[COLOR=royalblue][B]רועי[/B]- האדמה ממשיכה לרעוד, אתה צועד לאט לעבר הדלת, אוחז בידית ופותח אותה בחיפזון.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]האדמה אכן רועדת, אתה רועה את אנג'י אוחזת בעץ שליד ביתך בחוזקה.[/COLOR]
Printable View
[COLOR=royalblue][B]רועי[/B]- האדמה ממשיכה לרעוד, אתה צועד לאט לעבר הדלת, אוחז בידית ופותח אותה בחיפזון.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]האדמה אכן רועדת, אתה רועה את אנג'י אוחזת בעץ שליד ביתך בחוזקה.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;719284][COLOR=royalblue][B]רועי[/B]- האדמה ממשיכה לרעוד, אתה צועד לאט לעבר הדלת, אוחז בידית ופותח אותה בחיפזון.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]האדמה אכן רועדת, אתה רועה את אנג'י אוחזת בעץ שליד ביתך בחוזקה.[/COLOR][/QUOTE]
ארוץ ואחבק אותך אחורנית , אצמיד אותה לעץ ואחזיק בו חזק
"אם משהו יקרה לך , זה לא יקרה לפני שאמות" אגיד לה ואשתדל שלא להכאיב
"מתי זה התחיל?" אשאל בלחץ
[COLOR=royalblue][B]רועי[/B]- "לפני כמה דקות" היא עונה לך, בעודה לופתת את העץ בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]כעבור כדקה האדמה שוקטת ואסון הטבע נעצר.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]"אתה בא למעבדה?" אנג'י שואלת.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;719308][COLOR=royalblue][B]רועי[/B]- "לפני כמה דקות" היא עונה לך, בעודה לופתת את העץ בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]כעבור כדקה האדמה שוקטת ואסון הטבע נעצר.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]"אתה בא למעבדה?" אנג'י שואלת.[/COLOR][/QUOTE]
אסתכל סביב ואגיד "וואו זה היה מוזר .. ברור שאני בא למעבדה" אגיד ואחייך
ואלך איתה למעבדה .. בדרך אעביר את היד שלי אל מעל האגן שלה (חיבוק צדדי :))
[COLOR=royalblue][B]רועי[/B]- XDD[/COLOR]
[COLOR=royalblue]אתם הולכים ביחד למעבדה ואנג'י דופקת בדלת, גרי אוק, הפרופסור של המחוז פותח אותה ומציע לכם להכנס.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]"שלום לכם" [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/lcmzzfwjybjj.png[/IMG] אומר "אני מניח שבאתם בעניין הפוקימון הראשון שלכם, מי יכנס ראשון לקבל?"[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;719375][COLOR=royalblue][B]רועי[/B]- XDD[/COLOR]
[COLOR=royalblue]אתם הולכים ביחד למעבדה ואנג'י דופקת בדלת, גרי אוק, הפרופסור של המחוז פותח אותה ומציע לכם להכנס.[/COLOR]
[COLOR=royalblue]"שלום לכם" [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/lcmzzfwjybjj.png[/IMG] אומר "אני מניח שבאתם בעניין הפוקימון הראשון שלכם, מי יכנס ראשון לקבל?"[/COLOR][/QUOTE]
אעדיף שתכתוב "סטיב" ולא "רועי" , יותר קול :P
------
"ברור שהבחורה כאן ליידי תיכנס לפני , בנות קודם" אגיד ואעזוב את ידי מהמותן שלה .
אחכה לה בחוץ בזמן שאבחן קצת את המקום "בהצלחה" אגיד לה .
[COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "בהצלחה גם לך" היא נכנסת לחדר, כעבור כמה דקות היא יוצאת מהחדר עם פוקדור "עוד לא הוצאתי את הפוקימון, אני אחכה עד שתקבל ואז נוציא ביחד".[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]"הבא בתור" אתה שומע את ג. אוק אומר.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;719494][COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "בהצלחה גם לך" היא נכנסת לחדר, כעבור כמה דקות היא יוצאת מהחדר עם פוקדור "עוד לא הוצאתי את הפוקימון, אני אחכה עד שתקבל ואז נוציא ביחד".[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]"הבא בתור" אתה שומע את ג. אוק אומר.[/COLOR][/QUOTE]
כולי מתרגש , נכנס לתוך החדר ומחייך לאנג'י שהחליטה לחכות לי .
"שלום הפרופסור גרי אוק , מה שלומך ?" אשאל בנימוס ואחכה לקבלת הפוקימון שלי .
[QUOTE=DarkTiger;719202][COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- "כן" היא עונה לך "שנחזור לקזיוקה?"[/COLOR][/QUOTE]
"כן אבל בואי נעשה את זה מהר" אומר לה וארוץ מהר חזקה לקזיוקה וארפא את הורסי,ואחר כך ארוץ מהר לדרך שבה הלכנו
[COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "הכל בסדר ילד" הוא נאנח בצער, כאילו קרה משהו "מה שמך?"[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- לוסי רצה אחריך ואתם מרפאים את הפוקימונים שלכם "בוא נחפש אימון" היא אומרת לך ומביטה סביב.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;719657][COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "הכל בסדר ילד" הוא נאנח בצער, כאילו קרה משהו "מה שמך?"[/COLOR]
[/QUOTE]
"שמי הוא סטיב פוקס אדוני , תרצה לספר לי מה גרם לך לצער ?"
אני שואל שוב , בנימוס .
[COLOR=royalblue][COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]-[/COLOR] "[/COLOR][COLOR=royalblue]היום בבוקר נגנבו פוקדורים ממחסן המעבדה שלי" הוא עונה בצער "בינהם גראווליט של השוטרת ג'ני והצ'אנסי של האחות ג'וי מסנוריה והאמבריון שלי".[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]הוא בולע רוק "ניגש לפוקימון שלך?".[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;719657][COLOR=royalblue][B]
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- לוסי רצה אחריך ואתם מרפאים את הפוקימונים שלכם "בוא נחפש אימון" היא אומרת לך ומביטה סביב.[/COLOR][/QUOTE]
"רעיון טוב" אומר לה וגם אני אחפש פוקימון לאימון
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/276.png[/IMG] מתעופף שמנסה לתקוף אותך, הוא צולל שוב ושוב ומתחיל להשתמש עליך בניקור.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;719799][COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/276.png[/IMG] מתעופף שמנסה לתקוף אותך, הוא צולל שוב ושוב ומתחיל להשתמש עליך בניקור.[/COLOR][/QUOTE]
"הורסי צא" אומר ואנסה שייצא מהר מהפוכדור.
"קדימה מסך עשן ואז בועות!" אומר לו