-
[QUOTE=Sulimania Knight;926302]אה נו אז ברור שהוא יקלל אותך עכשיו יש לו באן גם פה וגם שמה .. חח איזה פייל זה 2 פורומי פוקימון יחידים שיש בהם פעילות גדולה וקהילה די גדולה והוא בבאן בשניהם חזק D: כל הכבוד לך[/QUOTE]
XD זה יותר שגרמתי לו לקבל באן מחלק כלשהו בפורום ואז הוא רשם בחלק אחר "עידן הדיקטטוררררררררררררר" (עידן זה המייסד XD)
כמובן שלפני שהוא קיבל באן הוא רשום שהוא רוצה לשרוף אותי עם חצי טון אציטון ><"
-
-
[QUOTE=BarMaster;926300]הכל טוב איתך? ומתי המשך למ"ת
הכל טוב איתך? מתי המשך למ"ת?
[/QUOTE]
עוד 10 דקות.
-
[quote=Shikamaru Nara;926309]XD זה יותר שגרמתי לו לקבל באן מחלק כלשהו בפורום ואז הוא רשם בחלק אחר "עידן הדיקטטוררררררררררררר" (עידן זה המייסד XD)
כמובן שלפני שהוא קיבל באן הוא רשום שהוא רוצה לשרוף אותי עם חצי טון אציטון ><"[/quote]
פספסתי מתי שזה קרה
-
לנצל את היות ניר לא בסביבה.
-
[QUOTE=Shikamaru Nara;926309]XD זה יותר שגרמתי לו לקבל באן מחלק כלשהו בפורום ואז הוא רשם בחלק אחר "עידן הדיקטטוררררררררררררר" (עידן זה המייסד XD)
כמובן שלפני שהוא קיבל באן הוא רשום שהוא רוצה לשרוף אותי עם חצי טון אציטון ><"[/QUOTE]
חצי -טון אציטון ? זה לא חרוז של אפוקליפסה?
תסביר טיפה בפירוט כי למה מי זה שהוא קיבל באן בחלק אחד הוא קרא לבעלים רודן בעקבות זה?
-
-
[QUOTE=Gallade;926313]חזרתי[/QUOTE]
חזרתי
-
-
היי סטיבן בסוף היום אני אגיע ל3100 בערך
-
[QUOTE=Sulimania Knight;926325]חצי -טון אציטון ? זה לא חרוז של אפוקליפסה?
תסביר טיפה בפירוט כי למה מי זה שהוא קיבל באן בחלק אחד הוא קרא לבעלים רודן בעקבות זה?[/QUOTE]
רבתי איתו בצ'אט של הפורום, אבל בגלל שאני סופר גאון גרמתי לכך שהוא יקלל אותי מבלי שאקלל אותו כמעט בכלל. אז הוא קיבל באן ואני לא... אחר כך הוא הלך לצ'אט והתחיל לרשום "עידן הדיקטטוררררררררררר" כי הוא מי שהביא לו את הבאן, לאחר 5 דקות הוא קיבל באן IP מהפורום XD
-
שיוו חברה אני הולך לרופא שיניים איזה פחד :s ביי כולם
-
-
-