-
[COLOR="Lime"]~לי~[/COLOR]
אתה משתמש באבן האש ומרגיש כוח עצם זורם בגופך,אתה יורה על סטנטלר גחלת ומרוב עוצמה הגחלת משתלבת והופכת ללהביור עצום!,סטנטלר מנסה להתחמק ממנו אך נכשל,-עף עשרות מטרים אחורה ונפגע קשה מאוד!,"מה זה?,-איך עשית את הדבר הזה?"סטנטלר שואל אותך,ולאחר מכן אומר:"גם לי יש מספר טריקים בשרוול" ורץ לעברך תוך כדי שימוש במתקפת הדהמה!,מה תעשה?
-
[quote=Bronzong;877685][COLOR=Lime]~לי~[/COLOR]
אתה משתמש באבן האש ומרגיש כוח עצם זורם בגופך,אתה יורה על סטנטלר גחלת ומרוב עוצמה הגחלת משתלבת והופכת ללהביור עצום!,סטנטלר מנסה להתחמק ממנו אך נכשל,-עף עשרות מטרים אחורה ונפגע קשה מאוד!,"מה זה?,-איך עשית את הדבר הזה?"סטנטלר שואל אותך,ולאחר מכן אומר:"גם לי יש מספר טריקים בשרוול" ורץ לעברך תוך כדי שימוש במתקפת הדהמה!,מה תעשה?[/quote]
אני מתחמק ממתקפת הדהמה ואומר לסנטרלר"יש לי אבן אש" אני משתמש באבן אש ויורה ושוב גחלת על סנטלר
-
[QUOTE=Bronzong;877662]
~סקורפיו~
אתה מנסה להתחמק אך זה לא מצליח ואתה נפגע מעוקצי הרעל!,ואז למרות שהוא לא יכול לראות טנטקול פשוט יורה מטח נוסף של עוקצי רעל לשמיים,-ושוב הם נופלים למטה ועומדים לפגוע בך!,מה תעשה?
[/QUOTE]
אני משתמש בגחלת על עוקצי הרעל כמתקפת נגד, ומתכונן עם שריטה כדי לפגוע בעוקצי רעל במידה והם יצליחו לעבור
-
[quote]~ריאן~
אתה מחזיק את החפץ חלש יותר,-וכפי שציפית אתה עולה למעלה!,וכאשר אתה מגיע לשם אתה רואה את לא אחר מאשר בלטוי! "מה!?,-איך הגעת למקום הזה?,-אני "החלקתי" את ההר כך שאף אחד לא יוכל לטפס עליו!"הוא אומר לך,מה תעשה?[/quote]
"השינויים בכוח המשיכה הם אלה שעזרו לי!ואתה לא תמשיך לפגוע בפוקימונים!" אומר לו ואזוז לכיוונו של באלטוי.
-
[quote]אתה מקפיא את פצעיו של מאנצ'לאקס,-ומגיש לו גרגיר אורן כדי שיאוכל ויבריא,וכאשר הוא רואה אותו הוא מכניס אותו לפיו ביחד עם היד שלך,אתה מוציא אותה קצת בכעס,'איזה פוקימון מוזר,-גם כשהחיים שלו בסכנה אכפת לו רק מאוכל'אתה חושב,מה תעשה?[/quote]
"מצטער מאנצ' אולי תרצה להצטרף אלי למסע?" אני שואל בקול חם
-
אתה לא צריך להפעיל אותה כל פעם,-היא פועלת כ הזמן והיא תהרס לאט-לאט,ודרך-אגב למדת להביור.
-------
אתה תוקף את סטנטלר בגחלת אך הוא מתחמק ופוגע בך עם מתקפת הדהמה!,ולפתע אתה מרגיש כאילו אה לא יכול לזוז!,"זאת היכולת של מתקפת הדהמה,-אמרתי לך שלא תוכל להביס אותי,-אפילו עם אבן אש מחזקת"הוא אומר לך,ורץ לעברך עם מתקפת הדהמה נוספת שפוגעת בך!,ואז הוא רץ לעברך עם עוד אחת!,מה תעשה?
