-
[QUOTE]Monster
אתה רואה את פוקאבו שנמצא על זירת הקרב מפוחד מאוד מכוחו האדיר של מיג'ומרו ושל המאמן שלו,אתה רואה אותו מנסה להתרומם והוא מצליח אתה רואה אותו משגר להבה קטנה מאוד שאתה מזהה בתור גחלת,אתה רואה את הגחלת כמעט פוגעת במיג'ומרו אך מפספסת.
פוקאבו למד גחלת![/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"גדול למדת גחלת.סוף סוף יש לך מתקפת אש.עכשיו שלמדת גחלת.צקוף בגחלת אדירה את מגימארו הזה.גמור אותו עכשיו"
-
[quote=מאסטר אספיון;884884]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוכדור מתגלגל במנהרת מערת הדיגלט ולוכד את האלקיד שהתיידדת איתו,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את אלקיד מדבר עם רפידאש אך הוא לא נראה מפוחד מפניך,אתה רואה להבה מוזרה יוצאת מין פיו,אתה שומע קול שאומר לך:"לך בעקבות הלהבה שלי ותמצא את הטרטוויג שלך ואת היציאה מפה".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue]לכדת אלקיד,זכר,שיודע מכת וולט ואגרוף חשמל,איבדת פוכדור אחד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"וואו,תודה,אני מקווה שניפגש שוב בהמשך,אתה רוצה במקרה להמשיך איתי?,רק עד לעיר אני לא ייתפוס אותך,אני חושב שאתה רוצה להיות חופשי,ואף אחד לא ראוי ליתפוס אותך,אתה נדיר" אחייך אליו ואלטף את הראש שלו ואז הוציא את אלקיד ואומר לו:"אלקיד,אתם מכירים?" אחייך אל שניהם ואחכה לתשובה
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הלהבה של רפידאש הקשת גורמת לאור ענק,אחרי זה אתה מוצא את עצמך בעיר פיוטר,טרטוויג,הרטטה הזוהר וגם האלקיד החדש שלך,אתה רואה שלט קטן שאומר לך:"ברוכים הבאים לעיר פיוטר,לשעבר עיר האבן כיום עיר החוזק".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"כן זה כן,ומה תעשה לי תקרא למשטרה בלעדיי אתה וכול האנשות בעצם לא הייתם מודעים לכוחות האמתיים של הפוקימונים בלעדיי הפוקימונים היו רגילים בלי שום כוחות אבל פרוזן שלי הוא היצור הכי חזק בעולם!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הלהבה הקטנה יוצאת שוב מפיו של פוקאבו אך מיג'ומרו של האויב שלך משתמש במתקפת בועות קטנה מאוד,שתי המתקפות מתמזגות זו בזו ויוצרות פיצוץ ענק בזירה,אתה רואה את פוקאבו ואת מיג'ומרו מפסידים בקרב,אתה שומע את קולו של המנחה שאומר:"והקרב נגמר בתיקו,בעוד שעה,הקרב נגד האלוף עומר נגד אלופת סינו לשעבר סינת'יה!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Monster
אתה רואה את הלהבה הקטנה יוצאת שוב מפיו של פוקאבו אך מיג'ומרו של האויב שלך משתמש במתקפת בועות קטנה מאוד,שתי המתקפות מתמזגות זו בזו ויוצרות פיצוץ ענק בזירה,אתה רואה את פוקאבו ואת מיג'ומרו מפסידים בקרב,אתה שומע את קולו של המנחה שאומר:"והקרב נגמר בתיקו,בעוד שעה,הקרב נגד האלוף עומר נגד אלופת סינו לשעבר סינת'יה!".[/QUOTE]
אני אומר ליריב שלי"היית מצוין וגם מיגימארו שלך" אני מכניס את פוקאבו לפוכדור שלו.אני מחפש את עומצר וכאשר מוצא אותו אומר לו"בהצלחה לך בקרב נגד סינטיה"
-
[quote=מאסטר אספיון;885000][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הלהבה של רפידאש הקשת גורמת לאור ענק,אחרי זה אתה מוצא את עצמך בעיר פיוטר,טרטוויג,הרטטה הזוהר וגם האלקיד החדש שלך,אתה רואה שלט קטן שאומר לך:"ברוכים הבאים לעיר פיוטר,לשעבר עיר האבן כיום עיר החוזק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו מגניב חברים" אומר להם ואחייך אליהם ואז אשאל:"מה אתם רוצים לעשות קודם?" אחייך אל אלקיד ואז אחפש באזור מכון ומרכז פוקימונים.
