-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה מנסה להצחיק אותו , אבל זה לא קרוב להשקעת [U]כוח[/U] לכן החיוך שהיה לו ברגע שהכית ברצפה , ירד והוא חזר למצב ההתחלתי שלו . אתה מתחיל להבין שהשקעת כוח הכוונה להשקעת כוח פיזי 'אולי אם ארביץ לו ממש חזק רק אז היד שלי לא תזוז' אתה חושב לעצמך ומנסה למצוא אסטרטגיה טובה .
[/COLOR]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
"אם ככה זה ממש מסוכן להישאר כאן , ברגע שהכנופיה שלך חוסלה הכנופיות האחרות יעשו הכל כדי להרוג גם אותך , אם יש כנופיות אחרות .." הוא אומר לך וממשיך לטפל בפצעיך הקשים .
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;961968][B][COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה במהירות מוציא את המכסה ונכנס לבפנים אחרי כיווץ בטן ורגליים .. בידיוק שסגרת את המכסה המשטרה נכנסה למקום "אמרתי לכם שאין כאן כלום ! אם היה פה משהו הוא היה חכם והיה בורח" היא אומרת ומנסה לרמוז לך שתברח "תמשיכו לחפש ! המקורות שלנו תמיד נכונים !" צועק אחד השוטרים
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אתקדם בצינור האויירור במהירות עד שאגיע ליציאה.
-
[QUOTE=Steve;962082][B]
"אם ככה זה ממש מסוכן להישאר כאן , ברגע שהכנופיה שלך חוסלה הכנופיות האחרות יעשו הכל כדי להרוג גם אותך , אם יש כנופיות אחרות .." הוא אומר לך וממשיך לטפל בפצעיך הקשים .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"לא נראה לי,חוץ מזה אני חייב לשנות זהות,כדי שלא יזהו אותי יותר,כמו בתוכנית להגנת עדים,יש לך רעיון איך?"
-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה מתחיל לזחול בעדינות בצינור האיוורור ורואה שיש לך או לפנות ימינה או להתקדם ישר ולהגיע למכסה שניראה שמגיע לרחוב .
[/COLOR]
"לדעתי אתה רק צריך לשנות תספורת ולבוש" אומר הרופא ומודיע שסיים לטפל בך
"אתה צריך עוד משהו ?" הוא שואל בזמן שמסדר חזרה במקום את הציוד שלו .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;962211][B][COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה מתחיל לזחול בעדינות בצינור האיוורור ורואה שיש לך או לפנות ימינה או להתקדם ישר ולהגיע למכסה שניראה שמגיע לרחוב .[/COLOR]
[/B][/quote]
אזחל ישר.
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]אתה מנסה להצחיק אותו , אבל זה לא קרוב להשקעת [u]כוח[/u] לכן החיוך שהיה לו ברגע שהכית ברצפה , ירד והוא חזר למצב ההתחלתי שלו . אתה מתחיל להבין שהשקעת כוח הכוונה להשקעת כוח פיזי 'אולי אם ארביץ לו ממש חזק רק אז היד שלי לא תזוז' אתה חושב לעצמך ומנסה למצוא אסטרטגיה טובה .[/color][/b]
[/quote]'זה נשמע כמו רעיון מבטיח'אמשיך לחשוב בתסכול רב.
אלך אל הקצה השני של החדר וארוץ ישירות אליו כשאני קופץ עליו עם שני אגרופים המונחתים עליו בשיא כוחי.
-
[quote=Steve;961937][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"קדימה !" הוא צועק ומתחיל להצליף , זה ממש קשה , יותר קשה ממה שחשבת שזה יהיה , זה מלחיץ והוא מצליף בפעם הראשונה , אתה מתכופף והשוט לא פוגע בשום דבר , הוא מתעצבן ומצליף שוב , ושוב לא פוגע בדבר ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הוא מצליף שלישית בחוזקה והשוט משפשף את הקרסול שלך , אתה דומע מכאבים אך ממשיך לרוץ [/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"אתה משחק איתי ?" הוא שואל[/COLOR][/B]
[/quote]
"אני כלל וכלל לא משחק איתך,אתה פשוט מחטיא! אני ינסה קצת יותר להשתפר כדי להקל עליך!"אני אומר בתחכום ומנסה טיפה להשתפר כדי שהוא לא יגלה את רמאותי ונסיוני להפסל.