[COLOR="Silver"]~ריאן~[/COLOR]
"נו טוב,-מכיוון שיש לך כוכב כבידה אני מניח שאפסיק עם זה לבינתיים"הוא אומר וכוח הכבידה חוזר להיות רגיל,-ואתה וקאטרפי מפסיקים לרחף,ואז בלי להגיד שום דבר בלטוי פוגע בקאטרפי עם מתקפת סיבוב מהיר ומפיל אותו מההר!,"קאטרפייייי"צועק קאטרפי,-ולאחר כמה שניות הצעקה נפסקת,והוא אומר לך:"אל תדאג,-הצלחתי להתפס בהר עם חוט פטיל!" "עכשיו כשאין עוד הפרעות בוא נתחיל בקרב"בלטוי אומר,מה תעשה?
~סקורפיו~
זה מצליח!,-אתה פוגע בעוקצי הרעל עם גחלת והורס אותם!,"עכשיו עצבנת אותי!"אומר טנטקול ויוצא מהמים,ואז הוא תוקף אותך עם מתקפת בועות!,מה תעשה?
[COLOR="Blue"]~לוקאס~[/COLOR]
אתה מתנצל בפני מאנצ'לאקס על מה שקרה ומציע לו להצטרף אליך למסע,מאנצ'לאקס נועץ בך מבט מוזר למשך כמה שניות,ולאחר מכן אומר:"אוקיי,-אני ישמח להיות חבר צוות שלך",מה תעשה?
-
[QUOTE=Bronzong;879201][COLOR="Lime"]~לי~[/COLOR]
אתה לא צריך להפעיל אותה כל פעם,-היא פועלת כ הזמן והיא תהרס לאט-לאט,ודרך-אגב למדת להביור.
-------
אתה תוקף את סטנטלר בגחלת אך הוא מתחמק ופוגע בך עם מתקפת הדהמה!,ולפתע אתה מרגיש כאילו אה לא יכול לזוז!,"זאת היכולת של מתקפת הדהמה,-אמרתי לך שלא תוכל להביס אותי,-אפילו עם אבן אש מחזקת"הוא אומר לך,ורץ לעברך עם מתקפת הדהמה נוספת שפוגעת בך!,ואז הוא רץ לעברך עם עוד אחת!,מה תעשה?
[[/QUOTE]
אני מנסה לצאת מהדמה ואז שולח להביור עוצמתי על סנטלר
-
[quote]~ריאן~
"נו טוב,-מכיוון שיש לך כוכב כבידה אני מניח שאפסיק עם זה לבינתיים"הוא אומר וכוח הכבידה חוזר להיות רגיל,-ואתה וקאטרפי מפסיקים לרחף,ואז בלי להגיד שום דבר בלטוי פוגע בקאטרפי עם מתקפת סיבוב מהיר ומפיל אותו מההר!,"קאטרפייייי"צועק קאטרפי,-ולאחר כמה שניות הצעקה נפסקת,והוא אומר לך:"אל תדאג,-הצלחתי להתפס בהר עם חוט פטיל!" "עכשיו כשאין עוד הפרעות בוא נתחיל בקרב"בלטוי אומר,מה תעשה?[/quote]
"יופי קאטרפי!מתקפה מהירה!" אצעק ואתקוף במתקפה מהירה בכל הכוח.
-
[QUOTE=Bronzong;879201]
~סקורפיו~
זה מצליח!,-אתה פוגע בעוקצי הרעל עם גחלת והורס אותם!,"עכשיו עצבנת אותי!"אומר טנטקול ויוצא מהמים,ואז הוא תוקף אותך עם מתקפת בועות!,מה תעשה?
[/QUOTE]
אני משתמש בגחלת על הבועות ועל טנטקול, ומתכונן עם שריטה במידה ולא אצליח לפגוע באחד מהבועות ואז אפוצץ אותה.
