[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 20 2009, 04:15 PM
[b] רומה
במשך שלוש דקות אתה מחפש פירצה עד שאתה מוצא חלון גבוהה פתוח. החלון בגובה 5 מטר והוא מוביל לחדר קטן, שאין בו אף אדם.
תוכל להגיע לשם בקלות [/b][/quote]
עולה לשם במהירות,
Printable View
[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 20 2009, 04:15 PM
[b] רומה
במשך שלוש דקות אתה מחפש פירצה עד שאתה מוצא חלון גבוהה פתוח. החלון בגובה 5 מטר והוא מוביל לחדר קטן, שאין בו אף אדם.
תוכל להגיע לשם בקלות [/b][/quote]
עולה לשם במהירות,
יוסי
אתה מרענן 5, לא אחד.
רומה
תגובות יותר מושקעות להבא
אתה מטפס במהירות, וכשאתה מגיע לחלון שני גלי רוח אדירים חותכים את הטירה משני הצדדים שלך, כמעט פוגעים בך. שני אנשי חול עומדים שם עם ידיהם כלפי מטה, עוד שלושה כבר הרימו את ידם וטענו צאקרה כדי לירות גל רוח, והחמישה האחרים עדיין מתקדמים לכיוון הנקודה שבה אתה נמצא. אתה שם לב שמישהו מושך בידית של הדלת, אבל אין שום דבר בצד השני שלה
[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 20 2009, 11:25 PM
[b] יוסי
אתה מרענן 5, לא אחד.
[/b][/quote]
אז אני בוחר לרענן קאי, טכניקת שינוי גוף, טכניקת מסווה, טכניקת החלפה, וטכניקת הבהוב גוף.
[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 20 2009, 11:25 PM
[b]
רומה
תגובות יותר מושקעות להבא
אתה מטפס במהירות, וכשאתה מגיע לחלון שני גלי רוח אדירים חותכים את הטירה משני הצדדים שלך, כמעט פוגעים בך. שני אנשי חול עומדים שם עם ידיהם כלפי מטה, עוד שלושה כבר הרימו את ידם וטענו צאקרה כדי לירות גל רוח, והחמישה האחרים עדיין מתקדמים לכיוון הנקודה שבה אתה נמצא. אתה שם לב שמישהו מושך בידית של הדלת, אבל אין שום דבר בצד השני שלה [/b][/quote]
אני מנסה לא להילחץ וצועק:"אלמנט מים:היתפרצות גלי מים" בזמן עשיית סימני היידים כך אני עושה מספר פעמים ואז צועק:"אלמנט מים:ארוחת חמש הכרישים"בזמן עשיית היידים וחוזר על הג'וטסו פעם נוספת. מיד אחר כך אני שולף את חרבי ומשסף את אנשי החול הקרובים אלייה ועם יש צורך מנזה לחמוק מגלי הרוח שאנשי החול ישלחו אליי.
~~~~~~~~
זה מספיק מושקע??
רומה
כן, אבל לא מתייחס למצב כמו שצריך
רעננת את הגוטסואים.
למרחת בבוקר אתה מקבל משימה חשובה. כפר החול מותקף ע"י אנשי חול וגנרל חול, החשד הוא ששד קשר לעיניין. אתה חלק ממשלחת ענק שיוצאת לכפר החול כדי לעזור להם בקרב
[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 21 2009, 12:07 AM
[b] רומה
כן, אבל לא מתייחס למצב כמו שצריך
אני נכנס ללחץ ומבין שאני בסכנת חיים ושכניראה הכל אבוד ואני ימות ומבינתיים מנסה לקום ולהיתכונן למי שיכנס לחדר כשחרבי ביידי
רומה
לחץ זה די רע כשאתה לבד
אתה מתרומם לאט ומרים את החרב שלך, הדלת נפתחת ואין אף אחד מאחוריה, רק צומת T בנקודת הפתיחה שלה. לפתע אתה מרגיש שאתה עף קדימה ומתרסק בקיר שמאחורי הדלת, כששני גלי רוח מעיפים אבנים רבות לתוך הוחדר וממותתים אותו. הטירה כבר התחילה להינזק בצד הזה, הוא יתמוטט בתוך כחצי שעה בהערכה גסה, ואחריו יקח את כל הטירה.
[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 21 2009, 12:07 AM
[b]
לי
רעננת את הגוטסואים.
למרחת בבוקר אתה מקבל משימה חשובה. כפר החול מותקף ע"י אנשי חול וגנרל חול, החשד הוא ששד קשר לעיניין. אתה חלק ממשלחת ענק שיוצאת לכפר החול כדי לעזור להם בקרב [/b][/quote]
מי איתי? תפרט אחי /=
-------
אני יוצא עם המשלחת לכפר החול, ושואל מה התוכנית שלנו.
