי יש עוד פוכדור כמו שהיה לדיוויס 'אחשוב לעצמי ואחפש בתיקי.
-
[b]אנג'ל ודיוויס[/b]
אנג'ל:דיוויס זכה בפוכדור בתחילת הלילה הלבן, לך אין
----------------------
"בחיי, אין לכם טלוויזיה בבית או משהו?" הוא אומר ורוטן לעצמו בשקט "הליגה היא תחרות הפוקמונים העולמית הראשונה שאורגנה, בשיתופי כמובן" הוא אומר ורואה שמבטי התהייה שלכם לא נעלמים "אתם יוצאים למסע הזה כשליחים שלי, דרכו תלמדו על עולם הפוקמונים ועל הפוקמונים, ותצברו ניסיון בקרבות, השליחים הראשונים ששלחתי הוקסמו מהעולם ומהקרבות והחליטו שזה מה שהם רוצים לעשות בחייהם, ולכן הצבתי אותם כמאמני מכונים, לכל אחד יש תג משלו ואם תשיגו את חמשת התגים תוכלו להיכנס לתחרות 'הליגה', ולהתחרות עם עשרות נערים כמוכם על התואר 'מאסטר פוקימון' " הוא מסיים ואתם מרגישים את ההתלהבות בתוככם עולה "אז אני מניח שאתם רוצים פוכדורים ריקים?" הוא מוסיף ושואל
[b]סטיב[/b]
אחרי כמה מעשים מטורפים בצורה לא נשלטת, אתה פותח את הכדור עם הלשון שלך, ומתוכו יוצא פוקימון קטן עם בטן לבנה מלא בקווים שחורים שגורמים לך סחרחורת וזנב שקוף[[img]http://i34.tinypic.com/2exsrd0.png[/img]]
"פולי!" הוא אומר ומתמתח נראה שהשהות בכדור עייפה אותו
[b]ניב[/b]
אתה הולך ימינה בשעמום כשהעצים שמצדי הדרך מתחילים להתעבות סביבך, לבסוף הם נעשים כל כך צפופים שהם ממש חוסמים לך את שדה הראייה ואתה מוצא את עצמך בתוך יער, לפתע אתה רואה חבורה של פוקימוני ציפור קטנים כועסים למראה([img]http://i33.tinypic.com/1ongvn.png[/img])
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 13 2009, 07:51 PM
[b] [b]אנג'ל ודיוויס[/b]
----------------------
"בחיי, אין לכם טלוויזיה בבית או משהו?" הוא אומר ורוטן לעצמו בשקט "הליגה היא תחרות הפוקמונים העולמית הראשונה שאורגנה, בשיתופי כמובן" הוא אומר ורואה שמבטי התהייה שלכם לא נעלמים "אתם יוצאים למסע הזה כשליחים שלי, דרכו תלמדו על עולם הפוקמונים ועל הפוקמונים, ותצברו ניסיון בקרבות, השליחים הראשונים ששלחתי הוקסמו מהעולם ומהקרבות והחליטו שזה מה שהם רוצים לעשות בחייהם, ולכן הצבתי אותם כמאמני מכונים, לכל אחד יש תג משלו ואם תשיגו את חמשת התגים תוכלו להיכנס לתחרות 'הליגה', ולהתחרות עם עשרות נערים כמוכם על התואר 'מאסטר פוקימון' " הוא מסיים ואתם מרגישים את ההתלהבות בתוככם עולה "אז אני מניח שאתם רוצים פוכדורים ריקים?" הוא מוסיף ושואל
[/b][/quote]
"כן!!!" אצעק בהתרגשות.
"אם הנידוקיציצה הזה (תתרגל, אני מעוות שמות כי קשה לי לזכור בגלל שאני עדיין לא מנוסה בפוקימונים וזה, עם הזמן אני אזכור אם אני אחזור על שמות מסויימים) עדיין שוכב שם תשוש אוכל ללכוד אותו!" אגיד ואחייך חיוך רחב, כי אני יודע שהוא חזק ויועיל לי במסע.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 13 2009, 07:51 PM
[b] [b]אנג'ל ודיוויס[/b]
----------------------
"בחיי, אין לכם טלוויזיה בבית או משהו?" הוא אומר ורוטן לעצמו בשקט "הליגה היא תחרות הפוקמונים העולמית הראשונה שאורגנה, בשיתופי כמובן" הוא אומר ורואה שמבטי התהייה שלכם לא נעלמים "אתם יוצאים למסע הזה כשליחים שלי, דרכו תלמדו על עולם הפוקמונים ועל הפוקמונים, ותצברו ניסיון בקרבות, השליחים הראשונים ששלחתי הוקסמו מהעולם ומהקרבות והחליטו שזה מה שהם רוצים לעשות בחייהם, ולכן הצבתי אותם כמאמני מכונים, לכל אחד יש תג משלו ואם תשיגו את חמשת התגים תוכלו להיכנס לתחרות 'הליגה', ולהתחרות עם עשרות נערים כמוכם על התואר 'מאסטר פוקימון' " הוא מסיים ואתם מרגישים את ההתלהבות בתוככם עולה "אז אני מניח שאתם רוצים פוכדורים ריקים?" הוא מוסיף ושואל [/b][/quote]
"ברור !"אומר ואחכה בציפיה שהוא יתן לי פוכדורים ריקים .
"איפה המכון הראשון ?"אשאל את הפרופסור .
ואחריי שהוא עונה לי אשאל את דיוויס "אתה רוצה להמשיך לשם ביחד ?".
-
[b]דיוויס ואנג'ל[/b]
"מה?! על איזה פוקימון אתם מדברים?!" הפרופסור שואל וחוטף לדיוויס את הפוקדע "ראיתם נידוקינג?! בדרך?! אני חייב ללכת לשם!" הוא אומר ולוקח את המעיל שלו ומוביל אתכם החוצה "המכון הראשון הוא בפיוטר, כמו שאני רואה, לך יש מפה" הוא אומר ומצביע על דיוויס "להתראות!" הוא אומר ורץ אל הכניסה לעיר בידיים מלאות פוכדורים, אתם רואים שהוא השאיר עשרה מהם על הרצפה, ככל הנראה בשבילכם
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Oct 13 2009, 08:03 PM
[b] [b]דיוויס ואנג'ל[/b]
"מה?! על איזה פוקימון אתם מדברים?!" הפרופסור שואל וחוטף לדיוויס את הפוקדע "ראיתם נידוקינג?! בדרך?! אני חייב ללכת לשם!" הוא אומר ולוקח את המעיל שלו ומוביל אתכם החוצה "המכון הראשון הוא בפיוטר, כמו שאני רואה, לך יש מפה" הוא אומר ומצביע על דיוויס "להתראות!" הוא אומר ורץ אל הכניסה לעיר בידיים מלאות פוכדורים, אתם רואים שהוא השאיר עשרה מהם על הרצפה, ככל הנראה בשבילכם [/b][/quote]
"נתחלק בהם שווה בשווה" אגיד וארים חמישה.
"חבל, אני רציתי לתפוס את הנידוקובה הזה..." אמלמל ואגיד לאנג'ל "בוא נלך אל פיוטר" בזמן שאסרוק את המפה בשביל לראות איך מגיעים לשם.