-
[quote=roi857;629111][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Purple]
[COLOR=Red]קווין:
וויבייל נחושה להוכיח את עצמה, ירתה קרח קרח וקפצה למסלול שלה כשהיא מכניסה את ידה לשם, היד של וויבייל הוקפאה והיה הייתה בדרך לטורטרה, טרטוויג ירה כדור אנרגיה לעבר טורטרה, לפתע טורטרה ירה כדור אנרגיה ענקי שהכניס את ויבייל לתוכו ובלע את הכדור של טרטוויג כאילו שלא היה, וויבייל וטרטוויג חוסלו
[U][COLOR=black][SIZE=4]הודעה:
[/SIZE][/COLOR][/U][COLOR=black][SIZE=4][SIZE=2]זה שפותח את עמוד 15 מקבל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/172.png[/IMG]
[/SIZE][/SIZE][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"חיזרו שניכם, אתם צריכים להתבייש.. קדימה חוזרים למרכז הפוקימונים, לאחר שתנוחו אנחנו נתאמן אפילו יותר קשה! אנחנו לא יכולים לנצח במכונים כשאתם כאלה חלשים "
-
[CENTER][COLOR=Red]
קווין:
טורטרה ירה עליך קרן על!
[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629140][CENTER][COLOR=Red]קווין:
טורטרה ירה עליך קרן על!
[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"מה הבעיה שלך טורטרה?! זה לא עיניינך איך אני מאמן את הפוקימונים שלי! שתדע לך שברגע שאני אהיה מספיק חזק אני חוזר לפה ולוכד אותך! ואז אתה תעבור בידיוק את מה שטרטוויג עובר! אז תתכונן!"
-
[CENTER][COLOR=blue][COLOR=purple][B]נייט:[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=blue]
[COLOR=blue][B]סודוודו השתמש במהלך השלכת סלעים, סלעים עפו מהאדמה לעבר קקניאה וטריקו[/B][/COLOR]
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue]
[/COLOR][COLOR=black]אני אומר בלחץ "תתחמקו מהר טריקו זנב ברזל וקקניאה זרוע מחט"[/COLOR]
-
[CENTER][COLOR=Purple]נייט:
קקניאה וטריקו נפגעו, קקניאה נפל אבל טריקו מלא הגאווה רץ לעבר סודוודו והשתמש בזנב ברזל, סודוודו עף מאט אחורה
[COLOR=Red]קווין:
טורטרה לא נראה מפוחד בכלל, אתה ניסית לקום אבל התעלפת באותו רגע
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629155][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]קקניאה וטריקו נפגעו, קקניאה נפל אבל טריקו מלא הגאווה רץ לעבר סודוודו והשתמש בזנב ברזל, סודוודו עף מאט אחורה[/COLOR][/CENTER]
אני אומר למגבי "טוב אם אתה לא מפחד אגרוף אש!"
-
[quote=roi857;629155][CENTER][COLOR=Purple]נייט:
קקניאה וטריקו נפגעו, קקניאה נפל אבל טריקו מלא הגאווה רץ לעבר סודוודו והשתמש בזנב ברזל, סודוודו עף מאט אחורה
[COLOR=Red]קווין:
טורטרה לא נראה מפוחד בכלל, אתה ניסית לקום אבל התעלפת באותו רגע
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"טרטויוג צא"
"החבר שלך התקיף אותי רק כי הוא לא אוהב את הדרך בה אני מאמן אותך, תסביר לו שגם אתה רוצה להתחזק ולהיות בידיוק כמוהו ובישביל זה צריך לעבוד קשה!"