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה דמות לבנה מתקרבת אליך והיא אומרת לך:"שלום אני יין,מאסטר פוקימוני העל חושי הכרת אותי כבר,אותי ואת אחי יאנג,פוקימוני הלחימה שבעולמנו,העולם המיסטי,עולם שכול דבר בו אפשרי,למה אתה לא נותן לקריבולס שלך לצאת החוצה,תבין על פוקימוני על-חושי ואופל הכי פוגע בהם הלחימה".[/FONT][/COLOR]
![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"בסדר" אגיד ואזרוק את הפוקדור לאוויר ואוסיף:"ואיפה נמצא העולם המיסטי שלכם?"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את יין אומר לך:"אתה לא בעולם בני האנוש,אתה בעולם המיסטי",אתה רואה את הפוכדור של קריבולס מתעופף וממנו יוצא פוקימון שדומה לכדור פרווה עם כנפיים.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]קיבלת קריבולס,זכר שיודע אס אווירי.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*לא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את מרכז הפוקימונים של העיר פיוטר נמצא לידך,אתה נכנס לתוך מרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום לך נערי,מה בשבילך?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"נתת קרב טוב,יחסית למתחרה קולוסאום חדש נתת קרב די טוב,הוא פה כבר חצי שנה והוא היה בתיקו בכול קרב שלו,אני,אש,סינת'יה,סטיבן ועוד כמה בנינו בתוך הר הגעש את המקום הזה,מגרש הקרבות הענקי ביותר בקנטו!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;885121]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*לא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את מרכז הפוקימונים של העיר פיוטר נמצא לידך,אתה נכנס לתוך מרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"שלום לך נערי,מה בשבילך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"שלום האחות גוי,את יכולה להגיד לי איפה יש מקום להיתאמן עם הפוקימונים שלי?" אשאל אותה עם חיוך ואחפש בסביבה אנשים שמחפשים קרב
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;885121][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את יין אומר לך:"אתה לא בעולם בני האנוש,אתה בעולם המיסטי",אתה רואה את הפוכדור של קריבולס מתעופף וממנו יוצא פוקימון שדומה לכדור פרווה עם כנפיים.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]קיבלת קריבולס,זכר שיודע אס אווירי.[/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"תודה לכם, אז מאיפה להתחיל, תוך כמה זמן אתם רוצים שאני ייגמור את המשימה?" אגיד ליין
-
[quote=מאסטר אספיון;885000]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"כן זה כן,ומה תעשה לי תקרא למשטרה בלעדיי אתה וכול האנשות בעצם לא הייתם מודעים לכוחות האמתיים של הפוקימונים בלעדיי הפוקימונים היו רגילים בלי שום כוחות אבל פרוזן שלי הוא היצור הכי חזק בעולם!".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אתה טועה!" אני צועק אליו "בוא נילחם וניראה מי יותר חזק, בוא נילחם" אני צועק אליו
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה ראית את הספרייט של [B]קריבו[/B]לס שלך?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את יין אומר לך:"כמה שיותר מהר,בינתיים תתאמן לך בעולם שלך,בעולם האנושי,יום יבוא ואתה תתייצב לעזרתנו ברור!",אתה רואה אור אדיר בדיוק כמו קודם ואתה רואה את עצמך בעיר ורידיאן,אתה מחפש את הפתקים ואתה לא רואה שום פתק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"לצערי ילד,יש לנו בעיר זירת קרב גדולה,אך היא תיפתח רק בעוד מספר שעות,אם אתה רוצה אני ארשום אותך לקרבות הזירה,המנצח יקבל פוקימון נדיר במיוחד,את המילוטיק בעל חמש הצבעים".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]המאמן אומר:"פרוזן,תגיד להתראות למאמן הזה,מתקפת פיצוץ סופת שלגים!",אתה רואה מאות כדורי שלג עפים אליך אתה שומע פיצוץ אדיר ואתה עף במרומי השמיים,שאתה נוחת,אתה רואה עיר די גדולה שלידך יש שלט שבו כתוב:"ברוכים הבאים לעיר פיושה".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;885332]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"לצערי ילד,יש לנו בעיר זירת קרב גדולה,אך היא תיפתח רק בעוד מספר שעות,אם אתה רוצה אני ארשום אותך לקרבות הזירה,המנצח יקבל פוקימון נדיר במיוחד,את המילוטיק בעל חמש הצבעים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אין בעיה,תרשמי אותי" אומר לה בחיוך ואצע ממרכז הפוקימונים,ואז אחפש את מכון העיר פיוטר
-
[quote=מאסטר אספיון;885332]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]המאמן אומר:"פרוזן,תגיד להתראות למאמן הזה,מתקפת פיצוץ סופת שלגים!",אתה רואה מאות כדורי שלג עפים אליך אתה שומע פיצוץ אדיר ואתה עף במרומי השמיים,שאתה נוחת,אתה רואה עיר די גדולה שלידך יש שלט שבו כתוב:"ברוכים הבאים לעיר פיושה".[/FONT][/COLOR][/quote]
"ואו זה היה מוזר" אני אחשוב לעצמי ואתקדם לכיוון המרכז פוקימונים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;885332][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה ראית את הספרייט של [B]קריבו[/B]לס שלך?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את יין אומר לך:"כמה שיותר מהר,בינתיים תתאמן לך בעולם שלך,בעולם האנושי,יום יבוא ואתה תתייצב לעזרתנו ברור!",אתה רואה אור אדיר בדיוק כמו קודם ואתה רואה את עצמך בעיר ורידיאן,אתה מחפש את הפתקים ואתה לא רואה שום פתק".[/FONT][/COLOR]
][/QUOTE]
ראיתי את קריבולס החזק שלי =)
------
אחשוב מעט ואחליט ללכת ליער וידיאן ולחפש פוקימון שאוכל ללכוד, ובכדי לאמן את קריבולוס ואת צ'רמנדר לקראת המכון הראשון.
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה מודע לזה שזה קריבו מכונף מהסדרה "יוגי הו [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]GX[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]" נכון?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה מאמן צעיר,יותר ממך אפילו,בגיל תשע או שמונה,משחק לו עם פיג'י זוהר שנראה חמוד מאוד,אתה רואה את קריבולס מתחיל לשוטט לו בעיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האחות ג'וי,לוקחת לך את הפוקדע והיא אומרת:"לוקאס מהעיר פאלט,בעל אלקיד,רטטה זוהר וטרטוויג,האם המידע הזה נכון לאט עתה כי לפעמים אפילו מכשיר המידע החזק ביותר בעולם,המחשב של ג'פרי סטון טועה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך,היא לוקחת לך את הפוכדור,תוך מספר שניות היא מחזירה לך אותו בחיוך והיא אומרת לך:"אתה חדש כאן נכון,אני מכירה כול אחד שגר בעיר פיושה והסביבה שלה,מאיפה אתה?".[/FONT][/COLOR]