-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;642897][COLOR=Gray][U][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה מנסה להיתחמק אך הכדורים מהירים מידי וחמישה מהכדורים פוגעים בך.
3 ביד שמאל ו2 ברגל ימין...
אתה מנסה לירות על השדים ומצליח ליפגוע באחד מהם ולאדות אותו.. השד שנותר מרחף לכיוון שלך במהירות ובאותו הזמן שאקדח שלוהופך ללהב ענקית שהמטרה היחידה שלה היא לחתוך אותך..
[/spoiler]
[[/QUOTE]
אקח את האקדח ביד ימין ואנסה לירות בו שוב[/SPOILER]
-
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה מעביר את הדקח ליד ימין ומנסה לירות בשד.. אך הוא מהיר מידי..
הוא מגיע אלייך ומרים את להבו ומנחיט אותה עלייך ... אתה עוצם את עינייך ועובר שנייה עוברת דקה וכלום לא קורה..עינייך עדיין עצומות אתה צפחד לפתוח אותן..[/SPOILER]
[COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR][COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
"עכשיו אתם נכנסים לתא בחזרה ומעמידים פנים שאתם יושנים אני ישנה צורה לשומר" הוא אומר ומשנה את צורתו לצורת השומר שמת...
[/SPOILER]
[COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתם עפים במשך 12 שעות ולבסוף מגיעים לגרמנייה שם אתם עפים עוד 20 דקות ומדיעים למן מבנה גדול .. אתם נכנסים למבנה ואתה רואה את אחותך יושבת בפינה ואוכלת כריך..
~~~~~~
תכין דמות לאחותך ואני ישפר אותה...
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;643030][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה מעביר את הדקח ליד ימין ומנסה לירות בשד.. אך הוא מהיר מידי..
הוא מגיע אלייך ומרים את להבו ומנחיט אותה עלייך ... אתה עוצם את עינייך ועובר שנייה עוברת דקה וכלום לא קורה..עינייך עדיין עצומות אתה צפחד לפתוח אותן..[/SPOILER]
[COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR][COLOR=Gray][U][B]
[/QUOTE]
אני מנסה לפתוח אותם בכול הכוח[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;643030][COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתם עפים במשך 12 שעות ולבסוף מגיעים לגרמנייה שם אתם עפים עוד 20 דקות ומדיעים למן מבנה גדול .. אתם נכנסים למבנה ואתה רואה את אחותך יושבת בפינה ואוכלת כריך..
~~~~~~
תכין דמות לאחותך ואני ישפר אותה...
[/spoiler][/quote]
*אני ישלח לך את התמונה בה"פ*
"מימי אתה בסדר לאן נעלמת?"אני שואל אותו[/SPOILER]
-
אתה פותח את עינייך ומגלה את אנג'לינה מתקרבת אלייך ..
[/SPOILER]
[COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-ספויללר אל תשכחD:
[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
"כן אני בסדר אבבבב ..לל איך הגעתת ללפהה ולמה אתתתתה נראההה כככה" היא אמרת בחשש..
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;643057][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה פותח את עינייך ומגלה את אנג'לינה מתקרבת אלייך ..
[/SPOILER]
[/QUOTE]
אני אומר,"הצלת אותי... פעם שנייה. תודה." ומכניס את האקדח בחזרה ואז אני שם את ידי הימינית על ידי השמאלית כדי לנסות לעצור את הדימום ומסתכל על הילד ואומר,"ילד,אתה בסדר?"[/SPOILER]
-
[spoiler][quote=The King Of The Werewolf;643063][spoiler]
אני אומר,"הצלת אותי... פעם שנייה. תודה." ומכניס את האקדח בחזרה ואז אני שם את ידי הימינית על ידי השמאלית כדי לנסות לעצור את הדימום ומסתכל על הילד ואומר,"ילד,אתה בסדר?"[/spoiler][/quote]
אתה מסתכל ורואה שהילד לא שם.. אנג'לינה מתקרבת אלייך ומתייישבת ליידך .
היא מתסלכת עלייך ואז אומרת:"הילד מת"... ואז היא מוסיפה הילד הזה הוא:"בן דוד שלי".. ומתחילה לבכות...
[/spoiler]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;643057][COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-ספויללר אל תשכחD:
[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"כן אני בסדר אבבבב ..לל איך הגעתת ללפהה ולמה אתתתתה נראההה כככה" היא אמרת בחשש..
[/spoiler][/quote]
*אני משתדל אני לא ממש רגיל לכתוב בספוילרים*
"הפכתי לשד בשביל לראות אותך, לא תאמיני כמה הדאגת אותי שמצאתי את כולם מתים אבל את נעלם מבלי סימן, חשבתי שמשהו גרוע יותתר קרה לך."אני אומר לה[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;643071][spoiler]
אתה מסתכל ורואה שהילד לא שם.. אנג'לינה מתקרבת אלייך ומתייישבת ליידך .
היא מתסלכת עלייך ואז אומרת:"הילד מת"... ואז היא מוסיפה הילד הזה הוא:"בן דוד שלי".. ומתחילה לבכות...
[/spoiler][/QUOTE]
אנסה לחבק אותה ואומר,"אני מצטער... אבל אני חייב לשאול אותך משהו. מה קרה לי? ברגע ששמתי את התיליון ההוא שניתי צורה."[/SPOILER]
-
אתה מחבק אותה והיא אומרת לך בקול בוכה:"הצלתי לך את החיים בכל שהפכתי אותך למלאך" ומנשקת אותך..
[/SPOILER]
תתרגל את זה הרבה ובסוף זה יבוא לך אוטומתית...
~~~~~~~~
"יופי ועכשיו אנחנו שנינו שדים" היא אומרת ..
[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;643081][COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
תתרגל את זה הרבה ובסוף זה יבוא לך אוטומתית...
~~~~~~~~
"יופי ועכשיו אנחנו שנינו שדים" היא אומרת ..
[/spoiler][/quote]
"תחשבי על הצד החיובי לפחות אנחנו לא מתים."אני אומר לה[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;643081][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה מחבק אותה והיא אומרת לך בקול בוכה:"הצלתי לך את החיים בכל שהפכתי אותך למלאך" ומנשקת אותך..
[/SPOILER]
[/QUOTE]
אני זורם ואז נכנס להלם ואומר,"מלאך? אני מלאך? אז גם את מלאכית?"[/SPOILER]
-
"כן מה חשבת?" היא אומרת לך וממשיכה לחבק אותך...*עוגת דובדבן XDDD*
[/SPOILER]
"אני מדיפה למות מאשר ליהיות שדה" היא אומרת לך בלחש..
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;643123][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
"כן מה חשבת?" היא אומרת לך וממשיכה לחבק אותך...*עוגת דובדבן XDDD*
[/SPOILER]
[/QUOTE]
*ממש XD*
אני מגרד את ראשי ואומר "ג'ולי,אני צריך שתלמדי אותי על כוחות המלאכים..."[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;643130][spoiler]
*ממש XD*
אני מגרד את ראשי ואומר "ג'ולי,אני צריך שתלמדי אותי על כוחות המלאכים..."[/spoiler][/quote]
"בשביל זה אני אצטרך לקחת אותך למסדר מלאכי האור שם לימדו אותי כל מה שאני יודעת" היא אומרת ומחכה ליראות אם תסכים לבוא איתה..[/SPOILER]