-
[QUOTE=roi857;629033][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר יוצאים ורואים שכבר בוקר
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" בוא צ'ימצ'אר למכרה אולי נמצא עוד אבן התפתחות " אני וצ'ימצ'אר הולכים למכרה
-
מאגבי עזר בביטחון, קפץ לעבר סודוודו, אגרוף האש היה מוכן, מתקפת האש לא תשפיע כל כך על פוקימונים אדמה אבל האגרוף כן, סודוודו קפץ לעבר מאגבי והשתמש באגרוף עץ, סודוודו פגע ראשון ושדה הראייה של מאגבי טושטש והיא לא ראתה כלום
[COLOR=Red]קווין:
טרטוויג רץ לטורטרה בבכי, נראה היה שהוא מאוד נעלב ממה שאמרת, טורטרה השתמש בשוטי גפן כדי לקחת את הפוקדור של טרטוויג ושבר אותו
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר שמח מאוד ללכת לשם, נראה שהוא ממש נהנה שם, אתם יוצאים מהמרכז פוקימונים ולפתע אתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr128.png[/IMG] והוא אומר לך: "ראיתי אותך אתמול במכרה נלחם נגד הג'יאודוד והארון, בוא נערוך קרב עכשיו!"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629180][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]מאגבי עזר בביטחון, קפץ לעבר סודוודו, אגרוף האש היה מוכן, מתקפת האש לא תשפיע כל כך על פוקימונים אדמה אבל האגרוף כן, סודוודו קפץ לעבר מאגבי והשתמש באגרוף עץ, סודוודו פגע ראשון ושדה הראייה של מאגבי טושטש והיא לא ראתה כלום[/COLOR][/CENTER]
אני אומר למגבי קקניאה וטריקו בגאווה"צאו תתקפו הכי חזק שלכם!"
-
[QUOTE=roi857;629180][CENTER
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר שמח מאוד ללכת לשם, נראה שהוא ממש נהנה שם, אתם יוצאים מהמרכז פוקימונים ולפתע אתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr128.png[/IMG] והוא אומר לך: "ראיתי אותך אתמול במכרה נלחם נגד הג'יאודוד והארון, בוא נערוך קרב עכשיו!"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לאיש "אני אשמח לקרב פוקימונים" אני אומר לצ'ימצ'אר" תשתמש בחפירה"
-
טריקו יוצא עם זנב ברזל וקקניאה עם זרוע מחט, סודוודו השתמש בבעיטה נמוכה, בקפיצה הוא פגע בזנב של טריקו והפיל אותו, ואז השתמש באגרוף עץ בבטנו של קקניאה, קקניאה ומאגבי מבולבלים לגמרי ולא יכולים לראות לשעות שלמות, ורק טריקו נשאר פצוע,
[COLOR=Sienna]ליאור:
היריב שלך קרא: "צא גולם!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani076.gif[/IMG] מלא ביטחון וכוח, אחרי ששלח את גולם שאל: "צ'ימצ'אר הוא הפוקימון היחיד שלך?"
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
האחות ג'וי מעירה אותך ואומרת: "בוקר" עם חיוך
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629199][CENTER][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]טריקו יוצא עם זנב ברזל וקקניאה עם זרוע מחט, סודוודו השתמש בבעיטה נמוכה, בקפיצה הוא פגע בזנב של טריקו והפיל אותו, ואז השתמש באגרוף עץ בבטנו של קקניאה, קקניאה ומאגבי מבולבלים לגמרי ולא יכולים לראות לשעות שלמות, ורק טריקו נשאר פצוע,[/COLOR][/CENTER]
אני מחזיר אותם לפוכדור ורץ אל עבר המרכז
-
[quote=roi857;629180]
[CENTER][COLOR=Purple]
[COLOR=Red]קווין:
טרטוויג רץ לטורטרה בבכי, נראה היה שהוא מאוד נעלב ממה שאמרת, טורטרה השתמש בשוטי גפן כדי לקחת את הפוקדור של טרטוויג ושבר אותו
[COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"אין לי צורך בפוקימונים מפונקים" אני אומר ועוזב את המקום
-
[QUOTE=roi857;629199]
[COLOR=Sienna]ליאור:
היריב שלך קרא: "צא גולם!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emesprani/emesprani076.gif[/IMG] מלא ביטחון וכוח, אחרי ששלח את גולם שאל: "צ'ימצ'אר הוא הפוקימון היחיד שלך?"
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר למאמן " כן למה אתה שואל?"