-
[QUOTE=Steve;962211][B]
"לדעתי אתה רק צריך לשנות תספורת ולבוש" אומר הרופא ומודיע שסיים לטפל בך
"אתה צריך עוד משהו ?" הוא שואל בזמן שמסדר חזרה במקום את הציוד שלו .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"ואו תודה רבה ד''ר מדיסון,הצלת אותי!. כמו שאמרת,אני צריך לשנות תספורת ולבוש,אבל ברגע שאצא החוצה ואלך לאיזושהי חנות,ישר בעלי החנות יקראו למשטרה,יש לך רעיון מה לעשות?"
-
[B]
[CENTER][SIZE="3"]Event !
חג חנוכה שמח , החג עוד מעט נגמר ולכן יש לי מתנה בשביל כל אחד מכם
מכיוון שהבטחתי את זה רק למי שיביא חבר , התחרטתי והחלטתי שזה מגיע לכולם
כל אחד בהודעה הבאה שלו יכתוב את הכוח שהוא הכי הכי שונא מבין ה-7 :
-אש
-מים
-אדמה
-חשמל
-אופל
-אוויר
-קרח
רק כוח אחד מותר לכם לבחור , לכן תשקלו טוב טוב מה אתם בוחרים ,
תכתבו את הכוח שלא תוכלו להמשיך לשחק עם הכוח הזה ..
חג חנוכה שמח , ושבוע טוב . [/SIZE][/CENTER]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה אוגר את כל הכוח שלך ורץ במהירות לכיוון האיש , את מכוון אליו שני אגרופים ומכה בו חזק , אך הוא מתחמק ! לראשונה הוא זז ! הוא מעלה חיוך ומסתכל למטה , אתה מסתכל על מה שהוא מסתכל ורואה שעל הרצפה יש כתובת חדשה הפעם בלי סימנים "אתה בכיוון הנכון , תתקלח ותלך לישון מחר יחכה לך יום חדש" ופתאום אתה חוזר לדירה שלך !
[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה מתקדם לכיוון המכסה ורואה שהרחוב אליו הצינור מוביל היא סמטה חשוכה וריקה שאין שם אף אחד
חוץ מכמה חתולים שמתאספים סביב פחי הזבל שנמצאים שם , אתה שומע מהצד השני שהמכסה של הצינור נפתח
נראה שמישהו מנסה להיכנס לצינור האיוורור .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה ממשיך להתחמק בכל חבטה שלו , מקבל קצת מכות מהשוט אבל אתה מעדיף לסבול מאשר ללכת בדרך הרע , הוא מתעצבן ועוצר ואז נותן מכה מסובבת עם השוט ששוברת את כל המראות ! "כל הכבוד" הוא אומר וקורץ לך ,
הוא ניראה מאוד עצבני וניראה שעשה את זה בכוונה "עכשיו זה הזמן להילחם !" הוא אומר ורץ לכיוונך , מניח את השוט בצד ומפשיל את שרווליו .
