-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הלחש יוצא מין השרביט והוא פוגע בחוזקה בספיר היא מתחילה להתעופף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הפרופסור צועק :"אמרת וינגרדיום לויארסה לא זה אמור להיות [B]וינגארדיום לביוסה[/B],ילדה את בסדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר עושה לא עם הראש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שם את הרעל סיביר בקדרה ומתחיל לצאת עשן ירוק מין הקדרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הפרופסור צועק :"תראה את רעל סיביר שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה נותן לו את הבקבוק והוא מתחיל לצעוק :"זה רעל סיביר מרוכז ולא טהור כמו שצריך 5 נקודות יורדות לרייבנקלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין נראה כאילו הוא הורעל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:-5 [/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הפלפאף:0[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675179]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]Black Mamba[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע בכריזה:"תלמידים נא לבוש גלימות אנחנו בתחנת הוגסמיד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר :"אין לי מושג מי זה וולטון ואבי הוא שר הקסמים אז...".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"רפה שכל, אני סתם מבזבז את זמני עליך..." אני אומר לו ביהירות וממהר משם כדי למצוא תא פנוי וללבוש את מדי ביה"ס.
-
[quote=אדון פריון;675291]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שם את הרעל סיביר בקדרה ומתחיל לצאת עשן ירוק מין הקדרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הפרופסור צועק :"תראה את רעל סיביר שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נותן לו את הבקבוק והוא מתחיל לצעוק :"זה רעל סיביר מרוכז ולא טהור כמו שצריך 5 נקודות יורדות לרייבנקלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין נראה כאילו הוא הורעל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:-5 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הפלפאף:0[/FONT][/COLOR][/quote]
"אתה בסדר? הרעל השפיע עליך איכשהו?" אני שואל אותו
-
[quote=אדון פריון;675291][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הלחש יוצא מין השרביט והוא פוגע בחוזקה בספיר היא מתחילה להתעופף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הפרופסור צועק :"אמרת וינגרדיום לויארסה לא זה אמור להיות [B]וינגארדיום לביוסה[/B],ילדה את בסדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר עושה לא עם הראש.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:-5 [/FONT][/COLOR]
"מצטער ספיר אני ממש מצטער רגע אני אנסה להחזיר אותך וינגרדיום וביו... רגע אולי זה לא יעבוד" אומר לספיר
-
[quote=אדון פריון;675179]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]Black Mamba[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע בכריזה:"תלמידים נא לבוש גלימות אנחנו בתחנת הוגסמיד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר :"אין לי מושג מי זה וולטון ואבי הוא שר הקסמים אז...".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
עריכה: הגבי בטעות, תתעלם XD
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הפרופסור אומר לו :"אל תדאג תוך חמש דקות היא פה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']כעבור חמש דקות ספיר יורדת היא ממש עצבנית הצלצול מגיע והיא יוצאת מין הכיתה בעצבנות.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']Black Mamba[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']*פתחת את ע''מ 15 אך בגלל שאתה לא בשום בית אז בבית שתהיה הבית יקבל אוטומטית 5 נק'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר לך :"לאן אתה חושב שאתה הולך במילא הגלימה עליך ילד מוזר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מסתכל על עצמך ואתה באמת רואה שהגלימה אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע קריאה שאומרת :"תלמידים חדשים קדימה בואו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין עושה לא עם הראש והפרופסור אומר לו :"זה הגז שפגע בו זה גז מטשטש בגלל זה רעל סיביר מרוכז כזה מסוכן,טוב תלמידים השיעור מבוטל היום עקב גז מסוכן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין מסמן לך ללכת אחריו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5-[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675339][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הפרופסור אומר לו :"אל תדאג תוך חמש דקות היא פה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]כעבור חמש דקות ספיר יורדת היא ממש עצבנית הצלצול מגיע והיא יוצאת מין הכיתה בעצבנות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:5-[/FONT][/COLOR]
"ספיר אני מצטער אני לא ממש שולט בקסמים " אומר וארוץ אחרי מהר
-
[quote=אדון פריון;675339]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]*פתחת את ע''מ 15 אך בגלל שאתה לא בשום בית אז בבית שתהיה הבית יקבל אוטומטית 5 נק'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר לך :"לאן אתה חושב שאתה הולך במילא הגלימה עליך ילד מוזר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מסתכל על עצמך ואתה באמת רואה שהגלימה אליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע קריאה שאומרת :"תלמידים חדשים קדימה בואו!".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני מחכה שכל התלמידים יילכו וקורא לילד שרבתי איתו,
"תקשיב בחורצ'יק, אם תמשיך ככה אני אדאג שלא תוכל להמשיך בכלום, מובן?" אני שואל אותו בקול מאיים.