-
[quote]~לוקאס~
אתה מתנצל בפני מאנצ'לאקס על מה שקרה ומציע לו להצטרף אליך למסע,מאנצ'לאקס נועץ בך מבט מוזר למשך כמה שניות,ולאחר מכן אומר:"אוקיי,-אני ישמח להיות חבר צוות שלך",מה תעשה?[/quote]
"מצוין" אני אומר בקול שמח ואז מספר לו קצת רקע על החיים שלי, על המטרה שלי ועל משפחה שלי. לאחר מכן אני אומר "נצא לדרך?"
-
אתה מנסה לצאת מההדהמה אך נכשל,-ובזמן הזה סטנטלר פוגע בך עם עוד שתי מתקפות הדהמה שמרסקות אותך על עץ!,ואז אתה שם לב שאבן האש מתחילה להיסדק!,וההשפעה של מתקפת ההדהמה עליך נחלשת!,מה תעשה?
[COLOR="Silver"]~ריאן~[/COLOR]
אתה משתמש במתקפה מהירה,אך בלטוי משתמש בהפלשות בוץ והופך את האדמה לחלקה,-ומרוב מהירות אתה לא שם לב ומחליק!,-ואז בלטוי מתקרב אליך עם מתקפת סיבוב מהיר!,מה תעשה?
~סקורפיו~
הבועות פוגעות במתקפת הגחלת ושתי המתקפות מפוצצות זו את זו,-ואז טנטקול יוצר בועה ענקית שמשמידה את מתקפת הגחלת ומתקרבת לעברך!,מה תעשה?
[COLOR="Blue"]~לוקאס~[/COLOR]
אתה מספר למאנצ'לאקס על עצמך והוא מספר לך על עצמו,ולאחר שאתם מסיימים את ההכרות בין שניכם אתם מחפשים מה לעשות,-ולאחר כמה שעות אתם רואים שאקל [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/j1jnot5u3mge.png[/IMG][/URL] שאומר:"בואו להירשם בהמוניכם לתחרות הצוותים השנתית,-ועם תנצחו את כל שאר הצוותים אתם תזכו בפרס הגדול של אספקה ענקית של ברים וגם חפץ סודי!",מה תעשה?
-
[quote=Bronzong;880245][COLOR=Lime]~לי~[/COLOR]
אתה מנסה לצאת מההדהמה אך נכשל,-ובזמן הזה סטנטלר פוגע בך עם עוד שתי מתקפות הדהמה שמרסקות אותך על עץ!,ואז אתה שם לב שאבן האש מתחילה להיסדק!,וההשפעה של מתקפת ההדהמה עליך נחלשת!,מה תעשה?
[/quote]
"יופי זה הזדמנות שלי"אני יורה להביור אדיר על סנטלר
-
[QUOTE=Bronzong;880245][~סקורפיו~
הבועות פוגעות במתקפת הגחלת ושתי המתקפות מפוצצות זו את זו,-ואז טנטקול יוצר בועה ענקית שמשמידה את מתקפת הגחלת ומתקרבת לעברך!,מה תעשה?
[/QUOTE]
אני משתמש בזעם דרקון על הבועה, ומתכונן להשתמש בשריטה במידה והזען דרקון לא יצליח
-
[quote]~לוקאס~
אתה מספר למאנצ'לאקס על עצמך והוא מספר לך על עצמו,ולאחר שאתם מסיימים את ההכרות בין שניכם אתם מחפשים מה לעשות,-ולאחר כמה שעות אתם רואים שאקל שאומר:"בואו להירשם בהמוניכם לתחרות הצוותים השנתית,-ועם תנצחו את כל שאר הצוותים אתם תזכו בפרס הגדול של אספקה ענקית של ברים וגם חפץ סודי!",מה תעשה?[/quote]
"מאנצ' תסכים להשתתתף?" אני שואל אותו וכבר הולך להירשם במחשבה שהוא לא יסרב לברי
-
[quote]~ריאן~
אתה משתמש במתקפה מהירה,אך בלטוי משתמש בהפלשות בוץ והופך את האדמה לחלקה,-ומרוב מהירות אתה לא שם לב ומחליק!,-ואז בלטוי מתקרב אליך עם מתקפת סיבוב מהיר!,מה תעשה?[/quote]
אני אקפוץ מעליו ומאחוריו אשתמש בכפת כוח.