[/COLOR]
"אני אטפל בזה" אומר ד"ר מדיסון ופתאום אתה מרגיש דקירה בכתף , אתה מסתכל ורואה שהוא מזריק לך משהו ,
ואז אתה נרדם , אתה קם אחרי כמה שעות של שינה נמצא מול מראה עם בגדים קצת שונים , אתה מסתכל במראה
ורואה את עצמך כך :
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1012/d07/1030/3793869.png[/img]
אתה מאוד מופתע .. מדיסון מחייך ואומר "סיפרתי אותך , והלבשתי אותך בבגדים של אחד המטופלים שלי ,
הוא מת ... אבל כיבסתי את הבגדים , זה לבוש שלא מתאים לעיר הזאת לכן אף אחד לא יחשוד בך יחשבו שאתה סתם איזה תייר או מישהו שהלך לאיבוד בזמן" הוא אומר וניראה כאילו כבר נמאסת עליו .. הוא עשה מספיק בשבילך .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;962461]
[CENTER][B][SIZE=3]Event ![/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]חג חנוכה שמח , החג עוד מעט נגמר ולכן יש לי מתנה בשביל כל אחד מכם[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]מכיוון שהבטחתי את זה רק למי שיביא חבר , התחרטתי והחלטתי שזה מגיע לכולם[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]כל אחד בהודעה הבאה שלו יכתוב את הכוח שהוא הכי הכי שונא מבין ה-7 :[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]-אש[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]-מים[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]-אדמה[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]-חשמל[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]-אופל[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]-אוויר[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]-קרח[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]רק כוח אחד מותר לכם לבחור , לכן תשקלו טוב טוב מה אתם בוחרים ,[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]תכתבו את הכוח שלא תוכלו להמשיך לשחק עם הכוח הזה .. [/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]חג חנוכה שמח , ושבוע טוב . [/SIZE][/B][/CENTER]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה ממשיך להתחמק בכל חבטה שלו , מקבל קצת מכות מהשוט אבל אתה מעדיף לסבול מאשר ללכת בדרך הרע , הוא מתעצבן ועוצר ואז נותן מכה מסובבת עם השוט ששוברת את כל המראות ! "כל הכבוד" הוא אומר וקורץ לך ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הוא ניראה מאוד עצבני וניראה שעשה את זה בכוונה "עכשיו זה הזמן להילחם !" הוא אומר ורץ לכיוונך , מניח את השוט בצד ומפשיל את שרווליו .[/COLOR][/B]
[/quote]
*אני בחרתי לא לשחק באופל מסיבות אופי דמותי.
----------------------------------------------------
'אני לא רוצה לנצח אך אני לא רוצה להפצע קשות הדרך. היחידה להנצל מזה היא לחמוק ממתקפותיו ולהגן על גופי!'
אני חושב ומנסה לחשוב על דרך מתוחכמת לאפסל בלי לאפצע בעודי מנסה להתחמק ממתקפתיו.
-
[B][COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
*בחרת בחרת , אין חזרה , למרות שמאוד מתאים לך אופל , אבל בסוף יצא ממך משהו טוב ,
זה כמו הארי פוטר שלא רצה להיות בסליברין ותראה מה יצא ממנו "האחד" . בחירה אמיצה מאוד אלמוג .
--
אתם מתחילים להילחם , הוא משתמש באגרופים ובעיטות ואתה רק מגן , אתה די טוב בהגנה ואתה חושב שניק רואה בך כישרון אז אתה מחליט להיפגע קצת , אתה מקבל אגרוף לחזה ועף אחורה , נופל חזק על הרצפה ומתפתל מכאבים , מצטער על הצד הזה "עצרו !" ניק צועק "צאו להפסקה !" הוא אומר ומוציא אותך מהחדר , אתה רואה שהוא מדבר עם דראקו על משהו .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;962506][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]*בחרת בחרת , אין חזרה , למרות שמאוד מתאים לך אופל , אבל בסוף יצא ממך משהו טוב ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]זה כמו הארי פוטר שלא רצה להיות בסליברין ותראה מה יצא ממנו "האחד" . בחירה אמיצה מאוד אלמוג .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתם מתחילים להילחם , הוא משתמש באגרופים ובעיטות ואתה רק מגן , אתה די טוב בהגנה ואתה חושב שניק רואה בך כישרון אז אתה מחליט להיפגע קצת , אתה מקבל אגרוף לחזה ועף אחורה , נופל חזק על הרצפה ומתפתל מכאבים , מצטער על הצד הזה "עצרו !" ניק צועק "צאו להפסקה !" הוא אומר ומוציא אותך מהחדר , אתה רואה שהוא מדבר עם דראקו על משהו .[/COLOR][/B]
[/quote]
'שיט,יש מצב שהם עלו עלי, הם יוכלו לדעת ולאסור מעשים שלי בהמשך הדרך,זה לא טוב!'אני חושב ומנסה לעצום עיינים להתרכז בקולות שבחדר ואולי להצליח לפצח חלק מין דיבורם.
