-
טוב באמת נמאס יש פה דברים שנמאסו די עם החתם שכל משחק שלו זה פוקימון אפילו שאני בעד שזה ישאר פוקימון האתר אבל תשנו קצת אולי דיגימון
פורום ירוק (ים המלח) למה? מה זה השטויות האלה (עדי אשכנזי)
פורום חומרה ומחשבים ריק לשנות דחוף לפורום אימולציה ומשחקים
פורום משוב לתת לflUpy לנהל
-
[quote=Dan;755068]וואן פיס זה דבר מסובך איך אתה רואה את הפרקים? אני מוריד אותם מדובבים[/quote]
איך אתה יכול לראות את הדיבוב של גטאיכס?
-
[quote=Guille;755088]טוב באמת נמאס יש פה דברים שנמאסו די עם החתם שכל משחק שלו זה פוקימון אפילו שאני בעד שזה ישאר פוקימון האתר אבל תשנו קצת אולי דיגימון
פורום ירוק למה? מה זה השטויות האלה
פורום חומרה ומחשבים ריק לשנות דחוף לפורום אימולציה ומשחקים
פורום משוב לתת לflUpy לנהל[/quote]
דיג'ימון? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
כן, דיג'ימון ממש יותר טוב מפוקימון :\
אולי שגם יעשו על הדרך משחקי פאוור ריינג'רס ובוב ספוג? :O
-
[QUOTE=Hit Man;755085]עד שאמרת לי את זה, לא ידעתי את זה בכלל.
מה אתה מחפש להשיג בתכלס? דבר, נמק ופרט.[/QUOTE]
לא יודע מה אני מנסה להשיג, אני פשוט מזהה בעיה חמורה בהנהלה פה, ואני מנסה לתקן פה דברים למען הקהילה ולמען המצפון שלי כאדם הגיוני.
לדגומה, כשארווין מחק תגובות של משתמשים כל פעם שחלקו עליו, על זה לא יכולתי לסלוח.
האמת היא שזאת הייתה הסיבה העיקרית שלי להישאר פה כשנרשמתי, אבל לאט לאט התחלתי לאהוב מחדש את כל המשחקים וזה. XD
-
-
אני לא מרגיש בנוח מכל הלקויים האלה באתר מאז "המערכת החדשה"
-
בסדר, אז לפני שאני הולך בוא נסכם את זה - אם יש למישהו הצעה, רעיון, טענה או כל דבר שהוא רוצה לעשות והוא חושב שזה ישפר את הפורום, יש מסרים ויש מסן ואני מבטיח להתייחס לכולם.
-
[quote=Flupy;755094]דורה לשלטון[/quote]
עזוב את דורה, יש את הכוסית החדשה שמחליפה את דון (H)
-
בואנה הפוקימון אונליין דרדר אותי ל4 בלילה..
מחר ב10 אני צריך לקום לים...
-
[SIZE="7"][COLOR="Blue"]הפתרון האולטימטיבי הוא לתת לפלופי לנהל את פורום משוב[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Hit Man;755096]בסדר, אז לפני שאני הולך בוא נסכם את זה - אם יש למישהו הצעה, רעיון, טענה או כל דבר שהוא רוצה לעשות והוא חושב שזה ישפר את הפורום, יש מסרים ויש מסן ואני מבטיח להתייחס לכולם.[/quote]
מה המסן שלך?
-
[quote=Guille;755099][SIZE=7][COLOR=blue]הפתרון האולטימטיבי הוא לתת לפלופי לנהל את פורום משוב[/COLOR][/SIZE][/quote]
טוב חלאס אחי..
שמענו תבדיחה 7 אלף פעם...
-
[QUOTE=SexStyle;755101]טוב חלאס אחי..
שמענו תבדיחה 7 אלף פעם...[/QUOTE]
יואו תכלס לא חשבתי שאנשים כל כך יתלהבו מזה XD
-
-
תראו את הסרטון בחתימה שלי