-
[QUOTE][QUOTE][/QUOTE]
בובי - למה אתה לא מצוטט את מה שאני אומר? פעם הבאה תצטט, אם אתה לא תצטט אני לא עונה לך. וחוץ מזה, ביקשת פוקימון רעל, נתתי לך הרגע פוקימון רעל, ונטשת אותו? חבל.
----
אתה ממשיך לטייל עם באלבזור ופוגש סקורופי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/451.png[/IMG].
[QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
"אוקיי בלבאזור הנה פוקימון חזק תשתמש בגפן מצליפה כדי לתפוס אותו וישר עלי טער בכל הכווח"
-
[quote=שניצל מרושע;640284]קודי -
אתה מתקרב אל מאנצ'לקס, הוא מסתכל לכיוון שלך ורואה את טריקו לידך. הוא חושב שבאת לתקוף אותו!
מאנ'צלקס תוקף מיד את טריקו באגרוף ממוקד, ואז בהטחת גוף ומנסה לברוח משם!
[/quote]
"ככה אתה מתנהג למישהו שרוצה לעור לך?"אני שואל אותו, "טרייקו תחמוק ואז תשתמש בעלה תער, בשביל לכלוא אותו במעגל של עלי תער."אני אומר לטרייקו.
-
[quote=שניצל מרושע;640284]
עומר -
מזתומרת מרתון?
----
פוליוואג מקשיב לך ומנסה לבצע בדיוק מה שאמרת. הוא מנתר לאוויר בעזרת מכת זנב לריצפה, ממש כמו קפיץ, באוויר משתמש בזנב ברזל ומתחיל להסתחרר במקום במהירות. הוא נוחת ככה על סיידאק ופוצע אותו בגב ומפיל אותו. פוליוואג נוחת על הרגליים ויורה קרן בועות מחוזקת אל סיידאק אך סיידאק יורה קרן בועות נגדית ושתי המתקפות מתנגשות, אף צד לא נפגע. בשנייה האחרונה, פוליוואג קופץ ונוחת עם זנב ברזל רצחני על מקורו של סיידאק, סיידאק פצוע! פוליוואג מנסה לגמור את זה עם אקדח מים אך סיידאק מרדים אותו בעזרת היפנוזה. פוליוואג ישן!
[/quote]
תגובות וכאלה XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"פוליוואג היתעורר!" אצרח ואנסה ליצור כמה שיותר רעש בשביל שיתעורר
-
[quote=שניצל מרושע;640284]מליפאן - במשחק שלי יש.
----
צ'ארמנדר משתמש בגלגל להבה אבל נשאר במקום ויוצר מעין מגן אש מסביבו, ליינון לא מספיק לעצור ופוגע במהירות אדירה בגלגל הלהבה של צ'ארמנדר, נפגע בעצמו אך גם פוגע בצ'ארמנדר. ליינון יורה זריזות אך צ'ארמנדר מתחמק מזה ויורה להביור. ליינון מתחמק מהלהביור בקלות, ובשלב מסויים צ'ארמנדר מתחיל לסובב את הלהביור עד שניראה כאילו הוא פולט מערבולת אש מהפה, מתקפה זו דווקא פוגעת בליינון. **צ'ארמנדר למד סחרור אש**
[/quote]
"כל הכבוד צ'ארמנדר, כעת תקוף אותו בשריטות! נסה להשאיר אותו בטווח הראייה שלך!" אומר לצ'ארמנדר.
-
[QUOTE=שניצל מרושע;640218]
בוויזל -
"2 על 2!? מה אתה פחדן!?" מוריסון צועק עלייך. "אני מדבר איתך על קרב, 3 על 3!" הוא אומר ומחזיר את בלדום שלו לפוכדור. "קדימה גרווליט, תראה להם מה אתה שווה!" הוא אומר וגרווליט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/58.png[/IMG] עצבני יוצא מהפוכדור שלו. גרווליט מתחיל את הקרב עם להביור.
[/QUOTE]
" גלייגר מהר תשתמש בזנב שלך כדי לקפוץ גבוהה ואז גיליוטינה, ומיד אחר כך תשתמש בחיתוך ואז בכנף ברזל!"
-
[quote=שניצל מרושע;640218]מונסטר -
אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור וזורק עוד אחד על קארניביין.
הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדויק שנוגע בקארניביין ושואב אותו לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר, נופל על הקרקע ומתאזן. עכשיו הוא מתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
נלכד! ברכותיי, לכדת קארניביין! פרטיו הוספו לכרטיס המשתמש שלך בעמוד הראשון.
[/quote]
אני אומר" יש לכדתי את הפוקימון ה4 שלי" ואני ממשיך בדרכי
-
מונסטר -
אתה ממשיך ללכת בעיר איטוליף, לכיוון היציאה,
ובדרך פוגש מקוהיטה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/296.png[/IMG].
