-
[QUOTE=a.v.i.v;660279][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]חח,תודה,גם אתה היית ממש טוב!" אומר ג'ון,"טוב,להתראות" הוא אומר,נועל את המכון והולך משם. אתה קצת הצידה ורואה שיש המשך מהעיר הזאת,שם יש יער. מצד שני יש לידך חנות.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני הולך למרכז הפוקימונים
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך למרכז הפוקימונים ולאחר שהאחות ג'וי סיימה לטפל בפוקימונים שלך היא אומרת לך שקיבלת מיכתב. אתה לוקח את המכתב ורואה "לי,כדאי לך מאוד לבוא היום בשעה 5 ליער או שתשלם על זה!" אתה מודאג פיתאום ומסתכל בשעון. השעה היא 4 וחצי.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]~רון~[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]בלאזגו מתקדם אל הפוקימון במהירות ובאותו זמן הוא עושה נגיחה והוא מעיף את סנובי על הקיר ומחסל אותו.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;660297]
[COLOR=mediumturquoise]בלאזגו מתקדם אל הפוקימון במהירות ובאותו זמן הוא עושה נגיחה והוא מעיף את סנובי על הקיר ומחסל אותו.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
----------------
"אתה מחוסל,עכשיו אתה שלי"!
זורק פוכדור
-
[COLOR=mediumturquoise]הוא נכנס לפוכדור והפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,נתפס![/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]תפסת סנובי!*מיד יעודכן.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]אתה יוצא מהמהרה ורואה שמרכז הפוקימונים ממש לא רחוק ממך ואתה צריך לרפא את סנובי.[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
"שהיה לך בהצלחה!" אומר טום.
"אוקי המתמודדים הרושואנים שיצאו הם.....אדם נגד ג'ני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr014.png[/IMG]" אומרת הקריינית בעד ששנכם עולים לבמה.
"אוקי צאו קוליאה [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/myxn5myzmjik.png[/IMG] וקליאה [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/2mnzzeigg5ho.png[/IMG]" אומרת ג'ני ומוציא אותם.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;660368][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"שהיה לך בהצלחה!" אומר טום.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אוקי המתמודדים הרושואנים שיצאו הם.....אדם נגד ג'ני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr014.png[/IMG]" אומרת הקריינית בעד ששנכם עולים לבמה.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אוקי צאו קוליאה [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/myxn5myzmjik.png[/IMG] וקליאה [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/2mnzzeigg5ho.png[/IMG]" אומרת ג'ני ומוציא אותם.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
"בואו נתחיל קדימה רקסיט קאספיק צאו!..רקסיט תשתמש בלהביור קוליאה וקאספיק כדור צל על קליאה!"
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
הלהביור וכדור הצל מיתקרבים במהירות לכיונם קליאה קוליאה.
"אוקי קליאה השתמשי ברקוד גשם! קוליאה השתמשי בעלים קסומים!" אומרת ג'ני בעד שהעלים הקסומים הורסים את כדור הצל וריקוד הגשם הורס את הלהביור.
"אוקי עכשיו תישתמשו באקדח מים!" אומרת ג'ני בעד שאקדח מים כפול מתקרב לכיון של קאספיק ורקסיט.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;660388][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]הלהביור וכדור הצל מיתקרבים במהירות לכיונם קליאה קוליאה.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אוקי קליאה השתמשי ברקוד גשם! קוליאה השתמשי בעלים קסומים!" אומרת ג'ני בעד שהעלים הקסומים הורסים את כדור הצל וריקוד הגשם הורס את הלהביור.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אוקי עכשיו תישתמשו באקדח מים!" אומרת ג'ני בעד שאקדח מים כפול מתקרב לכיון של קאספיק ורקסיט.[/COLOR][/I]
"מהר קאספיק תשתמש בשיגור ואז אגרוף ממוקד על קליאה ורקסיט תשתמש במהירות על מנת לחמוק מאקדח המים ואז נגיחה על קליאה גם כן צאו!"
