-
[QUOTE=adidas;621464]
[COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]נראה שהכפתור נעלם,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B][I]חדשות ועדכונים:[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
' טוב אני לא רואה את הכפתור . . . ' אני אכנס לקיוסק , אקנה קולה שיראו שלא נעלמתי סתם ואחזור הביתה לנוח.
-
[quote=adidas;621464][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"החפץ הזה נקרא דיג'יכלי ורק ילדים מיוחדים מקבלים אותו".[/B][/COLOR]
[B][COLOR=slategray]"מה שמיוחד בך הוא שהגורל בך"הוא מסיים להגיד,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"הייתי רוצה לדעת יותר על יוקומן אבל אני מעדיף ללמוד את זה לבד! תודה,ויקימון יש כאן בטח משימה קשה כדי שתתמני יותר אז נתראה עוד שבוע,ביי!"אני אומר ומחליט ללכת 'אני יודע שיש כאן משימה קשה ומסוכנת אבל אני יסתדר לפי הגורל.'אני חושב לעצמי ומתקדם לכיוון המעלית כדי לחזור הביתה.
-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]"תנסה להתנהג ולהנות כילד רגיל כמה שיותר","כי כאשר יגמרו הלימודים אתה תגיע לעולם שונה לגמריי" הוא אומר במסתוריות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]קורומון לא מגיב ואתה רואה אותו נכנס לבניין.
אחר כך אתה רואה איש מסתורי יוצא מהבניין שקורומון בידיו,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]עכשיו כבר בוקר וואתה בדרכך לבית הספר.
בעודך הולך בפארק אתה שם לב לדיג'ימון מפוחד[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/njdynly2wtif.gif [/IMG][/URL],מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]אתה שומע את יוקומון אומרת לך להתראות בצורה חלשה.
אחר כך אתה יוצא מהמחבוא דרך המחסן ואתה רואה את הילדה שאתה מחבב,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]הוא לא אומר כלום אך נותן לך מפתחות ומצביע אל הדלת הנעולה שבחנות.
אתה נכנס לשם ופתאום בלי הכנה מוקדמת את מרגיש את עצמך נופל למטה.
אתה מגיע למקום חשוך ומחניק ואתה רואה איש זקן שמחייך אליך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אבל אני חבר שלך!"הוא אומר לך בפנים עצובות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה נכנס לחנות וקונה בקבוק של קולה ב5$.
אתה יוצא מהחנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]*ירד לך 5$ מכספך
*מכייון פתחת את עמוד 15 אתה מקבל ביצה,אבל בגלל שיש לכם אפשרות לשלוש דיג'ימונים ושניים מתוכם ללכוד במסע לפי בחירתכם אתה יכול לוותר על הפרס,בבקשה תשלח לי הודעה בפרטיט תודיע לי מה תרצה לעשות[/B][/COLOR]
[B] [COLOR="DarkOrchid"]רן [/COLOR][/B]
[B][COLOR="darkorchid"]העוזרים מכוונים אותך ליציאה.
כאשר אתה ממשיך בדרך היציאה את מוצא את עצמך בחנות,מה תעשה?[/COLOR][/B]
]
-
[quote=adidas;621541][COLOR=deepskyblue][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR=deepskyblue][B]"אבל אני חבר שלך!"הוא אומר לך בפנים עצובות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
][/quote]
"גם אני חבר שלך" אני אומר לו "יש דרך שתוכל שלא יראו אותך?"
-
][/QUOTE]
רציני שאני כבר בפעם השנייה לא מבין מה לעשות כל עידכון.. מה יש לי לעשות אחרי חודש של אימונים של פורומון?
-
[quote=adidas;621541][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]אתה שומע את יוקומון אומרת לך להתראות בצורה חלשה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=slategray]אחר כך אתה יוצא מהמחבוא דרך המחסן ואתה רואה את הילדה שאתה מחבב,מה תעשה?[/COLOR][/B]][/quote]
'אני צריך לעשות משהו הגיע הזמן הרגע שלי. אבל מה להגיד? להציע משהו נחד שאתה יכול להראות ה מהכישורים שלך!לימודים?לא מתאים לרגע הזה!לנגן לה משהו יפה?אוקי זה אמור להיות התחלה טובה!'אני חושב לעצמי ומחליט להראות את כישרון הניגון בחליל."מה דעתך על שיעזור לך לנגן בחליל בחינם?אני טוב בזה בבוקר ניגני,את שמעת אותי לא? אני בטוח שתנהני."אני שואל אותה בתקווה שלפחות בהתחלה הצלחתי.
-
[quote=adidas;621541][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]עכשיו כבר בוקר וואתה בדרכך לבית הספר.
בעודך הולך בפארק אתה שם לב לדיג'ימון מפוחד[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/njdynly2wtif.gif[/IMG][/URL],מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"תגיד מה קרה אתה בסדר?"אני שואל אותו?