בוויזל -
גלייגר קופץ בעזרת זנבו ומתחמק מלהביור העוצמתי של גרווליט,
ונוחת ישר בפניו של גרווליט עם מתקפת גליוטינה, ולאחר מכן חיתוך לבטנו של גרווליט,
גרווליט מרחיק את גלייגר עם פיצוץ אש, המתקפה משפיעה על גלייגר,
אבל הוא חוזר במהרה וחובט בגרווליט עם כנף פלדה. גרווליט טוען חימום יתר...
מליפאן -
צ'ארמנדר מצא דרך חדשה למנוע מליינון להתרחק ממנו -
הוא התיישב על גבו של ליינון והחל לשרוט אותו בראשו ובגבו,
ליינון מנסה להעיף אותו עם מתקפה מהירה, זריזות, ואפילו צוות כפול,
אבל צ'ארמנדר פשוט לא עוזב! "אוקיי ליינון, עוברים לתכנית ב'! עכשיו לא מגנים, עכשיו נלחמים!" סלבדור אומר.
ליינון קופץ אחורה ומועך את צ'ארמנדר לאדמה, לאחר מכן הוא קם ויורה פיצוץ ממוקד ישר אל צ'ארמנדר, ואז פוגע בו עם עוד מתקפה מהירה. צ'ארמנדר לא במצב טוב!
עומר -
אתה צורח לפוליוואג, צרחות כאילו רוצחים אותך, בחיים שלך לא צעקת ככה... אבל זה פשוט לא מזיז לו! הוא ישן שינה עמוקה, ההיפנוזה של סיידאק עובדת טוב.
"קדימה סיידאק, גמור את זה עם כוח על!" קייטי אומרת, וסיידאק מרים את פוליוואג וזורק אותו למרחק עצום, עד שהוא מתרסק בחוזקה על האדמה. פוליוואג עוד לא גמור, נשאר לו עוד כוח, והוא מתעורר! הוא יורה אקדח מים, אבל בצורה מוזרה - המים מסתחררים במקומם, פוגעים בסיידאק ומגלגלים אותו על הריצפה. פוליוואג למד משאבת הידרו!
בובי -
בלבאזור אוחז את סקורופי בחוזקה בעזרת גפן מצליפה, ויורה עליו בו זמנית עלה תער, סקורופי לא יכול לברוח! סורופי מתחיל להשתגע ולנשוך את הגפן, ולבסוף הוא יורה עוקץ רעל ישר אל בלבאזור. בלבאזור מורעל!
קודי -
טריקו יורה כמות מכובדת של עלה תער שטסים מסביב למאנצ'לקס ולא מאפשרים לו לברוח, ככה שאם הוא זז הוא נדקר. טריקו מתקרב ומנסה לחבוט במאנצ'לקס בעזרת זנבו, אך מאנצ'לקס תופס את זנבו של טריקו וזורק אותו על עץ, ובכך משתחרר מכלא העלים.
זאק -
קרנידוס לא נכנע אף פעם, הוא משיב לך בחיובות ומסמן שהוא לא מתייאש. להפך, הוא רק מתעצבן יותר. הוא רץ ונוגח בפינסיר בדיוק באמצע הפנים עם ראש ברזל, מקפיץ אותו למעלה, וכאשר פינסיר נוחת, קרנידוס מדביק אותו לאדמה ויותר מכתש קטן בעזרת ראשיית זן עוצמתית במיוחד. פינסיר מנסה לקום אך קרנידוס שורט אותו בעיניים וגומר את הקרב. פינסיר מחוסל!
-
[CENTER][quote=שניצל מרושע;640423]
זאק -
קרנידוס לא נכנע אף פעם, הוא משיב לך בחיובות ומסמן שהוא לא מתייאש. להפך, הוא רק מתעצבן יותר. הוא רץ ונוגח בפינסיר בדיוק באמצע הפנים עם ראש ברזל, מקפיץ אותו למעלה, וכאשר פינסיר נוחת, קרנידוס מדביק אותו לאדמה ויותר מכתש קטן בעזרת ראשיית זן עוצמתית במיוחד. פינסיר מנסה לקום אך קרנידוס שורט אותו בעיניים וגומר את הקרב. פינסיר מחוסל![/quote]
אני שמ חמאוד ומראה זאת בשפת הגוף, אני אומר: "כל הכבוד קריינידוס, עכשיו קדימה צא פוקדור!", שאני שולף פוקדור במהירות וזורק אותו על פינסיר,
[/CENTER]
-
[QUOTE=שניצל מרושע;640423]מונסטר -
אתה ממשיך ללכת בעיר איטוליף, לכיוון היציאה,
ובדרך פוגש מקוהיטה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/296.png[/IMG].
