-
[quote=אדון פריון;611310]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"אני ראשון" אומר המנהיג "צא סלקוץ' "[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/quote]
"מרצ'ומפ אקדח מים ובעזרת גילגול תעשה מתקפה כפולה שנקראת גילגול מים,תשתמש בגילגול גם כדי לחמוק מסלקוץ'!"אני אומר למרצופ ומחיייך.
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו בוקר בין 6-10 בבוקר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]היא אומרת שעכשיו בוקר תחזור בערב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*פתחת את ע''מ 15 קיבלת לפרס שיודע קרן קרח.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המהלך מצליח וסלקוץ' נדרם בגלל שהוא השתמש במנוחה.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?קיבלת לפרס![/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush][[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Guttman Yad-Brush]URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=yd1jmtnmiryh.png][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yd1jmtnmiryh.png[/IMG][/URL[/FONT][/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush]][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]adidas[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה שזה רק נינג'דה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מתעורר ואתה רואה שצ'יקוריטה אליך.[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;611474][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו בוקר בין 6-10 בבוקר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]היא אומרת שעכשיו בוקר תחזור בערב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני הולך לחפש פוקימונים חדשים לצוות
-
[QUOTE]adidas
אתה רואה שזה רק נינג'דה.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אתעלם ואמשיך בדרכי.
-
[quote=אדון פריון;611474][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו בוקר בין 6-10 בבוקר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*פתחת את ע''מ 15 קיבלת לפרס שיודע קרן קרח.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המהלך מצליח וסלקוץ' נדרם בגלל שהוא השתמש במנוחה.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?קיבלת לפרס![/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush][[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Guttman Yad-Brush]URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=yd1jmtnmiryh.png][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yd1jmtnmiryh.png[/IMG][/URL[/FONT][/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush]][/FONT][/SIZE]
[/quote]
"לפרס כדי שתחכה יחד עם שאר הפוקימונים שלי ומיסטי אם אתה לא רוצה לחכות אני יחזיר אותך לבנתיים לפוקדור."אני אומר ללפרס "מרצ'ומפ הוא נרדם ולכן תשתמש בגילגול כדי להתגלגל עליו ואז אקדח מים שהתעורר ומיד לאחר מכן תכה אותו בגב!"אני אומר למרצ'ומפ.
-
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]עכשיו יום בין 10-12 בבוקר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה קורפיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מרצ'ומפ תוקף אותו במכת קרטה שמנצחת את סלקוץ'.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?מרצ'ומפ למד מתקפת קרטה השגת את תג האיזון! [[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT='Guttman Yad-Brush']URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=i4hmd2onz0ty.gif][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/i4hmd2onz0ty.gif[/IMG][/URL[/FONT][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush']][/FONT][/SIZE]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מתעלם ממנו ואתה רואה דייג שרוצה קרב 1 על 1.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE]adidas
אתה מתעלם ממנו ואתה רואה דייג שרוצה קרב 1 על 1.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אסכים בשמחה להצעה.
"טורצ'יק,אני בוחר בך!"
-
[quote=אדון פריון;611494][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו יום בין 10-12 בבוקר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מרצ'ומפ תוקף אותו במכת קרטה שמנצחת את סלקוץ'.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?מרצ'ומפ למד מתקפת קרטה השגת את תג האיזון! [[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Guttman Yad-Brush]URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=i4hmd2onz0ty.gif][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/i4hmd2onz0ty.gif[/IMG][/URL[/FONT][/FONT][FONT=Guttman Yad-Brush]][/FONT][/SIZE]
[/quote]
"מרצ'ומפ למדת מתקפת קרטה וניצחת במכון כל הכבוד לך!"אני אומר למרצ'ומפ ויוצא החוצה בתקווה לראות את שאר הפוקימונים שלי ואת מיסטי.
-
[quote=אדון פריון;611494][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו יום בין 10-12 בבוקר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה קורפיש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני מוציא את צרמנדר ואני אומר לו להשתמש בטופר מתכת על קורפיש
-
[quote=אדון פריון;611334]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מפספס הנינג'דה נעלם ומפיל את ראלטס.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אחפש פוקימונים אחרים בשביל הצוות שלי
-
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]השעה היא 11:22.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]המתקפה מצליחה וקרופיש מחזיר לך בפטיש סרטן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*לא הבנת נינג'דה השתמש במתקפה והפיל את ראלטס.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מתעורר ואתה רואה שצ'יקוריטה אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מיסטי אומרת לך:"יופי אני רואה שניצחת" בזמן שהיא מלטפת את הלפרס החדש שלך.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה ראלטס.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה שטורצ'יק משתמש בלהביור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?טורצ'יק למד להביור![/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]adidas
אתה רואה שטורצ'יק משתמש בלהביור.
מה תעשה?טורצ'יק למד להביור![/QUOTE]
"כל הכבוד טורצ'יק!"
ואחכה שהדייג יוציא את הפוקימון שלו.
-
[quote=אדון פריון;611501]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*לא הבנת נינג'דה השתמש במתקפה והפיל את ראלטס.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"רלטס השתמש מהר בנגיחה ואחר כך שיגור" אומר לו
-
[quote=אדון פריון;611501][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]השעה היא 11:22.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המתקפה מצליחה וקרופיש מחזיר לך בפטיש סרטן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT][/COLOR]
quote]
אני אומר לצרמנדר להתחמק מיזה ואז להשתמש עוד פעם בטופר מתכת
-
[quote=אדון פריון;611501]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מיסטי אומרת לך:"יופי אני רואה שניצחת" בזמן שהיא מלטפת את הלפרס החדש שלך.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה ראלטס.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"כן חשבתי שהקרב יהיה יותר קשה אבל המרצ'ומפ שלי היה מעולה!נכון מרצ'ומפ?לפרס אני רואה שהכרת את מיסטי."אני אומר למיסטי,מרצ'ומפ ולפרס."פוקימון על-חושי סוג טוב אבל אני לא בטוח שכדי לקחת אותו,נראה לי שכדי לבדוק את הכח שלו,לפרס בוא תלחם בקרב הראשון שלך!"אני אומר לעצמי,לפוקימונים שלי ולמסטי ומוכן לבדוק את הכוח של ראלטס ולפרס.