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
קאספיק משתגר רגע לפניי שאקדח המים פוגע מתחיל לחבוט בקליאה בעזרת אגרופים ממוקדים.
לאחר מכן רקסיט מתחמק בעזרת מהירות מהמתקפה ומשתמש בנגיחה שמעיפה את קוליאה.
"אוקי הישתמשו במערבולת ובסופת עלים!" אומרת ג'ני בעד שמערבולת עצמוה וסופת עלים מתקדמים במהירות לכיונכם.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;660396][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]קאספיק משתגר רגע לפניי שאקדח המים פוגע מתחיל לחבוט בקליאה בעזרת אגרופים ממוקדים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]לאחר מכן רקסיט מתחמק בעזרת מהירות מהמתקפה ומשתמש בנגיחה שמעיפה את קוליאה.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אוקי הישתמשו במערבולת ובסופת עלים!" אומרת ג'ני בעד שמערבולת עצמוה וסופת עלים מתקדמים במהירות לכיונכם.[/COLOR][/I]
"קאספיק מהר תשתמש שוב בשיגור ואז אגרוף ממוקד על קליאה ורקסיט תשתמש בלהביור על סופת העלים צא!"
-
[QUOTE=a.v.i.v;660297][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך למרכז הפוקימונים ולאחר שהאחות ג'וי סיימה לטפל בפוקימונים שלך היא אומרת לך שקיבלת מיכתב. אתה לוקח את המכתב ורואה "לי,כדאי לך מאוד לבוא היום בשעה 5 ליער או שתשלם על זה!" אתה מודאג פיתאום ומסתכל בשעון. השעה היא 4 וחצי.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני הולך ליער
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
קאספיק מתחמק ומחסל את קליאה בעזרת אגרוף ממוקד עוצמתי.
לאחר מכן רקסיט משתמש בלהביור שהורס את סופת העלים פוגע בקוליאה ומחסל אותה גם כן.
"קוליאה וקליאה מחסולת אז המנצח הוא אדם!" אומרת הקרינית.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
אתה מגיע ליער ב-16:55 ואתה רואה צללית של מישהו בין העצים.
לפתע אתה מתחיל לשמוע רעש מוזר וחזק מאותו הכיון.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;660411][I][COLOR="Purple"]
[I][COLOR="Red"]~לי~
אתה מגיע ליער ב-16:55 ואתה רואה צללית של מישהו בין העצים.
לפתע אתה מתחיל לשמוע רעש מוזר וחזק מאותו הכיון.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/QUOTE]
אני אומר לצצלית" מי אתה מה אתה רוצה ממני"
-
[quote=afikafik1999;660411][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]קאספיק מתחמק ומחסל את קליאה בעזרת אגרוף ממוקד עוצמתי.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]לאחר מכן רקסיט משתמש בלהביור שהורס את סופת העלים פוגע בקוליאה ומחסל אותה גם כן.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"קוליאה וקליאה מחסולת אז המנצח הוא אדם!" אומרת הקרינית.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
"יש ניצחתי חהחה! כל הכבוד רקסיט וגם אתה קאספיק אני גאה בכם!"-ומחבק אותם
-
[quote=afikafik1999;658048][I][COLOR=Purple]\[/COLOR][/I]
[I][COLOR=DarkOrange]~שיין~
"אז אתה מאמן האא? טוב אז אולי תרצה להתמודד מולי! שלום לך אני מנהיג מכון החשמל!" הוא אומר וצוחק בצחוק גדול."נו אז אתה רוצה להתמודד מולי או שאתה פוחד" הוא אומר ומחייך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][/I][/quote]
*אתה יכול לשנות את הספרייטים של הפוקימונים שלי לספרייטים החדשים שלהם .?*
" בשמחה" אומר ואקח את הפוכדרו של ארמוסטון ואצעק:"צא ארמוסטון".