-
[quote=adidas;621541]
[COLOR=darkorange][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]קורומון לא מגיב ואתה רואה אותו נכנס לבניין.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]אחר כך אתה רואה איש מסתורי יוצא מהבניין שקורומון בידיו,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B]
][/quote]
"מה קורה פה?" אני שואל
"היי אתה! תציג את עצמך! מי אתה ואיך קוראים לך ומה אתה רוצה מקורומון?! " אני שואל בחשדנות
-
[quote=adidas;621541][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"תנסה להתנהג ולהנות כילד רגיל כמה שיותר","כי כאשר יגמרו הלימודים אתה תגיע לעולם שונה לגמריי" הוא אומר במסתוריות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
][/quote]
"בסדר..." אני משיב לו, יוצא מן ה'ביוב' וחוזר הביתה.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]אתה מגיע הביתה ואתה רואה שאביך חזר מבית החולים ונראה כי הוא בסדר גמור.
"איפה היית בנג'מין?"הוא שואל אותך בטיפה קושי,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"אני צריך לקחת את קורומון ואפילו אותך לזמן מה" הוא אומר בקול נמוך(הכוונה בצלילים לא ברמת קול),מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"הם באים",הוא אומר בפחד ומסתתר בתוך שיח שבפארק,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"היי סמיט,מה אתה עושה בבית הספר?" היא שואלת.
"אני לא יכולה לשמוע אותך מצטערת כבר ערב ואני צריכה להגיע הביתה",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]*אתה יכול להמציא לה שם בתוך מה שאתה כותב[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]הוא לא אומר כלום אך נותן לך מפתחות ומצביע אל הדלת הנעולה שבחנות.
[COLOR="deepskyblue"][B]"אני יכול להסתתר בתוך הדבר הזה שעל הגב שלך" אומר וקופץ לך לתוך התיק,מה תעשה?[/B][/COLOR]
*מכייון פתחת את עמוד 15 אתה מקבל ביצה,אבל בגלל שיש לכם אפשרות לשלוש דיג'ימונים ושניים מתוכם ללכוד במסע לפי בחירתכם אתה יכול לוותר על הפרס,בבקשה תשלח לי הודעה בפרטיט תודיע לי מה תרצה לעשות[/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;621580][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הם באים",הוא אומר בפחד ומסתתר בתוך שיח שבפארק,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
אני מתיישב ליד השיח שהוא נכנס לתוך עם הגב שלי לכיונו ושואל אותו"מי זה הם?"
-
[quote=adidas;621580][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"היי סמיט,מה אתה עושה בבית הספר?" היא שואלת.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=slategray]"אני לא יכולה לשמוע אותך מצטערת כבר ערב ואני צריכה להגיע הביתה",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=slategray][B]*אתה יכול להמציא לה שם בתוך מה שאתה כותב[/B][/COLOR]
[/quote]
"אני בשיעור פרטי יחסית מסגנון שונה!מה את עושה כאן אם את צריכה ללכת הביתה והגעת לא מזמן?"אני אומר את האמת אך בלי שהגלה דבר סודי.'משהו כאן נשמע ססודי היא לא הייתה כאן בדרך שהגעתי גם שהיא הייתה אמורה להיות כאן!זה מעלה לי חשד וכנראה גם לה!אולי המחשבה הקודמת עלתה על זה,אולי היא הגיעה בגלל אותה סיבה!'אני חושב לעצמי ומחליט שבאמת יש כאן חשד.
-
[quote=adidas;621580][COLOR=deepskyblue][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR=deepskyblue][B]"אני יכול להסתתר בתוך הדבר הזה שעל הגב שלך" אומר וקופץ לך לתוך התיק,מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"בסדר אבל לא לאכול את הספרים" אני אומר ומקווה שהוא הקשיב
-
[COLOR="DarkGreen"][B]אתה מגיע הביתה ואתה רואה שאביך חזר מבית החולים ונראה כי הוא בסדר גמור.
"איפה היית בנג'מין?"הוא שואל אותך בטיפה קושי,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"אני צריך לקחת את קורומון ואפילו אותך לזמן מה" הוא אומר בקול נמוך(הכוונה בצלילים לא ברמת קול),מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"אני לא יודע אבל הם רוצים לקחת אותי" הוא אומר בפחד".
לפניך עוברים האנשים עם החליפות מאתמול ושואלים:"ראית דיג'ימון קטן וירוק בסביבה?",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"אני רק עברתי והבית ספר היה פתוח אז בדקתי,"אבל אם כבר למה לך ללמוד בערב,בבית הספר ועוד במחסן?"היא שואלת בחשד,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]אתם מגיעים לבית הספר ואתה שם לב שאתה באיחור של שעה כמעט.
אתה נכנס לכיתה בתקווה שהמורה לא תשים לבףוהיא באמת לא שמה לב אך ילד אחד מהכיתה שלך צועק:"המורה אייס איחר!.
המורה מסתובבת ואומרת לך לצאת מהכיתה ולחכות בחדר מורים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;621593][COLOR=deepskyblue][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR=deepskyblue][B]אתם מגיעים לבית הספר ואתה שם לב שאתה באיחור של שעה כמעט.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה נכנס לכיתה בתקווה שהמורה לא תשים לבףוהיא באמת לא שמה לב אך ילד אחד מהכיתה שלך צועק:"המורה אייס איחר!.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]המורה מסתובבת ואומרת לך לצאת מהכיתה ולחכות בחדר מורים,מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"ילד מעצבן" אני ממלמל ויוצא מהכיתה, במקום לצאת לחדר מורים אני פונה לחצר ובועט באבנים