[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 21 2009, 09:03 AM
[b] רומה
לחץ זה די רע כשאתה לבד
אתה מתרומם לאט ומרים את החרב שלך, הדלת נפתחת ואין אף אחד מאחוריה, רק צומת T בנקודת הפתיחה שלה. לפתע אתה מרגיש שאתה עף קדימה ומתרסק בקיר שמאחורי הדלת, כששני גלי רוח מעיפים אבנים רבות לתוך הוחדר וממותתים אותו. הטירה כבר התחילה להינזק בצד הזה, הוא יתמוטט בתוך כחצי שעה בהערכה גסה, ואחריו יקח את כל הטירה. [/b][/quote]
נווו ומה אני אמור לעשות עכשיו
??~~~~~~~~~~~~~~~
אני מנסה לברוח משם
רומה
לא יודע, תחשוב קצת.
לאיפה אתה בורח?
לי
אתה לא יודע, שאר המשלחת כבר עזבה. לא רצו לשלוח אותך מוקדם למקרה שיזדקקו לך, אז אתה יוצא לבד לנסות להשיג אותם.
[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 21 2009, 02:21 PM
[b] רומה
לא יודע, תחשוב קצת.
לאיפה אתה בורח?
[/b][/quote]
בורח פשוט בורח רחוק מהם למשל חזרה למקום מאיפה שהגעתי
[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 21 2009, 02:21 PM
[b] לי
אתה לא יודע, שאר המשלחת כבר עזבה. לא רצו לשלוח אותך מוקדם למקרה שיזדקקו לך, אז אתה יוצא לבד לנסות להשיג אותם. [/b][/quote]
אני יוצא אחריהם, מנסה לחפש דרכי קיצור לכפר החול וכשאני מגיע לשם, אני מתחבא ומחכה להתחלת הקרב.
רומה
אתה בתוך המבנה.
אתה רואה את כל העשרה מוכנים להרוג אותך ברגע שתצא. אתה תקוע בפנים.
לי
המסע אורך שלושה ימים, שבסופם אתה מגיע לכפר החול החבוי במדבר, כפר עצום בעל מבנים מתפוררים וחתוכים. אתה רואה גוש חול ענקי מתרחק מהכפר בכיוון מזרח, כנראה יחידת ענק של חיילים שהצליחו להבריח. כשעשרים גונינים מקונוהא קוראים לך לעזור להקים את כלי הנשק בתוך מקום מסתור בכפר עד למתקפה הבאה.
כעבור חצי יום צבא אנשי החול מקטר את כפר החול, שהקים חומת עץ מאולתרת, מוכן לתקוף בקרב האחרון.
שם דמות: קאי אינוזוקה
שם משתמש: Colossous
כפר/ארגון: קונוהא
רקע: קאי הוא חלק משבט האינוזוקה המפורסמם שמשתמש בכלבים ללחימה. קאי הוא ילד נורא ביישן, למרות שייכותו לאחד השבטים הגדולים והמפוארים של קונוהא הוא נור מסתגר ומתבודד. החבר היחידי שלו הוא כמובן השותף שלו האקיבי[url=http://i109.photobucket.com/albums/n54/Kaloray/anime%20animals/wolves-dogs/Deity.jpg](תמונה, עם התכשיט על הראש..בלי כל השאר)[/url] . מאחר והאקיבי הוא כלב נורא שונה משאר הכלבים הילדים האחרים בשבט צחקו עליו וגרמו לו להתבודד עוד יותר. אבל הבידוד הזה גרם לקאי להתקרב ולהתחבר עוד יותר להאקיבי וזה רק חיזק את הקשר ביניהם. קאי החליט שכשהו מסיים את האקדמיה הוא הולך להראות לכולם שהוא והאקיבי לא מוזרים והם שייכים לקונוהא יותר מכולם ולכן הוא רוצה להשקיע את כל כולו במשימות ובתרומה לשבט, אבל למרות זאת החבר היחידי שלו נותר האקיבי ובגלל זה הוא לא כל כך טוב ביחסים עם בני אדם אחרים.
שבט: שבט אינוזוקה.
יכולות של הדמות:
טאיג'וטסו- 16
נינג'וטסו- 9
גנג'וטסו- 0
התמחויות: קאי נורא חזק בסוגי הטאיג'וטסו של שיתוף פעולה עם השותך שלו אבל כשהוא צריך להילחם לבד הוא נורא חלש.
ציוד:
כסף:
גוטסואים:
הערות: אני מקווה שהפעם זה בסדר
[quote][i]Originally posted by Uchia Brothers[/i]@Nov 21 2009, 03:32 PM
[b] רומה
אתה בתוך המבנה.
אתה רואה את כל העשרה מוכנים להרוג אותך ברגע שתצא. אתה תקוע בפנים.
[/b][/quote]
אז מה אני יכול לעשות אין לישום סיכוי נגד 10 ??