[/QUOTE]
אני מתעלם מן הפוקימן וחוזר לאחור ומחפש מרכז פוקימונים
-
[quote=שניצל מרושע;640423]
מליפאן -
צ'ארמנדר מצא דרך חדשה למנוע מליינון להתרחק ממנו -
הוא התיישב על גבו של ליינון והחל לשרוט אותו בראשו ובגבו,
ליינון מנסה להעיף אותו עם מתקפה מהירה, זריזות, ואפילו צוות כפול,
אבל צ'ארמנדר פשוט לא עוזב! "אוקיי ליינון, עוברים לתכנית ב'! עכשיו לא מגנים, עכשיו נלחמים!" סלבדור אומר.
ליינון קופץ אחורה ומועך את צ'ארמנדר לאדמה, לאחר מכן הוא קם ויורה פיצוץ ממוקד ישר אל צ'ארמנדר, ואז פוגע בו עם עוד מתקפה מהירה. צ'ארמנדר לא במצב טוב!
[/quote]
"צ'ארמנדר, השתמש בסחרור אש ותלכוד בו את ליינון! לאחר מכן תקוף בלהביור!" אומר לו.
-
[quote=שניצל מרושע;640423]קודי -
טריקו יורה כמות מכובדת של עלה תער שטסים מסביב למאנצ'לקס ולא מאפשרים לו לברוח, ככה שאם הוא זז הוא נדקר. טריקו מתקרב ומנסה לחבוט במאנצ'לקס בעזרת זנבו, אך מאנצ'לקס תופס את זנבו של טריקו וזורק אותו על עץ, ובכך משתחרר מכלא העלים.
[/quote]
"טרייקו מהר עלה תער ואז הפלה."אני אומר לטרייקו.
-
[quote=שניצל מרושע;640284]גיל -
אבסול שוכב על הריצפה ללא יכולת לקום, אך עם יכולת להזיז את גפיו ואת פניו, וכך הוא יוצר כדור צל ומשגר אותו אל ווינאוט, אך ווינאוט משתמש במראה ומחזיר אותו, אבסול מחליט להגן על עצמו ודוקר את כדור הצל עם קרנו, וכל רסיסי כדור הצל מתפרקים באוויר ונוחתים על ווינאוט, ופוגעים בו! יש גשם של כדורי צל קטנים, אבסול מצליח לקום בשנייה האחרונה, הוא רץ אל ווינאוט שעסוק בפירוק הכדורים הקטנים, ונכנס בו בחוזקה עם קרן מגה. ***אבסול למד קרן מגה***[/quote]
"כל הכבוד אבסול!" אני מעודד אותו "קדימה, לפני שהוא מתאושש תשתמש נגדו בעוד כדור צל. והפעם תעשה אחד גדול!" אני אומר לאבסול בנחישות.
-
[quote]בובי -
בלבאזור אוחז את סקורופי בחוזקה בעזרת גפן מצליפה, ויורה עליו בו זמנית עלה תער, סקורופי לא יכול לברוח! סורופי מתחיל להשתגע ולנשוך את הגפן, ולבסוף הוא יורה עוקץ רעל ישר אל בלבאזור. בלבאזור מורעל!
[/quote]
"קדימה בלבאזור קום ותשתמש בנשיכה ושוב בעלי תער והפעם ללא הפסקה"
-
בוויזל -
גלייגר קופץ בעזרת זנבו ומתחמק מלהביור העוצמתי של גרווליט,
ונוחת ישר בפניו של גרווליט עם מתקפת גליוטינה, ולאחר מכן חיתוך לבטנו של גרווליט,
גרווליט מרחיק את גלייגר עם פיצוץ אש, המתקפה משפיעה על גלייגר,
אבל הוא חוזר במהרה וחובט בגרווליט עם כנף פלדה. גרווליט טוען חימום יתר...
---------------------------
"קדימה לפני שהוא יספיק גיליוטינה הכי חזקה!"
-
[quote=שניצל מרושע;640423]
עומר -
אתה צורח לפוליוואג, צרחות כאילו רוצחים אותך, בחיים שלך לא צעקת ככה... אבל זה פשוט לא מזיז לו! הוא ישן שינה עמוקה, ההיפנוזה של סיידאק עובדת טוב.
"קדימה סיידאק, גמור את זה עם כוח על!" קייטי אומרת, וסיידאק מרים את פוליוואג וזורק אותו למרחק עצום, עד שהוא מתרסק בחוזקה על האדמה. פוליוואג עוד לא גמור, נשאר לו עוד כוח, והוא מתעורר! הוא יורה אקדח מים, אבל בצורה מוזרה - המים מסתחררים במקומם, פוגעים בסיידאק ומגלגלים אותו על הריצפה. פוליוואג למד משאבת הידרו!
[/quote]
"עבודה נהדרת פוליוואג, עכשיו בוא נחסל אותו משאבת הידרו ותחזק אותה עם קרן בועות!" אקרא בביטחון "אם זה לא עוזר חסת אותו עם מכת זנב בשילוב זנב ברזל!"