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת לך :"אל תתקרב אליי יותר,או שתמצא את עצמך באמצע היער האסור כמו פסל קפוא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']היא מוציאה את השרביט שלה וצועקת :"אקספליארמוס!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הכישוף פוגע בבטן שלך ואתה עף אל עבר אחד מהפסלים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מרגיש כאב קל,אתה פותח את עינייך ואתה לא רואה את ספיר,אתה מוצא את עצמך במיטה במרפאה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע קול שאומר :"הוא בסדר זה רק זעזוע מוח קל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']Black Mamba[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר :"תקשיב אם יקרה לי משהו תצטרך ללמוד אקספקטו פטרונום מלא,אך אני די מעריך את האומץ שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע שוב קול שאומר :"תלמידים חדשים קדימה תבואו הטקס עומד להתחיל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675375]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר :"תקשיב אם יקרה לי משהו תצטרך ללמוד אקספקטו פטרונום מלא,אך אני די מעריך את האומץ שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע שוב קול שאומר :"תלמידים חדשים קדימה תבואו הטקס עומד להתחיל".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"ואני לא מעריך אותך כלל, בטח אתה סתם גריפינדורי עלוב.." אני אומר בעצבנות וממהר לעבר הקול.
-
[quote=אדון פריון;675375][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"אל תתקרב אליי יותר,או שתמצא את עצמך באמצע היער האסור כמו פסל קפוא".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]היא מוציאה את השרביט שלה וצועקת :"אקספליארמוס!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הכישוף פוגע בבטן שלך ואתה עף אל עבר אחד מהפסלים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מרגיש כאב קל,אתה פותח את עינייך ואתה לא רואה את ספיר,אתה מוצא את עצמך במיטה במרפאה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע קול שאומר :"הוא בסדר זה רק זעזוע מוח קל".[/FONT][/COLOR]
"זעזוע מוח קל" אומר בעצבנות "איפה ספיר אני רוצה לדבר איתה ולבקש סליחה" אומר לרופאה
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האחות אומרת לך :"אתה לא הולך לשום מקום לפחות לא הלילה יש לך מזל שלא צריך להזעיק רופא יותר מומחה,קח את זה,זה יעזור לך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']היא נותנת לך שיקוי.[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד מתעצבן אומר לך :"אני מסלית'רין לא מגריפינדור ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע שוב את הקול :"כול הילדים עכשיו לבוא לפה אחרת אתם חוזרים ללונדון!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675402]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד מתעצבן אומר לך :"אני מסלית'רין לא מגריפינדור ואתה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע שוב את הקול :"כול הילדים עכשיו לבוא לפה אחרת אתם חוזרים ללונדון!".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אני שנה ראשונה מפגר, לא יודע איפה אני עדיין" אני מסתיר את ההתפעלות שלי מזה שהוא בסליתרין ורץ לעבר הקול.
-
[quote=אדון פריון;675402][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האחות אומרת לך :"אתה לא הולך לשום מקום לפחות לא הלילה יש לך מזל שלא צריך להזעיק רופא יותר מומחה,קח את זה,זה יעזור לך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]היא נותנת לך שיקוי.[/FONT][/COLOR]
"תודה לך" אומר ואשתה
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מרגיש חמימות בגוף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']והכאב שהרגשת נעלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האחות אומרת לך :"אם אתה רוצה אתה מוזמן ללכת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד צועק לך :"הלוואי שתהיה בגריפינדור!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה ענק שמסמן לך להיכנס לאחת הסירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה נכנס לאחת הסירות ואתה שומע קולות שמתלחששים.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]