בסדר, אני מאמין שעם המהירות שהדברים קורים בפורום הזה, שכבר מחר או מחרתיים יהיה לי מספיק חומר לשני פרקים חדשים ומצחיקים.
Printable View
בסדר, אני מאמין שעם המהירות שהדברים קורים בפורום הזה, שכבר מחר או מחרתיים יהיה לי מספיק חומר לשני פרקים חדשים ומצחיקים.
חחחחחחחחחחח חזק היטמן ממש ממש אהבתי!
אגב עומר מעריץ את פוקימונס הגשמה...
אני שמח שאהבת. דאגתי בסוף הפרק גם לפרגן לך בפרסום הסיפור שלך ככה שלא תיווצר תחרות.
פלופי =@
חחחחח פרק אדיר!!
כל הכבוד לך!
אתה בכלל לא חלוד D:
חחחחחח איזה ניצחון!
אבל אילו הייתי במקום הדמות שלי הייתי לוקח את הדיסק און קי של Stm יש בו מידע אין סופי על פוקימון וגם ככה סתם שיהיה לי רובוט לשיעורי הבית
תודה על השבח. אתה לא החלדת כלל וכלל...
[QUOTE=The Flupy;913214]פלופי =@[/QUOTE]
עזוב בלעדינו הסיפור כבר לא מגניב :embarrassed:
אה והיטמן אם אתה מוחק אותי מהסיפור שלך לפחות תעשה את זה כמו שצריך
[QUOTE] נמאס, למה לא פותחים פורום זומבים ומשקאות חריפים[/QUOTE]
זה לא נדב המציא זה אני!!! לפחות תן קרדיט :embarrassed:
נראה איך דברים יתקדמו ואז נהיה חכמים יותר.
[SIZE=2][IMG]http://img2.tapuz.co.il/forums/1_115704503.jpg[/IMG]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=Red]היא אוהבת לאכול קוויאר ומאכלי גורמה... [/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=Blue]...הוא אוהב לאכול בוטים.[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=Red]היא יוצאת לבלות במועדוני ריקודים... [/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=Blue]...הוא מתקלח, מתלבש, ואז נכנס לגלוש בפורום.[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=Blue]הוא קיבל 100 בכל מבחן שהוא עשה בחייו...[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=Red]...הפעם היחידה שהיא ראתה את המספר 100 זה בתווית מחיר של מגף.[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=Blue]הוא קורא את הספרים של איינשטיין וסטיבן הוקינג...[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=Red]...היא קוראת את הבדיחות על גב האריזה של בזוקה.
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black]הם [COLOR=Magenta]'היפה והחנון'[/COLOR] והם הולכים להראות לנו בדיוק למה אומרים שהפכים נמשכים - רק[COLOR=Purple] בהישרדות פוקימונס ![/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[IMG]http://img683.imageshack.us/img683/5265/44143807.png[/IMG]
אתם מוזמנים לנחש מיהן היפות ומיהם החנונים?
העונים נכונה יכנסו לפרק הבא של הישרדות פוקימונס.
[/SIZE]
יפה-ניצן.\שרון.
חנון?-אביזי?
אני זה החנון?
ניצן זאת היפה?
יפה - "האנה מונטנה"
חנון - ארווין!
אני בחנונים חחחח
ניצן ושרון ביפות
יפות בר וניצן
חנונים לורד אביזי וסטיבן