[quote=yoyoav02;657961]נראה לי 7 יהיה מספיק וכיף[/quote]
חחח הגזמת בטח יהיה צוות אחד ואז בצלע השלישית יהיה 2 כמו באמרלד.
Printable View
[quote=yoyoav02;657961]נראה לי 7 יהיה מספיק וכיף[/quote]
חחח הגזמת בטח יהיה צוות אחד ואז בצלע השלישית יהיה 2 כמו באמרלד.
[QUOTE=yoyoav02;657961]נראה לי 7 יהיה מספיק וכיף[/QUOTE]
7 רציני השיא זה 2
נראה לי יהיו 2 צוותים השערות לשמות: אור ההרס וחושך הטיהור כאלה הפכים
DESTRUCTION LIGHT AND PURIFIC DARKNESS
יהיו להם בטח שמות פחות חשודים שהם חבורה רעה אבל תכלס יהיה להם שם דומה לזה
זה נושא אחר לכן מגיע לו פוסט משלו
אני משער שיהיה לאוזרינג התפתחות דוב קוטב כאשר מאמנים אותו במערת קרח או שימציעו כבר אבן קרח ובפעם הראשונה בתולדות המשחק שיחליפו דרכים להיתפתחות באיווי אבן קרח לסוג קרח ו אבן עשב לסוג עשב במקום במקומות האלה
טוב רוב ההתפתחויות תלויות בפוקמונים של אש
צץ לי רעיון ש 99% לא יממשו אותו כידוע יש אנשים שיש להם Ds אחד ואין להם חברים עם Ds עם פוקימון או יש להם 2 Ds בשביל החלפות (ויש את אלה שמשחקים במחשב כמוני)
אז מה עם החלפות פנימיות כאלה פשוט סתם להחליף עם עצמך
גם נכון :-)
תגידו לי-של מי הרעיון הזה 7 צוותים?זה ממש פש"ע(פיגור שכלי עמוק) זה אפילו לא יכול להתחלק טוב לשני המשחקים...
[quote=Master GoKu;658313]גם נכון :-)
תגידו לי-של מי הרעיון הזה 7 צוותים?זה ממש פש"ע(פיגור שכלי עמוק) זה אפילו לא יכול להתחלק טוב לשני המשחקים...[/quote]
פורסם במקור על ידי [B]yoyoav02[/B] [URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?p=657961#post657961"][IMG]http://pokemons.co.il/forum/images/bluefantasy/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]נראה לי 7 יהיה מספיק וכיף[/I]
[quote=Guille;656541]התכנו קבות זוגיים בקרבות בפוקמונים פראיים?
אם יש קרבות של 3 אז יש סיכוי גדול שזה יקרה
אני גם משער שהאימולטור ה Ds שלי לא יעמוד בגראפיקה[/quote]
יהיה קרב זוגות בפוקיומנים פראיים? מגניב
[QUOTE=Master GoKu;658313]גם נכון :-)
תגידו לי-של מי הרעיון הזה 7 צוותים?זה ממש פש"ע(פיגור שכלי עמוק) זה אפילו לא יכול להתחלק טוב לשני המשחקים...[/QUOTE]
למה זה יכול להיות נחמד כי ככה גם המשחק יתארך ויהיה יותר מה לעשות עד שיצא משחק חדש
וצודק זה לא מתחלק טוב אז אני מקווה 6 או 8
זה בטח יהיה מגניב אם יהיה אפשר לעשות מתקפה משולבת בקרב זוגות או אפילו בקרב רגיל.
וגם אם יהיה מצבים כגון הפוקימון רטוב שאם עושים עליו מתקפת חשמל יש פיצוץ שפוגע בכל הזירה וכו'
או שיעשו שבכל אזור קרח כשאיווי עולה רמה אז הוא מתפתח לגליסיאון וביערות לליפאון.
וגם שטדיורסה מתפתח באזור רגיל לאורסרינג(כרגיל) ובאזור קרח לדוב קוטב כזה.
ואולי מתקפה חדשה שממש משכפלת את המשתמש רק לקרב כמובן אבל זה יכול להיות מגניב.
[QUOTE=ealay;658784]זה בטח יהיה מגניב אם יהיה אפשר לעשות מתקפה משולבת בקרב זוגות או אפילו בקרב רגיל.
וגם אם יהיה מצבים כגון הפוקימון רטוב שאם עושים עליו מתקפת חשמל יש פיצוץ שפוגע בכל הזירה וכו'
או שיעשו שבכל אזור קרח כשאיווי עולה רמה אז הוא מתפתח לגליסיאון וביערות לליפאון.
וגם שטדיורסה מתפתח באזור רגיל לאורסרינג(כרגיל) ובאזור קרח לדוב קוטב כזה.
ואולי מתקפה חדשה שממש משכפלת את המשתמש רק לקרב כמובן אבל זה יכול להיות מגניב.[/QUOTE]
יכול להיות מגניב בעיקר הרעיון של השיכפול ויש לי תוספת לרעיון הזה אתה מקבל את החזק
לדוגמא:
יש לך טסוטג'ה במגרש ואתה משכפל אותו ואז השיכפול עולה רמה והרגיל לא אז אתה מקבל את הרגיל עם הסטטים החדשים של המשוכפל אבל בלי הרמה החדשה וככה הוא מתחזק יותר כי הוא עולה לדוגמא לרמה 7 עם סטטים של רמה 8
יכול להיות קטלני
חחח צודק אבל לדעתי הרעיון הכי טוב שכתבתי היה עם השילוב מתקפות...
אולי כל הצוותים עד עכשיו יהיו במחוז הזה?
[QUOTE=kodak;660207]אולי כל הצוותים עד עכשיו יהיו במחוז הזה?[/QUOTE]
לא נראה לי יהיה אחד חדש עם מטרות מטורפות מישלו כול הצוותים זה יותר מידי
צודק :-)
לא נראה לי שזה אפשרי שכל הצוותים יהיו באותו המחוז,זה יותר מדי מעמיס...
הרעיון של השיכפול ממש ממש נחמד!
הייתי גם רוצה שיהיה אפשר לעשות התפתחות רק של שילוב עם שני פוקימונים,כמו בדיג'ימון-צריך שהם יהיו ברמה מסויימת ואז יהיה מין מכשיר כזה שיכול לשלב אותם,זה יהיה גדול!
צודק זה יהיה קטלני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכון...
נראה לי הם ישימו מין משהו על הפוקימון הראשון שאתה רוצה לשלב ואז אתה שם על האחרון ולוחץ Use ואז יש את הרקע של התפתחות ו-"pokemon1 And Pokemon2 Doublevolving!"