-
[B][COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה מצוטטת להם ושומע שהם באמת מדברים עליך "הוא משחק בנו .. הוא לא באמת משקיע , חייבים לענות אותו .. צא החוצה ותראה שהוא לא בורח , ואל תשאל אותי למה שהוא יברח כי כל אדם שפוי היה עושה את זה בשביל להציל את עצמו למזלנו הוא לא יודע שהוא יפעל לרע .. אני מקווה מאוד שהוא לא יודע , עכשיו צא !" דראקו מתמעמע ואומר "מה פתאום הוא לא יברח תן לו את ההפסקה שלו .." ניק ממשיך להתווכח ומתפתח ריב קטן שם "טוב אני אצא !" הוא צועק .
[/COLOR]
[/B]
-
אמרת לי שיש עוד מקום.
שם בפורום :dav5000.
שם במשחק : דיויד אדלר.
מראה : גובה ומשקל ממוצעים, שרירים לא מפותחים במיוחד, שיער בלונדיני, עדשות מגע, עור בהיר. נוהג לענוד שעון על ידו השמאלית.
רקע : דיויד נולד ניו-יורק.כבר מגיל צעיר הוא נודע כצייר מוכשר. הוא הרבה לצייר דרקונים,אבירים, זאבים ונשקים למינהם (הוא חובב פנטסיה מושבע). בגיל 13 הוריו שכנעו אותו לצייר דברים אחרים כגון אנשים ונופים. ולאחר כמה שנים כבר היו לו שני גלריות קבועות. וכמה פעמים פירסמו במוזיאון יצירות שלו. לאחר הבי"ס הוא מצא זמן פנוי לפתוח סטודיו אישי. אולי לא ברמה גבוהה אבל מספיק בשבילו כדי לצייר כמו שצריך. הסטודיו לא רחוק מביתו מכיוון שהוא רוצה להגיע הביתה בזמן קצר. הוא גר בבית הוריו. לדיויד זיכרון צילומי, כשרון חשוב, ודימיון מפותח. פעמים רבות הוא מתלווה לאמו, שהיא מדריכת טיולים, לסיורים בפסל החרות ומצייר את הים או את ניו-יורק. בנוסף הוא קורא הרבה ספרים וגם כותב סיפור בזמנו הפנוי.
חיה : זאב.
-
[QUOTE=Steve;962461][B]
[CENTER][SIZE="3"]Event !
חג חנוכה שמח , החג עוד מעט נגמר ולכן יש לי מתנה בשביל כל אחד מכם
מכיוון שהבטחתי את זה רק למי שיביא חבר , התחרטתי והחלטתי שזה מגיע לכולם
כל אחד בהודעה הבאה שלו יכתוב את הכוח שהוא הכי הכי שונא מבין ה-7 :
-אש
-מים
-אדמה
-חשמל
-אופל
-אוויר
-קרח
רק כוח אחד מותר לכם לבחור , לכן תשקלו טוב טוב מה אתם בוחרים ,
תכתבו את הכוח שלא תוכלו להמשיך לשחק עם הכוח הזה ..
חג חנוכה שמח , ושבוע טוב . [/SIZE][/CENTER]
"אני אטפל בזה" אומר ד"ר מדיסון ופתאום אתה מרגיש דקירה בכתף , אתה מסתכל ורואה שהוא מזריק לך משהו ,
ואז אתה נרדם , אתה קם אחרי כמה שעות של שינה נמצא מול מראה עם בגדים קצת שונים , אתה מסתכל במראה
ורואה את עצמך כך :
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1012/d07/1030/3793869.png[/img]
אתה מאוד מופתע .. מדיסון מחייך ואומר "סיפרתי אותך , והלבשתי אותך בבגדים של אחד המטופלים שלי ,
הוא מת ... אבל כיבסתי את הבגדים , זה לבוש שלא מתאים לעיר הזאת לכן אף אחד לא יחשוד בך יחשבו שאתה סתם איזה תייר או מישהו שהלך לאיבוד בזמן" הוא אומר וניראה כאילו כבר נמאסת עליו .. הוא עשה מספיק בשבילך .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
לא רוצה אוויר :)
----------------------------------
"טוב מדיסון עשית די והותר בשבילי,אני נראה מצוין תודה רבה לך!" אגיד לו,אפשפש בכיסים לחפש כסף,ואתן לו סכום מכובד יחסית אם אמצא. "מגיע לך" אגיד ואז אפתח את הדלת ואצא.